DROPS Melody

En lyxig blandning av merinoull och borstad alpaca

från:

44kr

per 50 g

Innehåll: 71% Alpacka, 25% Ull, 4% Polyamid
Garngrupp: D (12 - 15 masker) / 12 ply / chunky
Vikt/längd: 50 g = ca. 140 meter
Rekommenderade stickor: 8 mm
Stickfasthet: 10 x 10 cm = 12 m x 14 v
Tvättinstruktioner: Handtvätt, max 30°C / Torkas plant / Kan tovas

Made in: Peru
Råvarans ursprung: Alpacka och ull från Sydamerika, polyamid från Tyskland

Garnsort
Deals från
DROPS Melody
uni colour
62.00 SEK
44.00 SEK

Butiker som säljer detta garn online

Klicka på Beställ knappen så kommer du direkt in på DROPS återförsäljarens egen wehshop, där du kan lägga din order.

Butiknamn Pris
Garnius.se
Webstore
44.00 SEK
50g
Beställ
LindeHobby
Webstore
47.95 SEK
50g
Beställ
Hetanystan.se
Webstore
48.00 SEK
50g
Beställ
Fridas Fina AB
Webstore
50.00 SEK
50g
Beställ
Annas Garnstuga
Kil
50.00 SEK
50g
Beställ
Deisy Design
Webstore
62.00 SEK
50g
Beställ
Garnaffären
Webstore
62.00 SEK
50g
Beställ
Glittra
Webstore
62.00 SEK
50g
Beställ
Hemslöjden
Webstore
62.00 SEK
50g
Beställ
Adlibris AB
Webstore
62.00 SEK
50g
Beställ
Creativa
Webstore
62.00 SEK
50g
Beställ
Eks Lilla Bod
Webstore
62.00 SEK
50g
Beställ
Favoritgarner
Webstore
62.00 SEK
50g
Beställ
Garn&Barn
Webstore
62.00 SEK
50g
Beställ
Garnfeber.se
Webstore
62.00 SEK
50g
Beställ
Maskor och Stygn
Webstore
62.00 SEK
50g
Beställ
Skapamer.se
Webstore
62.00 SEK
50g
Beställ
Staken & Veken
Webstore
62.00 SEK
50g
Beställ
Torills Garnbod
Webstore
62.00 SEK
50g
Beställ
Yarnmania.se
Webstore
62.00 SEK
50g
Beställ

Se om din lokala återförsäljare har det här .

18 Färger i DROPS Melody

natur
uni colour 01
beige
uni colour 15
pärlgrå
uni colour 03
grå
uni colour 04
vaniljgul
uni colour 14
senap
uni colour 18
tegelsten
uni colour 19
druva
uni colour 20
stark rosa
uni colour 17
puder rosa
uni colour 06
new
rosvatten
uni colour 23
new
söt orkidé
uni colour 22
ljusblå
uni colour 21
dimma
uni colour 02
mörk jeansblå
uni colour 07
petrol
uni colour 08
ljus sjögrön
uni colour 09
svart
uni colour 05

Produktinformation

DROPS Melody är ett mjukt och lyxigt garn av superfin alpacka och merinoull. Det är varmt, ger en mohaireffekt och kommer i sofistikerade färger från ljus beige och gråa toner till härligt rött och lila.

Det mjuka och lätta garnet är perfekt för oversize plagg och tillbehör och det växer fort på stora stickor utan att det blir för tungt. Använd det gärna tillsammans med andra garnkvaliteter för att göra plagget mjukt och för att ge det extra volym.

Ett bra val till mönster i Garngrupp D och det passar utmärkt till mönster gjorda i DROPS Vienna, som nu har utgått.

Läs mer om vårat arbete med hållbarhet här


Vi påminner om att färgerna du ser här kan avvika något från skärm till skärm, på samma vis som färgpartierna ofta avviker lite grann från färgbad till färgbad.

Hur tar jag hand om detta garn?

yarn wash

Handtvätt, max 30°C / Torkas plant

Det är alltid lite lösa fibrer i garn och speciellt i garn där tråden är borstad (alltså långhårigt garn). Med andra ord: garnet kan fälla. Detta sker i större eller mindre utsträckning, allt efter hur garnet är spunnet.

Garn kan även fälla om det bärs under eller över ett annat plagg som drar i fibrerna, det er därför inte möjligt att garantera att ett plagg blir helt fritt från att fälla.

Här är ett par tips om hur du lättast får ett bra resultat vid användning av garn med lite mer lösa fibrer:

  • Innan du börjar använda det färdiga plagget så kan du skaka det ordentligt. OBS-Använd INTE klädrulle eller andra metoder som rycker ut fibrerna.
  • Om det fortfarande finns mycket lösa fibrer efter att plagget har skakats, så kan man lägga det i en plastpåse i frysen i ett par timmar – genom att utsätta plagget för frost så kommer fibrerna inte längre sitta ihop lika bra och lösa fibrer släpper lättare taget. Skaka därefter plagget igen.
  • Kom ihåg att alltid tvätta plagget enligt tvättråd. Plagg i långhårigt garn behöver ofta skakas på nytt när det är torrt så att håren reser sig och eventuella lösa fibrer faller av.

Vad betyder symbolerna?

Läs mer om tvätt av garn

Hur kan jag ersätta detta garn?

Om du vill ersätta detta garn med ett annat DROPS garn kan du välja ett från samma garngrupp, eller prova vår konverterare!

Vill du se närmare på det?

Se närmare på garnet och se hur ett stickprov ser ut i denna video:

Vilka andra garn kan jag kombinera med detta garn?

Många av våra garn kan kombineras för att få en annan stickfasthet, struktur och uttryck. Här är några idéer på kombinationer som kan inspirera dig.

DROPS Big Delight 07, soluppgång + DROPS Melody 15, beige
DROPS Melody 15, beige + DROPS Nord 7, ljus beige

Vill du tova detta garn?

Se hur garnet ser ut före och efter det är tovat:

Före
Efter

Stickor: 7.00 mm
Före: 13 m x 15 v
Efter: 18 m x 30 v

Läs mer om att tova här

Har du en fråga om detta garn?

Se vanliga frågor (FAQ) om våra garn

1) Vilken typ av fibrer består DROPS garn av?

Garn kan göras av ett flera olika naturliga och syntetiska fibrer. DROPS har främst garn gjorda av ull, bomull, alpaca, lin, mohair och silke. Varje fiber har sina egna egenskaper och de blandas ofta för att ta fram det bästa ur varje fiber. Grövre garn har fördelen av att vara starkare och mer hållbara och finare fibrer är mjukare och bekvämare. Nedan följer lite information om de fibrer vi använder:

Alpaca:
Alpacaull är den naturliga fibern från alpacan och den har en liknande struktur som fibrer från fårull. Dess mjukhet beror på fiberns lilla diameter, i likhet med merino-ull. Det är en mjuk, hållbar, lyxig och silkeslen naturlig fiber. Alpacagarn tovas inte så lätt och blir inte så nopprig. Det kan vara lätt eller tungt beroende på hur det är spunnet. Den liknar ull från får men den är varmare, mindre irriterande och har ingen lanolin, vilket gör att den är hypoallergenisk. Alpacan finns i 22 naturliga färger, med fler än 300 nyanser från riktigt blå-svart till brun-svart, brun, vit, silver och grå.

Mohair:
Denna fiber kommer från angorageten och anses vara en lyxig fiber. Mohairgarn är varmt som ull, men väger mycket mindre; det är hållbart, fint att färgaoch svårt att tova. Mohair fibrer har också en speciell lyster som skapas av sättet det reflekterar ljus på. Trots att det är en ganska sträv fiber så spinns den till ett väldigt fluffig och mjukt garn som resulterar i luftiga och glansiga plagg.

Ull:
Ullfibrerna från får är relativt grova fibrer. Två utmärkande drag för denna fiber är dess värmande egenskaper och dess tovnings-egenskaper, vilka beror på fiberns yta. Utseendet på ullen kan variera beroende på fårens ras.
Ull från merinofår anses vara den finaste sortens ull, fibern är fint krusad och mycket mjuk. All merinoull i DROPS garner kommer från Sydamerika och djuren har inte utsatts för mulesing.
Ren, ny ull är ull som kommer direkt från djuren och som inte har återanvänts från existerande plagg. Ull som kan tvättas i maskin är kemiskt behandlad för att minimera det yttre luddiga skiktet på fibrerna, och kan då på grund av det tvättas i maskin (se Superwash).

Silke:
Silkesfibern är en fin sammanhängande fiber som tillverkas av de kokongtrådar som silkesfjärilens larver spinner in sig i. Silkeslarven odlas medan vildsilke eller tussahsilke fås genom ej uppodlade silkeskokonger. Silkesfiber är en av de starkaste naturliga fibrerna och skapar ett fantastiskt garn. Det blandar sig väldigt fint med andra fibrer, speciellt ull. Silkesfibern behåller värme, absorberar fukt och och väldigt stark och stabil när den stickas med och den varken krymper eller utvidgar sig. Silken blir väldigt fint när den färgas med naturliga färger.

Vegetabiliska fibrer:
Det finns flera sorters vegetabiliska fibrer i cellväggarna på plantor och grönsaker. Av alla sorter så finns det två som främst används vid stickning och textiltillverkning. Det är bomull och lin.
Bomull är den fiber som omger fröna på en bomullsplanta, och består av nästan ren cellulosa. Bomull är vanligtvis vit men det finns även gröna och bruna sorter. Bomullsfibern spinns ofta till garn eller tråd och används för att skapa en mjuk textil som andas och som är bra att använda till sommarkläder och tillbehör. Garnet är svagare än silke men starkare än ull.
Merceriserad bomull är bomull som har gått igenom en merceriserings behandling. Behandlingen gör att garnet blir mer glänsande än vanlig bomull. Det blir också starkare, lättare färga samt gör det mer motståndskraftigt mot mögel och minskar luddet. Det kan även göra att bomullen inte krymper eller förlorar sin form lika mycket som ”vanlig” bomull.
Lin är en fiber från stjälken av lin-växten. Linfibern är relativt mjuk, rak och glansig och blir finare med åren. Lin är behagligare än bomull att ha på sig när det är varmt på grund av dess förmåga att absorbera fukt och det torkar även fortare än bomull.

Andra material som används i våra garner innehåller konstgjorda fibrer som akryl, polyamid (nylon) och polyester. Dessa fibrer används mest för att ge ett slitstarkt garn (som vårt sockgarn, DROPS Fabel) eller en speciell struktur på garnet (som vårt blåsgarn, DROPS Air)

2) Vad är polyamid?

Polyamid fibern, vanligen känd som nylon, är en väldigt stark, hållbar, lätt, lättskött (kan tvättas och torkas i maskin) och elastisk, vilket gör att den är perfekt att blanda med andra fibrer för att producera slitstarkt garn som t.ex. sockgarn.

Jämfört med polyester är polyamid mjukare och mer elastiskt, men det absorberar även mer vatten och torkar långsammare.

3) Vilken information hittar jag på DROPS garn etiketter?

Alla DROPS garn etiketter innehåller information om fiber innehåll (ull, bomull osv), vikt i gram och ounces, längd i meter och yards, tvätt instruktioner och symboler (förklaringar här), färgnummer, färgbad och information om garngrupp.

4) Vad är DROPS garngrupper?

Alla DROPS garn är uppdelade i 6 olika grupper efter tjocklek (A to F). Garn som tillhör samma garngrupp har liknande stickfasthet och kan därför användas till samma mönster; längden kan dock variera så när man byter ut ett garn i original-mönstret till ett annat i samma garngrupp måste man alltid beräkna hur många meter man behöver för att kunna beräkna garnåtgången på det andra garnet.

5) Kan jag använda ett annat garn än det som uppges i mönstret?

Ja, så länge garnet har samma stickfasthet. Se alltid till att du får samma antal maskor på bredden och höjden som uppges i mönstret.

Kom ihåg att olika garn med olika struktur ger plagget olika utseende. Längden på garnet kan också skilja så när du byter ut ett garn måste du alltid beräkna hur många meter garn du behöver för att kunna beräkna riktig garnåtgång.

Läs mer om hur du räknar ut garnmängden med ett alternativt garn - och hur du ersättter 1 tråd av ett garn med 2 eller fler av ett annat garn, här.

6) Vad innebär det när det står att garnet är “Superwash”?

En superwash ull är en speciell product som har behandlats eller bearbetats på ett sätt som gör att det kan tvättas i maskin. Många är rädda för att arbeta med ull eftersom det krymper så lätt (vissa krymper det dock med flit) och superwash ull gör att de kan arbeta med ull utan att oroa sig för det. (Läs mer här).

7) Vad betyder “Oeko-Tex® certifierad”?

Oeko-Tex® Standard 100 introducerades i början av 1990-talet som ett svar på allmänhetens behov av textilier som inte var skadliga för hälsan. Oeko-Tex® Standard 100 är ett globalt enhetligt test-och certifierings-system för textilt råvaror, mellan- och slutprodukter i alla produktionsled. Testet för skadliga ämnen omfattar ämnen som är förbjudna eller reglerade av lagar, kemikalier som är skadliga för hälsan och parametrar som inkluderas som en försiktighetsåtgärd för att skydda hälsan.

För mer info,se www.oeko-tex.com.

8) Var produceras DROPS garn?

Du kan läsa om var alla DROPS garn produceras på respektive garns färgkarta och på vår prislista.

9) Varför är era garn så billiga?

Som norra Europas största varumärke för handstickningsgarn och design har vi unika möjligheter att arbeta med det bästa råmaterialet och göra besparingar som gynnar dig. Det är därför du kan köpa DROPS garn 20-30 % billigare än liknande produkter på marknaden!

10) Hur exakta är färgerna på hemsidan?

När vi skapar bilder till färgkartorna gör vi vårt bästa för att uppnå så bra återgivning av färgerna som möjligt. Dessvärre så kan vi inte garantera hur bilderna kommer att se ut på din dataskärm. Varje skärm visar färger olikt, en del färger kan se mörkare ut än vad de är, och vissa färger kan bli mer mättade på en del skärmar. Om du upplever att många av garnfärgerna ser annorlunda ut på skärmen än vad de gör i verkligheten så kan du justera inställningarna på din skärm.

11) Vad är micron? Vad innebär superfine / extra fine?

Finheten på fibrer mäts i micron (tusendels millimeter). Super fine alpaca-ull är 26-28 micron. Fine merino-ull är mindre än 21,5 micron och extra fine merino är under 19,5 micron. Lägre micron ger mjukare och finare garn och högre micron ger strävare garn.

Anledningen till att garnets fibrer är viktigt är för att garnet kommer bli något annat och mjukheten i garnet bestämmer vad vi vill använda det till. Det är därför vi rekommenderar de mjukaste garnen (som Baby Merino) till baby kläder, och vi rekommenderar ett grövre garn som DROPS Snow till sittunderlag eller tofflor.

12) Varför är färgerna i mina nystan av print-garn olika?

Anledningen till att 2 nystan av samma print-garn kan se olika ut kan vara; 1) de har olika partinummer 2) de har färgats genom en teknik som kallas ”magic print” (som används i t.ex. DROPS Delight) vilken skapar unika mönster och jämna färgövergångar på alla nystan, vilket innebär att det även inom samma parti kan förekomma skillnader i nyanser. Detta är inget fel, utan en del av garnets karaktär.

13) Min butik har inte den färgen jag vill ha, vad kan jag göra?

Om din DROPS butik inte har den färgen du vill ha så kan du kontakta en DROPS Super Store (de butikerna med ett guldmärken) – de har ett stort utbud av färger och även om de inte har färgen på lager så ser de till att få tag i den åt dig. Se en lista över alla DROPS butiker här.

14) Hur hittar jag en specifik infärgning på ett nystan?

Prova alltid att ta kontakt med din DROPS återförsäljare först. Om de inte har den infärgning du vill ha, så rekommenderar vi att du tar kontakt med andre stickare och virkare i DROPS Workshop på Facebook eller på Ravelry, där många har olika infärgningar i gömmorna och gärna hjälper varandra genom att skicka till de som behöver.

15) Varför fäller mitt garn?

Garn fäller för att det inte är spunnet tillräckligt för att hålla ihop fibrerna. Allt garn har överskott av fibrer (från produktionen) som kommer fälla mer eller mindre, beroende på hur garnet är spunnet. Borstade garn (och ”långhåriga” garn) som t.ex. DROPS Melody, har mer lösa fibrer än andra garn och fäller därför mer. Det beror också på vad man har på sig över och under sitt stickade plagg, om det är något plagg som drar ut fibrerna. Därför kan man aldrig garantera att ett garn inte kommer att fälla.

Nedanför har vi några tips om hur man får det bästa resultat, när man arbetar med långhåriga garn:

  • När plagget är färdigt (innan du tvättar det) ska det skakas ordentligt så att överskottsfibrerna ramlar av. OBS: Använd inte klädrulle eller borste, det kommer bara att dra ut ännu mer fibrer ur garnet.
  • Lägg plagget i en plastpåse och lägg det i frysen i några timmar - temperaturen kommer få fibrerna att glida från varandra och de lösa fibrerna kommer vara lättare att skaka bort efteråt.
  • Tvätta plagget enligt tvättråden på banderollen. Plagg som är gjorda i långhårigt garn, ska normalt alltid skakas efter tvätt, dels för att få fibrerna att resa sig igen men också för att få bort eventuella lösa fibrer.
Har du problem med ett DROPS garn du har köpt? När du beställer garn från färgkartorna eller mönster på vår sida så köper du inte direkt från DROPS, men från en av de hundratals DROPS butikerna runt om i världen. Det är därför viktigt att du tar kontakt med DROPS butiken du köpt garnet från, och att du tar vara på banderollerna till de nystan du köpt (de är din garanti). DROPS butiken du kontaktar kommer hjälpa dig och ta reklamationen vidare om det är nödvändigt. Se listan över DROPS butiker här.

Kommentarer / Frågor (134)

country flag Svitlana wrote:

Could you give me advice about Melody yarn care: is it possible to wash jumper from Melody yarn in a washing machine on a hand wash-wool cycle, cold water 20°, spinning 400 rpm ? Or only hand wash in a basin? I will be grateful for the answer

02.11.2022 - 19:41:

DROPS Design answered:

Dear Svitlana, you will find all the care instructions on this page (below the colours) as well as on the label and read more about washing yarn here. For any further assistance you are welcome to contact your DROPS store - they will help you even per mail or telephone. Happy knitting!

03.11.2022 kl. 11:02:

country flag MississippiLead wrote:

Details...

11.10.2022 - 06:59:

country flag MississippiLead wrote:

Lifestyle

10.10.2022 - 22:27:

country flag CodeiherbLEasp wrote:

Mulberries

07.10.2022 - 22:42:

country flag Pat Ryan wrote:

Hello. Can anyone tell me if this yarn is itchy please. I would like to make my granddaughter a cardigan useing it, but she will not wear it if it itches. Thanks

25.09.2022 - 12:09:

DROPS Design answered:

Dear Pat, this yarn is generally soft and nice to the touch, but it may depend on each person; everyone has a different sensitivity to it. Happy knitting!

25.09.2022 kl. 19:56:

country flag Chantal Sergent wrote:

Bonjour, Ayant un peau très sensible et souhaitant porter ce pull en drops melody directement sur la peau, pouvez vous me confirmer la douceur de cette laine ou me conseiller ? merci. Bien cordialement.

28.08.2022 - 18:54:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Sergent, contactez directement votre magasin DROPS, même par mail ou par téléphone, ce sera ainsi bien plus facile pour eux de vous conseiller la meilleure laine adaptée à votre sensibilité. Bon tricot!

29.08.2022 kl. 09:27:

country flag Shelley Dunsmuir wrote:

Hello! I am looking for 2 balls of Melody - colour 08 - dyelot 278314. Can you help? Thank you and look forward to hearing from you

03.07.2022 - 21:08:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Dunsmuir, Please contact your DROPS Store or any of those in/shipping to your country - you can also try to ask another customer in our DROPS Workshop if anyone can help you. Happy knitting!

04.07.2022 kl. 09:07:

country flag Yaqeen Sheikh wrote:

Hi, I'm just wondering when your next stock within Oceania is arriving or that if you ship to Australia?

25.05.2022 - 03:45:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Sheikh, we do not have stores in Australia yet, but you will find the list of DROPS stores shipping worldwide here. Happy knitting!

25.05.2022 kl. 07:56:

country flag Stephanie Førre wrote:

Hei Jeg har for lite garn til å bli ferdig med en genser jeg kjøpte som stikkepakke på deres nettside. Jeg trenger 2 nøst av Drops Melody farge 19 partinummer 278314. Har dere fargen igjen fra samme partinummeret? Med vennlig hilsen Stephanie Førre

09.05.2022 - 10:15:

DROPS Design answered:

Hei Stephanie. Om du bestilte via vår nettsiden, kom du til en annen siden før du la inn bestilligen. Ta kontakt med den nettbutikken og hør om de har dette partiet inne. Se på ordrebekreftlsen din og se hvilken butikk det er. Vi selger hverken strikkepakker eller garn til privatpersoner, kun garn til butikker. mvh DROPS Design

09.05.2022 kl. 13:46:

country flag Natasha Scicluna wrote:

Hi, I need to do a test knit in drops melody for kutovakika, however we do not have it in my country. Do you ship to Malta?

25.04.2022 - 15:48:

DROPS Design answered:

Dear Natasha, you can check the DROPS stores that ship worldwide at the following link: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=19&w=1&cid=19 Happy knitting!

25.04.2022 kl. 21:32:

country flag Line wrote:

Hej! Hvornår forventes den lyse blå at komme, og hvor vil den blive forhandlet? Mange tak :0)

05.04.2022 - 10:46:

DROPS Design answered:

Hej Line, den er på lager, prøv hos vores Superstores som Yarnliving eller Rito :)

08.04.2022 kl. 09:20:

country flag Susanne wrote:

Hej. Jeg kunne godt tænke mig at strikke i Melody garnet, men har overvejet at stikke det dobbelt. Hvilken strikkefasthed giver det og hvilken størrelse pinde skal jeg i givet fald strikke det i? På forhånd stor tak. Mvh Susanne

25.03.2022 - 17:58:

DROPS Design answered:

Hej Susanne, her har vi søgt på DROPS Melody DROPS Melody - 8 maske De som har strikkefasthed på 8 masker er strikket i 2 tråde DROPS Melody :)

13.05.2022 kl. 13:52:

country flag Margherita wrote:

Buonasera, devo terminare un progetto con il filato Melody colore nebbia unicolor 2 ma è da parecchio tempo che non è disponibile, è possibile avere una previsione dei tempi? Grazie

24.02.2022 - 20:39:

DROPS Design answered:

Buonasera Margherita, purtroppo la pandemia ha impattato anche sulle consegne di merci da parte dei fornitori. A questa pagina può trovare l'elenco dei rivenditori italiani dei filati DROPS: può contattarli per chiedere informazioni. Buon lavoro!

25.02.2022 kl. 20:55:

country flag Stephanie Peterson wrote:

Hello! I was wondering if I could hand dye this yarn? I was planning on getting the off-white yarn color and dying it to my preferred color. Thank you!

11.02.2022 - 01:20:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Peterson, this might be possible, but just consider that the off white colour has been dyed before. You might have a try and check if it could work. Happy knitting!

11.02.2022 kl. 13:14:

country flag Marjan Schilders wrote:

Beste, ik ben op zoek naar beige melody garen maar kan nergens 10 bollen vinden. Gaat deze uit stock? Zou ik erg jammer vinden zo een prachtig garen..,

07.01.2022 - 01:44:

DROPS Design answered:

Dag Marjan,

Deze kleur is nog steeds in het assortiment, maar was tijdelijk uitverkocht. De verwachting is dat deze rond de derde week van januari weer op voorraad is en daarna ook weer via de verkooppunten op leverbaar is.

16.01.2022 kl. 14:58:

country flag Tuula Suutaru wrote:

Olisin halunnut tilata lankaa, miksi ei pysty tilaamaan?

29.12.2021 - 17:45:

country flag Anjali Saini wrote:

Can you show its price in Indian currency

29.12.2021 - 08:32:

DROPS Design answered:

Dear Anjali, unfortunately, we can't show the price in Indian currency.

31.12.2021 kl. 19:04:

country flag Géraldine FERREIRA CALDAS wrote:

Bonjour, Je recherche une pelote Drops Melody - couleur 04 - issue du bain : 7F9351. Auriez-vous ceci en stock ? Merci d'avance,

17.12.2021 - 08:16:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Ferreira Caldas, nos produits sont uniquement disponibles auprès de notre réseau de magasins agréés, n'hésitez pas à les contacter si besoin. Vous pouvez également demander à d'autres tricoteuses du monde entier via notre DROPS Workshop. Bon tricot!

17.12.2021 kl. 09:02:

country flag Marianne Aava wrote:

Vad är det för leveranstid på detta garn, bor i luleå

29.11.2021 - 09:20:

country flag Janka wrote:

W żadnym sklepie nie ma koloru 09, kiedy będzie dostępny?

24.11.2021 - 21:53:

DROPS Design answered:

Witaj Janko, kolor ten powinien być dostępny w drugiej połowie grudnia. Pozdrawiamy!

30.11.2021 kl. 09:22:

country flag Maren wrote:

Hej. Jeg afventer at Drops Melody i farve 03 - perlegrå kommer på lager igen hos yarnliving, men de kan ikke svare mig på hvornår det er. Kan I mon hjælpe?

23.11.2021 - 15:38:

DROPS Design answered:

Hej Maren. Den har kommit in på lager hos oss nu så det bör inte dröja så länge innan yarnliving har den på lager. Mvh DROPS Design

24.11.2021 kl. 10:03:

country flag Aleksandra wrote:

Witam, Poszukuję włóczki drops melody w odcieniu unicolor15, ale od dłuższego czasu nie ma jej w żadnym z polskich internetowych sklepów. Bardzo proszę o pomoc w jej znalezieniu:)

16.11.2021 - 14:21:

DROPS Design answered:

Witaj Olu, nie bardzo mogę pomóc. Skontaktuj się ze sklepem, w którym kupujesz włóczki emailowo lub telefonicznie i zapytaj, czy mogą ją dla Ciebie zamówić. Pozdrawiamy!

16.11.2021 kl. 14:32:

country flag Leila Holtari wrote:

Tuleeko myyntiin Drops Melody helmiäisharmaa 03 ja beige15 viikolla 45?

08.11.2021 - 10:09:

country flag Johanne H wrote:

Buenas noches, estoy buscando el color cereza # 12 Drop Melody. No hay ninguno en línea. ¿Volverá este color pronto o está descatalogado? Gracias por su ayuda.

26.09.2021 - 21:58:

DROPS Design answered:

Hola Johanne, si el color no se encuentra en la lista de colores de la página sobre el hilo, entonces está descatalogado. Este es el caso del DROPS Melody 12.

03.10.2021 kl. 22:30:

country flag JOHANNE H wrote:

Boa tarde, quiero hacer el "Tofino cardigan" de Tera-Lynn Morrison. Tengo Drops Air color 7 y tambien Drops Melody color 06. Al finale, no me gusta los dos colores conjuntos. Que color me sugiere con la lana Melody? No quiero un grand contaste, sino un armonia. Que te parece el numero 12, el de cereza? Dondé puedo comprarlo online? Muchas gracias por su ayuda.

21.09.2021 - 16:00:

DROPS Design answered:

Hola Johanne. Puedes comprar nuestras lanas en las siguientes tiendas: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=23&cid=23. En nuestras tiendas puedes obtener consultas personalizadas sobre las combinaciones de los colores y las elección de los hilos, que será más fiable que a partir de las fotos de la web (debido a variaciones entre tintadas y de iluminación en las pantallas).

26.09.2021 kl. 20:08:

Sänd en kommentar till DROPS Melody

Vi vill gärna veta vad du har att säga om detta garn!

Om du har en fråga kring den, kom ihåg att välja rätt kategori i menyn under, så får du snabbare svar! Obligatoriska fält är markerade med *.