#dropsfan galleri

Se alle de skønne strikke- og hækleprojekter fra DROPS fans rundt omkring i verden!

Har du også et projekt som du vil dele med os?

Send os dit link!

26 Projekter

Adila, New Zealand
DROPS Alpaca
Adila At Yarnophilics, New Zealand
DROPS 174-1
DROPS Merino Extra Fine
Adila, New Zealand
DROPS Lima
Yarnophilics, New Zealand
DROPS 212-1
DROPS Sky
Yarnophilics, New Zealand
DROPS Merino Extra Fine
Yarnophilics, New Zealand
DROPS 210-34
DROPS Sky
EvaWood, New Zealand
DROPS 145-14
EvaWood, New Zealand
DROPS 48-17
Mari, New Zealand
DROPS 191-1
Annette, New Zealand
DROPS 183-20
Rachel Vullings, New Zealand
DROPS Alpaca

Del et projekt

Fyld venligst i formularet her under for at sende os et link til dit projekt. Hvis du ikke vil vise dit fulde navn på vores hjemmeside (og i søgeresultatet) så kan du skrive en pseudonym istedet for dit rigtige navn. Obligatoriske felter er markeret med *.

Har du sendt os et projekt tidligere og vil at vi fjerner det? Tag kontakt med os ved at udfylde formularet på vores Persondata-side.

Vi vil kun benytte din e-post adresse for at komme i kontakt med dig om vi har nogle spørgsmål angående dit indlæg. Lige så snart dit indlæg er delt på vores side, vil din e-post adresse blive slettet fra vores system.
Ved at sende mit projekt til DROPS design, så godkender jeg at de kan dele billede af projektet (sammen med navn og anden information, jeg har skrevet i formularet) på DROPS hjemmeside og på deres sociale medier. Jeg forstår at DROPS Design muligvis ikke kan publicere mit projekt, hvis der er problemer med feks kvaliteten på billedet eller linket (kollage, kraftigt redigerede billeder med stærk tekst/vandmærke accepteres ikke)