DROPS / 172 / 17

Ribbed Confetti by DROPS Design

Strikket DROPS tøffel i 4 tråder ”Fabel” med vrbord og riller. Str 35-42.

Stikkord: tøfler,
DROPS Design: Modell nr fa-348
Garngruppe A + A + A + A eller E
----------------------------------------------------------
Størrelse: 35/37 - 38/39 - 40/42
Fotens lengde: 22 - 24 - 26 cm
Materialer:
DROPS FABEL fra Garnstudio
100 g i alle str f.nr 677, grønn/turkis
100 g i alle str f.nr 901, godis
100 g i alle str f.nr 903, gul/rosa
100 g i alle str f.nr 911, fun lilac

DROPS RUNDP NR 6 - eller den p du må bruke for å få 13 m x 26 p rillestrikk eller 13 m x 17 p glstrikk med 4 tråder på 10 x 10 cm.
----------------------------------------------------------

Har du strikket/heklet denne oppskriften, eller noen av våre andre design? Del bilder i sosiale medier og bruk taggen #dropsdesign slik at vi kan se dem!

Vil du bruke et alternativt garn? Prøv vår garnkalkulator!
Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge? Da hjelper det kanskje å vite at modellen på bildet er ca 170 cm høy og bruker størrelse S eller M. Om du lager en genser, jakke, kjole eller lignende, kan du finne en målskisse av det ferdige plagget (i cm) nederst i oppskriften.

75% Ull, 25% Polyamid
fra 29.00 kr /50g
DROPS Fabel uni colour DROPS Fabel uni colour 29.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Fabel print DROPS Fabel print 31.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Fabel long print DROPS Fabel long print 33.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
Pinner & Heklenåler
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 232kr. Les mer.

Instruksjoner

RILLE (strikkes frem og tilbake):
1 rille = 2 p rett.
---------------------------------------------------------

TØFFEL:
Tøffelen strikkes frem og tilbake på rundp fra midt bak.
Legg opp 40-48-52 m på rundp 6 med en tråd av hver farge (= 4 tråder). Strikk 1 p vrang fra vrangen, strikk deretter vrbord slik fra retten: 1 rett, * 2 vrang, 2 rett *, gjenta fra *-* til det gjenstår 3 m og avslutt med 2 vrang og 1 rett. HUSK PÅ STRIKKEFASTHETEN! Fortsett vrborden slik i 20-22-24 cm, avslutt slik at neste p strikkes fra vrangen.

FOTEN:
Strikk de første 15-19-19 m i RILLE – se forkl over, SAMTIDIG som det felles 1-5-4 m jevnt fordelt over disse m, og sett disse 14-14-15 m på en tråd, øk 1 m, fortsett med vrbord over de neste 10-10-14 m, øk 1 m, strikk de siste 15-19-19 m i rille, SAMTIDIG som det felles 1-5-4 m jevnt fordelt over disse m, og sett disse 14-14-15 m på en tråd, klipp tråden. Fortsett med vrbord (med 1 kantm i hver side) over de midterste 12-12-16 m. Når overstykket måler 7-8½-10 cm felles det av 1 kant-m i hver side fra vrangen = 10-10-14 m, sett m på 1 tråd. Klipp tråden. Strikk neste p slik (= fra retten): Strikk m fra trådene SAMTIDIG som det strikkes opp 12-14-16 m på hver side av overstykket innenfor 1 kant-m = 62-66-76 m. HERFRA MÅLES ARB VIDERE! Fortsett med riller frem og tilbake til ferdig mål. Sett 1 merketråd midt foran på tåen. Når arb måler 2 cm strikkes 2 m rett sammen på hver side av merketråden. Gjenta fellingen her på hver 2.p – SAMTIDIG når arb måler 4-4-5 cm strikkes 2 m rett sammen innenfor 1 kant-m i hver side av arb, gjenta fellingen i sidene på hver 2.p (= totalt 4 m felt på hver 2.p). Når arb måler 5-5-6 cm fordeles m på 2 p (= midt under foten), legg dobbelt og sy sammen på langs med maskesting. Strikk en tøffel til på samme måte.

MONTERING:
Sy tøffelene midt bak og opp langs skaftet – sy i ytterste ledd av ytterste m.

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (33)

Linda 19.12.2020 - 22:10:

Hello. Thank you for this nice pattern. I am making the 7-1/2/8-1/2 (foot length 9-1/2) size pattern. I have completed the slippers and am ready to begin sewing the bottom. I notice the foot part of the slipper looks small. When the slipper is laid flat it only measures about 8" across at the bottom where the garter stitch begins. --Is this correct?--- Thank you for your help.

DROPS Design 21.12.2020 kl. 07:38:

Dear Linda, the slipper should be stretched to fit the foot and should then fit nicely. See for example this video for another similar slipper pattern (video is only showing foot part). Happy knitting!

Shelley Rector 09.11.2020 - 00:48:

This pattern is pretty confusing! I am a very experienced knitter..And I am totally lost. Have the cuff and center piece done..now What? I think the same question is in French up above, but I can't translate it. Pretty sure I will travel it out and find a pattern that is readable. Nice slippers..but pattern needs to be revamped. Visuals would sure be a help!

DROPS Design 09.11.2020 kl. 11:54:

Dear Mrs Rector, these slippers are worked the same way as these ones (from construction) - this might help you to understand how to work them, just feel free to ask your question here if required; Happy knitting!

Carol 30.10.2020 - 14:03:

Please can you tell me what colour are the Confetti wool socks shown in your picture ? Also what is the cost of 100g of wool. Can these be knitted on straight needles too or only on circular ones? Best Wishes ~ look forward to hearing from you.

DROPS Design 30.10.2020 kl. 15:16:

Dear Carol, these slippers require 2 balls in each colour DROPS Fabel: 677, 901, 903 and 911 = you will work with 1 strand of each colour held together. You will find the list of DROPS stores in UK here (as well as webstores). Happy knitting!

Sylvie SCHUBNEL 11.07.2020 - 22:21:

J'ai le même problème que Lise levesque, je ne comprend rien à vos explications .Tous vos modèles personnellement sont très mal expliqués, tout est compliqué.Malgré de votre réponse à Lise, moi je suis toujours bloquée...Il faudrait préciser quelles mailles en attente il faut reprendre car il y a trois groupes de mailles en attente, celles de gauche, de droite et les mailles centrales. quand aux vidéos j'ai du mal aussi vous tricotez par l'arrière c'est déroutant.

DROPS Design 13.07.2020 kl. 09:33:

Bonjour Mme Schubnel, lorsque vous avez tricoté le dessus du pied (les 12 ou 16 m centrales en côtes sur 7 à 10 cm), coupez le fil. Tricotez maintenant les 15-19 premières mailles en attente (= les premières du rang sur l'endroit), relevez 1 m le long du côté droit du dessus du pied, tricotez les mailles du dessus du pied, relevez 1 m le long du côté gauche du dessus du pied et tricotez les dernières mailles en attente = vous avez 62-66 ou 76 m selon la taille. Bon tricot!

Heidi Lange 30.04.2020 - 11:21:

Hallo, ich komme mit der Anzahl der Maschen nicht klar. Für das Rippenmuster brauche ich eine durch 4 teilbare Maschenanzahl, d.h. für Größe 38/39 48 Maschen. Aber da steht, man solle 48 Maschen anschlagen, d.h. wenn ich die beiden Randmaschen abziehe, habe ich nur noch 46 Maschen. Muss man bei euren Anleitungen immer zwei Randmaschen extra hinzufügen, ohne dass das erwähnt ist? - Vielen Dank!

DROPS Design 30.04.2020 kl. 12:02:

Liebe Frau Lange, so stricken Sie die 48 Maschen: 1 Masche recht, *2 M recht, 2 M links*, von *-* insgesamt 11 Mal stricken (= 44 Maschen); es sind noch 3 M übrig, beenden Sie jetzt mit 2 M links und 1 Maschen recht. Wenn Sie möchten, können Sie 2 Randmaschen dazu zählen, aber errinneren Sie sich daran bei der Anleitung. Und dann innerhalb diese 2 Maschen zusammennähen, damit nur 2 Maschen rechts hinten sind. Viel Spaß beim stricken!

Darellis 20.04.2020 - 07:51:

Bonjour, pour une taille 35/37 quelle est la longueur de l'ouvrage fini pour le pied? 22 cm? Ou moins car le chausson s'étire. Merci d'avance

DROPS Design 20.04.2020 kl. 10:56:

Bonjour Mme Darellis, il fera peut être un peu moins pour pouvoir s'ajuster aux 22 cm de la taille 35/37. Bon tricot!

Susanne 27.03.2020 - 08:01:

Hallo....ich nähe die Naht auch mit 4 Fäden zusammen? LG Susanne

DROPS Design 27.03.2020 kl. 10:09:

Liebe Susanne, ja so würde ich auch machen. Viel Spaß beim zusammennähen/tragen!

Anna 23.11.2019 - 23:02:

Der Garnumrechner zeigt nicht an, wie viel man von Garngruppe E braucht statt Fabel. Sind das 100g?

DROPS Design 25.11.2019 kl. 08:41:

Liebe Anna, hier finden Sie, wie man umrechnen soll - Ihr DROPS Laden wird Ihnen auch gerne mal telefonisch oder per E-Mail weiterhelfen. Viel Spaß beim stricken!

Anaïs 13.11.2019 - 14:18:

Hello! Thanks for this pattern for beautiful slippers 😊 Could you let me know can I make those for 45/46 shoe size? Should I add stitches and rows proportionally? And how much more yarn do you reckon I will need? Have a lovely day

DROPS Design 13.11.2019 kl. 14:44:

Dear Anaïs, we are unfortunately not able to adjust every pattern to every single request, please contact your DROPS store (even per mail or telephone) or any knitting forum for further personnal assistance. Happy knitting!

Sheila 18.10.2019 - 19:59:

Can you do this pattern on straight needles?

DROPS Design 21.10.2019 kl. 07:36:

Hi Sheila, The reason we recommend circular needles is the number of stitches; using straight needles it is easy to lose stitches off the ends. If you are careful about this it is of course possible to use straight needles. Happy knitting!

Kommentér oppskrift DROPS 172-17

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.