DROPS Cotton Light

Ett svalt bomullsgarn för sommaren!

från:

12kr

per 50 g

Innehåll: 50% Bomull, 50% Polyester
Garngrupp: B (20 - 22 masker) / 8 ply / DK / worsted
Vikt/längd: 50 g = ca. 105 meter
Rekommenderade stickor: 4 mm
Stickfasthet: 10 x 10 cm = 21 m x 28 v
Tvättinstruktioner: Fintvätt 40°C / Torkas plant

Made in: EU
Råvarans ursprung: Bomull från Turkiet, polyester från Spanien

Detta garn har en Oeko-Tex®-certifiering (certifikatnummer 951032), Standard 100, Klass I från AITEX - Textile Research Institute. Det betyder att det har testats för skadliga ämnen och är säkert att använda. Klass I är den högsta nivån och det betyder att garnet även är lämpligt för babyartiklar (åldrar 0-3).

Garnsort
Deals från
DROPS Cotton Light
uni colour
17.00 SEK
12.00 SEK

Butiker som säljer detta garn online

Klicka på Beställ knappen så kommer du direkt in på DROPS återförsäljarens egen wehshop, där du kan lägga din order.

Butiknamn Pris
Baby Bubble Online
Webstore
12.00 SEK
50g
Beställ
Torills Garnbod
Strömstad
12.00 SEK
50g
Beställ
Hetanystan.se
Webstore
13.00 SEK
50g
Beställ
Garnius.se
Webstore
14.00 SEK
50g
Beställ
Fridas Fina AB
Webstore
14.00 SEK
50g
Beställ
LindeHobby
Webstore
14.95 SEK
50g
Beställ
Hemslöjden
Lidköping
16.00 SEK
50g
Beställ
Deisy Design
Webstore
17.00 SEK
50g
Beställ
Garnaffären
Webstore
17.00 SEK
50g
Beställ
Glittra
Webstore
17.00 SEK
50g
Beställ
Dittgarn
Webstore
17.00 SEK
50g
Beställ
Eks Lilla Bod
Webstore
17.00 SEK
50g
Beställ
Garn&Barn
Webstore
17.00 SEK
50g
Beställ
Garnfeber.se
Webstore
17.00 SEK
50g
Beställ
Skapamer.se
Webstore
17.00 SEK
50g
Beställ
Soft Stop
Webstore
17.00 SEK
50g
Beställ
Staken & Veken
Webstore
17.00 SEK
50g
Beställ
Yarnmania.se
Webstore
17.00 SEK
50g
Beställ

Se om din lokala återförsäljare har det här .

30 Färger i DROPS Cotton Light

vit
uni colour 02
natur
uni colour 01
ljus beige
uni colour 21
khakibrun
uni colour 22
new
mandel
uni colour 37
pärlgrå
uni colour 31
mörk grå
uni colour 30
gullris
uni colour 28
senap
uni colour 36
rost
uni colour 35
new
ljus persika
uni colour 40
ljus rosa
uni colour 05
röd
uni colour 32
karminröd
uni colour 17
stark rosa
uni colour 18
new
vild orkidé
uni colour 38
utgår
ljus fuchsia
uni colour 23
ljus syren
uni colour 25
druva
uni colour 24
utgår
violett
uni colour 13
blåklocka
uni colour 33
jeansblå
uni colour 26
ljus jeansblå
uni colour 34
isblå
uni colour 08
mint
uni colour 27
mörk turkos
uni colour 14
new
vårgrön
uni colour 39
äpplegrön
uni colour 11
khakigrön
uni colour 12
svart
uni colour 20

Produktinformation

DROPS Cotton Light är ett mjukt bomullsgarn gjort av 50% bomull och 50% micropolyester som är spunnet av flera trådar, vilket ger jämna och fina maskor. Microfibrerna är tunnare än silkestrådar och de drar inte åt sig fukt vilket, kombinerat med bomullen, resulterar i att både sommar- och vinterplagg andas, får en bra formstabilitet och blir slitstarka.

DROPS Cotton Light passar också bra till barnplagg eftersom det kan tvättas i maskin och har ett stort utbud av klara och livliga färger. Vänligen observera att om garnet ska användas till virkning så kan garnets många trådar kan dela sig på grund av trådens släta och silkiga karaktär.

Läs mer om vårat arbete med hållbarhet här


Vi påminner om att färgerna du ser här kan avvika något från skärm till skärm, på samma vis som färgpartierna ofta avviker lite grann från färgbad till färgbad.

Hur tar jag hand om detta garn?

yarn wash

Fintvätt 40°C / Torkas plant

Vad betyder symbolerna?

Läs mer om tvätt av garn

Hur kan jag ersätta detta garn?

Om du vill ersätta detta garn med ett annat DROPS garn kan du välja ett från samma garngrupp, eller prova vår konverterare!

Vill du se närmare på det?

Se närmare på garnet och se hur ett stickprov ser ut i denna video:

Har du en fråga om detta garn?

Se vanliga frågor (FAQ) om våra garn

1) Vilken typ av fibrer består DROPS garn av?

Garn kan göras av ett flera olika naturliga och syntetiska fibrer. DROPS har främst garn gjorda av ull, bomull, alpaca, lin, mohair och silke. Varje fiber har sina egna egenskaper och de blandas ofta för att ta fram det bästa ur varje fiber. Grövre garn har fördelen av att vara starkare och mer hållbara och finare fibrer är mjukare och bekvämare. Nedan följer lite information om de fibrer vi använder:

Alpaca:
Alpacaull är den naturliga fibern från alpacan och den har en liknande struktur som fibrer från fårull. Dess mjukhet beror på fiberns lilla diameter, i likhet med merino-ull. Det är en mjuk, hållbar, lyxig och silkeslen naturlig fiber. Alpacagarn tovas inte så lätt och blir inte så nopprig. Det kan vara lätt eller tungt beroende på hur det är spunnet. Den liknar ull från får men den är varmare, mindre irriterande och har ingen lanolin, vilket gör att den är hypoallergenisk. Alpacan finns i 22 naturliga färger, med fler än 300 nyanser från riktigt blå-svart till brun-svart, brun, vit, silver och grå.

Mohair:
Denna fiber kommer från angorageten och anses vara en lyxig fiber. Mohairgarn är varmt som ull, men väger mycket mindre; det är hållbart, fint att färgaoch svårt att tova. Mohair fibrer har också en speciell lyster som skapas av sättet det reflekterar ljus på. Trots att det är en ganska sträv fiber så spinns den till ett väldigt fluffig och mjukt garn som resulterar i luftiga och glansiga plagg.

Ull:
Ullfibrerna från får är relativt grova fibrer. Två utmärkande drag för denna fiber är dess värmande egenskaper och dess tovnings-egenskaper, vilka beror på fiberns yta. Utseendet på ullen kan variera beroende på fårens ras.
Ull från merinofår anses vara den finaste sortens ull, fibern är fint krusad och mycket mjuk. All merinoull i DROPS garner kommer från Sydamerika och djuren har inte utsatts för mulesing.
Ren, ny ull är ull som kommer direkt från djuren och som inte har återanvänts från existerande plagg. Ull som kan tvättas i maskin är kemiskt behandlad för att minimera det yttre luddiga skiktet på fibrerna, och kan då på grund av det tvättas i maskin (se Superwash).

Silke:
Silkesfibern är en fin sammanhängande fiber som tillverkas av de kokongtrådar som silkesfjärilens larver spinner in sig i. Silkeslarven odlas medan vildsilke eller tussahsilke fås genom ej uppodlade silkeskokonger. Silkesfiber är en av de starkaste naturliga fibrerna och skapar ett fantastiskt garn. Det blandar sig väldigt fint med andra fibrer, speciellt ull. Silkesfibern behåller värme, absorberar fukt och och väldigt stark och stabil när den stickas med och den varken krymper eller utvidgar sig. Silken blir väldigt fint när den färgas med naturliga färger.

Vegetabiliska fibrer:
Det finns flera sorters vegetabiliska fibrer i cellväggarna på plantor och grönsaker. Av alla sorter så finns det två som främst används vid stickning och textiltillverkning. Det är bomull och lin.
Bomull är den fiber som omger fröna på en bomullsplanta, och består av nästan ren cellulosa. Bomull är vanligtvis vit men det finns även gröna och bruna sorter. Bomullsfibern spinns ofta till garn eller tråd och används för att skapa en mjuk textil som andas och som är bra att använda till sommarkläder och tillbehör. Garnet är svagare än silke men starkare än ull.
Merceriserad bomull är bomull som har gått igenom en merceriserings behandling. Behandlingen gör att garnet blir mer glänsande än vanlig bomull. Det blir också starkare, lättare färga samt gör det mer motståndskraftigt mot mögel och minskar luddet. Det kan även göra att bomullen inte krymper eller förlorar sin form lika mycket som ”vanlig” bomull.
Lin är en fiber från stjälken av lin-växten. Linfibern är relativt mjuk, rak och glansig och blir finare med åren. Lin är behagligare än bomull att ha på sig när det är varmt på grund av dess förmåga att absorbera fukt och det torkar även fortare än bomull.

Andra material som används i våra garner innehåller konstgjorda fibrer som akryl, polyamid (nylon) och polyester. Dessa fibrer används mest för att ge ett slitstarkt garn (som vårt sockgarn, DROPS Fabel) eller en speciell struktur på garnet (som vårt blåsgarn, DROPS Air)

2) Vad är polyamid?

Polyamid fibern, vanligen känd som nylon, är en väldigt stark, hållbar, lätt, lättskött (kan tvättas och torkas i maskin) och elastisk, vilket gör att den är perfekt att blanda med andra fibrer för att producera slitstarkt garn som t.ex. sockgarn.

Jämfört med polyester är polyamid mjukare och mer elastiskt, men det absorberar även mer vatten och torkar långsammare.

3) Vilken information hittar jag på DROPS garn etiketter?

Alla DROPS garn etiketter innehåller information om fiber innehåll (ull, bomull osv), vikt i gram och ounces, längd i meter och yards, tvätt instruktioner och symboler (förklaringar här), färgnummer, färgbad och information om garngrupp.

4) Vad är DROPS garngrupper?

Alla DROPS garn är uppdelade i 6 olika grupper efter tjocklek (A to F). Garn som tillhör samma garngrupp har liknande stickfasthet och kan därför användas till samma mönster; längden kan dock variera så när man byter ut ett garn i original-mönstret till ett annat i samma garngrupp måste man alltid beräkna hur många meter man behöver för att kunna beräkna garnåtgången på det andra garnet.

5) Kan jag använda ett annat garn än det som uppges i mönstret?

Ja, så länge garnet har samma stickfasthet. Se alltid till att du får samma antal maskor på bredden och höjden som uppges i mönstret.

Kom ihåg att olika garn med olika struktur ger plagget olika utseende. Längden på garnet kan också skilja så när du byter ut ett garn måste du alltid beräkna hur många meter garn du behöver för att kunna beräkna riktig garnåtgång.

Läs mer om hur du räknar ut garnmängden med ett alternativt garn - och hur du ersättter 1 tråd av ett garn med 2 eller fler av ett annat garn, här.

6) Vad innebär det när det står att garnet är “Superwash”?

En superwash ull är en speciell product som har behandlats eller bearbetats på ett sätt som gör att det kan tvättas i maskin. Många är rädda för att arbeta med ull eftersom det krymper så lätt (vissa krymper det dock med flit) och superwash ull gör att de kan arbeta med ull utan att oroa sig för det. (Läs mer här).

7) Vad betyder “Oeko-Tex® certifierad”?

Oeko-Tex® Standard 100 introducerades i början av 1990-talet som ett svar på allmänhetens behov av textilier som inte var skadliga för hälsan. Oeko-Tex® Standard 100 är ett globalt enhetligt test-och certifierings-system för textilt råvaror, mellan- och slutprodukter i alla produktionsled. Testet för skadliga ämnen omfattar ämnen som är förbjudna eller reglerade av lagar, kemikalier som är skadliga för hälsan och parametrar som inkluderas som en försiktighetsåtgärd för att skydda hälsan.

För mer info,se www.oeko-tex.com.

8) Var produceras DROPS garn?

Du kan läsa om var alla DROPS garn produceras på respektive garns färgkarta och på vår prislista.

9) Varför är era garn så billiga?

Som norra Europas största varumärke för handstickningsgarn och design har vi unika möjligheter att arbeta med det bästa råmaterialet och göra besparingar som gynnar dig. Det är därför du kan köpa DROPS garn 20-30 % billigare än liknande produkter på marknaden!

10) Hur exakta är färgerna på hemsidan?

När vi skapar bilder till färgkartorna gör vi vårt bästa för att uppnå så bra återgivning av färgerna som möjligt. Dessvärre så kan vi inte garantera hur bilderna kommer att se ut på din dataskärm. Varje skärm visar färger olikt, en del färger kan se mörkare ut än vad de är, och vissa färger kan bli mer mättade på en del skärmar. Om du upplever att många av garnfärgerna ser annorlunda ut på skärmen än vad de gör i verkligheten så kan du justera inställningarna på din skärm.

11) Vad är micron? Vad innebär superfine / extra fine?

Finheten på fibrer mäts i micron (tusendels millimeter). Super fine alpaca-ull är 26-28 micron. Fine merino-ull är mindre än 21,5 micron och extra fine merino är under 19,5 micron. Lägre micron ger mjukare och finare garn och högre micron ger strävare garn.

Anledningen till att garnets fibrer är viktigt är för att garnet kommer bli något annat och mjukheten i garnet bestämmer vad vi vill använda det till. Det är därför vi rekommenderar de mjukaste garnen (som Baby Merino) till baby kläder, och vi rekommenderar ett grövre garn som DROPS Snow till sittunderlag eller tofflor.

12) Varför är färgerna i mina nystan av print-garn olika?

Anledningen till att 2 nystan av samma print-garn kan se olika ut kan vara; 1) de har olika partinummer 2) de har färgats genom en teknik som kallas ”magic print” (som används i t.ex. DROPS Delight) vilken skapar unika mönster och jämna färgövergångar på alla nystan, vilket innebär att det även inom samma parti kan förekomma skillnader i nyanser. Detta är inget fel, utan en del av garnets karaktär.

13) Min butik har inte den färgen jag vill ha, vad kan jag göra?

Om din DROPS butik inte har den färgen du vill ha så kan du kontakta en DROPS Super Store (de butikerna med ett guldmärken) – de har ett stort utbud av färger och även om de inte har färgen på lager så ser de till att få tag i den åt dig. Se en lista över alla DROPS butiker här.

14) Hur hittar jag en specifik infärgning på ett nystan?

Prova alltid att ta kontakt med din DROPS återförsäljare först. Om de inte har den infärgning du vill ha, så rekommenderar vi att du tar kontakt med andre stickare och virkare i DROPS Workshop på Facebook eller på Ravelry, där många har olika infärgningar i gömmorna och gärna hjälper varandra genom att skicka till de som behöver.

15) Varför fäller mitt garn?

Garn fäller för att det inte är spunnet tillräckligt för att hålla ihop fibrerna. Allt garn har överskott av fibrer (från produktionen) som kommer fälla mer eller mindre, beroende på hur garnet är spunnet. Borstade garn (och ”långhåriga” garn) som t.ex. DROPS Melody, har mer lösa fibrer än andra garn och fäller därför mer. Det beror också på vad man har på sig över och under sitt stickade plagg, om det är något plagg som drar ut fibrerna. Därför kan man aldrig garantera att ett garn inte kommer att fälla.

Nedanför har vi några tips om hur man får det bästa resultat, när man arbetar med långhåriga garn:

  • När plagget är färdigt (innan du tvättar det) ska det skakas ordentligt så att överskottsfibrerna ramlar av. OBS: Använd inte klädrulle eller borste, det kommer bara att dra ut ännu mer fibrer ur garnet.
  • Lägg plagget i en plastpåse och lägg det i frysen i några timmar - temperaturen kommer få fibrerna att glida från varandra och de lösa fibrerna kommer vara lättare att skaka bort efteråt.
  • Tvätta plagget enligt tvättråden på banderollen. Plagg som är gjorda i långhårigt garn, ska normalt alltid skakas efter tvätt, dels för att få fibrerna att resa sig igen men också för att få bort eventuella lösa fibrer.
Har du problem med ett DROPS garn du har köpt? När du beställer garn från färgkartorna eller mönster på vår sida så köper du inte direkt från DROPS, men från en av de hundratals DROPS butikerna runt om i världen. Det är därför viktigt att du tar kontakt med DROPS butiken du köpt garnet från, och att du tar vara på banderollerna till de nystan du köpt (de är din garanti). DROPS butiken du kontaktar kommer hjälpa dig och ta reklamationen vidare om det är nödvändigt. Se listan över DROPS butiker här.

Kommentarer / Frågor (153)

country flag Julia Moyle wrote:

Would this yarn be suitable for new born baby knitted items Thanks

13.02.2023 - 15:51:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Moyle, sure you can - please find here all patterns for babies worked with a yarn group B such as Cotton Light - just use the yarn converter to get the required amount. Happy knitting!

13.02.2023 kl. 16:07:

country flag Josee wrote:

Bonjour, j'aimerais savoir si la laine de coton Cotton light est appropriee pour crocheter un sac Granny ? Merci beaucoup !

09.02.2023 - 23:55:

DROPS Design answered:

Bonjour Josee, tout à fait, à titre d'exemple, nous avons même quelques sacs réalisés en Cotton Light. Bon crochet!

10.02.2023 kl. 09:39:

country flag Joyce wrote:

What the weight of your yarn. Like are they 2, 3, etc

04.06.2022 - 19:30:

DROPS Design answered:

Dear Joyce, DROPS Cotton Light is a 3 yarn. It's DK/Light/ Worsted.

05.06.2022 kl. 20:37:

country flag Valle Marjo wrote:

Onko puseroa tehdessä otettava huomiota kokoa valitessa se että lanka kutistuu pesussa?

19.05.2022 - 08:46:

country flag María Jesús Gutierrez Herrero wrote:

Buenos días. Por favor me podeis informar si teneis de Drops Cotton Light el color 21-tintada 814, tengo una labor empezada y me hace falta mas hilo. Gracias

17.05.2022 - 12:58:

DROPS Design answered:

Hola María Jesús, no tenemos información sobre el stock de colores y tintadas concretas. Te recomendamos preguntar a las propias tiendas DROPS; puedes encontrar una lista de tiendas DROPS con envío a España en el siguiente link: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=23&cid=23

22.05.2022 kl. 22:31:

country flag Carolyne Oyoo wrote:

Where to buy?

11.05.2022 - 14:18:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Oyoo, we unfortunately have no DROPS stores in USA, but you will find the list of DROPS stores shipping there here. Visit their website to read more and don't hesitate to contact them if needed. Happy knitting!

11.05.2022 kl. 16:12:

country flag Carolyne Oyoo wrote:

I want to buy online DROPS Yarn group B. Cotton light 20 skeins. Where do I buy.. I am a good customer of yours. In future, exploring possibilities to be your agent.

11.05.2022 - 14:16:

country flag Jzaroff wrote:

What is equivalent in yarn in the United States?

20.03.2022 - 14:56:

country flag Petra Klackl wrote:

Hallo.gibt es von der farbe 30 die lotnr.770?\r\nl.g.petra klackl

15.03.2022 - 16:39:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Klackl, gerne fragen Sie direkt Ihr DROPS Laden, gerne können Sie auch mal andere Strickerinnen in unserem DROPS Workshop fragen. Viel Spaß beim stricken!

16.03.2022 kl. 09:52:

country flag Belli Derbenev wrote:

Wie kann ich Garn bestellen?

11.03.2022 - 14:42:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Derbenev, hier finden Sie die Liste von den DROPS Laden; sonnst können Sie afu "Bestellen" hier oben klicken, um die Liste von den DROPS Händlern zu finden, Ihr Laden wählen, dann rechts der Namen auf "Bestellen" klicken, um Ihre Bestellung zu machen. Viel Spaß beim stricken!

14.03.2022 kl. 14:46:

country flag Silvia Büttne wrote:

Ich habe das Garn in der Farbe in einen Raglan von oben-Pullover verstrickt. Nach dem Waschen (40 Grad, wie auf der Banderole angegeben) sieht man breite verblasste Streifen. Offenbar habe manche Knäuel mehr Farbe verloren als andere. Sehr schade 😔

10.03.2022 - 19:44:

DROPS Design answered:

Frau Büttne, am besten wenden Sie sich bitte an Ihrem DROPS Laden, dort wird man Ihnen damit helfen. Viel Spaß beim stricken!

11.03.2022 kl. 10:03:

country flag Patricia HUARD wrote:

Bonjour, Combien de pelotes pour faire un gilet manches longues Taille L en crochet? Merci pour votre réponse Cordialement

04.03.2022 - 16:29:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Huard, la quantité nécessaire va dépendre de la forme, du point employé, de l'échantillon, etc... vous trouverez ici quelques modèles en laines du groupe B (utilisez notre convertisseur si besoin), qui pourront vous inspirer. Bon crochet!

07.03.2022 kl. 10:06:

country flag Libna Gascon wrote:

Buenos días, reciban un cordial saludo. Quisiera saber si hacen envíos para Gabón Africa? De ser así, el precio de los envíos

03.03.2022 - 13:31:

DROPS Design answered:

Hola Libna, puedes consultar las tiendas DROPS con envío internacional en el siguiente enlace: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=19&w=1&cid=23

06.03.2022 kl. 12:27:

country flag Simone wrote:

Ik wilde gebruik maken van de leuke aanbieding van Breiwebshop van 0,89 euro, blijkt er maar 1 kleur die prijs te hebben de rest is 0,99 euro.

21.02.2022 - 13:33:

country flag Vicky wrote:

Нові фільми 2021 року. link

18.02.2022 - 22:32:

country flag Lizzy wrote:

Hello, can you confirm that you use the same dye for you cotton yarn especially Cotton Light, Paris, safran and Loves You 7 thank you Lizzy

17.02.2022 - 11:37:

DROPS Design answered:

Dear Lizzy, our cotton yarns are all OekoTex certificated, but the are from different producers, this means the dye are different. Your DROPS store will help you - even per mail or telephone - to find the best matching colours. Happy knitting!

22.02.2022 kl. 11:04:

country flag Ellen Van Garderen wrote:

Vorig jaar heb ik bij jullie Cotton Light garen gekocht. Daar heb ik van over gehouden. Ik wil dezelfde kleur er bij bestellen. Mijn vraag is of jullie dit garen nog hebben. Het gaat om Colour 26 Dyelot 716 Ik dacht dat nr 34 dezelfde kleur is, maar de nummers verschillen. Ik kijk uit naar uw antwoord. Vriendelijk groet, Ellen

15.02.2022 - 18:48:

DROPS Design answered:

Dag Ellen,

Voor vragen over kleurnummers en verfbaden kun je het beste terecht bij je verkooppunt. Zij kunnen je wellicht verder helpen om het juiste kleurbad en/of kleurnummer te vinden.

17.02.2022 kl. 14:06:

country flag Lizzy Manning wrote:

Am after the EN71-3 certificate for this product to complete my technical file Thank you Lizzy Manning

15.02.2022 - 15:38:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Manning, we don't have EN71-3 for our yarns, we have Oeko-Tex - see certification number on the shadecard. Happy knitting!

16.02.2022 kl. 10:00:

country flag Mari Carmen wrote:

Hola buenas tardes!! Tienen envíos a México ? O distribuidores aquí de sus estambres ? 😊 Saludos gracias

08.02.2022 - 16:33:

DROPS Design answered:

Hola Mari Carmen, no tenemos tiendas en México, pero en el siguiente link puedes encontrar las tiendas con envío internacional: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=23&w=1&cid=23

13.02.2022 kl. 18:20:

country flag Sandra Regina Ferraz Carpi wrote:

Olá, vocês enviam os fios para o Brasil? Thank you

28.01.2022 - 01:40:

DROPS Design answered:

Querida Sandra, você pode encontrar as lojas DROPS que enviam para o Brasil no seguinte link:https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=28&w=1&cid=28

05.02.2022 kl. 18:19:

country flag Sandra Regina Ferraz Carpi wrote:

Vocês enviam para o Brasil?

28.01.2022 - 01:39:

DROPS Design answered:

Querida Sandra, você pode encontrar as lojas DROPS que enviam para o Brasil no seguinte link:https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=28&w=1&cid=28

05.02.2022 kl. 18:19:

country flag Stine Rognerud wrote:

Har dere drops cotuon light farge 34,med innfatning 777? Trenger 3-4 stk nøster til en genser jeg er midt i.

04.11.2021 - 12:05:

DROPS Design answered:

Hei Stine. Vi selger bare kilovis til butikker. Men ta kontakt med din butikk / en nettbutikk og hør om de har denne innfargingen. Du finner alle butikker under: Finn en butikk! Ellers så anbefaler jeg deg å bruke diverse sosiale medier for håndarbeid (f.eks DROPS Workshop), der er det mange brukere som hjelper hverandre med etterlysning av garn og partinr. mvh DROPS design

08.11.2021 kl. 10:43:

country flag Christine wrote:

Hej! I am knitting a pullover with DROPS Cotton Light and I need to order more yarn. As I read that the quality has been changed in the past I am unsure wether I can buy this yarn or not, because I don't have any ball bands left. I am pretty sure that I bought my skeins in summer 2015. (yes, it has taken me some time). So can you tell me when you changed the quality? Before or after 2015? Thanks a lot!

04.11.2021 - 09:58:

DROPS Design answered:

Dear Christine, if the content of your Cotton Light is the same as on the shadecard, then you have the lattest version. Happy knitting!

08.11.2021 kl. 08:21:

country flag Sztupovszki Lászlóné wrote:

Üdvözletem, azt szeretném tudni, hogy a próbakötést mindig harisnyakötéssel kell-e kötni, vagy pedig azzal a mintával, amivel a polóver készül. Köszönöm

23.07.2021 - 15:22:

country flag LE TRANG wrote:

Can yarn be shipped to Vietnam, i am living in Vietnam. Thanks!

30.06.2021 - 17:27:

DROPS Design answered:

Dear Le Trang. You can check the stores with international shipping in the following link: https://www.garnstudio.com/findastore.php?s=w&cid=23

30.06.2021 kl. 22:39:

Sänd en kommentar till DROPS Cotton Light

Vi vill gärna veta vad du har att säga om detta garn!

Om du har en fråga kring den, kom ihåg att välja rätt kategori i menyn under, så får du snabbare svar! Obligatoriska fält är markerade med *.