DROPS Alpaca
DROPS Alpaca
100% Alpaca
fra 23.00 kr /50g
Garnet til denne opskrift koster fra 115.00kr.

Prisen på garnet er udregnet efter den mindste størrelse og garnets billigste produkttype. Leder du efter endnu bedre pris? Det kan være du finder det her på DROPS Deals!

DROPS Super Sale
DROPS 99-6
Mål: Bredde øverst: ca 152 cm
Længde midt bagpå: ca 74 cm
Materialer: DROPS Alpaca fra Garnstudio 250 gr f.nr 1101, hvid

DROPS Hæklenål nr 3 – eller den nål du skal bruge for at få 6 ruder i bredden x 10 ruder i højden på 10 x 10 cm.

-------------------------------------------------------

Alternativt garn – Se hvordan du bytter garn her
Garngruppe A til F – Brug samme opskrift og byt garn her
Garnforbrug ved alternativt garn – Brug vores garn-omregner her

-------------------------------------------------------

DROPS Alpaca
DROPS Alpaca
100% Alpaca
fra 23.00 kr /50g
Garnet til denne opskrift koster fra 115.00kr.

Prisen på garnet er udregnet efter den mindste størrelse og garnets billigste produkttype. Leder du efter endnu bedre pris? Det kan være du finder det her på DROPS Deals!

Instruktioner

Mønster: Diag M.1 til M.4 og Fig.1 og Fig.2.

Hækletips 1: Når der hækles lm-ruder hækles st om lm-buen fra forrige række. Når der hækles rosenmønster hækles der som vist på Fig.2.
Hækletips 2: Den sidste st på hver række er erstattet med 1 dbl-st (se Fig.1), dette gøres for at yderkanten rundt om sjalet ikke skal stramme. Bliver det alligevel stramt kan evt 1 dbl-st erstattes med 1 tredobbelt-st.

Tips: Sjalet bør dampes til sidst for at få det bedst mulige resultat.

Sjal: Sjalet hækles nede fra spidsen og op.
Hækl 14 lm på nål 3 med Alpaca. Sæt lm til en ring med 1 km i 1.lm = 1.række (se Fig.1) Fortsæt fra startpilen på Fig. 1.
Efter sidste række på Fig.1 gentages udtagningen i hver side (= X) til færdig mål. Samtidig på den 18.række startes der med at hækle rosenmønster. Start med at hækle M.1 i den 1.rude indenfor den fyldte rude langs med yderkanten i højre side (se pil nederst diag M.1 og Fig.2). Samtidig på den 42.række startes der med at hækle M.2 og M.3 i siderne på sjalet. M.2 starter i den 1.rude indenfor den fyldte rude i højre side af sjalet og M.3 starter i den 38.rude på samme række. Når mønsteret er færdig er der totalt 83 ruder på rækken. Fortsæt udtagning efter Fig.1 6 rækker til = 91 ruder på rækken (udtagningerne er nu færdig). Videre hækles der 1 række med st i st og lm over lm. Fortsæt med M.4 1 gang i højden. Videre hækles der 1 række som rækken der blev hæklet før M.4.

Hæklet kant: Hækl rundt om sjalet fra øverst i højre side, ned i spidsen og op langs med venstre side. Der hækles på nål 3 med Alpaca således:
1.række: 1 fm i 1.lm-bue, 4 lm (= 1 dbl-st), 3 dbl-st om samme lm-bue, 1 lm, * 4 dbl-st om næste lm-bue, 1 lm *, gentag fra *-* og slut af med 4 dbl-st og 1 km i sidste lm-bue.
2.række: Hækl 4 lm (= 1 dbl-st), 2 dbl-st i 1.lm-bue fra forrige række, 4 lm, 3 dbl-st i samme lm-bue, * 3 dbl-st i næste lm-bue, 4 lm, 3 dbl-st i samme lm-bue *, gentag fra *-* og slut af med 1 km i den sidste lm-bue.

Denne opskrift er blevet rettet.

Opdateret online: 14.03.2007
Nyt diagram. M.1

Diagram

symbols = stangmaske, hvis der er en luftmaskebue under hækles der i luftmaskebuen, hvis der er en stangmaske under hækles der i den
symbols = dobbeltstangmaske i masken
symbols = 3 stangmasker hæklet sammen: hækl 2 stangmasker i samme maske, men vent med sidste omslag og gennemtræk på begge disse stangmasker, hækl 1 stangmaske i samme maske og træk sidste omslag gennem alle 4 løkker på nålen
symbols = luftmaske
symbols = kædemaske
symbols = 1 stangmaske om luftmaskebuen, 4 luftmasker
symbols = 2 stangmasker, 3 stangmasker hækles sammen (se symbolforklaringen), 2 st
symbols = første omgang starter her
symbols = M.4 hækles således: hækl første maske, gentag * omgangen ud til der er 3 masker tilbage, hækle de sidste 3 masker i M.4
symbols = således hækles sjalet - gentag X
symbols = eksempel på rosenmønster (de første omgange af M.1)
diagram
diagram
diagram
diagram

Alle vore opskrifter har instruktionsvideoer som kan være til hjælp.

Har du et spørgsmål? Se listen over ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

Synes du det er svært at vælge hvilken størrelse du skal lave, så kan det være en god ide at måle et stykke tøj hvor du synes om størrelsen og synes om at have på. Sammenlign målene med målene i måleskitsen og vælg den størrelse som passer dig bedst.

Du finder måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektionen: Hvordan man læser en måleskitse

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

Når du strikker/hækler et arbejde oppefra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

Pilling eller fnuller eller nopper er en naturlig proces som sker, på til og med de mest fine og eksklusive fibre. Det sker helt enkelt ved almindelig brug og slidtage og er svært at undgå. Det bliver mest tydeligt, der hvor der er mest friction på tøjet, som under armene og på manchetterne.

Du kan få dit tøj til at se ud som nyt igen, ved at fjerne fnulleret/fnuggene/nopperne med en elektrisk fnugfjerner / lint remover.

Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage.
Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Du synes måske også om...

Kommentere opskrift DROPS 99-6

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.

Kommentarer / Spørgsmål (36)

country flag JAULIN Nadia skrev:

Bonsoir, Encore moi, pouvez-vous m'expliquer comment je dois faire correspondre le diagramme M1 et la figure 2.Ensuite si je regarde la légende diagramme le motif M1 correspond à 2B, 3ml (voir légende symbole) je ne sais même pas ou cette légende ce trouve, 2B. La figure 2 le symbole correspond à 3B écoulées ensemble. Merci par avance pour votre aide. Cordialement.

18.11.2021 - 14:40

DROPS Design svarede:

Bonjour Mme Jaulin, la fig. 2 montre juste comment tricoter les points noirs du diagrammes (= 1 point noir = 3 brides dans l'arceau, 3 brides écoulées ensemble dans la bride, 3 brides dans l'arceau suivant - donc au 1er rang de M.1 crochetez ainsi après 10 arceaux, au 2ème rang après 5 arceaux (sur l'envers on lit de gauche à droite) etc.. Bon crochet!

18.11.2021 - 17:25

country flag JAULIN Nadia skrev:

Bonsoir, Encore moi, pouvez-vous m'expliquer comment je dois faire correspondre le diagramme M1 et la figure 2.Ensuite si je regarde la légende diagramme le motif M1 correspond à 2B, 3ml (voir légende symbole) je ne sais même pas ou cette légende ce trouve, 2B. La figure 2 le symbole correspond à 3B écoulées ensemble. Merci par avance pour votre aide. Cordialement.

16.11.2021 - 17:47

DROPS Design svarede:

Bonjour Mme Jaulin, dans les diagrammes vous retrouvez 1 point noir, ce point noir se crochète comme indiqué dans la fig.2 = 3 brides autour de l'arceau, 3 brides écoulées ensemble dans la bride du rang précédent, 3 brides dans l'arceau suivant. Lorsque Fig.1 est terminé, continuez à augmenter de chaque côté comme dans X, le rang avec 16 carrés entiers entre les augmentations de X, crochetez M.1: le 1er carré de M.1 se fait juste après les augmentations de X. (après les 5 double-brides). Bon crochet!

17.11.2021 - 08:05

country flag JAULIN Nadia skrev:

Merci infiniment de votre aide.

16.11.2021 - 15:55

country flag JAULIN Nadia skrev:

Bonsoir, Pouvez vous m'expliquer le démarrage de la figure N° 1. J'ai fait mes 14 ml, fermer par une mc ensuite 3ml, 1B autour de l'arceau une double bride dans la 4ème maille (je pense) et ensuite je ne sais pas quoi faire, dans quel sens je dois lire la figure N° 1. Merci de votre aide.

15.11.2021 - 19:08

DROPS Design svarede:

Bonjour Mme Jaulin, pour les 14 ml et 1 mc, c'est juste, mais au 1er rang (à la flèche), crochetez: 7 mailles en l'air + 1 bride dans le rond de mailles en l'air, 4 mailles en l'air, 1 double-bride dans l'arceau. Tournez, crochetez: 7 mailles en l'air, 1 bride dans le 1er arceau, 4 mailles en l'air, 1 bride dans le 2ème arceau, 4 mailles en l'air, 1 double-bride dans la 4ème maille en l'air du début du rang précédent, etc.. Bon crochet!

16.11.2021 - 08:43

country flag Elba Viviana Vergara Wetzell skrev:

Me encanta seguir su pagina pero me gustaria me ayuden a encontrar otro modelo de chal con diseño con su respectivo patron paso a paso.gracias.

04.11.2020 - 06:07

DROPS Design svarede:

Hola Elba, puedes ver todos los modelos de chales a ganchillo filtrando en la búsqueda en la página principal; a continuación tienes el enlace a la lista: https://www.garnstudio.com/search.php?action=search&w=chal&c=0&mt=2&t=0&k=0&yg=0&y=0&col=0&df=0&lang=es

19.11.2020 - 11:44

country flag Charlotte Worm skrev:

Jeg kan ikke få OMG 2 i fig m1 til at passe har 2n mellemrum for meget

02.08.2019 - 12:56

DROPS Design svarede:

Hej Charlotte, det er svært at sige hvor det går galt. Men hvis du sørger for at hækle som forklaringen af de 2 prikker i diagrammet, lige over den ene prik på første række i diagrammet, så skal det nok blive super flot. God fornøjelse! :)

02.08.2019 - 13:37

country flag Muriel skrev:

Impossible d'avoir les diagrammes et ce sur 3 appareils différents et 3 navigateurs

01.09.2018 - 06:32

DROPS Design svarede:

Bonjour Muriel, une récente modification des diagrammes a été effectuée, essayez à nouveau, tout devrait fonctionner. Bon crochet!

06.09.2018 - 09:43

country flag Christine Bezemer skrev:

Jeg forstår ikke fig. 2 kan Ikke få det til at stemme, fordi de 3 st i samme m giver for mange masker i næste række

19.05.2018 - 11:38

DROPS Design svarede:

Hej Christine, Jo på 2.række hækler du 1 gruppe af 3 st imellem hver af de yderste st og så fordeler du de 4 midterste st imellem de to grupper. St på ydersiden af grupperne hækles i lm. God fornøjelse!

21.05.2018 - 09:46

country flag M.J. skrev:

Dat had ik inderdaad gedaan...maar nu blijft mijn vraag nog steeds of ik het dus goed begrijp dat er nu dus 7 stokjes op de 4 lossen gaan komen in M4?

11.05.2018 - 14:22

DROPS Design svarede:

Hallo M.J., Aha, ik had je vraag verkeerd begrepen. Volgens het patroon inderdaad 7 stokjes in de 4 lossen, maar eerlijk gezegd lijkt het me wat veel. Kijk even hoe je uitkomt, misschien is 5 of zelfs 4 stokjes voldoende. Het gaat er denk ik om dat je dichte en open blokjes hebt, zeg maar.

12.05.2018 - 16:13

country flag Marjon skrev:

Ik begrijp M4 nog steeds niet...ik ben klaar met de doek tot M4...omdat deze vakjes niet in verband maar recht boven elkaar staan, was mijn vraag of er dus 7 stokjes op 4 lossen moeten nu? Ipv bij de rest van de doek 2 stokjes, 3 stokjes in 1 stokje, 2 stokjes.

06.05.2018 - 21:48

DROPS Design svarede:

Hallo Marjon, Aan het eind bij de beschrijving van de omslagdoek staat beschreven dat je een toer haakt met stokjes in stokjes en lossen boven lossen. Op die manier komen de hokjes a.h.w. boven elkaar en kun je verder met M.4

10.05.2018 - 11:57