Var med på DROPS-Along

Christmas KAL 2021

Älskar du jultröjor lika mycket som vi gör? Då är det på tiden att komma i gång med tröjorna du och dina närmaste ska ha denna jul. Vad är väl bättre än att vara med i denna roliga KAL där vi ska sticka en jultröja tillsammans steg för steg - och det finns två olika varianter att välja mellan!

Men först, vad är en KAL? En KAL (eller Knit-Along) är ett "event" där man stickar ett mönster tillsammans med andra kreativa människor, får hjälp och delar inspiration och bilder under processens gång.

SVÅRIGHETSGRAD
Är du osäker på dina stickkunskaper? Oroa dig inte! Detta är ett enkelt mönster att följa och alla steg i KAL’en inkluderar både video och bilder som kan hjälpa dig att göra färdigt tröjan.

NÄR BÖRJAR VI?
Vi börjar 26:e oktober!

Du kan dela ditt projekt under tiden genom att tagga dina bilder med: #DROPSChristmasKAL och #dropsalong, skicka dina bilder till #dropsfan galleriet eller gå med i DROPS Workshop! !

Material

Vad behöver jag för att vara med?

Senaste ledtråd

Det finns inte några ledtrådar till denna DROPSalong ännu!

Christmas KAL 2019

Julen närmar sig med stormsteg, och det är dags att börja med säsongens jultröja till barnen! Vad är väl bättre än att vara med oss och sticka denna härliga Jultomtetröja i DROPS Air – garnet får du med 30% rabatt året ut!

Men först, vad är en KAL? En KAL eller Knit-Along är ett “event” där man stickar ett mönster tillsammans med andra kreativa människor, får hjälp och delar inspiration och bilder under arbetets gång.

SVÅRIGHETSGRAD
Är du osäker på dina färdigheter – oroa dig inte! Detta är ett enkelt mönster att följa och varje steg i denna KAL inkluderar både video och bilder som hjälper dig på vägen.

NÄR BÖRJAR VI?
Vi börjar torsdagen den 14:e november!

Du kan dela ditt pågående projekt genom att använda hashtaggarna #DROPSChristmasKAL och #SleepySantaSweater på dina bilder, skicka dina bilder till #dropsfan gallery eller gå med i DROPS Workshop!

Material

Vad behöver jag för att vara med?
Bildgalleri

Ledtråd

Christmas 2018

Var med på DROPS-Along och låt oss sticka en Jultröja tillsammans, sticka till hela familjen!

SVÅRIGHETSGRAD
Det här mönstret är enkelt att följa, men är du nybörjare och lite osäker på dina kunskaper, så har vi gjort ledtrådar där vi steg för steg eller maska för maska hjälper dig igenom denna Knit-Along. Det finns både bilder och videos som passar till den här söta jultröjan.

Har du aldrig stickat ett projekt med flera färger? Då är den här perfekt att börja med!

START DATUM
Vi börjar med att sticka tillsammans torsdag den 1.november!

Dela ditt arbete med oss och alla andra genom att tagga dina bilder med 2 följande hashtags: #DROPSChristmasKAL och #RedNoseJumper (Om du gör vuxentröjan) eller #RedNoseJumperKids (om du gör barntröjan). Genom att göra på detta vis kan man genom att klicka på hashtaggen online eller genom att använda sökrutan på DROPS Workshop hitta andra som också stickar den här söta jultröjan!

Material

Vad behöver jag för att vara med?
Bildgalleri

Ledtråd

Magic Summer

Var med på vårens nya DROPS-Along, denna gången virkar vi en fin sjal tillsammans !

SVÅRIGHETSGRAD
Som tidigare, kommer vi kombinera olika virktekniker och maskor - några är lite lättare och andra lite mer avancerade. Är du nybörjare? Oroa dig inte! Alla ledtrådar innehåller bilder som visar rad för rad samt instruktionsvideor.

START DATUM
DROPS-Along'en startar den 3:e maj

Dela gärna bilder av ditt projekt genom att tagga dem med #DROPSAlong #MagicSummerCAL på Instagram och Facebook, eller följ oss på DROPS Workshop för att få extra hjälp!

Material

Vad behöver jag för att vara med?
Bildgalleri

Ledtråd

Christmas 2017

Var med på DROPS-Along - vi stickar matchande jultröjor till hela familjen!

SVÅRIGHETSGRAD
Som i tidigare DROPS-Along, kombinerar vi olika tekniker i olika svårighetsgrader - men den här gången ska vi sticka!

Är du osäker på om dina stickkunskaper är tillräckligt bra för att vara med? Det behöver du inte tänka på. Varje steg i den här DROPS-Along innehåller videos och lektioner som hjälper dig hela vägen till det färdiga resultatet.

NÄR STARTAR VI?
Vi börjar att sticka den 3:a November!

Dela ditt projekt med oss undertiden genom att märka bilderna med 2 af dessa hashtags #DROPSChristmasKAL och #FrostysChristmas (om du stickar vuxentröjan) eller #FrostysChristmasKids (om du stickar barntröjan). Genom att använda dessa, kan du klicka på dem och på så sätt söka på dem på Instagram elle i sökfältet i DROPS Workshop på Facebook för att se hur det går för andra som stickar en likadan tröja som dig!

Material

Vad behöver jag för att vara med?
Bildgalleri

Ledtråd

Spring Lane

Var med och virka en ny vacker filt i 6 färger av DROPS ♥ You #8

SVÅRIGHETSGRAD
Denna CAL kommer, precis som den förra, att kombinera olika virktekniker och maskor – några enkla och andra lite mer avancerade. Är du nybörjare? Ingen fara! Alla ledtrådar kommer att innehålla detaljerade steg, bilder och videor!

START DATUM
Den första ledtråden kommer att publiceras den 2 mars!

Dela bilder av ditt arbete genom att märka de med #DROPSAlong #SpringLaneCAL på Instagram och Facebook, eller var med oss på DROPS Workshop för att få extra hjälp!

Material

Vad behöver jag för att vara med?
Bildgalleri

Ledtråd

The Meadow

Var med oss och virka en underbar filt i 5 färger i DROPS ♥ You #7!

SVÅRIGHETSGRAD
Vi kommer att kombinera flera virktekniker och maskor, vissa enkla och andra lite mer avancerade. Om du är nybörjare så behöver du dock inte oroa dig! Alla ledtrådar till filten kommer att följas upp med en detaljerad DROPS lektion och video!

Använd #DROPSCAL #TheMeadow för att tagga dina projekt på Instagram och Facebook, eller delta i vår DROPS Workshop för extra hjälp och inspiration!

Material

Vad behöver jag för att vara med?
Bildgalleri

Ledtråd