DROPS Baby / 4 / 22

Beary Cute Friend by DROPS Design

Strikket og heklet bamse med genser i DROPS Karisma.

Stikkord: dyr, leker,
Materialer: DROPS Karisma fra Garnstudio
100 gr f.nr 31, gul

DROPS Strømpep nr 4.
DROPS Heklenål nr 2,5 og 3,5.

Har du strikket/heklet denne oppskriften, eller noen av våre andre design? Del bilder i sosiale medier og bruk taggen #dropsdesign slik at vi kan se dem!

Vil du bruke et alternativt garn? Prøv vår garnkalkulator!

100% Ull
fra 28.00 kr /50g
DROPS Karisma uni colour DROPS Karisma uni colour 28.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Karisma mix DROPS Karisma mix 28.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
Pinner & Heklenåler

Instruksjoner

Strikkefasthet: 20 m x 26 p på p 4 og glstrikk = 10 x 10 cm. Husk pinnenr er kun veiledende!

Rille (frem og tilbake på p): 1 rille = 2 pinner. 1.p: Rett, 2.p: Rett.

Rille (på rundp): 1 rille = 2 omg. 1.omg: Rett, 2.omg: Vrang.

Bamse: Bamsen blir strikket i ett fra toppen av hodet og ned, trådene bør derfor festes løpende og bamsen bør løpende fylles med polyester-vatt. Legg opp 8 m fordelt på 4 pinner og strikk glstrikk. Øk til 16 m på neste omg ved å strikke 2 m i hver m. Videre økes det til 32 m på neste omg ved å strikke 2 m i hver m og deretter 1 omg uten økning. Øk så på neste omg ved å strikke 2 m i hver 2. m = 48 m. Nå strikkes det 6 omg uten økning. Videre skal det økes til snute. Sett en merketråd mellom m midt på en av p og strikk så 2 m i hver av de 3 m før og 3 m etter merketråden = 6 nye m på p og strikk så omg ut. Nå økes det i hver side av snuten innenfor den ytterste m på hver p: 1 m x 4 og deretter felles det innenfor den ytterste m på hver p: 1 m x 4. Videre felles det på hver side av merketråden på hver 2.omg ved å strikke 2 m vridd r sm før og 2 m r sm etter merketråden: 1 m x 3 = 48 m. Strikk så 2 omg og deretter 2 og 2 m sammen på neste omg = 24 m og deretter 4 omg (hodet og halsen er nå strikket ferdig). Det er nå 6 m på hver p og midt foran på bamsen er midt på den ene p. Nå strikkes det en omg hvor det økes 1 m i første og siste m på hver p = 32 m. Videre økes det slik på hver 2.omg 8 ganger = 96 m (= 24 m på hver p).

Armene: = 24 m på hver side av hodet. Behold m på den ene siden av hodet og sett resten av m på en tråd. Legg opp 2 m i hver side av p = 28 m og fordel m på 4 p. Strikk så 24 omg. Videre strikkes 2 og 2 m sammen på neste p = 14 m og strikk så 2 omg uten fellinger. Trekk tråden igjennom de resterende m og fest godt. Den andre armen strikkes på sammen måte.

Kroppen: Plukk de resterende m fra tråden og legg ut 2 nye m i hver side av ryggen og magen = 4 nye m under hver arm = 56 m ialt. Sett en merketråd mellom m midt på magen og strikk så 2 m i hver av de 3 m før og 3 m etter merketråden = 6 nye m på p og strikk så omg ut. Strikk videre rundt i 4 omg. Nå økes det på hver side av magen innenfor den ytterste m på hver 2.p: 1 m x 2 og strikk så 7 omg uten økning. Nå felles det på hver side av merketråden på hver omg: 1 m x 5 = 56 m. Videre strikkes det 3 omg uten felling og deretter strikkes benene.

Benene: Del arb midt foran og bak = 28 m på hvert ben. Sett m til det ene benet på en tråd. Strikk så rundt over m på p i 24 omg og deretter strikkes det hæl over 14 m bak på benet slik: 5 p glstrikk samtidig som det felles i hver side på hver p: 1 m x 5 = 4 m. Plukk opp 5 m på hver side av hælen og strikk så over 28 m alle m i 6 omg. Nå strikkes 2 og 2 m sammen på neste omg = 14 m og deretter 2 omg uten felling. Trekk tråden igjennom de resterende m og fest tråden. Strikk deretter det andre benet tilsvarende.

Ørene: Plukk opp 1 m i hver m fra 6.-16.p = 10 m på hver side av hodet (= like mange m mellom ørene foran som bak). Strikk 8 p riller (= 4 riller). Strikk så 2 og 2 m sammen på neste p og strikk deretter 2 p uten felling og fell så av. Hekle en rad med fastm rundt ørene med nål nr 3,5. Montering: Sy igjen åpningen på toppen av hodet, under ermene og i skrittet. Hekle en sløyfe med rød Safran og nål nr 2,5 slik: Hekle 16 luftm som hekles sammen med 1 fastm. Hekle 16 luftm til som hekles sammen med 1 fastm i samme fastm = et 8-tall. Videre hekles det 16 fastm rundt hver bue av luftm. Sy sløyfen fast til toppen av hodet til bamsen. Broder på øyne, nese og munn med lange maskesting slik: Øynene plasseres innenfor økningen og fellingen øverst på hver side av snuten, sy med blå ca 1 cm i diameter - sy evt et maskesting øverst på øyet med marine. Nesen syes med rød og plasseres rett nedenfor øynene over de midterste 4 m og over 2 p i høyden. Sy 2 maskesting ned fra midten av nesen og sy en munn ut fra midten med 3 sting til hver side. Fest trådene for øyne, nese og munn ved å stikke nålen gjennom bamsen og klipp av.
Genser med border til bamsen.

Materialer: Benytt rester av garnet fra buksen og genseren. DROPS Strømpep 3.

Strikkefasthet: 24 m x 32 p på p 3 og mønster = 10 x 10 cm. Husk pinnenr er kun veiledende!

Rille (frem og tilbake på p): 1 rille = 2 pinner. 1.p: Rett, 2.p: Rett.

Genser: Legg opp 88 m på p 3 med rosa og strikk 2 riller og deretter strikkes det videre med mønster oppover slik: M.4, 3 omg rosa, M.5, 3 omg rosa, M.6 og deretter ferdig med rosa. Samtidig når arb måler 5 cm deles det til for- og bakstk (sørg for å få en rapport midt foran)

Forstk: = 44 m. Videre økes det 12 m i hver side til ermer. Strikk
videre med mønster. Når arb måler 10 cm felles de midterste 12 m til hals. Fell av når arb måler 13 cm.

Bakstk: = 44 m. Videre økes det 12 m i hver side til ermer. Strikk videre med mønster. Når arb måler 7 cm deles det i to til splitt bak. Deretter når arb måler 10 cm felles det 5 m i hver side mot halsen. Fell av når arb måler 13 cm.

Montering: Sy skuldersømmen. Plukk opp ca 30 m nederst rundt ermet på p 3 med rosa og strikk 2 riller og fell av. Sy ermsømmen. Nå hekles det en rad med fastm med nål nr 3 og rosa rundt halsen og splitten bak. Videre hekles det to 10 cm lange snorer i rosa av luftm som festes øverst i hver side av splitten bak.

Diagram

= rosa
= rød
= gul
= blå
= lys gul

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (17)

Annelize 02.08.2019 - 07:09:

I Just LOVE it

Sylvie 23.05.2019 - 09:52:

Bonjour. Après avoir terminé les bras et qu'on arrive au corps, faut il continuer avec les 4 aiguilles doubles pointes ? Merci pour votre aide.

DROPS Design 23.05.2019 kl. 10:02:

Bonjour Sylvie, tout à fait, le corps se tricote en rond. Bon tricot!

Sylvie 09.05.2019 - 14:47:

Bonjour. Quand il faut augmenter 1 m de chaque côté du museau, c'est a dire qu'il faut augmenter 1m de chaque côté du marqueur ou avant les mailles augmenter après et avant le marqueur. Merci pour votre aide

DROPS Design 09.05.2019 kl. 15:45:

Bonjour Sylvie, les augmentations se font de part et d'autre des mailles du museau: vous tricotez deux fois la 1ère et la dernière m du museau. (le marqueur est au milieu) - les diminutions se feront ensuite de chaque côté du marqueur (= avant + après le marqueur). Bon tricot!

Sylvie 09.05.2019 - 10:12:

Bonjour. Ne sachant pas tricoter avec des aiguilles doubles pointes je souhaiterais savoir si il est possible de faire ce modèle en aller retour avec des aiguilles droites ?Merci pour votre réponse

DROPS Design 09.05.2019 kl. 11:05:

Bonjour Sylvie, vous trouverez ici, comment adapter un modèle sur aiguilles droites, si vous êtes à l'aise avec une aiguille circulaire, pensez à utiliser la technique du magic loop. Bon tricot!

Astrid Herzog 14.11.2017 - 10:12:

Hartelijk bedankt voor het telpatroon. Ik heb nog een vraag. Misschien staat het antwoord ergens. Ik kon het niet vinden. Hoe groot is de beer als hij klaar is? Ik heb een beer en ik wil weten of dat truitje past

DROPS Design 15.11.2017 kl. 10:22:

Hallo Astrid, Dat staat er inderdaad niet bij, maar ik zie dat de trui ongeveer 13 cm hoog is, dus ik denk dat de beer dan ongeveer 30 cm hoog is (op basis van de foto)

Astrid Herzog 13.11.2017 - 13:43:

Ik wil dat berentruitje breien maar kan nergens het telpatroon vinden.

DROPS Design 13.11.2017 kl. 20:56:

Hallo Astrid, Het telpatroon is er inmiddels bij gezet ;)

Anni 21.10.2016 - 00:16:

Hej Undrar bara hur stor nallen blir

DROPS Design 25.10.2016 kl. 16:16:

Hej Anni. Det ved jeg desvaerre ikke, da det ikke specifikt staar i mönstret.

Maria 21.08.2015 - 22:39:

Wie strickt man die Ferse? Nimmt man in jeder Hin-Reihe vorne und hinten 1 M. ab und strikt dann linke M. zurück? Ich habe es so gestrickt, aber es sieht komisch aus. Danke für die Hilfe.

DROPS Design 01.09.2015 kl. 09:57:

Sie stricken die Ferse ja in Hin- und Rück-R über die 14 Maschen. Sie nehmen in jeder der 5 R, die Sie stricken, an beiden Seiten der 14 M je 1 M ab, also in jeder R 2 M = 10 M insgesamt in den 5 R. Die Anleitung wird gleich an dieser Stelle präzisiert.

Maria 16.08.2015 - 10:21:

Beim Körper muss es lauten, danach 7 Runden - nicht 7 M. Für Magen könnte man auch Bauch schreiben - ist aber ok. Ich bin jetzt gerade bei den Beinen. Wie groß wird der Teddy insgesamt?

Berit 09.08.2015 - 19:03:

Luftmaschen-schnur.

Kommentér oppskrift DROPS Baby 4-22

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.