#dropsfan galleri

Se alle de skønne strikke- og hækleprojekter fra DROPS fans rundt omkring i verden!

Har du også et projekt som du vil dele med os?

Send os dit link!

114 Projekter

Nadja, Austria
DROPS 225-1
Sieglinde, Austria
DROPS Snow
Manuela, Austria
DROPS Nord
Anika, Austria
DROPS 223-30
Michaela, Austria
DROPS Muskat
Stricklala, Austria
DROPS Safran
Nadja, Austria
DROPS Baby 29-8
Sieglinde, Austria
DROPS Cotton Light
Sieglind, Austria
DROPS Cotton Light
Sieglinde, Austria
DROPS Lima
Bärbel, Austria
DROPS 212-8
skandura_handmade, Austria
DROPS 165-20
DROPS Nepal
Olga Begak, Austria
DROPS Big Merino

Del et projekt

Fyld venligst i formularet her under for at sende os et link til dit projekt. Hvis du ikke vil vise dit fulde navn på vores hjemmeside (og i søgeresultatet) så kan du skrive en pseudonym istedet for dit rigtige navn. Obligatoriske felter er markeret med *.

Har du sendt os et projekt tidligere og vil at vi fjerner det? Tag kontakt med os ved at udfylde formularet på vores Persondata-side.

Vi vil kun benytte din e-post adresse for at komme i kontakt med dig om vi har nogle spørgsmål angående dit indlæg. Lige så snart dit indlæg er delt på vores side, vil din e-post adresse blive slettet fra vores system.
Ved at sende mit projekt til DROPS design, så godkender jeg at de kan dele billede af projektet (sammen med navn og anden information, jeg har skrevet i formularet) på DROPS hjemmeside og på deres sociale medier. Jeg forstår at DROPS Design muligvis ikke kan publicere mit projekt, hvis der er problemer med feks kvaliteten på billedet eller linket (kollage, kraftigt redigerede billeder med stærk tekst/vandmærke accepteres ikke)