Denne modellen mangler navn. Har du et godt forslag?
DROPS design: Modell nr FA-030
-------------------------------------------------------

Størrelse: 35/37 - 38/40 - 41/43
Fotens lengde: 22 - 24 - 27 cm
Sokkens lengde: 8 - 9 - 10 cm
Materialer: DROPS Fabel fra Garnstudio
50 gr i alle str f.nr 159, red chilli

DROPS Settp nr 2,5 – eller de p du må ha for å få 26 m x 34 p glstrikk på 10 x 10 cm.

-------------------------------------------------------

Strikkefasthet – Se hvordan og hvorfor du måler her
Alternativt garn – Se hvordan du kan bytte garn her
Garngruppe A til F – Bruk samme oppskrift og bytt garn her
Garnforbruk ved alternativt garn – Bruk vår garnkalkulator her

-------------------------------------------------------


75% Ull, 25% Polyamid
fra 29.00 kr /50g
DROPS Fabel uni colour DROPS Fabel uni colour 29.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Fabel print DROPS Fabel print 31.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Fabel long print DROPS Fabel long print 33.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
needles Pinner & Heklenåler Bestill
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 29kr. Les mer.

Instruksjoner

Vrbord: * 1 rett, 2 vr *, gjenta fra *-*.

Hæl: Strikk 1 p over hæl-m der det felles 6 m jevnt fordelt = 24-28-32 m. Videre fortsettes det å strikke glstrikk samtidig som 1 m på slutten av hver p settes på 1 tråd. Fortsett slik til det er 7-8-10 m på tråden i hver side av hælen = 10-12-12 m igjen på p. Sett 1 merketråd i arb. Videre strikkes det glstrikk men på slutten av hver p strikkes nå 1 m fra tråden tilbake på p. NB! For å unngå hull strikkes det også opp 1 m mellom p og tråden. På neste p strikkes de 2 nye m sammen. Fortsett slik til det er 24-28-32 m på p igjen. Strikk 1 p over alle m.

Strikketips: For hver gang man snur midt på p taes 1.m løst av. Stram tråden og strikk videre som før. Dette gjøres for å unngå hull i overgangene.

Sokker: Arb strikkes rundt på settp. Legg opp 63-69-75 m på settp 2,5 med Fabel. Sett 1 merketråd på beg av omg = midt bak. Strikk 2 omg rett. Husk på strikkefastheten! Videre strikkes det vr-bord – se forkl over. Når arb måler 3 cm strikkes det videre i glstrikk, samtidig strikkes det forhøyning bak – les Strikketips: Strikk 7 m forbi merketråden midt bak, snu arb og strikk videre til 7 m forbi merketråden på andre siden, * snu arb, strikk 7 m lenger enn ved forrige snuing *, gjenta fra *-* til det står igjen 7-13-19 m midt foran. Snu en siste gang slik at man kommer på rettsiden av arb og strikk til merketråden. Videre beholdes de første 15-17-19 m på p, sett de neste 33-35-37 m på en tråd (= midt oppå foten) og behold de siste 15-17-19 m på p = 30-34-38 m til hæl. Strikk Hæl – se forkl over. Når hælen er strikket ferdig settes m fra tråden tilbake på p = 57-63-69 m. Strikk glstrikk, samtidig felles det på hver 2.cm totalt 3 ganger slik: Strikk de 2 siste m før m oppå foten vridd rett sammen (dvs strikk i bakre del av m istedenfor fremre), de 2 første m etter m oppå foten strikkes rett sammen = 51-57-63 m. Når arb måler 18-19-21 cm fra merketråden (= 4-5-6 cm igjen) settes det 1 merketråd i hver side slik at det blir 26-29-32 m oppå foten og 25-28-31 m under foten. Videre strikkes det glstrikk over alle m samtidig som det felles til tå på hver side av begge merketrådene. Fell slik før 1 m rett og merketråden: 2 m rett sammen. Fell slik etter merketråden og 1 m rett: 2 m vridd rett sammen. Fell slik i hver side på hver 2.omg totalt 4-7-9 ganger og videre på hver omg 6-4-3 ganger = 11-13-15 m tilbake på p. På neste omg strikkes alle m sammen 2 og 2. Klipp tråden og trekk den gjennom de resterende m, snurp sammen og fest tråden godt.
signature-image signature

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (18)

country flag Else wrote:

Nå klør jeg meg i hodet. Har strikket mange par sokker, men aldri vært med på et slikt mønster. Har nå strikker vrangbord, så forhøyning bak. Hva gjør jeg nå?

14.04.2021 - 23:04

DROPS Design answered:

Hei Else. Du ska nå strikke til merketråden. Videre beholdes de første 15-17-19 m på p, sett de neste 33-35-37 m på en tråd (= midt oppå foten) og behold de siste 15-17-19 m på p = 30-34-38 m til hæl. Strikk Hæl – se forkl over i opskriften. Mvh DROPS Design

15.04.2021 kl. 13:55

country flag Monica wrote:

No entiendo esta parte TRABAJO: trabajar 7 pts pasando el MP en el centro posterior, girar la labor y trabajar 7 pts pasando el MP hacia el otro lado, * girar la labor, trabajar 7 pts pasando el giro de la fila anterior*, repetir de * a * hasta que queden 7-13-19 pts en el centro delantero. Girar la labor de nuevo para trabajar por el LD hasta el MP.

03.03.2020 - 19:20

DROPS Design answered:

Hola Monica. En este vídeo se explica como trabajar una elevación, no es muy común que se utilice para hacer calcetines, pero en este modelo de tobilleros si que se está utilizando:

03.03.2020 kl. 23:36

country flag Morgenstern wrote:

Hilfe!\\\\\\\\r\\\\\\\\nIch komme mit der Fersenanleitung überhaupt nicht klar. Wie viele sind Fersenmaschen? Die 24-28-32 M vor oder nach Abnahme der M.? 7 Maschen über den Markierungsfaden ist ok, aber "immer 7 M. länger"?\\\\\\\\r\\\\\\\\nBitte senden Sie mir eine leicht verständliche Anleitung zu. Danke PS: Sckenlänge: 8 - 9 - 10 cm heisst bestimmt Schaftlänge. Oder?

12.06.2018 - 21:52

DROPS Design answered:

Liebe Frau Morgenstern, Sie behalten 30-34-38 M auf der Nadel für die Ferse, dann stricken Sie die Ferse wie erklärt: 1 Reihe über alle Maschen und gleichmäßig 6 M abnehmen = 24-28-32 M sind jetzt übrig. Weiter stricken und am Ende jeder Reihe (Hin- sowie Rück-Reihen) 1 M weniger stricken bis 10-12-12 M auf der Nadel bleiben, dann weiter stricken und am Ende jeder Reihe (= Hin- sowie Rückreihe) eine Masche mehr stricken bis alle Maschen gestrickt sind. Dieses Video zeigt, wie man diese Ferse strickt. Viel Spaß beim stricken!

13.06.2018 kl. 08:26

country flag Lillian wrote:

Leter etter mønster på ankelsokker i herrestørrelse. Også gutta bruker nå mest ankelsokker. Kan denne oppskriften utvides til å inkludere også herrestørrelser så er det flott. Hva bør antall masker i opplegget være til str 45?

04.08.2017 - 14:19

DROPS Design answered:

Hei Lillian. Desverre har vi ikke oppskrifter på ankelsokker til herrer, men ditt ønske er formidlet videre til designavdelingen.

07.08.2017 kl. 13:53

country flag Margareta Lundberg wrote:

Hej Vi är 2 st som kämpar med hälsteget. Vi båda har stickat åtskilliga sockar under årens lopp. Men detta mönster förstår vi inte. Hjälp

17.04.2014 - 11:52

DROPS Design answered:

Hej Margareta. Naar I har de 24-28 eller 32 m paa pinden strikker I videre i slätst SAMTIDIG som der saettes 1 m paa 1 traad i slutningen av hver v. Fortsaet til I har 7-8 eller 10 m paa traaden i VARJE SIDA har I 10-12 eller 12 m kvar paa st. Sätt 1 märktraad. Strik videre, men strik nu 1 m TILBAGE paa st i slut af v. For at undgaa hul samles der 1 ny maske op i overgangen. Fortsaet til I har 24-28 eller 32 m paa st igen.

17.04.2014 kl. 12:09

country flag Cindy wrote:

Bonjour, je suis un peu perplexe sur la fin de la socquette: on passe de 63m à 15 en diminuant 7 fois 4m tous les 2 rangs et 3 fois 4m tous les rangs. Hors j'arrive à un compte de 23. Pourriez vous m'indiquer où se trouve mon erreur s'il vous plait?

01.08.2012 - 18:48

DROPS Design answered:

Bonjour Cindy, en fait, on va diminuer 4-7-9 fois tous les 2 rangs et 6-4-3 fois tous les rangs. Les explications ont été corrigées, bon tricot !

02.08.2012 kl. 09:01

country flag Martine wrote:

Vos modèles sont magnifiques. Je vous remercie pour ces modèles gratuits. C'est tellement rare.

05.09.2009 - 21:52

country flag DROPS Design wrote:

Robyn, work the 15 sts after the marker and then turn. Do the dec on the row back from WS, turn. Now continue as described for heel. Hope it works out.

06.03.2009 - 23:50

country flag Robyn wrote:

I'm in need of help in determining the correct starting spot for the heel. If I knit back to the marker after completing the elevated back then the working yarn is between the first 15 stitches of the heel and the last 15 stitches for the heel. Would I knit across the first 15, turn then begin the first row of the heel?

03.03.2009 - 22:50

country flag Marlene Oskarsson wrote:

Jag stickade i ett tjock lurvigt garn och dom blev jättesköna, mina allra första sockar..... jättefin häl sitter ju faktiskt kvar på foten

08.01.2009 - 23:19

Kommentér oppskrift DROPS 106-20

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.