DROPS / 65 / 13

Mediterranean Love by DROPS Design

Heklet DROPS topp med bar rygg i Safran Mouliné

  • Mediterranean Love / DROPS 65-13 - Heklet DROPS topp med bar rygg i Safran Mouliné
  • Mediterranean Love / DROPS 65-13 - Heklet DROPS topp med bar rygg i Safran Mouliné
DROPS design: Modell nr E-068
--------------------------------------------------------
Størrelse: XS - S - M - L
Tilsvarer bh-str: 70-75-80-85
Materialer: DROPS Safran Mouliné fra Garnstudio
100-150-150-150 gr f.nr 44, beigemelert

DROPS Heklenål nr 3
DROPS Perlemor-knapp, nr 521: 2 stk

-------------------------------------------------------
Alternativt garn – Se hvordan du kan bytte garn her
Garngruppe A til F – Bruk samme oppskrift og bytt garn her
Garnforbruk ved alternativt garn – Bruk vår garnkalkulator her
-------------------------------------------------------


100% Bomull
fra 14.00 kr /50g
DROPS Safran uni colour DROPS Safran uni colour 14.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
needles Pinner & Heklenåler Bestill
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 42kr. Les mer.

Instruksjoner

Heklefasthet: 20 staver x 11 rader på nål nr 3 = 10 x 10 cm. Husk heklenål nr er kun veiledende!

Mønster: Se diagram. Hele diagrammet hekles i alle str.

Hekletips:
Når det felles 4 staver: hekle 6 luftm, hopp over de neste 4 stavene, hekle i den 5. staven, fortsett over raden til det gjenstår 4 staver, snu.
Når det felles 3 staver: hekle 5 luftm, hopp over de neste 3 stavene, hekle 1 stav i den 4. staven, fortsett over raden til det gjenstår 3 staver, snu.
Når det felles 2 staver: hekle 4 luftm, hopp over de neste 2 stavene, hekle 1 stav i den 3 staven, fortsett over raden til det gjenstår 2 staver, snu.

Bolen: Hekle en luftm rad på 170-183-196-210 m på nål 3 med beigemelert. På neste rad hekles det staver over luftmraden slik: 3 staver (1.stav erstattes av 3 luftm), * hopp over 1 luftm, 3 staver *. gjenta fra *-* (det hekles altså 3 staver over 4 luftm) til det gjenstår 0-1-2-0 luftmasker, hekle 1 stav i hver luftmaske = 129-139-149-159 staver. Husk på heklefastheten - det er meget viktig å ikke hekle for løst på ett ettersittende og lite plagg som dette. Videre hekles det staver over alle m samtidig som det økes på begge sider på hver rad:1 stav i hver side x 8-9-10-11 = 145-157-169-181 staver. Nå måler arb ca 7-8-9-10 cm. Videre felles det i begge sider på hver rad -se Hekletips - samtidig starter diagrammet - se til at diagrammet kommer midt på arb - over de midterst 55 stavene.

Det felles i hver side slik: 4 staver x 2-3-6-8, 3 staver x 3-7-7-7, 2 staver x 14-9-6-5, herfra hekles arb ferdig etter diagrammet.

Etter diagrammet måler arb ca 30-31-32-34 cm.

Montering: Hekle på nål nr 3 med beigemelert 1 knapphullsløkke øverst på hver side bak slik: 1 fastm, 2 luftm, hopp over ½ cm, 1 fastm. Prøv toppen på for å finne ut hvor knappene skal syes i - 1 knapp på undersiden av venstre bakstk og 1 knapp på oversiden av høyre bakstk. Hekl 3 luftm-snorer på ca 100 cm hver. Flett disse sammen, knyt en knute i hver ende og tre snoren inn i den øverste hullraden.

Denne oppskriften har blitt rettet. .

Oppdatert online: 26.02.2019
Rettelse: Bolen: Hekle en luftm rad på 170-183-196-210 m på nål 3 med beigemelert. På neste rad hekles det staver over luftmraden slik: 3 staver (1.stav erstattes av 3 luftm), * hopp over 1 luftm, 3 staver *. gjenta fra *-* (det hekles altså 3 staver over 4 luftm) til det gjenstår 0-1-2-0 luftmasker, hekle 1 stav i hver luftmaske = 129-139-149-159 staver.
Oppdatert online: 11.04.2019
Oppdatert hekletips

Diagram

symbols = 1 stav
symbols = 2 staver i forrige stav/dobbelt stav
symbols = 2 luftm
symbols = 3 luftm
diagram
diagram
signature

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (97)

country flag Valería 16.11.2021 - 04:21:

Hola qyuero tejer el top mediterráneo love..pero no se leer los diagramas ..solo entiendo vídeos Tendrías el tutoriales de ese top ..muchas gracias .de ante mano

user icon DROPS Design 21.11.2021 kl. 18:51:

Hola Valeria, no tenemos vídeos tutoriales paso a paso de este patrón, aunque tenemos vídeos, que puedes encontrar bajo las instrucciones de la labor, para ayudarte a realizar la prenda.

country flag Mia 11.09.2021 - 10:49:

Hvordan laver man det øverste stykke i diagrammet?

country flag Amy 30.08.2021 - 23:11:

Hello, I'm getting close to finishing this pattern and the button-hole loop has me stumped. I'm kind of a beginner so I just don't understand how to follow these instructions. Can you explain it a little more for me? Where exactly on the back does this loop attach? And how do you start a double crochet with a new piece of yarn? Do you chain first? And how do you finish it off so it stays attached? I'm having trouble understanding this part.

user icon DROPS Design 31.08.2021 kl. 00:36:

Dear Amy, the loop should be made on teh upper corner of the leeft back. You attach the yarn with a dc (UK terms), make 2 chain stitch and yo another dc about half a centimeter away from the first one. I suggest weaving in the ends of the thread, it will make your buttonhole more stable. Happy Stitching!

country flag Gro Buttingsrud 10.07.2021 - 19:08:

Hei! Jeg er veldig glad i alle drops-oppskriftene, men det er fryktelig frustrerende at bildet av det jeg lager ikke kommer med når jeg skriver ut oppskriften på papir. Det er jo kjekt å se hvordan det ferdige produktet blir. Jeg må laste ned bildet, lagre det, og så skrive ut bildet for seg selv. Er det noen måte å fikse dette på en enklere måte?

user icon DROPS Design 13.07.2021 kl. 14:55:

Hej Gro, jo når du skriver ud, skal du klikke på "skriv ut" knappen som ligger inde på selve opskriften, lige ved siden af Trenger du hjelp :)

country flag Teresa 25.06.2021 - 16:57:

Per favore un chiarimento: prima del diagramma le diminuzioni di 4 m.a. 2 volte, si intende 2 giri o 2 volte una per lato? Grazie mille

user icon DROPS Design 25.06.2021 kl. 20:48:

Buonasera Teresa, deve diminuire 4 maglie a ogni lato su tutte le righe per 2 volte. Buon lavoro!

country flag Zeline 24.06.2021 - 09:51:

Bonjour. Merci de votre réponse. C'est bcp plus logique : en imprimant le modèle la dernière instruction du diagramme a disparu. Autre question : Il est écrit de faire 2 B dans la bride centrale du diagramme. Donc on se retrouve au rang suivant avec 2 B de part et d'autre du milieu du diagramme. Dans laquelle faut il faire à nouveau 2 B pour augmenter ? La 1ere ou la 2eme ? Merci

user icon DROPS Design 24.06.2021 kl. 17:32:

Bonjour Zeline, au 2èime rang, vous crochetez jusqu'à ce qu'il reste 1 maille avant la maille centrale, puis 1 ml, sautez la bride suivante, 2 brides dans la bride suivante, 1 ml, sautez la bride suivante, et continuez avec 1 bride dans chaque bride. Bon crochet!

country flag Zeline 23.06.2021 - 22:13:

Bonsoir Je n'ai pas bcp d'expérience au crochet sans être totalement débutante. Pour autant je ne comprends pas bien le diagramme : si un point représente 2 ml, 2 points représentent alors 4ml. Ce qui veut dire que le nb de mailles total du diagramme augmente et ne reste pas constant et égal à 55 .... Pouvez vous m'éclairer car là le dessin de mon diagramme prend une forme bombée ....

user icon DROPS Design 24.06.2021 kl. 08:33:

Bonjour Zeline, selon la légende du diagramme, 2 points = 3 mailles en l'air (= dernier symbole). Le nombre de mailles du diagramme ne va diminuer que vers la fin, lorsque le point ajouré a atteint les bords et que l'on va diminuer en début/fin de rangs. Pensez à bien crochetez vos mailles en l'air aussi longues que vos brides sont larges, en cas de doute, montrez votre ouvrage à votre magasin, ce sera ainsi plus facile pour eux de pouvoir vous aider. Bon crochet!

country flag Stella 02.05.2021 - 15:38:

1. Häkel ich das V in eine Masche vom V aus der unteren Reihe und lasse die zweite aus ? Oder häkeln ich das V in die Schlaufe zwischen den beiden Maschen des V ? 2. Häkel ich ein einfaches oder doppeltes Stäbchen bei dem V ? 3. Häkel ich bei dem äußersten V, das in ein einfaches Stäbchen „I“ kommt ein einfaches oder doppeltes Stäbchen ? 4. im oberen Teil habe ich mehr als 55 Machen. Ist das richtig ? Danke für die Antwort.

country flag Friederike 02.05.2021 - 15:37:

So eine schlechte Anleitung habe ich selten gesehen ! Die Fragen werden auch nicht verständlich beantwortet !!

country flag Anyluxis 08.04.2021 - 17:08:

Buongiorno, io non ho ancora imparato ad usare l'uncinetto ma me la cavo con i ferri, sarebbe quindi possibile realizzare questo lavoro ai ferri oppure no? Ad esempio a cosa corrisponderebbe una catenella? Ringrazio in anticipo.

user icon DROPS Design 08.04.2021 kl. 17:30:

Buonasera Anyluxis, non ci è possibile adattare un modello all'uncinetto alla lavorazione a maglia, può cercare però un modello simile lavorato a maglia. Buon lavoro!

Kommentér oppskrift DROPS 65-13

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.