Var med på DROPS-Along

Christmas 2017

Var med på DROPS-Along - vi stickar matchande jultröjor till hela familjen!

SVÅRIGHETSGRAD
Som i tidigare DROPS-Along, kombinerar vi olika tekniker i olika svårighetsgrader - men den här gången ska vi sticka!

Är du osäker på om dina stickkunskaper är tillräckligt bra för att vara med? Det behöver du inte tänka på. Varje steg i den här DROPS-Along innehåller videos och lektioner som hjälper dig hela vägen till det färdiga resultatet.

NÄR STARTAR VI?
Vi börjar att sticka den 3:a November!

Dela ditt projekt med oss undertiden genom att märka bilderna med 2 af dessa hashtags #DROPSChristmasKAL och #FrostysChristmas (om du stickar vuxentröjan) eller #FrostysChristmasKids (om du stickar barntröjan). Genom att använda dessa, kan du klicka på dem och på så sätt söka på dem på Instagram elle i sökfältet i DROPS Workshop på Facebook för att se hur det går för andra som stickar en likadan tröja som dig!

Senaste ledtråd

Spring Lane

Var med och virka en ny vacker filt i 6 färger av DROPS ♥ You #8

SVÅRIGHETSGRAD
Denna CAL kommer, precis som den förra, att kombinera olika virktekniker och maskor – några enkla och andra lite mer avancerade. Är du nybörjare? Ingen fara! Alla ledtrådar kommer att innehålla detaljerade steg, bilder och videor!

START DATUM
Den första ledtråden kommer att publiceras den 2 mars!

Dela bilder av ditt arbete genom att märka de med #DROPSAlong #SpringLaneCAL på Instagram och Facebook, eller var med oss på DROPS Workshop för att få extra hjälp!

Ledtråd

The Meadow

Var med oss och virka en underbar filt i 5 färger i DROPS ♥ You #7!

SVÅRIGHETSGRAD
Vi kommer att kombinera flera virktekniker och maskor, vissa enkla och andra lite mer avancerade. Om du är nybörjare så behöver du dock inte oroa dig! Alla ledtrådar till filten kommer att följas upp med en detaljerad DROPS lektion och video!

Använd #DROPSCAL #TheMeadow för att tagga dina projekt på Instagram och Facebook, eller delta i vår DROPS Workshop för extra hjälp och inspiration!

Ledtråd