DROPS / 149 / 25

Piqu by DROPS Design

Hæklet DROPS tøffel i ”Eskimo”

DROPS Design: Model nr ee-482
Garngruppe E
-----------------------------------------------------------
Størrelse: 35/37 – 38/40 – 42/44
Fodlængde: 22 - 25 - 27 cm
Materialer:
DROPS ESKIMO fra Garnstudio
100-100-100 g f.nr 26, pink
50-50-50 g f.nr 41, lilla/violet

DROPS HÆKLENÅL NR 8 – eller den nål du skal bruge for at få 11 fm på 10 cm i bredden.
----------------------------------------------------------

Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Da kan det hjælpe dig at vide, at modellen på billedet er ca 170 cm høj og bruger størrelse S eller M. Hvis du laver en trøje, bluse, kjole eller lignende, finder du tøjets mål i måleskitsen nederst i opskriften.

(Gå videre til opskrift...)

Tags: tøfler,
Garntype
Deals fra
22.00 DKK
17.95 DKK
24.00 DKK
18.95 DKK
fra 12.00 DKK

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

MAGISK CIRKEL:
For at undgå hul i midten startes der med denne teknik:
Hold i garnenden med venstre hånd og lav en løkke rundt om venstre pegefinger (fra venstre mod højre). Hold i løkken med venstre tommelfinger og pegefinger. * Stik nålen gennem løkken, hent tråden fra nøglet, træk tråden tilbage gennem løkken, slå om nålen og træk omslaget gennem m på nålen = 1 fm *, gentag fra *-* til der er 8 fm om løkken, afslut med 1 km i første fm. Hækl videre som forkl i opskriften – SAMTIDIG trækkes der i garnenden så løkken snøres sammen og hullet forsvinder.

HÆKLEINFO:
Første fm på beg af omg erstattes med 1 lm. Hver omg afsluttes med 1 km i første lm i beg af omg. Dvs når arb hækles rundt hækles der skiftevis fra retsiden og vrangen og hæftes med 1 km i første lm på omg.
----------------------------------------------------------

TØFFEL:
Tøflen hækles på nål nr 8 med 1 tråd Eskimo. Der startes med at hækle fra tåen. Arb hækles først rundt - læs HÆKLEINFO over, derefter hækles der frem og tilbage.

FOD:
Lav en MAGISK CIRKEL - se forkl over - med lilla/violet.
1.OMG (vrangen): Vend arb og tag 6-7-8 fm ud jævnt fordelt = 14-15-16 fm.
2.OMG (retsiden): Vend arb og hækl 1 fm i hver fm.
3.OMG (vrangen): Vend arb og tag 6-7-8 fm ud jævnt fordelt = 20-22-24 fm.
Hækl 3 omg med 1 fm i hver fm, afslut med 1 km i først lm (sidste omg hækles fra retsiden). Skift til pink og hækl til arb måler 9-10-11 cm.

HÆL:
Nu deles arb, og der hækles frem og tilbage over de første 16-18-20 m. Når tøflen måler ca 21-24-26 cm lægges den dobbelt og hækles sammen midt bagpå med 1 række km fra vrangen gennem begge lag.

KANT:
Hækl rundt om hele tøflen fra retsiden med pink således: 1 fm i hver række og 1 fm i hver fm midt ovenpå foden, afslut omg med 1 km i 1.fm. Klip og hæft tråden.
Hækl en tøffel til.

Relaterede opskrifter

Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS 149-25.