Fresh Rain by DROPS Design

Strikket sjal i DROPS Flora. Arbeidet strikkes ovenfra og ned med bikubemønster / relieffmønster.

DROPS Design: Modell fl-076
Garngruppe A
-------------------------------------------------------

STØRRELSE:
Høyde: Målt langs midten = ca 29 cm.
Bredde: Målt langs oversiden fra side til side = 87 cm.

MATERIALER:
DROPS FLORA fra Garnstudio (tilhører garngruppe A)
50 g farge 22, hvit tåke

PINNER:
DROPS RUNDPINNE NR 3: Lengde 80 cm.
DROPS FLETTEPINNE.

STRIKKEFASTHET:
26 masker i bredden og 51 pinner i høyden med rillestrikk = 10 x 10 cm.
34 masker i bredden med bikubemønster = 10 cm.
NB: Husk at pinne nr kun er veiledende. Får du for mange masker på 10 cm, bytt til tykkere pinner. Får du for få masker på 10 cm, bytt til tynnere pinner.

-------------------------------------------------------

Strikkefasthet – Se hvordan og hvorfor du måler her
Alternativt garn – Se hvordan du kan bytte garn her
Garngruppe A til F – Bruk samme oppskrift og bytt garn her
Garnforbruk ved alternativt garn – Bruk vår garnkalkulator her

-------------------------------------------------------


65% Ull, 35% Alpakka
fra 17.00 kr /50g
DROPS Flora uni colour DROPS Flora uni colour 17.00 kr /50g
LindeHobby
Bestill
DROPS Flora mix DROPS Flora mix 18.00 kr /50g
LindeHobby
Bestill
needles Pinner & Heklenåler Bestill
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 17kr. Les mer.

Instruksjoner

-------------------------------------------------------

FORKLARING TIL OPPSKRIFTEN:

-------------------------------------------------------

RILLE (strikkes frem og tilbake):
Strikk rett på alle pinner.
1 rille i høyden = Strikk 2 pinner rett.

MØNSTER:
Se diagram A.1 og A.2. Diagrammene viser alle pinnene i mønsteret sett fra retten.

-------------------------------------------------------

START ARBEIDET HER:

-------------------------------------------------------

SJAL – KORT OVERSIKT OVER ARBEIDET:
Arbeidet strikkes frem og tilbake på rundpinne, ovenfra og ned.

SJAL:
Legg opp 7 masker på rundpinne 3 med DROPS Flora. Strikk 1 pinne rett fra vrangen.
Videre strikkes det riller og økes som forklart under – NB: Kastene fra økningene strikkes alltid vridd, slik at det ikke blir hull.

RILLEPARTI:
1.PINNE (retten):
1 maske i RILLE – les forklaring over, lag 1 kast om pinnen, 2 masker rett, lag 1 kast om pinnen, 1 maske rett (midt-masken – denne masken strikkes alltid i glattstrikk), lag 1 kast om pinnen, 2 masker rett, lag 1 kast om pinnen, avslutt med 1 maske i rille (= 4 masker økt).
2.PINNE (vrangen):
1 maske i rille, lag 1 kast om pinnen, strikk rett frem til midt-masken, strikk midt-masken vrang, strikk rett til det gjenstår 1 maske på pinnen, lag 1 kast om pinnen, avslutt med 1 maske i rille (= 2 masker økt).
3.PINNE (retten):
1 maske i rille, lag 1 kast om pinnen, strikk rett frem til midt-masken, lag 1 kast om pinnen, strikk 1 maske rett (midt-masken), lag 1 kast om pinnen, strikk rett til det gjenstår 1 maske på pinnen, lag 1 kast om pinnen, avslutt med 1 maske i rille (= 4 masker økt).
4.PINNE (vrangen):
1 maske i rille, lag 1 kast om pinnen, strikk rett frem til midt-masken, strikk midt-masken vrang, strikk rett til det gjenstår 1 maske på pinnen, lag 1 kast om pinnen, avslutt med 1 maske i rille (= 2 masker økt).

Gjenta 3. og 4.pinne til arbeidet måler 11 cm i strikkeretningen. HUSK PÅ STRIKKEFASTHETEN! Arbeidet måler nå ca 16 cm langs midt-masken og det er ca 175 masker på pinnen.
Neste pinne strikkes slik fra retten: 1 maske i rille, lag 1 kast om pinnen, strikk rett frem til midt-masken og øk samtidig 28 masker jevnt fordelt over disse maskene, lag 1 kast om pinnen, strikk 1 maske rett (midt-masken), lag 1 kast om pinnen, strikk rett til det gjenstår 1 maske på pinnen og øk samtidig 28 masker jevnt fordelt over disse maskene, lag 1 kast om pinnen, avslutt med 1 maske i rille (= 4 masker økt) = ca 235 masker på pinnen.
Neste pinne strikkes slik fra vrangen: 1 maske i rille, lag 1 kast om pinnen, strikk vrang til det gjenstår 1 maske på pinnen, lag 1 kast om pinnen, avslutt med 1 maske i rille (= 2 masker økt) = ca 237 masker på pinnen.
Videre strikkes bikubemønster og økes slik:

BIKUBEMØNSTER:
1.PINNE (retten):
1 maske i rille, lag 1 kast om pinnen, 1 maske i rett, strikk A.1 så langt det går frem til midt-masken, strikk de resterende maskene før midt-masken rett, lag 1 kast om pinnen, strikk 1 maske rett (midt-masken), lag 1 kast om pinnen, strikk like mange masker rett etter midt-masken som før midt-masken, strikk A.1 til det gjenstår 2 masker på pinnen, 1 maske rett, lag 1 kast om pinnen, 1 maske i rille (= 4 masker økt).
2.PINNE (vrangen):
1 maske i rille, lag 1 kast om pinnen, strikk vrang til det gjenstår 1 maske på pinnen, lag 1 kast om pinnen, avslutt med 1 maske i rille (= 2 masker økt).

Gjenta 1. og 2.pinne. NB: De økte maskene strikkes fortløpende inn i bikubemønsteret etterhvert som det er plass til en hel eller halv rapport i bredden.
SAMTIDIG på pinnen markert med pil i A.1 felles det 60 masker jevnt fordelt (30 masker på hver side av midt-masken). Når A.1 er strikket ferdig, er det ca 231 masker på pinnen. Videre strikkes det kant slik:

KANT:
1.PINNE (retten):
1 maske i rille, lag 1 kast om pinnen, strikk A.2 så langt det går frem til midt-masken, lag 1 kast om pinnen, strikk 1 maske rett (midt-masken), lag 1 kast om pinnen, strikk A.2 til det gjenstår 1 maske på pinnen, men start mønsteret etter midt-masken slik at mønsteret blir speilvendt på hver side av midt-masken, lag 1 kast om pinnen, 1 maske i rille (= 4 masker økt).
2.PINNE (vrangen):
1 maske i rille, lag 1 kast om pinnen, strikk vrang til det gjenstår 1 maske på pinnen, lag 1 kast om pinnen, avslutt med 1 maske i rille (= 2 masker økt).

Gjenta 1. og 2.pinne til A.2 måler ca 3 cm. NB: De økte maskene strikkes fortløpende inn i mønsteret.
Arbeidet måler nå ca 28 cm langs midt-masken, og det er ca 273 masker på pinnen.
Strikk 1 rille frem og tilbake over alle maskene (øk som før fra retten og fra vrangen).
Fell av litt løst med rett fra retten.

Diagram

symbols = rett fra retten, vrang fra vrangen
symbols = rett fra vrangen
symbols = sett 2 masker på flettepinne bak arbeidet, strikk 1 rett, strikk 2 rett fra flettepinnen
symbols = sett 1 maske på flettepinne foran arbeidet, strikk 2 rett, strikk 1 rett fra flettepinnen
symbols = fellepinne
diagram

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

signature-image signature

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

Alle våre oppskrifter har Instruksjonsvideoer som kan være til hjelp

Vi har også steg-for-steg instruksjoner for ulike teknikker som du finner her.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (4)

country flag Marion wrote:

Bonjour, comment l'ouvrage peut mesurer "11 cm dans le sens du tricot" et "16 cm le long de la maille centrale"? Qu'appelez vous le sens du tricot par rapport à la mesure le long de la maille centrale ? Merci pour votre aide. Marion

25.09.2022 - 10:32

DROPS Design answered:

Bonjour Marion, on va tricoter en forme de triangle en augmentant de chaque côté de la maille centrale (hauteur du triangle); le sens du tricot va se faire à partir du rang de montage le long des mailles tricotées (le long d'un des côtés); la hauteur sera donc différente si elle est mesurée le long de la maille centrale ou à partir de l'un des côtés jusqu'aux mailles sur l'aiguille. Bon tricot!

26.09.2022 kl. 09:21

country flag Helga wrote:

Unter dem Hinweis „Bitte beachten“ muss bei der eigenen kleineren Maschenprobe eine dickere Nadel genommen werden und bei der größeren eine kleinere Nadel.

21.09.2022 - 08:39

DROPS Design answered:

Liebe Helga, ja genau so stimmt es auch: wenn Sie mehr als 26 Maschen kraus rechts haben, dann sind Ihre Maschen zu klein so brauchen Sie grösseren Nadeln; wenn Sie weniger als 26 Maschen kraus rechts haben, dann sind Ihre Maschen zu groß und hier brauchen Sie kleinere Nadeln. Viel Spaß beim stricken!

21.09.2022 kl. 09:27

country flag Sandra Gauder wrote:

Very pretty ,delicate look to this pattern, nice for gifting to someone special

05.08.2022 - 21:18

country flag Purlyplatypus wrote:

Dewdrops shawl

05.08.2022 - 07:42

Kommentér oppskrift DROPS 234-35

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.