DROPS design: Modell nr W-436
Garngruppe C
--------------------------------------------------------
Høyde: Ca 30 cm (inkl bunnen)
Omkrets: Ca 80 cm
Materialer: DROPS PARIS fra Garnstudio
150 g f.nr 17, naturhvit
150 g f.nr 38, korall
100 g f.nr 13, orange
100 g f.nr 14, sterk gul
100 g f.nr 33, mellomrosa

DROPS HEKLENÅL nr 3,5 – eller den nåla du må bruke for å få 17 st på 10 cm i bredden. 1 rute skal måle ca 10 x 10 cm.
--------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------

Alternativt garn – Se hvordan du kan bytte garn her
Garngruppe A til F – Bruk samme oppskrift og bytt garn her
Garnforbruk ved alternativt garn – Bruk vår garnkalkulator her

-------------------------------------------------------


100% Bomull
fra 16.00 kr /50g
DROPS Paris uni colour DROPS Paris uni colour 18.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Paris recycled denim DROPS Paris recycled denim 16.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
needles Pinner & Heklenåler Bestill
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 192kr. Les mer.

Instruksjoner

HEKLETIPS:
Første st på hver omg erstattes av 3 lm.
Første fm på hver omg erstattes av 1 lm.
Hver omg med st avsluttes med 1 kjm i 3.lm på beg av omg. Hver omg med fm, avsluttes med 1 kjm i 1.lm på beg av omg.
STRIPER:
Hekle striper med 1 omg av hver farge slik: * korall, rosa, naturhvit, orange, korall, sterk gul, naturhvit, rosa, sterk gul, orange *, gjenta fra *-*. NB: Ikke klipp trådene, men trekk dem med oppover på vrangen av arb.
MØNSTER:
1.OMG: 3 lm, * 1 lm, hopp over 1 m, 1 st i neste m *, gjenta fra *-* omg rundt, avslutt med 1 lm, hopp over siste m, 1 kjm i 3.lm på beg av omg.
2.OMG: 1 st i hver st og hver lm.
3.OMG: 1 fm i hver st.
4.OMG: 3 lm, videre hekles det kryss-st, dette gjøres slik: * Hopp over 1 m, 1 st i neste m, deretter 1 st i m det ble hoppet over *, gjenta fra *-* omg rundt, avslutt med 1 st i siste st og 1 kjm i 3.lm på beg av omg.
5.OMG: 1 fm i hver st.
6.OMG: 1 fm i hver fm.
7.OMG: 1 st i hver fm.
Gjenta 1.til 7. omg oppover.
--------------------------------------------------------

VESKE:
Arb hekles fra bunnen og oppover. LES HEKLETIPS!
Hekle 5 lm med korall og sett dem til 1 ring med 1 kjm i første m.
Hekle STRIPER – se forkl over - slik:
1.OMG: Hekle 10 st om lm-ringen, avslutt med 1 kjm i først st.
2.OMG: Hekle 2 st i hver st = 20 st.
3.OMG: Hekle 1 og 2 st annenhver gang i hver st omg rundt = 30 st.
4.OMG: Hekle 1 st i hver st, men i hver 3.st hekles det 2 st = 40 st.
5.OMG: Hekle 1 st i hver st, men i hver 4.st hekles det 2 st = 50 st.
Fortsett med å hekle 1 st mer mellom økningen hver omg til det er 120 st på omg.
Videre hekles det 1 omg med st samtidig som det økes 8 st jevnt fordelt = 128 st. Fortsett med striper samtidig som det hekles MØNSTER - se forkl over! Når arb måler ca 32 cm (mål fra midt i sirkelen og opp), avslutt etter 1 omg med st, klippes tråden.

HEKLERUTE:
Det er 4 ulike fargekombinasjoner på rutene.
Rute-1: Farge-1 = korall, farge-2 = sterk gul.
Rute-2: Farge-1 = orange, farge-2 = korall.
Rute-3: Farge-1 = mellomrosa, farge-2 = orange.
Rute-4: Farge-1 = sterk gul, farge-2 = mellomrosa.

Hekle 4 lm med farge-1 og sett dem til en ring med 1 kjm i første lm.
1.OMG: 1 lm, 8 fm om ringen, avslutt med 1 kjm i første fm.
2.OMG (Bytt farge-2): Hekle 5 lm (= 1 fm + 4 lm), * 1 fm i neste fm, 4 lm *, gjenta fra *-* totalt 7 ganger og avslutt med 1 kjm i 1.lm på beg av omg = 8 fm med 4 lm mellom hver.
3.OMG: 1 lm, videre hekles det slik om hver lm-bue: 1 fm, 1 halv-st, 2 st, 1 halv-st og 1 fm, avslutt omg med 1 kjm i lm på beg av omg = 8 blader. Klipp tråden.
4.OMG (Bytt til naturhvit): Hekle 1 fm i toppen av første blad, * 8 lm, 1 fm i toppen av neste blad, 3 lm, 1 fm i toppen av neste blad *, gjenta fra *-* omg rundt, men avslutt med 1 kjm i kjm på beg av omg.
5.OMG: *Om lm-buen i hjørnet hekles: 5 st + 2 lm + 5 st, 4 st om neste lm-bue *, gjenta fra *-* totalt 4 ganger, avslutt med 1 kjm i første st på beg av omg, klipp tråden. 1 rute = ca 10 x 10 cm.

Det hekles 2 ruter av hver fargekombinasjon.
Sy dem sammen kant i kant med 1 sting i hver m i denne rekkefølgen: Rute-1, rute-2, rute-3, rute-4, rute-1, rute-2, rute-3 og rute-4 - tilsutt sys rute-4 mot rute-1 slik at det blir en sirkel.

SKULDERREM:
Hekle 5 lm med korall på nål 3,5 og sett dem til en ring med 1 kjm i første lm. Videre hekles det 1 fm i hver m rundt og rundt til arb måler ca 75 cm. Klipp og fest tråden. Hekle 2 like skulderremmer.

MONTERING:
Sy fast sirkelen med hekleruter øverst på vesken – sy kant i kant med 1 sting i hver m – sy med vrangen på rutene ut (for de skal brettes ned over vesken etterpå). Hekle 1 omg med korall og st øverst rundt rutene – det skal være 1 st i hver st og 1 st i hver lm = 16 st pr rute = 128 st totalt. Bytt til naturhvit, hekle 1 omg med 1 st i hver st. Klipp og fest trådene.
Brett heklerutene med over vesken.
Fest 1 skulderrem på hver side av vesken slik (se også bilde): Tre enden av remmen inn fra vrangen og ut gjennom øverste hjørne til venstre på 1 av rutene, slå 1 knute i enden av remmen, slik at den holder seg på plass. Hopp over 1 rute og tre den andre enden av remmen inn fra vrangen og ut gjennom øverste hjørne til høyre på neste rute, slå 1 knute.
Fest den andre remmen på samme måte i den andre siden av vesken.
signature-image

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (27)

country flag Claudia wrote:

Die Anleitung für die Träger verstehe ich leider nicht. Kann mir jemand helfen? Danke

08.09.2019 - 08:01:

DROPS Design answered:

Liebe Claudia, schlagen Sie 5 Luftmaschen und schliessen Sie mit 1 Kettmasche zu einem Ring; dann häkeln Sie 1 feste Masche in jede Luftmasche (= 5 fM), am Ende der 1. Runde häkeln Sie keine Kettm, sondern 1 feste Masche in die 1. feste Masche der 1. Runde, und immer so weiterhäkeln: 1 feste Masche in jede Masche bis die Träger ca 75 cm misst. Viel Spaß beim häkeln!

09.09.2019 kl. 08:38:

country flag Rebecca wrote:

Bei den Vierecken steht dass man einen Luftmasche machen soll und dann um den Ring (welcher Ring?) feste Maschen häkeln soll?! Muss man diese 1. runde mit einem magic Ring beginnen???

20.07.2019 - 22:42:

DROPS Design answered:

Liebe Rebecca, leider fehlte am Anfang der Anleitung für die Vierecke (vor der 1. Runde), dass 4 Luftmaschen angeschlagen werden und diese mit 1 Kett-Masche in die 1. Luftmasche zum Ring geschlossen werden. Dies wurde nun ergänzt. Um diesen Luftmaschenring häkeln Sie dann die 1. Runde. Viel Spaß beim Weiterhäkeln!

20.07.2019 kl. 23:51:

country flag Rosemarie Andrews wrote:

You make it hard to order yarn I ordered a set of yarn for the Sicily bag 139-13 You sent me the wrong colors I would like to try again With the set of colors on the photo Red orange white pink raspberry yellow But you make it too hard to order

31.12.2017 - 10:58:

country flag Dorien Middelkoop wrote:

Bij de gehaakte vierkantjes; welke kleur bedoelen jullie bij vierkantje D met abrikoos? Bij materiaal staat die kleur niet bij.... wel naturel, koraal, oranje, geel en roze.

16.03.2016 - 19:09:

DROPS Design answered:

Hoi Dorien. Dat is een foutje en moet roze zijn. Het patroon is aangepast. Bedankt voor het melden.

23.03.2016 kl. 14:42:

country flag Annet wrote:

De tas is bijna af.Ik moet alleen de schouderband nog. Ik snap de uitleg alleen niet :-( In de rondte gehaakt???

19.02.2014 - 22:43:

DROPS Design answered:

Hoi Annet. De schouderband is een buisje. Dus je haakt inderdaad in de rondte: Haak 5 l met koraal en vorm een ring met 1 hv in de 1e l. Haak 1 v in iedere st in de rondte tot het werk ongeveer 75 cm meet.

20.02.2014 kl. 09:56:

country flag Stine wrote:

Hvor mange garnnøgler af hver farve skal man bruge, sådan ca?

15.05.2012 - 13:17:

DROPS Design answered:

Det er en fejl at der ikke står det. Det bliver lagt ud med det samme :)

25.05.2012 kl. 10:50:

country flag Gunvor B wrote:

Mycket fin sommarväska, som kan varieras i oändlighet.

01.03.2012 - 15:02:

country flag Dea wrote:

Sono contenta che il mio suggerimento per il nome sia stato scelto :) in questo modello è racchiusa (secondo me) la bellezza dei colori della Sicilia, ma anche il profumo :)

26.01.2012 - 20:36:

country flag Florencia wrote:

Muy original, excelente eleccion de colores. Me encanta!!

21.01.2012 - 20:49:

country flag LT wrote:

I have nothing more to say than.... CUTE!!!

16.01.2012 - 00:12:

Kommentér oppskrift DROPS 139-13

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.