Sand And Sea by DROPS Design

Heklet DROPS teppe i ”Snow” satt sammen av 6-kantede ruter.

DROPS 99-7
DROPS design: Modell nr EE-125
--------------------------------------------------------

Bredde: ca 127 cm.
Lengde: ca 162 cm på det lengste.
Materialer: DROPS Snow fra Garnstudio
Fargealternativ-1
500 gr f.nr 40, brunmelert
250 gr f.nr 08, rød
200 gr f.nr 07, orange
200 gr f.nr 10, plomme
150 gr f.nr 26, rosa
150 gr f.nr 33, rødmix
100 gr f.nr 04, lilla
Fargealternativ-2
500 gr f.nr 23, muldvarp
250 gr f.nr 01, natur
250 gr f.nr 21, jeansblå
200 gr f.nr 12, lys blå
200 gr f.nr 13, kamel
100 gr f.nr 15, marine

DROPS Heklenål nr 10 - eller den nålen du trenger for å få en sekskantetrute = ca 31 cm diagonalt fra hjørne til hjørne.

-------------------------------------------------------

Alternativt garn – Se hvordan du kan bytte garn her
Garngruppe A til F – Bruk samme oppskrift og bytt garn her
Garnforbruk ved alternativt garn – Bruk vår garnkalkulator her

-------------------------------------------------------


100% Ull
fra 26.95 kr /50g
DROPS Snow uni colour DROPS Snow uni colour 25.00 kr /50g
LindeHobby
Bestill
DROPS Snow mix DROPS Snow mix 26.95 kr /50g
LindeHobby
Bestill
needles Pinner & Heklenåler Bestill
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 835.45kr. Les mer.

Instruksjoner

Hekletips: 1.st på omg erstattes av 3 lm.

6-kantet rute:
Hekle 5 lm og sett dem til en ring med 1 kjm.
1.omg: 6 lm, * 1 dbl-st, 2 lm *, gjenta fra *-* totalt 5 ganger og fest med 1 kjm i 4.lm fra starten av omg (= 6 lm buer).
2.omg: 3 lm, + 2 st i samme m, * 1 st om lm-buen, 3 st i st *, gjenta fra *-* totalt 5 ganger, avslutt med 1 st i siste lm-bue og 1 kjm i 3. lm fra starten av omg (= totalt 24 st).
3.omg: Hekle 1 st i hver st – se Hekletips, men i hjørnene (dvs i den midterste av de 3 st) hekles det 3 st, avslutt omg med 1 kjm (= totalt 36 st).
4.omg: * 3 st i hjørnet, 2 lm, hopp over 1 st, 1 st i neste st, 2 lm, hopp over 1 st, 1 st i neste st, 2 lm *, gjenta fra *-* totalt 6 ganger, avslutt omg med 1 kjm i første st. Det er nå 3 lm-buer mellom hvert hjørne.
5.omg: Hekle 3 st i hjørnene, 1 st i hver st og 1 st i hver lm-bue, avslutt omg med 1 kjm i første st (= totalt 60 st).
6.omg: Bytt til brunmelert / muldvarp: I hvert hjørne hekles det slik: (1 st, 1 lm, 1 st, 1 lm og 1 st, videre hekles det * 2 lm, hopp over 1 st, 1 st i neste st *, gjenta fra *-* totalt 4 ganger, 2 lm), gjenta fra ( - ) totalt 6 ganger, avslutt med 1 kjm i første m.

Det hekles totalt 24 ruter.
Disse fordeles fargemessig slik:
Alternativ-1 / Alternativ-2

1. rute: Hekle 5 ruter med denne fargekombinasjonen:
1.-3. omg: rosa / natur
4.-5. omg: rød / jeansblå
6. omg: brunmelert / muldvarp

2. rute: Hekle 3 ruter med denne fargekombinasjonen:
1.-3. omg: orange / kamel
4.-5. omg: rødmix / natur
6. omg: brunmelert / muldvarp

3. rute: Hekle 4 ruter med denne fargekombinasjonen:
1.-3. omg: plomme / jeansblå
4.-5. omg: lilla / lys blå
6. omg: brunmelert / muldvarp

4. rute: Hekle 4 ruter med denne fargekombinasjonen:
1.-3. omg: rød / lys blå
4.-5. omg: plomme / marine
6. omg: brunmelert / muldvarp

5. rute: Hekle 3 ruter med denne fargekombinasjonen:
1.-3. omg: rød / lys blå
4.-5. omg: rosa / jeansblå
6. omg: brunmelert / muldvarp

6. rute: Hekle 5 ruter med denne fargekombinasjonen:
1.-3. omg: rødmix / natur
4.-5. omg: orange / kamel
6. omg: brunmelert / muldvarp

Montering: Se figur-1 for hvordan rutene skal plasseres i forhold til hverandre.
Rutene syes sammen kant i kant med brunmelert / muldvarp – sy med 1 sting i hver m.

Heklet kant: Når teppet er sydd sammen hekles det 1 kant rundt hele med brunmelert / muldvarp.

Hekle slik: 1 st i hver st og 1 st i hver lm-bue, i de hjørnene som ”peker utover” hekles det 3 st i midterste st og i hjørnene som ”peker innover” hekles det 1 st i første st i hjørne fra den ene ruten, deretter hekles det 1 st i siste st i hjørnet på neste rute.

Diagram

diagram measurements

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

signature-image signature

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

Vi har også steg-for-steg instruksjoner for ulike teknikker som du finner her.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (26)

country flag Rina wrote:

Beste, De gehaakte rand om de deken wordt gemaakt van bruin mix/grijs bruin. Volgens mij staat deze kleur helemaal niet bij de te bestellen kleuren wol. Of zie ik iets over het hoofd? Mijn vraag is dus, hoeveel heb ik nodig van in mij geval grijs bruin? Ik maak ben van plan om de blauwe deken (variatie 2) te maken. Met vriendelijke groet, Rina.

17.04.2016 - 11:30

DROPS Design answered:

Hoi Rina. De kleurennamen zijn aangepast, maar vergeten in het patroon. Het moet 23 mol zijn voor variatie 2. Ik heb het aangepast zodat het duidelijk is.

18.04.2016 - 14:03

country flag Sherri Morningstar wrote:

I'm back with another question, sorry. So far I made it thru rnd 3. Now rnd 4 it starts out with 3 doc in corner .... Nothing about the beginning such as ch3 then what are you doing on the way to the first corner? Or is the first corner my end/begin with slip stitch?

19.04.2015 - 04:48

DROPS Design answered:

Dear Mrs Morningstar, the first dc at beg of round will be replaced by 3 ch (see "Crochet tip"), ie on 4th round start with ch3, 2 dc in corner, 2 ch etc... and when working from * again, work 3 dc in corner. Happy crocheting!

20.04.2015 - 09:37

country flag Sherri Morningstar wrote:

Pattern 99-7 calls for "1 dc around ch loop," near the beginning of Row 2. I have never heard that expression. I can't find anything in the videos or online to show me what this is. Can you provide explanation? I'm new to this site. Thanks

17.04.2015 - 04:03

DROPS Design answered:

Dear Mrs Morningstar, the video below shows how to crochet around st/ch-loop (the video shows another pattern but the technique is the same). Happy crocheting!

17.04.2015 - 09:18

country flag Angela wrote:

Pero cuando explicais cada vuelta, no comenzais por el principio, no? Hablais desde las esquinas, pero la esquina no es lo primero que debo hacer, no? Hablo de las vueltas siguientes

31.10.2014 - 09:56

DROPS Design answered:

Hola Angela. Todas las filas/vtas están explicadas desde el primer pt de la fila/vta. Como es un hexágono es normal que la fila/vta se comience en la esquina.

31.10.2014 - 20:40

country flag Angela wrote:

Hola, no entiendo el paso de la vuelta 3, y cuando dice ver tip para la realización del trabajo, no se donde es donde tengo que mirar. ¿Me podeis explicar como debo hacer esta vuelta? Gracias

29.10.2014 - 13:34

DROPS Design answered:

Hola Angela. En la vta 3 empezamos trabajando los puntos altos pero el primer p.a. de la vta se sustituye por 3 p.de cad. (Tip para realización del trabajo - ver arriba antes de Tensión de la muestra)

31.10.2014 - 00:06

country flag Rachel Lentferink wrote:

Vraag over de gebruikte kleuren bij variatie 2: In het overzicht worden 6 kleuren vermeld, terwijl in de beschrijving van de zeshoeken afzonderlijk kleuren vermeld worden die niet in het overzicht staan... zoals gebroken wit, grijsbruin en lichtbeige. Kunt u uitleggen hoe dit zit?

07.02.2014 - 12:38

DROPS Design answered:

Hoi Rachel. De namen van de kleuren zijn in aangepast. Dat is dan alleen gebeurt in de kop van het patroon (materiaal) en niet in het patroon zelf. Ik heb het nu aangepast zodat alle namen kloppen. Let wel op dat 33 rood mix niet meer verkrijgbaar is (zoek een alternatief op de kleurenkaart)

07.02.2014 - 15:51

country flag Monique Valkenburg wrote:

Patroon moeilijk te begrijpen! Haak in hoekjes????? Midden van 3 stokjes????? Zie tips voor haken,kan het daar ook niet vinden!!!

22.07.2013 - 16:53

DROPS Design answered:

In toer 2 maakt u in alle 6 hoeken 3 stk. In toer 3 zijn er dus 3 stk in elke hoek. U haakt dan in het midden hiervan. De tip voor het haken heeft betrekking op de eerste 3 l die het eerste stk vervangen. Als u er hier niet uitkomt, verwijzen we u door naar een DROPS winkel voor ondersteuning. Wellicht is het duidelijker als iemand het u voordoet. Veel succes!

22.07.2013 - 21:33

country flag Monique Valkenburg wrote:

Patroon moeilijk te begrijpen! Haak in hoekjes????? Midden van 3 stokjes????? Zie tips voor haken,kan het daar ook niet vinden!!!

22.07.2013 - 16:52

DROPS Design answered:

In toer 2 maakt u in alle 6 hoeken 3 stk. In toer 3 zijn er dus 3 stk in elke hoek. U haakt dan in het midden hiervan. De tip voor het haken heeft betrekking op de eerste 3 l die het eerste stk vervangen. Als u er hier niet uitkomt, verwijzen we u door naar een DROPS winkel voor ondersteuning. Wellicht is het duidelijker als iemand het u voordoet. Veel succes!

22.07.2013 - 21:33

country flag DROPS Design NL wrote:

Hoi Astrid. Het klopt. Er zijn meer kleuren voor variatie 1 dan voor variatie 2. Tine.

10.09.2009 - 10:17

country flag DROPS Design NL wrote:

Hoi Astrid. Ik heb de patronen en foto's nagekeken, en zo te zien zijn er inderdaad 7 kleuren voor de rode variatie en 6 voor de blauwe. Ik heb voor de zekerheid bij ons Designteam gevraagd. Blijkt het een fout te zijn dan zal ik het hier zsm publiceren. Gr. Tine

10.09.2009 - 09:29

Kommentér oppskrift DROPS 99-7

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.