DROPS / 204 / 51

Winter Fjords Set by DROPS Design

Strikket lue og votter i DROPS Air med nordisk mønster.

DROPS Design: Modell ai-235
Garngruppe C eller A + A
-------------------------------------------------------

HELE SETTET:

STØRRELSE:
One-size.
Passer til hodemål: 54/56 cm

MATERIALER:
DROPS AIR fra Garnstudio (tilhører garngruppe C)
50 g farge 06, sort
50 g farge 27, sjøgrønn
50 g farge 05, brun
50 g farge 02, hvete
50 g farge 21, sjøblå
50 g farge 26, beige

LUE:

STØRRELSE:
One-size
Passer til hodemål: ca 54/56 cm

MATERIALER:
DROPS AIR fra Garnstudio (tilhører garngruppe C)
50 g farge 06, sort
50 g farge 27, sjøgrønn
50 g farge 05, brun
50 g farge 02, hvete
50 g farge 21, sjøblå
50 g farge 26, beige

STRIKKEFASTHET:
16 masker i bredden og 20 pinner i høyden med glattstrikk/nordisk mønster = 10 x 10 cm.

PINNER:
DROPS SETTPINNER NR 5,5.
DROPS RUNDPINNE NR 5,5: Lengde på 40 cm til glattstrikk/nordisk mønster.
DROPS RUNDPINNE NR 4: Lengde på 40 cm til vrangbord.
Pinne nr er kun veiledende. Får du for mange masker på 10 cm, bytt til tykkere pinner. Får du for få masker på 10 cm, bytt til tynnere pinner.

VOTTER:

STØRRELSE:
One-size

MATERIALER:
DROPS AIR fra Garnstudio (tilhører garngruppe C)
50 g farge 06, sort
50 g farge 27, sjøgrønn

STRIKKEFASTHET:
19 masker i bredden og 25 pinner i høyden med glattstrikk/nordisk mønster = 10 x 10 cm.

PINNER:
DROPS SETTPINNER NR 4 – til glattstrikk /nordisk mønster.
DROPS SETTPINNER NR 3,5 – til vrangbord.
Pinne nr er kun veiledende. Får du for mange masker på 10 cm, bytt til tykkere pinner. Får du for få masker på 10 cm, bytt til tynnere pinner.

Har du strikket/heklet denne oppskriften, eller noen av våre andre design? Del bilder i sosiale medier og bruk taggen #dropsdesign slik at vi kan se dem!

Vil du bruke et alternativt garn? Prøv vår garnkalkulator!
Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge? Da hjelper det kanskje å vite at modellen på bildet er ca 170 cm høy og bruker størrelse S eller M. Om du lager en genser, jakke, kjole eller lignende, kan du finne en målskisse av det ferdige plagget (i cm) nederst i oppskriften.

65% Alpakka, 28% Polyamid, 7% Ull
fra 62.00 kr /50g
DROPS Air mix DROPS Air mix 62.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Air uni colour DROPS Air uni colour 62.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
Pinner & Heklenåler Bestill
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 372kr. Les mer.

Instruksjoner

-------------------------------------------------------

FORKLARING TIL OPPSKRIFTEN:

-------------------------------------------------------

MØNSTER:
Lue: Se diagram A.1.
Votter: Se diagram A.2.
Alle masker strikkes i glattstrikk.

FELLETIPS-1 (jevn fordeling):
For å beregne hvordan det skal felles jevnt, regner man det totale maskeantallet på omgangen (f.eks 84 masker) og deler maskene med antall fellinger som skal gjøres (f.eks 4) = 21.
I dette eksempelet felles det ved å strikke hver 20. og 21.maske rett sammen.

FELLETIPS-2:
Strikk til det gjenstår 2 masker før merketråden, strikk 2 masker rett sammen. Gjenta ved hvert av de resterende merketrådene (= 8 masker felt på omgangen).

ØKETIPS:
Det økes 1 maske ved å lage 1 kast om pinnen, på neste omgang strikkes kastet vridd rett slik at det ikke blir hull.

-------------------------------------------------------

START ARBEIDET HER:

-------------------------------------------------------

LUE - KORT OVERSIKT OVER PLAGGET:
Arbeidet strikkes rundt på rundpinne, nedenfra og opp. Bytt til settpinner etter hvert som det felles.

LUE:
Legg opp 84 masker på rundpinne 4 med sort. Strikk 1 omgang rett, deretter strikkes det vrangbord (2 rett, 2 vrang) rundt i 3 cm. Strikk 1 omgang rett der det felles 4 masker jevnt fordelt – les FELLETIPS-1 (jevn fordeling) = 80 masker.
Bytt til rundpinne 5,5. Nå strikkes det mønster A.1 (= 8 masker) totalt 10 ganger rundt på omgangen. HUSK PÅ STRIKKEFASTHETEN! Når hele A.1 er strikket ferdig i høyden strikkes det videre med brun til ferdig mål. Når arbeidet måler 17 cm settes det 8 merketråder i arbeidet med 10 masker mellom hver. Nå starter fellingen – les FELLETIPS-2. Fell slik på hver 2.omgang totalt 8 ganger = 16 masker tilbake. Strikk 2 og 2 masker rett sammen = 8 masker. Klipp tråden, tre den gjennom de resterende maskene, snurp sammen og fest godt. Luen måler ca 25 cm.

PONGPONG:
Lag en stor og løs pongpong på ca 8 cm med 1 tråd av alle farger. Klipp den til slik at den blir jevn og fin og fest den til toppen av luen.

-------------------------------------------------------

VOTTER - KORT OVERSIKT OVER ARBEIDET:
Arbeidet strikkes rundt på settpinner.

HØYRE VOTT:
Arbeidet strikkes rundt på settpinner.
Legg opp 40 masker på settpinner 3,5 med sort og strikk 1 omgang rett. Strikk vrangbord (= 2 rett / 2 vrang) i 5 cm. Bytt til settpinner 4. Videre strikkes det glattstrikk til ferdig mål.
Strikk A.2 over alle masker (= 5 rapporter på omgangen). Når A.2 er strikket 1 gang i høyden strikkes det videre med sjøgrønn. HUSK PÅ STRIKKEFASTHETEN! Når arbeidet måler 9 cm økes det 1 maske på hver side av første maske på omgangen til tommel - les ØKETIPS! Øk slik på hver side av de økte maskene på hver 2.omgang totalt 5 ganger = 50 masker. Nå settes de 11 tommelmaskene på en tråd. Strikk 1 omgang og legg opp 1 ny maske bak tommelen = 40 masker. Sett 1 merke i hver side (= 20 masker mellom merkene). Fortsett rundt med sjøgrønn til arbeidet måler ca 22 cm (prøv evt votten på, det gjenstår nå ca 4½ cm til ferdig mål). På neste omgang felles det i hver side slik: Strikk til det gjenstår 3 masker før merket, 2 rett sammen, 2 rett (merket sitter midt mellom disse maskene), ta 1 maske løs av pinnen som om den skulle strikkes rett, 1 rett, løft den løse masken over, gjenta fellingen på hver 2.omgang 2 ganger til, deretter på hver omgang 5 ganger = 8 masker. På neste omgang strikkes 2 og 2 masker rett sammen. Klipp tråden, trekk den gjennom de resterende maskene, snurp sammen og fest godt.

TOMMEL:
Sett de 11 tommelmaskene fra tråden tilbake på settpinner 4 og plukk i tillegg opp 4 masker i kanten på baksiden av tommelmaskene med sjøgrønn = 15 masker. Strikk glattstrikk rundt til selve tommelen måler ca 5 cm (prøv evt votten på, det gjenstår nå ca ½ cm til ferdig mål). Strikk 2 omganger rett SAMTIDIG som alle masker strikkes 2 og 2 rett sammen på begge omganger. Klipp tråden, trekk den gjennom de resterende maskene, snurp sammen og fest godt.

VENSTRE VOTT:
Strikk som høyre vott, men speilvendt, dvs det økes til tommel på hver side av siste maske på omgangen (istedenfor på hver side av første maske på omgangen).

Diagram

= sort
= sjøgrønn
= brun
= hvete
= sjøblå
= beige

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (9)

Richard Duddridge 30.12.2020 - 16:00:

How many balls of each yarn do I need for both the 'Winter Fjords' & the 'Winter Fjords Set'. The size is (L) & 'one size' for the hat & mittens??

DROPS Design 04.01.2021 kl. 13:04:

Dear Mr Duddridge, we only have the amount of yarn for the two separate patterns, ie jumper and hat - contact your DROPS store for any individual assistance, thanks for your comprehension. Happy knitting!

Richard Duddridge 24.12.2020 - 23:45:

I knew I was doing it wrong. Thank you. Have a Merry Christmas.

Richard Duddridge 24.12.2020 - 10:25:

Good morning. I think I am doing this simple piece, all wrong! After completing the 3cm rib in 'knit 2 - purl 2', I change to the 5.5mm circular needles. Then to follow 'A1' as the pattern shows. But where I am going wrong, is that I have continued doing this, following the 'knit 2 - purl 2'! I think the piece should be knitted in 'stocking stitch', from when I changed the needles to 5.5 mm & followed 'A1' of the pattern!

DROPS Design 24.12.2020 kl. 23:36:

Hi Richard, after completing the 3cm rib, you should work stocking stitch and follow pattern A.1 (= 8 stitches) a total of 10 times on the round. Happy knitting!

Ines 10.05.2020 - 06:15:

Cuáles serían los colores para tejer este jersey con Nepal? Gracias.

DROPS Design 20.11.2020 kl. 10:52:

Hola Ines, tienes que contactar la tienda de lanas para obtener ayuda. Buen trabajo!

Kate Rundhaug 29.04.2020 - 10:31:

Hjelpe oss med å forklare bedre ang felletips for lue Winter fjord Fell hver 2. omgang totalt 8 ganger = 16 masker tilbake. Forstår ikke helt omg 1 no felling omg 2 felling hvor mange masker av er det 8 masker av ? Omgang 3 no felling osv... bedre forklaring håper jeg

Irene 30.12.2019 - 12:26:

Bedankt voor het patroon. Ik kom alleen niet helemaal uit de muts: als je 16 steken hebt en je breit 2 recht en 2 samen, hoe kom je dan uit op 8 steken? Ik houd er 12 over... wat doe ik fout? Alvast bedankt voor de informatie!

DROPS Design 04.01.2020 kl. 19:52:

Dag Irene,

Als je 16 steken hebt en je breit het hele ronje steeds 2 steken samen, dan kom je op 8 steken (16 gedeeld door 2)

Edith Gravel 19.12.2019 - 22:51:

Bonjour. Ce modèle est très joli. je voudrais vérifier avec vous que c’est bel et bien le diagramme A2 que l’on doit tricoter pour la moufle. Dans le texte sous moufle droite , deuxième paragraphe, on dit de tricoter A1 ... mais plus haut à l’item diagramme, c’est A2.....selon l’image, on voit que c’est le diagramme A2 qui est tricoté...merci de corriger s’il y a lieu...

Marianne Bruus 04.11.2019 - 14:56:

Vanter: I opskriften står, at man skal strikke A.1, men på foto ser det ud til at være A.2

Hilde Nielsen 04.09.2019 - 13:36:

Det er ikke diagram til oppskriften??...

DROPS Design 05.09.2019 kl. 09:30:

Hei Hilde, Du finner diagrammene nederst på sida. God fornøyelse!

Kommentér oppskrift DROPS 204-51

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.