DROPS Loves You 9

Färgglatt i återvunnen bomull

från:

10kr

per 50 g

Innehåll: 100% Bomull
Garngrupp: A (23 - 26 masker) / 5 ply / sport
Vikt/längd: 50 g = ca. 125 meter
Rekommenderade stickor: 3 mm
Stickfasthet: 10 x 10 cm = 24 m x 32 v
Tvättinstruktioner: Maskinvask 40°C / Tørkes flatt

Made in: EU
Råvarans ursprung: Bomull från Turkiet

Detta garn har en Oeko-Tex®-certifiering (certifikatnummer 951032), Standard 100, Klass I från Aitex Technical Textile Institute. Det betyder att det har testats för skadliga ämnen och är säkert att använda. Klass I är den högsta nivån och det betyder att garnet även är lämpligt för babyartiklar (åldrar 0-3).

Garnsort
Deals från
DROPS Loves You 9
uni colour
11.00 SEK
10.00 SEK

Butiker som säljer detta garn online

Klicka på Beställ knappen så kommer du direkt in på DROPS återförsäljarens egen wehshop, där du kan lägga din order.

Butiknamn Pris
Hetanystan.se
Webstore
10.00 SEK
50g
Beställ
LindeHobby
Webstore
11.00 SEK
50g
Beställ
Annas Garnstuga
Webstore
11.00 SEK
50g
Beställ
Favoritgarner
Webstore
11.00 SEK
50g
Beställ
Garnfeber.se
Webstore
11.00 SEK
50g
Beställ
Torills Garnbod
Webstore
11.00 SEK
50g
Beställ
Yarnmania.se
Webstore
11.00 SEK
50g
Beställ

Se om din lokala återförsäljare har det här .

19 Färger i DROPS Loves You 9

vit
uni colour 101
ljus grå
uni colour 102
grå
uni colour 103
mörk grå
uni colour 104
sand
uni colour 105
beige
uni colour 106
senap
uni colour 107
korall
uni colour 108
rosa
uni colour 109
ljus rosa
uni colour 110
amethyst
uni colour 111
lila
uni colour 112
marinblå
uni colour 113
stormblå
uni colour 114
jeansblå
uni colour 115
ljus blå
uni colour 116
isblå
uni colour 117
frostgrön
uni colour 118
agatgrön
uni colour 119

Produktinformation

Detta garn är perfekt till både stickning och virkning och speciellt lämpligt till sommarkläder, tillbehör och interiör. Plaggen blir slitstarka, andas bra, är slitstarka och lätt att tvätta i maskin vilket gör det helt perfekt till barnkläder!

Det finns i många färger, inklusive några vackra denimfärger. DROPS ♥ You #9 tillhör Garngrupp A och passar extra bra som ett alternativ med mer struktur till mönster som är gjorda för DROPS Safran - men du kan naturligtvis använda det i många andra mönster i samma garngrupp.


Läs mer om vårat arbete med hållbarhet här


Vi påminner om att färgerna du ser här kan avvika något från skärm till skärm, på samma vis som färgpartierna ofta avviker lite grann från färgbad till färgbad.

Hur tar jag hand om detta garn?

yarn wash

Maskinvask 40°C / Tørkes flatt

Vad betyder symbolerna?

Läs mer om tvätt av garn

Hur kan jag ersätta detta garn?

Om du vill ersätta detta garn med ett annat DROPS garn kan du välja ett från samma garngrupp, eller prova vår konverterare!

Vill du se närmare på det?

Se närmare på garnet och se hur ett stickprov ser ut i denna video:

Har du en fråga om detta garn?

Se vanliga frågor (FAQ) om våra garn

1) Vilken typ av fibrer består DROPS garn av?

Garn kan göras av ett flera olika naturliga och syntetiska fibrer. DROPS har främst garn gjorda av ull, bomull, alpaca, lin, mohair och silke. Varje fiber har sina egna egenskaper och de blandas ofta för att ta fram det bästa ur varje fiber. Grövre garn har fördelen av att vara starkare och mer hållbara och finare fibrer är mjukare och bekvämare. Nedan följer lite information om de fibrer vi använder:

Alpaca:
Alpacaull är den naturliga fibern från alpacan och den har en liknande struktur som fibrer från fårull. Dess mjukhet beror på fiberns lilla diameter, i likhet med merino-ull. Det är en mjuk, hållbar, lyxig och silkeslen naturlig fiber. Alpacagarn tovas inte så lätt och blir inte så nopprig. Det kan vara lätt eller tungt beroende på hur det är spunnet. Den liknar ull från får men den är varmare, mindre irriterande och har ingen lanolin, vilket gör att den är hypoallergenisk. Alpacan finns i 22 naturliga färger, med fler än 300 nyanser från riktigt blå-svart till brun-svart, brun, vit, silver och grå.

Mohair:
Denna fiber kommer från angorageten och anses vara en lyxig fiber. Mohairgarn är varmt som ull, men väger mycket mindre; det är hållbart, fint att färgaoch svårt att tova. Mohair fibrer har också en speciell lyster som skapas av sättet det reflekterar ljus på. Trots att det är en ganska sträv fiber så spinns den till ett väldigt fluffig och mjukt garn som resulterar i luftiga och glansiga plagg.

Ull:
Ullfibrerna från får är relativt grova fibrer. Två utmärkande drag för denna fiber är dess värmande egenskaper och dess tovnings-egenskaper, vilka beror på fiberns yta. Utseendet på ullen kan variera beroende på fårens ras.
Ull från merinofår anses vara den finaste sortens ull, fibern är fint krusad och mycket mjuk. All merinoull i DROPS garner kommer från Sydamerika och djuren har inte utsatts för mulesing.
Ren, ny ull är ull som kommer direkt från djuren och som inte har återanvänts från existerande plagg. Ull som kan tvättas i maskin är kemiskt behandlad för att minimera det yttre luddiga skiktet på fibrerna, och kan då på grund av det tvättas i maskin (se Superwash).

Silke:
Silkesfibern är en fin sammanhängande fiber som tillverkas av de kokongtrådar som silkesfjärilens larver spinner in sig i. Silkeslarven odlas medan vildsilke eller tussahsilke fås genom ej uppodlade silkeskokonger. Silkesfiber är en av de starkaste naturliga fibrerna och skapar ett fantastiskt garn. Det blandar sig väldigt fint med andra fibrer, speciellt ull. Silkesfibern behåller värme, absorberar fukt och och väldigt stark och stabil när den stickas med och den varken krymper eller utvidgar sig. Silken blir väldigt fint när den färgas med naturliga färger.

Vegetabiliska fibrer:
Det finns flera sorters vegetabiliska fibrer i cellväggarna på plantor och grönsaker. Av alla sorter så finns det två som främst används vid stickning och textiltillverkning. Det är bomull och lin.
Bomull är den fiber som omger fröna på en bomullsplanta, och består av nästan ren cellulosa. Bomull är vanligtvis vit men det finns även gröna och bruna sorter. Bomullsfibern spinns ofta till garn eller tråd och används för att skapa en mjuk textil som andas och som är bra att använda till sommarkläder och tillbehör. Garnet är svagare än silke men starkare än ull.
Merceriserad bomull är bomull som har gått igenom en merceriserings behandling. Behandlingen gör att garnet blir mer glänsande än vanlig bomull. Det blir också starkare, lättare färga samt gör det mer motståndskraftigt mot mögel och minskar luddet. Det kan även göra att bomullen inte krymper eller förlorar sin form lika mycket som ”vanlig” bomull.
Lin är en fiber från stjälken av lin-växten. Linfibern är relativt mjuk, rak och glansig och blir finare med åren. Lin är behagligare än bomull att ha på sig när det är varmt på grund av dess förmåga att absorbera fukt och det torkar även fortare än bomull.

Andra material som används i våra garner innehåller konstgjorda fibrer som akryl, polyamid (nylon) och polyester. Dessa fibrer används mest för att ge ett slitstarkt garn (som vårt sockgarn, DROPS Fabel) eller en speciell struktur på garnet (som vårt blåsgarn, DROPS Air)

2) Vad är polyamid?

Polyamid fibern, vanligen känd som nylon, är en väldigt stark, hållbar, lätt, lättskött (kan tvättas och torkas i maskin) och elastisk, vilket gör att den är perfekt att blanda med andra fibrer för att producera slitstarkt garn som t.ex. sockgarn.

Jämfört med polyester är polyamid mjukare och mer elastiskt, men det absorberar även mer vatten och torkar långsammare.

3) Vilken information hittar jag på DROPS garn etiketter?

Alla DROPS garn etiketter innehåller information om fiber innehåll (ull, bomull osv), vikt i gram och ounces, längd i meter och yards, tvätt instruktioner och symboler (förklaringar här), färgnummer, färgbad och information om garngrupp.

4) Vad är DROPS garngrupper?

Alla DROPS garn är uppdelade i 6 olika grupper efter tjocklek (A to F). Garn som tillhör samma garngrupp har liknande stickfasthet och kan därför användas till samma mönster; längden kan dock variera så när man byter ut ett garn i original-mönstret till ett annat i samma garngrupp måste man alltid beräkna hur många meter man behöver för att kunna beräkna garnåtgången på det andra garnet.

5) Kan jag använda ett annat garn än det som uppges i mönstret?

Ja, så länge garnet har samma stickfasthet. Se alltid till att du får samma antal maskor på bredden och höjden som uppges i mönstret.

Kom ihåg att olika garn med olika struktur ger plagget olika utseende. Längden på garnet kan också skilja så när du byter ut ett garn måste du alltid beräkna hur många meter garn du behöver för att kunna beräkna riktig garnåtgång.

Läs mer om hur du räknar ut garnmängden med ett alternativt garn - och hur du ersättter 1 tråd av ett garn med 2 eller fler av ett annat garn, här.

6) Vad innebär det när det står att garnet är “Superwash”?

En superwash ull är en speciell product som har behandlats eller bearbetats på ett sätt som gör att det kan tvättas i maskin. Många är rädda för att arbeta med ull eftersom det krymper så lätt (vissa krymper det dock med flit) och superwash ull gör att de kan arbeta med ull utan att oroa sig för det. (Läs mer här).

7) Vad betyder “Oeko-Tex® certifierad”?

Oeko-Tex® Standard 100 introducerades i början av 1990-talet som ett svar på allmänhetens behov av textilier som inte var skadliga för hälsan. Oeko-Tex® Standard 100 är ett globalt enhetligt test-och certifierings-system för textilt råvaror, mellan- och slutprodukter i alla produktionsled. Testet för skadliga ämnen omfattar ämnen som är förbjudna eller reglerade av lagar, kemikalier som är skadliga för hälsan och parametrar som inkluderas som en försiktighetsåtgärd för att skydda hälsan.

För mer info,se www.oeko-tex.com.

8) Var produceras DROPS garn?

Du kan läsa om var alla DROPS garn produceras på respektive garns färgkarta och på vår prislista.

9) Varför är era garn så billiga?

Som norra Europas största varumärke för handstickningsgarn och design har vi unika möjligheter att arbeta med det bästa råmaterialet och göra besparingar som gynnar dig. Det är därför du kan köpa DROPS garn 20-30 % billigare än liknande produkter på marknaden!

10) Hur exakta är färgerna på hemsidan?

När vi skapar bilder till färgkartorna gör vi vårt bästa för att uppnå så bra återgivning av färgerna som möjligt. Dessvärre så kan vi inte garantera hur bilderna kommer att se ut på din dataskärm. Varje skärm visar färger olikt, en del färger kan se mörkare ut än vad de är, och vissa färger kan bli mer mättade på en del skärmar. Om du upplever att många av garnfärgerna ser annorlunda ut på skärmen än vad de gör i verkligheten så kan du justera inställningarna på din skärm.

11) Vad är micron? Vad innebär superfine / extra fine?

Finheten på fibrer mäts i micron (tusendels millimeter). Super fine alpaca-ull är 26-28 micron. Fine merino-ull är mindre än 21,5 micron och extra fine merino är under 19,5 micron. Lägre micron ger mjukare och finare garn och högre micron ger strävare garn.

Anledningen till att garnets fibrer är viktigt är för att garnet kommer bli något annat och mjukheten i garnet bestämmer vad vi vill använda det till. Det är därför vi rekommenderar de mjukaste garnen (som Baby Merino) till baby kläder, och vi rekommenderar ett grövre garn som DROPS Snow till sittunderlag eller tofflor.

12) Varför är färgerna i mina nystan av print-garn olika?

Anledningen till att 2 nystan av samma print-garn kan se olika ut kan vara; 1) de har olika partinummer 2) de har färgats genom en teknik som kallas ”magic print” (som används i t.ex. DROPS Delight) vilken skapar unika mönster och jämna färgövergångar på alla nystan, vilket innebär att det även inom samma parti kan förekomma skillnader i nyanser. Detta är inget fel, utan en del av garnets karaktär.

13) Min butik har inte den färgen jag vill ha, vad kan jag göra?

Om din DROPS butik inte har den färgen du vill ha så kan du kontakta en DROPS Super Store (de butikerna med ett guldmärken) – de har ett stort utbud av färger och även om de inte har färgen på lager så ser de till att få tag i den åt dig. Se en lista över alla DROPS butiker här.

14) Hur hittar jag en specifik infärgning på ett nystan?

Prova alltid att ta kontakt med din DROPS återförsäljare först. Om de inte har den infärgning du vill ha, så rekommenderar vi att du tar kontakt med andre stickare och virkare i DROPS Workshop på Facebook eller på Ravelry, där många har olika infärgningar i gömmorna och gärna hjälper varandra genom att skicka till de som behöver.

15) Varför fäller mitt garn?

Garn fäller för att det inte är spunnet tillräckligt för att hålla ihop fibrerna. Allt garn har överskott av fibrer (från produktionen) som kommer fälla mer eller mindre, beroende på hur garnet är spunnet. Borstade garn (och ”långhåriga” garn) som t.ex. DROPS Melody, har mer lösa fibrer än andra garn och fäller därför mer. Det beror också på vad man har på sig över och under sitt stickade plagg, om det är något plagg som drar ut fibrerna. Därför kan man aldrig garantera att ett garn inte kommer att fälla.

Nedanför har vi några tips om hur man får det bästa resultat, när man arbetar med långhåriga garn:

  • När plagget är färdigt (innan du tvättar det) ska det skakas ordentligt så att överskottsfibrerna ramlar av. OBS: Använd inte klädrulle eller borste, det kommer bara att dra ut ännu mer fibrer ur garnet.
  • Lägg plagget i en plastpåse och lägg det i frysen i några timmar - temperaturen kommer få fibrerna att glida från varandra och de lösa fibrerna kommer vara lättare att skaka bort efteråt.
  • Tvätta plagget enligt tvättråden på banderollen. Plagg som är gjorda i långhårigt garn, ska normalt alltid skakas efter tvätt, dels för att få fibrerna att resa sig igen men också för att få bort eventuella lösa fibrer.
Har du problem med ett DROPS garn du har köpt? När du beställer garn från färgkartorna eller mönster på vår sida så köper du inte direkt från DROPS, men från en av de hundratals DROPS butikerna runt om i världen. Det är därför viktigt att du tar kontakt med DROPS butiken du köpt garnet från, och att du tar vara på banderollerna till de nystan du köpt (de är din garanti). DROPS butiken du kontaktar kommer hjälpa dig och ta reklamationen vidare om det är nödvändigt. Se listan över DROPS butiker här.

Kommentarer / Frågor (24)

country flag Ruth wrote:

Hi, has drops loves 9 been discontinued? I can't find stock anywhere. Thanks

19.08.2022 - 16:27:

DROPS Design answered:

Dear Ruth, Drops loves you 9 is not discontinued as far as we know. There may be stock problems, but we don't have any information regarding yarn stock. You should communicate with your usual DROPS store to get more information regarding yarn stock.

21.08.2022 kl. 20:06:

country flag Susanne wrote:

Liebes Drops-Team, aus der DROPS Loves You 9 habe ich einen Pullover gestrickt (Color 116, Dyelot 425). Nach der ersten Wäsche (lediglich 30 Grad, 1h, mit Colorwaschmittel) ist der Pullover extrem eingelaufen. Ich habe ihn in Form gezogen, aber er ist noch immer ca. 3 Größen kleiner. Ist das normal? Gerade bei Recycling Baumwolle hätte ich das nicht erwartet.

29.05.2022 - 13:43:

DROPS Design answered:

Liebe Susanne, haben Sie auch Schonwaschgang gewählt? Am besten wenden Sie sich an dem DROPS Laden, wo Sie den Garn gekauft haben, dort kann man Ihnen am besten weiter helfen, auch telefonisch oder per E-Mail. Viel Spaß beim stricken!

30.05.2022 kl. 08:47:

country flag Pettersson Inger wrote:

Hej, jag vore tacksam att få hjälp med följande: jag har köpt flera nystan "Drops Love You 6" i en second-hand-affär, och tänkte att jag skulle kunna sticka/virka något till barn i Ukraina. Finns det något gratismönster hos er som jag kan använda detta garn till? Jag ser att det inte längre finns med bland garnerna. Vänligen Inger Pettersson

16.05.2022 - 10:39:

DROPS Design answered:

Hej Inger, Ja du kan sticka på samma stickfasthet som DROPS Safran: Se här Stickfasthet 23-25 maskor på 10 cm

16.05.2022 kl. 15:35:

country flag SUSANNA FIORELLO wrote:

IN QUALI NEGOZZI LO TROVO A PALERMO?

10.05.2022 - 11:53:

DROPS Design answered:

Buongiorno Susanna, a questo link può trovare i rivenditori italiani dei filati DROPS. Buon lavoro!

10.05.2022 kl. 12:54:

country flag Magdalena wrote:

Witam, Czy mają Państwo dostępny kolor 119 ze slotu 428?Chciałam zamówić online. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam 🙂

24.02.2022 - 00:15:

DROPS Design answered:

Witam, musi Pani zorientować się w sklepach. Jeżeli nie posiadają już jej, to radzę zadać pytanie na grupie dropsworkshop na facebooku lub popytać inne dziewiarki na ravelry lub instagramie. Pozdrawiamy!

27.02.2022 kl. 09:19:

country flag Chantal G wrote:

Principe de coton recyclé intéressant, fil doux et agréable, cependant aux aiguilles le travail a tendance à partir en biais, en espérant qu'une fois le gilet (taille L) monté, ces anomalies ne seront pas trop disgracieuses. Je tricote depuis de nombreuses années, c'est la première fois que je rencontre ce désagrément, s'il me reste du coton je ferai un test au crochet.

20.02.2022 - 16:35:

country flag Gayle Langley wrote:

What price per ball in Australian Dollars

11.12.2021 - 06:28:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Langley, please find the list of DROPS stores shipping worldwide here. Happy knitting!

13.12.2021 kl. 10:49:

country flag Elzbieta Bicka wrote:

W którym sklepie na terenie Polski kupie wloczke bawelniana z recyklingu. Potrzebna na lapki kuchenne i laleczki i inne zabaweczki.

01.12.2021 - 22:20:

DROPS Design answered:

Witaj Elu, widzę że jest w sklepie Motek. Domyślam się, że w innych jest również dostępna. Pełną listę sklepów znajdziesz TUTAJ. Pozdrawiamy!

02.12.2021 kl. 08:31:

country flag Elzbieta Bicka wrote:

W którym sklepie na terenie Polski kupie wloczke bawelniana z recyklingu. Potrzebna na lapki kuchenne i laleczki i inne zabaweczki.

01.12.2021 - 22:18:

DROPS Design answered:

Witaj Elu, widzę że jest w sklepie Motek. Domyślam się, że w innych jest również dostępna. Pełną listę sklepów znajdziesz TUTAJ. Pozdrawiamy!

03.12.2021 kl. 18:14:

country flag Anne-Marie Skytt Petersen wrote:

Hej Drops Jeg vil bare høre, hvorfor bomuldsgarnet drops loves you 9 er garngruppe A, hvis det som angivet løber 125 meter/50 gram ?

24.11.2021 - 11:03:

DROPS Design answered:

Hei Anne-Marie. Selv om DROPS Loves you 9 har en løpelengde på ca 125 meter passer den best til garngruppe A og med en strikkefasthet på 24 masker x 32 pinner på pinne 3. mvh DROPS Design

30.11.2021 kl. 08:39:

country flag Angelique Boerema wrote:

Hoe kan ik bij jullie wat bestellen oftewel waar moet ik opdrukken

16.09.2021 - 19:25:

DROPS Design answered:

Dag Angelique,

Het bestellen van garens gaat via een van de verkooppunten die onze artikelen verkopen; wij verkopen geen garens via de site. Via deze link vind je een lijst met verkooppunten.

23.09.2021 kl. 14:57:

country flag Ursula Eidenmüller wrote:

Guten Tag, kann man dieses Garn auch auf der Strickmaschine glatt rechts verstricken? Vielen Dank Gruß Ursula Eidenmüller

23.08.2021 - 23:36:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Eidenmüller, je nach der Strickmaschine kann das möglich sein, am besten fragen Sie Ihr DROPS Laden - auch telefonisch oder per E-maill wird man Ihnen weiterhelfen. Viel Spaß beim stricken!

24.08.2021 kl. 08:28:

country flag Francesca Roncada wrote:

Peccato sia difficile reperire questo filato presso i vostri rivenditori. L'idea di riciclare e riutilizzare rende più attenti a non sprecare risorse. Spero lo riproporrete in futuro, magari anche in versione più sottile

04.06.2021 - 14:48:

DROPS Design answered:

Buonasera Francesca, se clicca su "ordinare" nella pagina del filato può trovare tutti i rivenditori che hanno quel filato in magazzino. Buon lavoro!

04.06.2021 kl. 23:35:

country flag Renate Auer wrote:

Ein sehr schönes Garn, angenehm auch zum Häkeln. Preis/Leistung ist unschlagbar, ich finde es super, dass es ein recyceltes Garn zu diesem Preis gibt. Das einzige, was ich mir noch wünsche, wären mehr Farben, vor allem im Blau/Grün Spektrum sowie Schwarz.

31.05.2021 - 09:03:

country flag Khelie wrote:

Bonjour, le fil est en rupture. Savez vous quand il sera de nouveau disponible ? Merci pour votre retour

15.05.2021 - 09:11:

DROPS Design answered:

Bonjour Khelie, ce fil est disponible chez nous, n'hésitez pas à contacter votre magasin DROPS, lui seul pourra vous dire quand il compte en recevoir. Bon tricot!

17.05.2021 kl. 10:34:

country flag Amparo Becerra Fraile wrote:

Necesito love you 9 color 102 para terminar un proyecto y no lo encuentro en ninguna tienda

13.05.2021 - 15:26:

DROPS Design answered:

Hola Amparo. Nosotros no tenemos información sobre el stock de las tiendas. Tienes que contactar directamente con ellas.

16.05.2021 kl. 16:50:

country flag Manuela Gamiz wrote:

Buenas tardes. Quería preguntarle si me podría vender ovillos de Drop9 en el color 117? Muchas gracias

19.04.2021 - 19:18:

DROPS Design answered:

Hola Manuela. Aquí puedes encontrar las tiendas que venden nuestras lanas: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=23&cid=23

24.04.2021 kl. 19:13:

country flag Maria Esposito wrote:

Buongiorno non riesco a trovare i colori dei filati che i occorrono da nessuno dei rivenditori in Italia o anche all'estero, non è possibile ordinarli direttamente da voi? grazie

16.04.2021 - 12:34:

DROPS Design answered:

Buonasera Maria Esposito, cliccando sul carrello nella pagina filati può vedere i negozi che hanno la disponibilità del filato. Buon lavoro!

18.04.2021 kl. 18:29:

country flag Leen wrote:

Is drops loves you 9 nog verkrijgbaar? Dit lijkt overal uitverkocht.

04.04.2021 - 15:13:

DROPS Design answered:

Dag Leen,

Voor vragen over de beschikbaarheid van garens, kun je het beste even contact opnemen met de winkel waar je de garens koopt. Als het goed is komt DROPS Love You 7 binnenkort weer beschikbaar.

11.04.2021 kl. 14:24:

country flag Micheline Kaiji wrote:

Bonjour, livrez vous au Maroc. Merci pour votre réponse. Cordialement

25.03.2021 - 12:35:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Kaiji, cliquez sur la petite icône verte avec le caddie pour afficher la liste des magasins DROPS proposant ce fil dans leur gamme, choisissez votre magasin en cliquant sur son nom vous afficherez son profil et ses coordonnées pour vérifier sur son site si tel est le cas et dans quelles conditions. Bon tricot!

26.03.2021 kl. 08:31:

country flag Margreeth Snoijer wrote:

Hoe kan ik bestellen.

17.03.2021 - 12:28:

DROPS Design answered:

Dag Margreeth,

De garens kun je bestellen via een van onze verkooppunten. (We verkopen zelf geen garens via de site.) Hier vind je een lijst met verkooppunten.

21.04.2021 kl. 13:17:

country flag Elżbieta Rucińska wrote:

Nie znam języka, chcę zamówić tę włóczkę 😊drops you

09.03.2021 - 09:47:

DROPS Design answered:

Witaj Elu, na stronie https://www.garnstudio.com/yarn.php?id=117&cid=5 znajdziesz kartę kolorów tej włóczki, będzie tam przycisk ‘Zamów’, po kliknięciu rozwinie się lista sklepów w Polsce, które sprzedają tą włóczkę. Pozdrawiamy!

10.03.2021 kl. 20:45:

country flag Mhm Lupinu wrote:

Ik wil graag Drops Loves You9 bestellen. Van de kleur 115 en 116 en 117 ieder 2 stuks. Dus 6 in totaal. Dan ook graag 20 bollen van de kleur 101. Maar waar ik ook kijk de 117 is niet te krijgen. Kunnen jullie me verder helpen?

02.03.2021 - 19:29:

DROPS Design answered:

Dag Mhm Lupinu,

Excuses voor het late antwoord. Het bestellen van garens gaat via een van de verkooppunten die onze artikelen verkopen; wij verkopen geen garens via de site. Via deze link vind je een lijst met verkooppunten.

23.10.2021 kl. 17:51:

country flag FILOMENA PRICE wrote:

Gostaria de saber se tenho de pagar taxas de importacao, se comprar os vossos produtos online. Moro em Portugal. Obrigada

31.01.2021 - 19:29:

DROPS Design answered:

Bom dia, Não paga quaisquer taxas de importação porque existem lojas DROPS em Portugal. Abaixo encontra o link com a lista das lojas: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=28&cid=28 Bons tricôs/crochés!

05.02.2021 kl. 13:37:

Sänd en kommentar till DROPS Loves You 9

Vi vill gärna veta vad du har att säga om detta garn!

Om du har en fråga kring den, kom ihåg att välja rätt kategori i menyn under, så får du snabbare svar! Obligatoriska fält är markerade med *.