DROPS / 115 / 42

Oxford Skirt by DROPS Design

DROPS skjørt i ”Karisma” med vrbord i midjen og 4 enkle fletter. Str XS til XXL

Stikkord: flette, skjørt,
DROPS design: Modell nr U-588
--------------------------------------------------------
Størrelse: XS - S - M - L - XL - XXL Materialer: DROPS KARISMA fra Garnstudio
F.nr 55, lys brunmelert:
300-350-350-400-450-500 gr

DROPS RUNDP (80 cm) nr 3,5 – eller det p.nr du må bruke for å få 22 m x 36 p glstrikk på 10 x 10 cm.
DROPS RUNDP (60 cm) nr 3 - til vrbord.
----------------------------------------------------------

Har du strikket/heklet denne oppskriften, eller noen av våre andre design? Del bilder i sosiale medier og bruk taggen #dropsdesign slik at vi kan se dem!

Vil du bruke et alternativt garn? Prøv vår garnkalkulator!
Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge? Da hjelper det kanskje å vite at modellen på bildet er ca 170 cm høy og bruker størrelse S eller M. Om du lager en genser, jakke, kjole eller lignende, kan du finne en målskisse av det ferdige plagget (i cm) nederst i oppskriften.

100% Ull
fra 28.00 kr /50g
DROPS Karisma uni colour DROPS Karisma uni colour 28.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Karisma mix DROPS Karisma mix 28.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
Pinner & Heklenåler
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 168kr. Les mer.

Instruksjoner

MØNSTER:
Se diag M.1, diag viser 1 rapport av mnst.
FELLETIPS:
Fell slik på hver side av de 4 flettene slik: Strikk til det gjenstår 2 r m før 2 vr og M.1: Strikk 2 r sm, 2 vr, M.1, 2 vr, ta 1 m løs av p som om den skulle strikkes r, 1 r, løft den løse m over.
----------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------
SKJØRT: Arb strikkes rundt på rundp nedenfra og oppover.
Legg opp 336-368-400-432-464-496 m på rundp 3,5 med Karisma. Strikk slik: [* M.1, 4 vr *, gjenta fra *-* totalt 9-10-11-12-13-14 ganger, M.1, 2 vr, M.1 (sett 1 merke midt i denne fletten), 2 vr], gjenta fra [-] totalt 4 ganger = totalt 44-48-52-56-60-64 fletter. Det er nå 4 merker på omg med like mange m mellom hvert merke. Strikk mønster slik til det er flettet totalt 4 ganger i høyden, strikk 3 omg etter siste fletting, arb måler ca 8 cm.
Neste omg strikkes slik: [* strikk de 4 m over M.1 r sm 2 og 2, 4 vr *, gjenta fra *-* totalt 9-10-11-12-13-14 ganger, strikk de 4 m over M.1 r sm 2 og 2, 2 vr, M.1, 2 vr], gjenta fra [-] totalt 4 ganger (dvs at det kun er over de 4 flettene som har merke hvor m ikke strikkes sm 2 og 2) = 256-280-304-328-352-376 m.
Fortsett slik: * Glstrikk over 56-62-68-74-80-86 m, 2 vr, M.1, 2 vr *, gjenta fra *-* totalt 4 ganger. HUSK PÅ STRIKKEFASTHETHEN!
Når arb måler 11-11-11-11-12-13 cm felles det på neste omg 1 m på hver side av hver flette - SE FELLETIPS (= 8 fellinger pr omg). Gjenta fellingen på hver 7.omg totalt 13-14-15-16-16-16 ganger = 152-168-184-200-224-248 m. Når arb måler 42-44-46-48-50-52 cm byttes det til rundp 3 - strikk 1 omg med mønster som tidligere, samtidig som det økes 16-32-32-32-40-48 m jevnt fordelt, dvs øk 4-8-8-8-10-12 m mellom hver flette (det økes ikke i fletten + 2 vr på hver side av denne) = totalt 168-200-216-232-264-296 m. Videre strikkes det slik: [* 2 r, 2 vr *, gjenta fra *-* totalt 8-10-11-12-14-16 ganger, 2 r, 2 vr, M.1, 2 vr], gjenta fra [-] ut omg. Strikk slik i 6 cm, fell løst av med r over r og vr over vr. Skjørtet måler totalt ca 48-50-52-54-56-58 cm.

Denne oppskriften har blitt rettet. .

Oppdatert online: 29.09.2009
Under bildet til Drops katalog 115 model 42 står det at man bruker Alaska men man bruker Karisma i denne oppsk.

Diagram

= rett
= sett 2 m på hj.p foran arb, 2 r, 2 r fra hj.p.

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (43)

Brigitte Tessarek 10.09.2020 - 06:36:

Hallo ich möchte den Rock länger machen. Wo kann ich dies am besten einarbeiten so das er oben nicht zu eng wird?

DROPS Design 10.09.2020 kl. 09:49:

Liebe Frau Tessarek, leider können wir nicht jede Anleitung nach jeder Anfrage umrechnen - gerne können Sie aber Ihr DROPS Laden fragen, oder andere Strickerinnen in unserer DROPS Workshop fragen. Viel Spaß beim stricken!

Mollie Chance 09.06.2020 - 17:14:

I have the chart for M1 but don’t completely understand it, what do you do between the cable rows, is it 5 knit rows? Help. Mollie

DROPS Design 09.06.2020 kl. 19:07:

Dear Mrs Chance, correct, you will knit the stitches (from RS = in the round) for 5 rounds between every cable round. Happy knitting!

Kerstin Schnepper 22.12.2016 - 07:28:

Habe angefangen den Rock zu stricken, das Bündchenmuster ist sehr schön. Leider rollt sich der Saum unten nach außen. Was kann man da machen?

DROPS Design 22.12.2016 kl. 09:56:

Liebe Frau Schnepper, es wird 8 cm im Bündchen (Zopfmuster) gestrickt, dann bei der nächsten Runde werden Sie wie beschrieben abnehmen. Am Ende können Sie immer den Rock spannen/blockieren. Viel Spaß beim stricken!

Lene Bårtvedt 21.12.2016 - 13:35:

Jeg har begynt på dette skjørtet, men det blir jo alt for stort. På bildet ser det ut som om det er ganske smalt, og jeg lurer på om det kan stemme med 400 masker i størrelse m.

DROPS Design 21.12.2016 kl. 14:03:

Hej Lene. Nej, ikke om du overholder strikkefastheden - og husk at kabler/mönstret ogsaa vil traekke arbejdet lidt sammen. Og naar du er faerdig med mönstret (M.1) tager du ind til 304 m

Kirsten Poulsen 01.09.2016 - 14:35:

Når man når rib-kanten i taljen står der, at man skal starte med 2r, 2vr osv. (rib), bør det ikke være 2vr, M.1, 2vr og så ribben?

DROPS Design 01.09.2016 kl. 14:49:

Det kommer an på hvor du er på omgangen, men sørg for at strikke M.1 over snoningen. God fornøjelse!

Anja 24.01.2016 - 12:49:

Ich habe jetzt gerade noch einmal das Foto des fertigen Rocks genau angeschaut und sehe im Bund 4 Runden, in denen sich die Maschen bei den Zöpfen überschneiden, ergo muss das Muster, so wie es im Diagramm ist, nur zwei Mal gestrickt werden! Dann haut das ja auch genau hin mit den 8cm. Die Maschenprobe hat nämlich auch genau gestimmt, daher war ich sehr verwundert. Ist das ein Fehler in der Anleitung oder habe ich das mit dem Diagramm und der Anleitung noch nicht ganz verstanden gehabt?

DROPS Design 02.02.2016 kl. 11:01:

Antwort siehe unten, Sie haben das genau richtig erkannt. Der Fehler wurde gerade behoben.

Anja 24.01.2016 - 12:42:

Hallo. Ich habe jetzt nach der Anschlagkante das Muster einmal komplett fertig, also alle 12 Runden wie im Diagramm. Die Anleitung sagt, ich solle das Muster 4 Mal stricken (also noch weitere 3 mal 12 = 36 Runden?) dann sei die Arbeit 8 cm lang. Meine Arbeit ist nach den ersten 12 Runden des Musters aber bereits 4 cm lang! Habe ich da etwas falsch verstanden?

DROPS Design 02.02.2016 kl. 10:57:

Sie stricken die Verzopfungen insgesamt 4x, d.h. M.1 2x in der Höhe. Dann passt es genau zu Ihrer gemessenen Höhe. Der Fehler wird in der Anleitung gleich korrigiert.

Ingrid 12.11.2015 - 20:17:

Har frågat tidigare utan svar. Hoppas på tur nu. Förstår inte att man ska öka innan resår. Det är 232 m på stickor 3, jag jämför med modell 11-3 som i sin resår har 180 m på stickor 2,5. Mindre nr på stickor och färre maskor, hur fungerar det??

Ingrid 10.11.2015 - 12:35:

Jag har stickat kjolen och ska påbörja resåren , förstår inte 232 m på stickor 3. Håller också på med kjol11-3 och där är resåren 180 m på stickor 2,5. Ju mindre maskor finare stickor, skillnaden är så stor i maskantalet, får inte cm måttet att gå ihop. Snälla HJÄLP!!

DROPS Design 20.11.2015 kl. 13:27:

Hej Ingrid, jo resåren på 11-3 skall vara mindre enligt beskrivningen. Om du føljer mønstret på 115-42 så får du en resår på 88 cm. Kom ihåg att resår får plagget till att dra ihop sig och att varje fläta behöver flera m då den drar ihop sig ännu mera! Känner du att den blir för stor så följ en mindre storlek. Lycka till!

Irmgard 06.07.2014 - 19:56:

Rock ist super geworden! Danke für die tolle Anleitung

Kommentér oppskrift DROPS 115-42

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.