DROPS / 167 / 20

Summer Fling by DROPS Design

Hæklet DROPS sjal i ”Delight” med viftemønster og lm-buer.

DROPS Design: Model nr de-149
Garngruppe A
----------------------------------------------------------
Mål:
Højde: ca 80 cm
Bredde: ca 160 cm
Materialer:
DROPS DELIGHT fra Garnstudio
200 g f.nr 11, syren/grøn

DROPS HÆKLENÅL nr 3 – eller det p.nr du skal bruge for at få 24 st x 13 rækker på 10 x 10 cm.
----------------------------------------------------------

Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Da kan det hjælpe dig at vide, at modellen på billedet er ca 170 cm høj og bruger størrelse S eller M. Hvis du laver en trøje, bluse, kjole eller lignende, finder du tøjets mål i måleskitsen nederst i opskriften.

(Gå videre til opskrift...)

Garntype
Deals fra
28.00 DKK
20.95 DKK
fra 12.00 DKK

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

SJAL:
Hækl 13 lm på nål 3 med Delight. Hækl 1 st i den 10.lm fra nålen og fortsæt at hækle efter A.1. Når A.1 er hæklet 1 gang i højden gentages de sidste 8 rækker opover (= A.1 x), der tages ud på samme måde som i A.1, dvs for hver gang der er hæklet 8 rækker i højden, bliver det 2 vifter mere på hver side af midten. HUSK PÅ HÆKLEFASTHEDEN! Fortsæt med A.1x til der er 13 vifter på hver side af midten, afslut efter 7.række i A.1x. Klip og hæft tråden.

Diagram

= lm
= st om lm
= st i st/lm
= picot: 3 lm, 1 st i første lm
= fm
= start her
= 6 lm

Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS 167-20.