DROPS / 78 / 8

Naxos by DROPS Design

DROPS genser med splitt i "Safran" og "Cotton Viscose".

Stikkord: gensere, nedenfra og opp,
DROPS design: Modell nr E-099
--------------------------------------------------------

Størrelse: S - M - L - XL - XXL
Materialer: DROPS Safran fra Garnstudio
250-300-300-350-400 gr f.nr 17, hvit.
og bruk: DROPS Cotton Viscose fra Garnstudio
350-400-450-450-500 gr f.nr 02, natur.

DROPS Pinne nr 4,5 og 5.

Har du strikket/heklet denne oppskriften, eller noen av våre andre design? Del bilder i sosiale medier og bruk taggen #dropsdesign slik at vi kan se dem!

Vil du bruke et alternativt garn? Prøv vår garnkalkulator!
Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge? Da hjelper det kanskje å vite at modellen på bildet er ca 170 cm høy og bruker størrelse S eller M. Om du lager en genser, jakke, kjole eller lignende, kan du finne en målskisse av det ferdige plagget (i cm) nederst i oppskriften.

100% Bomull
fra 10.00 kr /50g
DROPS Safran uni colour DROPS Safran uni colour 10.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Cotton Viscose DROPS Cotton Viscose
54% Bomull, 46% Viscose
Utgått
finn alternativer
Pinner & Heklenåler

Instruksjoner

Strikkefasthet: 17 m x 22 p med 1 tråd Safran + 1 tråd Cotton Viscose på p 5 og glstrikk = 10 x 10 cm. Husk pinnenr er kun veiledende!

Rille (frem og tilbake på p):
1 rille = 2 pinner: 1.p: Rett, 2.p: Rett.

Forstk: Legg opp 72-78-84-92-100 m på p 4,5 med 1 tråd Safran + 1 tråd Cotton Viscose. Strikk 2 riller, bytt til p 5 og fortsett med glstrikk med 3 m riller i hver side (= splitt). Husk på strikkefastheten! Når arb måler 7 cm slutter splitten, legg opp 1 ny m i hver side (= kantm til å sy i) = 74-80-86-94-102 m. Fortsett med glstrikk og 4 m riller i hver side til det er strikket 2 riller over splitten, deretter strikkes det glstrikk over alle m.

Les hele neste avsnitt før det strikkes videre!
Sideøkning: Når arb måler 10 cm økes det 1 m i hver side på hver 10. cm totalt 3 ganger = 80-86-92-100-108 m.

Mønster: Samtidig når arb måler 25-26-27-28-29 cm strikkes det riller over alle m videre.
Splitt i halsen: Når arb måler ca 33-34-35-36-37 cm - avpass slik at neste p strikkes fra vrangen - strikkes det vrang over de midterste 6 m i 4 p = 2 riller som er 1 p forskjøvet i forhold til resten av m (de øvrige m strikkes i rett på alle p). På neste p deles arb midt foran til splitt i halsen og halvparten av m settes på 1 tråd.
1.del: Fortsett med riller og 3 m mot halsen i vrang på alle p.

Ermhull: Samtidig når arb måler 35-36-37-38-39 cm felles det til ermhull i hver side på hver 2.p: 4 m 1 gang, 3 m 0-1-1-1-2 ganger, 2 m 1-1-2-3-3 ganger og 1 m 4-3-3-4-4 ganger.

Halsringning: Når arb måler 46-48-50-52-54 cm felles det 7 m mot midt foran av til hals. Videre felles det mot halsen på hver 2.p: 3 m 1 gang, 2 m 1 gang og 1 m 4 ganger = 14-15-16-17-18 m tilbake på skulderen. Fell av når arb måler 54-56-58-60-62 cm.
2.del: Sett m fra tråden tilbake på p og strikk opp som den første siden. NB: 1.p strikkes fra midt foran. Start med å plukke opp 1 m i første m fra den andre siden og strikk denne sammen med 1.m på p. Dette gjøres for at det ikke skal bli et hakk nederst i splitten.

Bakstk: Legg opp og strikk som forstk, men det deles ikke til splitt i halsen. Fell til ermhull som på forstk og strikk videre til arb måler 52-54-56-58-60 cm. Nå felles de midterste 28 m av til hals. Videre felles det 2 m på neste p mot halsen = 14-15-16-17-18 m tilbake på hver skulder. Fell av når arb måler 54-56-58-60-62 cm.

Erme: Legg opp 36-38-40-42-44 m (inkl 1 kantm i hver side) på p 4,5 med 1 tråd Safran + 1 tråd Cotton Viscose. Strikk riller i 5 cm. Bytt til p 5 og fortsett med glstrikk til ferdig mål. Samtidig når arb måler 6 cm økes det 1 m i hver side på hver 3,5.-3.-3.-2,5.-2,5. cm totalt 12-13-13-14-15 ganger = 60-64-66-70-74 m. Når ermet måler 48-47-46-44-43 cm felles det til ermtopp i hver side på hver 2.p: 3 m 1 gang, 2 m 2 ganger og 1 m 5-6-7-9-10 ganger, videre felles det 2 m i hver side til arb måler 57 cm, deretter felles 3 m 1 gang i hver side. Arb måler ca 58 cm, fell av de resterende m.

Montering: Sy skuldersømmene.

Hals: Plukk opp ca 80 til 86 m rundt halsen på p 4,5 med 1 tråd Safran + 1 tråd Cotton Viscose. Strikk 2 riller, fell av.

Sy i ermene. Sy erm- og sidesøm i ett innenfor 1 kantm ned til splitten.

Diagram


Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (15)

Claudine 05.01.2020 - 08:54:

Je souhaite faire ce pull avec que du mérinos aiguille 2.5/3 pelote de 195m 50g. Es ce possible ? Combien de pelote ?es ce que ça change complètement les explications ?

DROPS Design 06.01.2020 kl. 08:55:

Bonjour Claudine, ce modèle se tricote sur la base de 17 m x 22 rangs = 10 x 10 cm avec 2 fils du groupe A tricotés ensemble. Si votre échantillon n'est pas le même, vous devrez recalculer entièrement le modèle en fonction de votre tension. Vous pouvez lire plus d'infos sur l'échantillon ici. Bon tricot!

Sally Bunyan 25.06.2019 - 18:52:

I have a pattern using Drops Safran and Cotton-Viscose but the cotton viscose is not available. What can I use instead?

DROPS Design 25.06.2019 kl. 23:58:

Dear Sally, Our Cotton Viscose yarn belonged to the yarn group A, which means any yarn belonging to that group can be substituted. You can also use our yarn converter, whigy is helpdul in calculating the necessary amount too. Please always knit / crochet a gauge swatch, wash it and dry, and do the necessary adjustments to the patterns if neded. Happy Knitting!

Luciana 29.05.2019 - 15:18:

Buonasera, Scollo: Quando il lavoro misura ca.33-34-35-36-37 cm – assicurarsi che il ferro successivo sia sul rovescio del lavoro – lavorare a rovescio le 6 m centrali, tutti i ferri, per 4 ferri (lavorare le restanti m come prima). Al ferro successivo, dividere il lavoro al centro sul davanti per la scollatura e mettere una metà delle m in attesa su un ferma maglie. Quindi mi ritrovo sul rovescio del lavoro, ok? Grazie

DROPS Design 29.05.2019 kl. 15:28:

Buongiorno Luciana. Sì esatto, sul rovescio del lavoro. Buon lavoro!

Suzanne Brangstrup Kyster 18.03.2019 - 15:40:

Hej Jeg kan ikke se hvor mange masker man skal lukke a i ærmegabet Rigtig god dag Suzanne

DROPS Design 19.03.2019 kl. 14:34:

Hei Susanne. Du feller til ermhull slik: Ærmegab: Samtidig når arb måler 35-36-37-38-39 cm lukkes der af til ærmegab i hver side på hver 2.p: 4 m 1 gang, 3 m 0-1-1-1-2 gange, 2 m 1-1-2-3-3 gange og 1 m 4-3-3-4-4 gange. God fornøyelse

Françoise 02.03.2019 - 15:36:

Puis-je remplacer l'association de 2 fils, safran+cotton viscose, par drops Paris uniquement. Si oui quelle quantité dois-je commander merci

DROPS Design 04.03.2019 kl. 08:16:

Bonjour Françoise, tout à fait, Safran et Coton Visose étant tous deux des fils du groupe A, vous pouvez tricoter avec 1 fil du groupe C comme Paris plutôt qu'avec chacun de ces 2 fils - vous trouverez ici comment calculer la nouvelle quantité. Pensez toujours à bien vérifier votre échantillon. Bon tricot!

Sandra 01.03.2019 - 12:09:

Ich stehe auf dem Schlauch was der Schlitz am Hals betrifft. Ich bin da wo steht misst 34 cm …dann steht da, auf den 4 nächsten Ndl. links..über 6 M soll ich die 6 M still legen mußt ich alles auf 4 Nadeln verteilen oder erst eine Seite stricken... bräuchte da ein wenig Aufklärung wie ich weiter stircken soll …

DROPS Design 01.03.2019 kl. 13:05:

Liebe Sandra, nach 34 cm (Größe M), stricken Sie die mittleren 6 Maschen links bei jeder der nächsten 4 Reihen (Sie bekommen jetzt 2 Krausrippen). Dann wird die Arbeit in der Mitte dieser 6 Maschen verteilt. Viel Spaß beim stricken!

Lotta Söderman 19.02.2019 - 21:57:

Hej1 Kan jag ta två trådar Safran instället? Mvh Lotta

DROPS Design 21.02.2019 kl. 11:42:

Hei Lotta. ja, du kan gjerne strikke med 2 tråder Safran på denne. God fornøyelse

Lotta Söderman 19.02.2019 - 21:33:

Hej! Vilket garn kan jag ersätta Drops Cotton Viscos med? Mvh Lotta

DROPS Design 21.02.2019 kl. 11:42:

Hei Lotta. Se svar over

Christine Pottier 06.02.2019 - 15:08:

Bonjour et merci pour ce joli pull a tricoter gratuit j'aurais une question car je suis bloquée avec les augmentations est ce 10 cm hauteur total ou a 10 cm de jersey qu'il faut les commencer j'avoue être perdue merci pour votre aide;

DROPS Design 06.02.2019 kl. 16:18:

Bonjour Mme Pottier, on mesure depuis le début, on va ainsi commencer les augmentations à 10 cm de hauteur totale. Bon tricot!

Graziele 24.05.2018 - 01:39:

Boa noite. Estou no Brasil. Você envia os produtos para nós?

DROPS Design 04.07.2018 kl. 11:52:

Bom dia, Pode encomendar nossos fios através de uma loja DROPS (veja na página das lojas DROPS) que enviam encomendas para o Brasil.

Kommentér oppskrift DROPS 78-8

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.