DROPS / 184 / 35

Grey Jacquard by DROPS Design

Hæklet gulvtæppe med mønster. Arbejdet er hæklet i 2 tråde DROPS Andes

DROPS Design: Model an-048
Garngruppe E + E eller F
-----------------------------------------------------------
Mål: Bredde: 70 cm. Længde: 106 cm.
Materialer:
DROPS ANDES fra Garnstudio (tilhører garngruppe E)
500 g farve 0100, natur
500 g farve 0519, mørk grå
400 g farve 9015, grå
300 g farve 9020, lys grå

Arbejdet kan også hækles med garn fra:
"Alternativ garn (Garngruppe E)" – se link under.

DROPS HÆKLENÅL nr 7 – eller den nål du skal bruge for at få 9 stangmasker og 5 rækker med 2 tråde på 10 cm i bredden og 10 cm i højden.
----------------------------------------------------------

(Gå videre til opskrift...)

Garntype
Deals fra
46.00 DKK
30.95 DKK
fra 12.00 DKK

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

INFORMATION TIL OPSKRIFT:

MØNSTER:
Se diagram A.1. Diagrammet hækles i stangmasker, dvs 1 rude i diagrammet modsvarer 1 stangmaske.

FARVESKIFT:
Når der skiftes farve hækles der således: Hækl sidste stangmaske med første farve, men vent med sidste gennemtræk, skift til næste farve og hækl sidste gennemtræk med den nye farve, derefter hækles næste stangmaske.
Når der hækles med to farver lægges tråden på den farve der ikke hækles med over maskerne fra forrige række og der hækles rundt om tråden så den bliver skjult indeni maskerne, tråden bliver taget med videre (sørg for at denne tråd ikke strammer arbejdet).

TIPS VED DOBBELT TRÅD:
Brug tråden både fra indersiden og ydersiden af nøglet. For at det ikke skal blive for tykt når trådene hæftes, er det en god ide at ikke skifte begge tråde samtidig. Det er også en god ide at hæfte trådene ved at lægge dem langs med maskerne fra forrige række, så bliver de hæftet ved at man hækler rundt om dem når der hækles videre.

HÆKLEINFO:
Første stangmaske i begyndelsen af rækken erstattes med 3 luftmasker, rækken afsluttes med 1 stangmaske i tredje luftmaske fra begyndelsen af forrige række.
----------------------------------------------------------

GULVTÆPPE:
Arbejdet hækles frem og tilbage i mønster efter diagram. Der hækles med 2 farver ad gangen. Hækl 73 luftmasker på nål 7 med 2 tråde mørk grå – læs TIPS VED DOBBELT TRÅD. Hækl 1 stangmaske i 4.luftmaske fra nålen (= 2 stangmasker) – læs HÆKLEINFO, hækl 1 stangmaske i hver af de næste 5 luftmasker, * spring over 1 luftmaske, hækl 1 stangmaske i hver af de næste 7 luftmasker *, gentag fra *-* rækken ud = 63 stangmasker. Videre hækles A.1 frem og tilbage – læs FARVEMØNSTER og TIPS VED FARVESKIFT! HUSK PÅ HÆKLEFASTHEDEN! Klip og hæft trådene når A.1 er hæklet færdig.


Diagram

= natur
= lys grå
= grå
= mørk grå

Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS 184-35.