Vihje #4 - Lõpetame kampsuni!

Ja ongi aeg ühendada kõik osad ja teha Jõuluvanale nägu! Järgi meie nõuandeid - või disaini oma Jõuluvana – vale võimalust ei ole!

Ära unusta, et vihje lõpus on õppevideod ja õpetused või jäta küsimus meie ekspertidele lehekülje lõpus.

Me väga loodame, et nautisid meiega kooskudumist ning ootame pilte Sinu valmis kampsunist. Ära unusta saata oma linki projektile meie #dropsfan galeriisse!


Hakkame pihta!

VIIMISTLUS
Õmble raglaaniõmblused ülevalt alla kuni varruka sisekülje õmbluseni - 1 ääresilmuse kõrvalt.
Õmble kokku küljeõmblus 1 ripskoes ääresilmuse kõrvalt.

KAELUS
Korja ja koo töö paremalt poolt umbes 67-71-75-68-68-72 silmust kaelakaarelt (kaasaarvatud silmused silmustehoidjalt) lühikestele 4,5 mm ringvarrastele halli Air või Nepal lõngaga (värv a). Koo 1 ring parempidi silmuseid, SAMAL AJAL kahanda ühtlaste vahedega kuni jääb 60-60-64-64-68-68 silmust.
Siis koo ringselt soonikut 2 parempidi/2 pahempidi 2 cm.
Võta vaarikaroosa Air või sügavpunane Nepal (värv b) lõng ja koo soonikut ringselt 1 cm. Koo silmused lõdvalt maha, parempidi silmus parempidi, pahempidi silmus pahempidi. Džempri pikkus on umbes 36-40-44-48-52-56 cm õlast alla).

TUTT (mütsile)
Tee naturaalvalgest lõngast (värv c) tutt umbes 5-6 cm läbimõõduga, jäta lõngaotsad kinnitamiseks. Kinnita tutt mütsi lahtise osa tippu.

HABE
1 narmas = 1 naturaalvalge (värv c) lõng pikkusega 45 cm. Lõika 18 narmast.
Kinnita iga narmas pahempidi silmusele Jõuluvana kaelal järgmiselt: murra lõng pooleks ja pista aas ümber silmuse ja tõmba lõngaotsad läbi aasa, pinguta. Kinnita niimoodi narmad ümber iga 18 pahempidi silmuse. Siis keera habe pehmesse sõlme, umbes habeme keskel. Tasanda lõngaotsad ühepikkuseks.

VUNTSID
1 narmas = 1 naturaalvalge (värv c) lõng pikkusega 7 cm. Lõika 8 narmast.
Murra lõng pooleks ja pista aas ümber pahempidi silmuse Jõuluvana näol ja tõmba lõngaotsad läbi aasa, pinguta. Kinnita nii 1 narmas igasse pahempidi silmusesse. Tasanda lõngaotsad ühepikkuseks.

SILMAD
Tiki mustaga (värv e) silmad üle 3 silmuse ja õmble 1 piste risti üle järgmise silmuse näo keskkoha poole.


Valmis!

Meie džemper on nüüd valmis! Me ootame põnevusega, millised on Teie omad! 😁 Jaga pilte oma valmis jõulukampsunist sotsiaalmeedias siltidega #DROPSChristmasKAL ja #SleepySantaSweater – ning ära unusta saata neid ka meie #dropsfan galeriisse!

Otsid mustrit päkapiku mütsi tegemiseks? Vaata siia: laste suurused ja beebide suurused.


Vajad abi?

Siin on rohkelt õpetusi kampsuni tegemiseks!

Kommentaarid (3)

Elisabeth Peperkamp wrote:

De kerstkado'tjes zijn bijna klaar ben al aan de derde bezig met merino , basis groen, hartelijk dank voor het leuke patroon

01.12.2019 - 07:37

Csákvári Zsuzsanna wrote:

How can I make a face on the Jumpers backside ? Make a mustach and eyes or do just a long hair for Santa?

27.11.2019 - 16:56

DROPS Design answered:

Dear Mrs Csákvári, you can make a face on the jumper's back piece as we show on the front piece, or create your own, there is no bad way to make the face, just follow your inspiration. Happy knitting!

28.11.2019 - 10:26

Tina wrote:

Vielen Dank für einen weiteren tollen Pullover - es hat wie immer riesigen Spaß gemacht, bei einem KAL von Drops dabei zu sein :D

26.11.2019 - 22:07

Jäta kommentaar või küsimus sellele vihjele

E-maili aadressi ei avaldata. Vajalikud väljad *