DROPS / 207 / 54

Cabled Comfort by DROPS Design

Strikket pute med fletter i DROPS Nepal.

Stikkord: flette, puter,
  • Cabled Comfort / DROPS 207-54 - Strikket pute med fletter i DROPS Nepal.
DROPS Design: Modell ne-325
Garngruppe C
-------------------------------------------------------

MÅL:
45 x 45 cm. Trekket passer til pute 50 x 50 cm, da det skal strekkes litt for å sitte pent.

MATERIALER:
DROPS NEPAL fra Garnstudio (tilhører garngruppe C)
300 g farge 7120, lys grågrønn

STRIKKEFASTHET:
18 masker i bredden og 23 pinner i høyden med glattstrikk = 10 x 10 cm.

PINNER:
DROPS RUNDPINNE NR 4,5: Lengde på 60 eller 80 cm.
DROPS FLETTEPINNE – til flettene.
Pinne nr er kun veiledende. Får du for mange masker på 10 cm, bytt til tykkere pinner. Får du for få masker på 10 cm, bytt til tynnere pinner.

INNLEGGSPUTE 50 x 50 cm.

-------------------------------------------------------
Strikkefasthet – Se hvordan og hvorfor du måler her
Alternativt garn – Se hvordan du kan bytte garn her
Garngruppe A til F – Bruk samme oppskrift og bytt garn her
Garnforbruk ved alternativt garn – Bruk vår garnkalkulator her
-------------------------------------------------------


65% Ull, 35% Alpakka
fra 29.00 kr /50g
DROPS Nepal uni colour DROPS Nepal uni colour 29.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Nepal mix DROPS Nepal mix 30.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
needles Pinner & Heklenåler Bestill
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 174kr. Les mer.

Instruksjoner

-------------------------------------------------------

FORKLARING TIL OPPSKRIFTEN:

-------------------------------------------------------

RILLE (strikkes rundt):
1 rille = 2 omganger, dvs strikk 1 omgang rett og 1 omgang vrang.

MØNSTER:
Se diagram A.1

-------------------------------------------------------

START ARBEIDET HER:

-------------------------------------------------------

PUTE - KORT OVERSIKT OVER ARBEIDET:
Arbeidet strikkes rundt på rundpinne og sys sammen i overkant og nederkant. Det er flettemønster på forsiden, og glattstrikk på baksiden.

PUTE:
Legg opp 164 masker på rundpinne 4,5. Strikk 1 RILLE – se forklaring over. Neste omgang strikkes slik: 8 masker glattstrikk, A.1 over de neste 58 maskene, glattstrikk over de resterende 98 maskene. Fortsett slik oppover til arbeidet måler ca 44 cm. HUSK PÅ STRIKKEFASTHETEN! Strikk 1 rille over alle masker og fell løst av.

MONTERING:
Sy sammen oppleggskanten i ytterste ledd av ytterste maske, legg en innleggspute inni trekket (tilpass slik at flettemønsteret havner midt foran) og sy sammen avfellingskanten.

Diagram

symbols = rett fra retten, vrang fra vrangen
symbols = vrang fra retten, rett fra vrangen
symbols = denne ruten er ingen maske, gå direkte videre til neste symbol i diagrammet
symbols = ta 1 maske løs av pinnen, strikk 2 masker rett, løft den løse masken over de 2 maskene som ble strikket
symbols = mellom 2 masker lages det et kast, på neste pinne strikkes kastet rett, det skal bli hull
symbols = sett 2 masker på flettepinne foran arbeidet, strikk 2 rett, strikk 2 rett fra flettepinnen
symbols = sett 2 masker på flettepinne bak arbeidet, strikk 2 rett, strikk 2 rett fra flettepinnen
symbols = sett 3 masker på flettepinne foran arbeidet, strikk 3 rett, strikk 3 rett fra flettepinnen
symbols = sett 3 masker på flettepinne bak arbeidet, strikk 3 rett, strikk 3 rett fra flettepinnen
diagram
signature

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (9)

country flag Ella 24.01.2021 - 15:58:

Ich habe von der Firma schhachenmayer mein Material stricke mit rundstricknadeln Nr. 3.5 wieviel Maschen muss ich dann anschlagen

user icon DROPS Design 25.01.2021 kl. 10:13:

Liebe Ella, diese Anleitung wird für eine Maschenpnrobe von 18 M x 23 Reihen gestrickt - hier lesen Sie mehr über Maschenprobe - sollten Sie individuelle Assistanz brauchen, dann bitte Ihre Wolleladen mal kontaktieren. Danke für Ihr Verständnis. Viel Spaß beim stricken!

country flag Brigitte 28.12.2020 - 17:09:

Ich komme nicht mehr weiter? zwischen 2 maschen 1 Umschlag arbeiten, in der nächsten Runde den umschlag rechts stricken, es soll ein Loch entstehen. Habe ich dann mehr maschen? Gibt es ein Video?

user icon DROPS Design 04.01.2021 kl. 11:17:

Liebe Brigitte, bei der 1. Reihe in A.1 nehmen Sie Maschen ab (= je 1 Masche jedesmal Sie das 4. Symbol stricken), bei der2. Reihe werden Sie 1 Umschlag zwischen den beiden 2 Maschen stricken = es sind wieder 3 Maschen. dieses Video zeigt, wie man diese Zöpfe strickt. Viel Spaß beim stricken!

country flag Susanne 19.11.2020 - 11:14:

Har startet med 12 masker glat og ikke 8 m som i opskriften, så får jeg starten på arbejdet lige præcist hvor opslaget er startet. Forstår godt Ingvilds spørgsmål, for ellers kommer du til at bruge opslagsenden til at starten sammenhæftningen 2 cm inden på bundens sammensyning.

country flag Ingvild Amble 03.12.2019 - 23:44:

Hvorfor er det flere masker på bakstykket enn på forstykket? Vil ikke flettemønsteret trekke arbeidet litt sammen slik at dette blir veldig stor forskjell på foran og bak?

user icon DROPS Design 04.12.2019 kl. 08:04:

Hej Ingvild, da puden strikkes rundt, vil du ikke få en søm i siden. Det vil sige at du sørger for at mønsteret ligger midt på forstykket inden du syr bunden sammen. God fornøjelse!

country flag Anna 24.11.2019 - 09:46:

Witam, czy jeśli zrobię poduszkę ze Waszego bezpłatnego wzoru to mogę ją sprzedać w sieci lub wystawić w moim sklepie bez konsekwencji finansowych? Czy muszę uzyskać jaką zgodę? Czy po prostu wzory są bezpłatne i cokolwiek zrobię to mogę to sprzedawać?

user icon DROPS Design 24.11.2019 kl. 23:19:

Witaj Anno! Sprzedaż gotowej odzieży wykonanej na bazie wzorów DROPS jest dozwolona, o ile są one wytwarzane jednostkowo lub na zlecenie. Każde inne wykorzystywanie naszych wzorów do celów handlowych jest zabronione. Powinno być wyraźnie zaznaczone, że ubranie zostało wykonane na bazie wzoru DROPS DESIGN. Wykorzystywanie etykietek, których częścią będzie nazwa DROPS DESIGN jest możliwe pod warunkiem dodania następującego tekstu: „Model DROPS DESIGN wykonany przez...”. Pozdrawiamy!

country flag Carolina 14.11.2019 - 22:20:

Hallo, bei den Umschlägen habe ich eine Frage: Das Muster lese ich so, das drei rechte Maschen gestrickt werden und in der einen Reihe eine zusätzlich aufgenommen wird und sodass vier da wären. Wie überspringe ich dann die vierte Masche? Abheben oder Abketten oder ganz anders? Danke für die Hilfe!

user icon DROPS Design 15.11.2019 kl. 08:40:

Liebe Carolina, bein den schmallen Zöpfen strickent man so: 1. Runde (über 3 Maschen): 1 Masche abheben, 2 Maschen rechts, die abgehobene Masche über die 2 gestrickten ziehen (= es sind jetzt nur noch 2 Maschen übrig); dann bei der 2. Runde stricken Sie: 1 Masche rechts, 1 Umschlag, 1 Masche rechts (= es sind wieder 3 Maschen). Bei den 2 nächsten Runden stricken Sie diese 3 Maschen rechts, dann von der 1. Runde wiederholen. Viel Spaß beim stricken!

country flag Mirta 12.11.2019 - 17:24:

Hallo, ich komme nicht weiter mit dem 4. symbol aus dem diagramm. Wenn ich eine masche ueber zwei maschen ziehe, dann habe ich nur eine uebrig u. kann in der naechsten reihe nicht einen umschlag zwischen zwei maschen machen, oder? habe ich da was falsch verstanden? danke im voraus fuer eure hilfe.

user icon DROPS Design 13.11.2019 kl. 08:40:

Liebe Mirta, die erste Masche wird abgehoben, dann die 2 nächsten Maschen gestrickt und die abgehobene Masche wird über die 2 Maschen gezogen = es sind nur 2 Maschen übrig - bei der nächsten Runde stricken Sie: 1 Masche recht, 1 Umschlag, 1 Masche recht = es sind wieder 3 Maschen. Siehe auch Video. Viel Spaß beim stricken!

country flag Yolanda Ariño Schierloh 20.09.2019 - 22:32:

Hola! Me gustaría saber, si es posible hacer este cojín con 2 agujas y no con una circular? El diagrama a seguir, seria el mismo,? O, como tendría que tejer las vueltas del revés? Gracias por vuestra respuesta!

user icon DROPS Design 08.10.2019 kl. 19:11:

Hola Yolanda! Si, puede hacerlo facilemente. Mira 2 lecciones DROPS Como adaptar un patron para agujas circulares y tejerlo con agujas rectas y Como leer los diagramas de punto. Buen trabajo!

country flag JSanz 28.08.2019 - 18:16:

No veo el diagrama...

Kommentér oppskrift DROPS 207-54

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.