Deep December Fjords by DROPS Design

Heklet lue i DROPS Merino Extra Fine. Arbeidet hekles ovenfra og ned med relieffmasker.

Søkeord: flette, hodeplagg, luer, relieff
  • Deep December Fjords / DROPS 214-38 - Heklet lue i DROPS Merino Extra Fine. Arbeidet hekles ovenfra og ned med relieffmasker.
  • Deep December Fjords / DROPS 214-38 - Heklet lue i DROPS Merino Extra Fine. Arbeidet hekles ovenfra og ned med relieffmasker.
DROPS Design: Modell me-210
Garngruppe B
-------------------------------------------------------

STØRRELSE:
S/M - M/L
Passer til hodemål: ca 54/56 - 56/58 cm

MATERIALER:
DROPS MERINO EXTRA FINE fra Garnstudio (tilhører garngruppe B)
150-200 g farge 37, tåkeskog

HEKLEFASTHET:
18 staver i bredden og 9 rader i høyden = 10 x 10 cm.

HEKLENÅL:
DROPS HEKLENÅL NR 4.
Nål nr er kun veiledende. Får du for mange masker på 10 cm, bytt til tykkere heklenål. Får du for få masker på 10 cm, bytt til tynnere heklenål.

-------------------------------------------------------

Alternativt garn – Se hvordan du kan bytte garn her
Garngruppe A til F – Bruk samme oppskrift og bytt garn her
Garnforbruk ved alternativt garn – Bruk vår garnkalkulator her

-------------------------------------------------------


100% Ull
fra 39.00 kr /50g
DROPS Merino Extra Fine uni colour DROPS Merino Extra Fine uni colour 39.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Merino Extra Fine mix DROPS Merino Extra Fine mix 39.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
needles Pinner & Heklenåler Bestill
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 117kr. Les mer.

Instruksjoner

-------------------------------------------------------

FORKLARING TIL OPPSKRIFTEN:

-------------------------------------------------------

HEKLETIPS TIL LUFTMASKE:
Dersom du hekler ytterst på heklenålen vil luftmasken ofte bli for stram.
1 luftmaske skal være like lang som 1 stav er bred.

MØNSTER:
Se diagram A.1 til A.3. Velg diagram for din størrelse (gjelder A.1 og A.2).

HEKLEINFORMASJON:
På begynnelsen av hver omgang med staver, hekles det 3 luftmasker som erstatter første stav, dvs hopp over 1.stav/fastmaske på forrige omgang. Omgangen avsluttes med 1 kjedemaske i 3.luftmaske på begynnelsen av omgangen.

-------------------------------------------------------

START ARBEIDET HER:

-------------------------------------------------------

LUE - KORT OVERSIKT OVER ARBEIDET:
Arbeidet hekles rundt ovenfra og ned.

LUE:
Hekle 4 luftmasker – les HEKLETIPS TIL LUFTMASKE, på nål 4 med Merino Extra Fine, og sett dem sammen til en ring med 1 kjedemaske i den første luftmasken som ble heklet. Deretter hekles det mønster A.1 – les HEKLEINFORMASJON. Når A.1 er heklet ferdig, hekles det videre med A.2 totalt 11-12 ganger rundt på omgangen. HUSK PÅ HEKLEFASTHETEN! Når A.2 er heklet ferdig i høyden er det 88-96 masker på omgangen. Videre repeteres de siste 2 omgangene i diagrammet til arbeidet måler 21-23 cm. Nå vendes arbeidet slik at retten kommer inn på vrangen (dette gjøres for at brettekanten som skal hekles, skal komme på rettsiden av arbeidet når den brettes opp). Nå hekles A.3 rundt på omgangen fra omgangen med pil. Når luen måler totalt 33-35 cm fra toppen og ned, er luen ferdig. Klipp og fest tråden. Luen måler ca 23-25 cm med ca 10 cm oppbrett.

Diagram

symbols = Start her - denne luftmaskeringen er forklart i oppskriften. Fortsett på symbolet over punktet på sirkelen og hekle mot venstre
symbols = 1 stav om luftmaskeringen
symbols = 1 stav i masken
symbols = 1 relieff-dobbelstav: Det hekles 1 dobbelstav om en stav/relieff-dobbelstav fra forrige omgang med staver (det hekles ikke i leddene, men rundt selve staven/relieff-dobbelstaven)
symbols = start på denne omgangen, forrige omgang er allerede heklet
diagram
diagram
signature-image signature

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (19)

country flag Freja wrote:

Hej Jeg forstår slet ikke lige hvordan man vender hækletøjet når man skal lave ombukningen. Hvis man vender vrangen ud hækler man jo modsat retning rundt end man hidtil har gjort?

16.12.2021 - 13:46

DROPS Design answered:

Hej Freja. Ja det stämmer, det är så du ska göra. Mvh DROPS Design

20.12.2021 kl. 09:52

country flag Anne wrote:

Hej Når symbolerne i diagrammet er tegnet oveni hinanden, betyder det så at der skal hækles to nye masker i én maske fra den tidligere omgang?Hilsen Anne

13.12.2021 - 23:21

DROPS Design answered:

Hei Anne. Ja, da økes det. mvh DROPS Design

14.12.2021 kl. 14:07

country flag Loreto Pedreros wrote:

Bonjour, Voilà ma question: a la fin de A2, j'obtiens 88 brides ou doubles brides + 3 mailles en l'air correspondantes au début de chaque rang. C'est bien ça ? Merci d'avance et je tiens aussi à vous remercier pour tant de jolis modèles, explications et belles vidéos qui m'ont permis de progresser. Merci mille fois! Loreto

24.11.2021 - 18:33

DROPS Design answered:

Bonjour Loreto et merci! Tout à fait, lorsque A.2 est terminé, vous avez bien 88 mailles (brides ou double-brides) + les 3 ml du début du tour si vous avez choisi de les faire en plus ou bien 88 mailles: 3 ml au début du tour pour remplacer la 1ère bride + 87 brides/double-brides. Bonne continuation!

25.11.2021 kl. 08:45

country flag Lupe Vasquez wrote:

Do you have written instructions to the "deep December fjords crochet hat"?

06.09.2021 - 22:30

DROPS Design answered:

Dear Mrs Vasquez, there are only diagrams to this pattern, but this lesson will help you understanding how to read crochet diagrams. Happy crocheting!

07.09.2021 kl. 08:23

country flag Nina wrote:

1.Hvordan starter man med en relieffmaske i runde fire? Videoen viser relieffmønster hvor man starter med tre luftmasker. 2. hva er forskjellen på å hekle relieffmaske i en stav (runde 4) og det å hekle stav og så relieffmaske slik man ser i feks runde 5? Hvordan gjør man det? 3. hva menes med 11-12 ganger rundt på omgangen? «…. A.2 totalt 11-12 ganger rundt på omgangen.» 4. hvorfor kan dere ikke legge ut video som viser hvordan man hekler denne lua?

28.08.2021 - 18:45

DROPS Design answered:

Hei Nina. 1) Runde 4, mener du da 2. omgang i A.2? Da hekler du 3 staver (les Hekleinformasjon) + 1 relieff-dobbelstav i neste maske. 2) Runde 4 og 5, mener du da 2.og 3. omgang i A.2? I omgang 4 hekles det 2 masker (1 stav+1 relieff-dobbeltstav) i samme maske, men det i 5. omgang hekles det 1 stav i 1 maske og 1 relieff-dobbeltstav i neste maske). 3) Hekler du str. S/M gjentar du A.2 11 ganger rundt på omgangen, mens hekler du str. M/L gjentar du A.2 12 ganger rundt på omgangen. 4) Å lage en hjelpevideo til hvordan man hekler denne luen vil bli altfor lang, så til denne luen har vi lagt til 8 video som vi mener er til god hjelp. Mvh DROPS design

30.08.2021 kl. 14:31

country flag Laura wrote:

Hej, jeg har et spørgsmål til A. 3. Altså man vender først huen, så mønsteret dvs. retsiden vender ind af og vrangsiden ud af. Jeg er dog i tvivl om hækleretningen? Skal man også lave de tre luftmasker og en kædemaske inden man starter eller hvordan? Skal man holde på huen så siden man hækle vender væk fra dig eller ind imod dig?

12.03.2021 - 14:32

DROPS Design answered:

Hei Laura. Ja, hekle de 3 luftmaskene og kjedemaskene du tidligere har heklet i begynnelsen og slutten av hver omgang. Når du vender arbeidet må du også vri på luen slik at du nå får vrangen/nålen nærmest mot deg og du hekler videre som vanlig, - fra høyre til venstre. mvh DROPS design

15.03.2021 kl. 13:39

country flag Natasja wrote:

Tak for hjælpen tidligere. Jeg fandt ud af det, men jeg har et spørgsmål i forhold til de 21-23cm, som arbejdet skal måle før man går til A. 3. Er de 21-13cm i diameteren på huen eller fra top til bund?

09.03.2021 - 22:51

DROPS Design answered:

Hej Natasja, de 21-23 cm er fra toppen og ned i hækleretningen :)

10.03.2021 kl. 15:45

country flag Natasja wrote:

Hej. Jeg forstår ikke helt, hvordan der kun skal være fire luftmasker i den inderste ring, når der er 11 stangmasker i næste række (A.1)?

07.03.2021 - 22:08

DROPS Design answered:

Hej Natasja, jo det stemmer, du hækler de 11 stangmasker rundt om ringen som består af 4 luftmasker. Hækler du i DROPS Merino Extra Fine? :)

08.03.2021 kl. 14:40

country flag Maja wrote:

Dzień dobry. Czy schemat A3 również zaczynamy 3 oczkami łańcuszka i kończymy oczkiem ścisłym? Dziękuję.

15.02.2021 - 06:29

DROPS Design answered:

Witaj Maju, dokładnie tak. Zobacz WSKAZÓWKĘ, która znajduje się na początku objaśnień do wzoru. Pozdrawiamy!

15.02.2021 kl. 09:49

country flag Sara wrote:

Hvordan skal man begynne på rad 4, når det er en relieffmaske..?

03.02.2021 - 02:32

DROPS Design answered:

Hej Sara, da hækler du 1 dobbeltstangmaske rundt om stangmasken fra forrige omgang. Se gerne vores video nederst i opskriften. God fornøjelse!

03.02.2021 kl. 15:28

Kommentér oppskrift DROPS 214-38

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.

Fra #dropsfan galleriet

Deep December Fjords

Josefin Adnerhill, Sweden

Deep December Fjords

Josefin Adnerhill, Sweden