DROPS / 177 / 14

In the Country by DROPS Design

Strikkede klude med retstrik og blondekant i DROPS Cotton Light.

DROPS Design: Model cl-075
Garngruppe B
-----------------------------------------------------------
Mål: Bredde: ca 23 cm. Længde: ca 21 cm.
Materialer:
DROPS COTTON LIGHT fra Garnstudio (tilhører garngruppe B)
50 g farve 02, hvid
50 g farve 01, natur
50 g farve 21, lys beige
50 g farve 31, perlegrå
50 g farve 27, mintgrøn

1 klud vejer ca 47 g.

DROPS PINDE nr 3 – eller de pinde du skal bruge for at få 23 masker og 48 pinde retstrik på 10 cm i bredden og 10 cm i højden.
----------------------------------------------------------

(Gå videre til opskrift...)

Tags: hulmønster, klude,

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

KLUD:
Kluden strikkes frem og tilbage.
Slå 52 masker op på pind 3 med Cotton Light. Sæt 1 mærke i hver side indenfor 4 masker fra kanten.
1.PIND (= retsiden): Strik ret.
2.PIND (= vrangen): Strik ret.
3.PIND (= retsiden): Strik ret til der er 4 masker tilbage på pinden, strik 2 ret sammen, slå om, i hver af de 2 sidste masker strikkes der 2 masker ret (strik 2 masker i samme maske ved at strikke i forreste og bagerste maskeled) = 2 masker taget ud.
4.PIND (= vrangen): Tag første maske løs af pinden som om den skulle strikkes ret, strik 1 ret, løft den løse maske over, strik 1 ret, løft den bagerste maske på højre pind over den forreste maske (= 2 masker lukket af), derefter strikkes der ret til der er 4 masker tilbage, strik 2 ret sammen, slå om, i hver af de 2 sidste masker strikkes der 2 masker ret = 2 masker taget ud.
5.PIND (= retsiden): Tag første maske løs af pinden som om den skulle strikkes ret, strik 1 ret, løft den løse maske over, strik 1 ret, løft den bagerste maske på højre pinde over den forreste maske (= 2 masker lukket af), derefter strikkes der ret pinden ud.
6.PIND (= vrangen): Strik ret.
Gentag 3. til 6.pind.
HUSK PÅ STRIKKEFASTHEDEN! Fortsæt således til arbejdet måler 21 cm - afslut efter 6.pind, luk af.
Strik en klud til i hver af de resterende farver.

Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS 177-14.