Vad är nytt?

Vill du få information om när vi får nya mönster och när vi kör rea? Anmäl dig på vårt nyhetsbrev!

Nya Produkter

Nya färger

Har du sett alla nya färger som finns i våra garner?

Fantastiska nyheter! Det finns massor av nya färger i DROPS färgkarta.

Du hittar nya färger att välja mellan i DROPS Baby Merino, DROPS Paris, DROPS Safran och DROPS Snow. Kan du välja en favorit?

Se alla nya färger här

Publicerad den

Nya Produkter

Många nya färger

Har du sett alla nya färger som finns på våra färgkartor?

De senaste månaderna har vi haft fullt upp med att uppdatera DROPS färgkartor. Vi har fått in många nya, trendiga och underbart fina färger, som vi är säkra på att du kommer älska, i följande kvaliteter; DROPS Air, DROPS Alaska, DROPS Flora, DROPS Kid-Silk, DROPS Merino Extra Fine, DROPS Nepal, DROPS Nord, DROPS Sky och DROPS Wish.

Se alla de nya färgerna här

Publicerad den

Nya Produkter

Dags för rea!

Få 30% rabatt på DROPS Wish till 21 maj!

Fantastiska nyheter! 🥳 Det senaste tillskottet i vårt sortimentet, DROPS Wish, kommer ha ett introduktionserbjudande - vilket innebär att från idag, 30 april, till 21 maj kan du köpa detta underbara garn med 30% rabatt!

Missa inte denna chans att testa detta fantastiska garn, som bl.a. kan användas i alla DROPS Snow mönster! Du hittar mer information om garnet, tillgängliga färger och priser på färgkartan.

Se DROPS Wish här

Publicerad den

Nya Produkter

Massor av nya färger!

Färgkartan till DROPS ❤ You #7 har uppdaterats...

Fantastiska nyheter! DROPS ❤ You #7 har 19 nya färger, vilket ger 38 färger totalt, och många av dem finns redan tillgängliga hos DROPS återförsäljare ❤

Vet du redan nu vad du ska göra i de nya färgerna? Kom ihåg att tagga dina bilder med #dropslovesyou7 så att vi också kan se dem!

Se alla färger här

Publicerad den

Nya Produkter

Nya färger

Har du sett alla fina, nya färger?

Fina nyheter! Vi har lagt till flera nya färger i DROPS Alpaca, DROPS Flora, DROPS Lima och DROPS Nord. Kanske en av dessa blir din nya favoritfärg?

Se alla nya färger här

Publicerad den

Nya Produkter

Här är DROPS Wish!

Supermjuk i alpaca, ull och bomull

Här är DROPS Wish ✨Det senaste tillskottet i DROPS sortiment finns äntligen på marknaden! Fluffig, lätt och supermjuk. DROPS Wish är gjort i en kombination av baby alpaca, merinoull och pima bomull så det kan inte bli bättre 😉! Med samma känsla som DROPS Air och en tjocklek som DROPS Snow är DROPS Wish det perfekta valet till västar, tröjor, koftor och även till tjocka accessoarer som mössor, halsdukar med mera!

Läs mer om DROPS Wish här

Publicerad den

RSS feed