DROPS / 178 / 13

Flower Music by DROPS Design

Strikkede sokker med flerfarget mønster i DROPS Fabel. Størrelse 35 - 43

Stikkord: flerfarget, nordisk, sokker,
  • Flower Music / DROPS 178-13 - Strikkede sokker med flerfarget mønster i DROPS Fabel. Størrelse 35 - 43
  • Flower Music / DROPS 178-13 - Strikkede sokker med flerfarget mønster i DROPS Fabel. Størrelse 35 - 43
DROPS Design: Modell fa-374
Garngruppe A
----------------------------------------------------------
Størrelse: 35/37 - 38/40 - 41/43
Fotens lengde: ca 22 - 24 - 27 cm
Sokkens høyde: ca 22 - 22 - 22 cm
Materialer:
DROPS FABEL fra Garnstudio (tilhører garngruppe A)
50-100-100 g farge 911, piknik
50-50-50 g farge 100, natur

DROPS SETTPINNER NR 3 - eller de pinnene du må bruke for å få 24 masker og 32 pinner glattstrikk på 10 cm i bredden og 10 cm i høyden.

DROPS SETTPINNER NR 2,5 - eller de pinnene du må bruke for å få 26 masker og 34 pinner glattstrikk på 10 cm i bredden og 10 cm i høyden.
----------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------
Strikkefasthet – Se hvordan og hvorfor du måler her
Alternativt garn – Se hvordan du kan bytte garn her
Garngruppe A til F – Bruk samme oppskrift og bytt garn her
Garnforbruk ved alternativt garn – Bruk vår garnkalkulator her
-------------------------------------------------------


75% Ull, 25% Polyamid
fra 29.00 kr /50g
DROPS Fabel uni colour DROPS Fabel uni colour 29.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Fabel print DROPS Fabel print 31.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Fabel long print DROPS Fabel long print 33.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
needles Pinner & Heklenåler Bestill
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 58kr. Les mer.

Instruksjoner

MØNSTER:
Se Diagram A.1 til A.5. Alle diagrammene strikkes i glattstrikk.

HÆLFELLING:
1.p (= retten): Strikk rett til det gjenstår 9 masker, ta neste maske løs av pinnen som om den skulle strikkes rett, 1 rett, løft den løse masken over masken som ble strikket rett, snu arbeidet.
2.p (= vrangen): Strikk vrangt til det gjenstår 9 masker, ta neste maske løs av pinnen som om den skulle strikkes vrang, 1 vrang, løft den løse masken over masken som ble strikket vrang, snu arbeidet.
3.p (= retten): Strikk rett til det gjenstår 8 masker, ta neste maske løs av pinnen som om den skulle strikkes rett, 1 rett, løft den løse masken over masken som ble strikket rett, snu arbeidet.
4.p (= vrangen): Strikk vrangt til det gjenstår 8 masker, ta neste maske løs av pinnen som om den skulle strikkes vrang, 1 vrang, løft den løse masken over masken som ble strikket vrang, snu arbeidet.
Fortsett fellingen på samme måte ved å strikke til det gjenstår 1 maske mindre før det tas 1 maske løs av til det er 15 masker på pinnen.
--------------------------------------------------------

SOKK:
Arbeidet strikkes rundt på settpinner.
Legg opp 72 masker i alle størrelser på settpinner 2,5 med piknik. Strikk 1 omgang rett, fortsett med vrangbord = 2 rett / 2 vrang i 4 cm. Bytt til settpinner 3.
HUSK PÅ STRIKKEFASTHETEN! Fortsett med A.1 - SAMTIDIG på første omgang felles det 6-0-0 masker jevnt fordelt = 66-72-72 masker, og på siste omgang felles det 0-2-2 masker jevnt fordelt = 66-70-70 masker. Når A.1 er strikket 1 gang i høyden, fortsettes det slik: A.2 (= 3 masker), A.3 (= 25-29-29 masker), A.2 (= 3 masker) og A.4 (= 35 masker) - det felles som vist i A.4. Når A.4 er strikket 1 gang i høyden er det 62-66-66 masker på pinnen (Når A.3 er strikket 1 gang i høyden gjentas A.3 oppover). Nå settes de første 31-35-35 maskene på 1 tråd (= maskene over A.2 + A.3 + A.2) = 31 masker tilbake på pinnen til hæl. Fortsett med A.5 over hæl-maskene i 5-5½-6 cm, sett 1 merke på siste pinne, deretter strikkes HÆLFELLING – se forklaring over! Etter hælfellingen strikkes det glattstrikk rundt: strikk først A.5 over de 15 hæl-maskene, strikk opp 12-13-14 masker i A.5 på siden av hælen, strikk A.2 og A.3 som før over maskene på tråden og strikk opp 12-13-14 masker i A.5 på andre siden av hælen = 70-76-78 masker. Videre felles det på hver side av de 31-35-35 maskene oppå foten slik: Strikk de 2 maskene før de 31-35-35 maskene oppå foten rett sammen og de 2 maskene etter de 31-35-35 maskene oppå foten strikkes vridd rett sammen. Fell på hver 2.omgang totalt 6 ganger = 58-64-66 masker. Fortsett mønsteret til arbeidet måler 18-19-22 cm fra merket på hælen (= ca 4-5-5 cm igjen). Videre strikkes det slik: A.2 som før over maskene i hver side, A.5 over de 25-29-29 maskene oppå foten og de 27-29-31 maskene under foten - SAMTIDIG felles det til tå på hver side av A.2 i hver side slik: Strikk til det gjenstår 2 masker før A.2, 2 masker rett sammen, Strikk A.2, deretter 2 masker vridd rett sammen. Gjenta fellingen på hver 2.omgang 3-6-6 ganger til og deretter på hver omgang 5-3-3 ganger = 22-24-26 masker tilbake på omgangen. På neste omgang strikkes alle masker rett sammen 2 og 2 med piknik = 11-12-13 masker. Klipp tråden og trekk den gjennom de resterende maskene, snurp sammen og fest godt.

Diagram

symbols = natur
symbols = piknik
symbols = ta 1 maske løs av pinnen som om den strikkes rett, 1 rett, løft den løse masken over masken som ble strikket
symbols = 2 masker rett sammen
diagram
diagram
signature

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (9)

country flag Hanne Cramon 07.08.2021 - 09:50:

Findes dette smukke diagram også i en bluse/sweaterversion? Vh Hanne

user icon DROPS Design 11.08.2021 kl. 16:03:

Hej Hanne, nej desværre, men prøv at søge i vores Nordiske mønstre :)

country flag Suse 15.04.2021 - 14:16:

Wunderschöne Socken, bin bis jetzt gut klar gekommen. Nun bin ich an der Ferse☹️ Stricke ich die 31 Maschen auf zwei oder vier Nadeln? Ich bekomme das nicht hin. Bitte vielleicht noch etwas detaillierter für mich erklären??! Danke Suse

country flag Naomi 26.03.2021 - 13:57:

Eenmaal de hiel gebreid (13 steken aan beiden kanten opgenomen) staat in het patroon: "Minder om de naald 6 keer in totaal= 64 steken". Betekent dit 1 toer minderen en daarna 1 toer niet?

user icon DROPS Design 26.03.2021 kl. 15:38:

Dag Naomi,

Inderdaad, met om de naald wordt bedoeld de ene naald wel en de andere naald niet.

country flag Maria 09.01.2021 - 20:10:

Hej, jag kan bara se diagram A5 och A4 i mönstret ovan, är det något fel på mönstret?

user icon DROPS Design 18.01.2021 kl. 12:52:

Hei Maria. Det er 5 diagram til denne sokken. A.1 ser du øverst på sokken som går rundt hele ankelen. Diagram A.2 er stripene på sidene av sokken og A.3 ser du på fronten av sokken. Diagram A.4 ser du på baksiden av sokken og diagram A.5 over hælen av sokken. mvh DROPS design

country flag Wilma Jansen 24.08.2020 - 23:36:

Hallo, Brei ik de hiel minderingen met 1 kleur? Of......

user icon DROPS Design 26.08.2020 kl. 14:26:

Dag Wilma,

Nee, als je gaat minderen voor de hiel brei je tegelijkertijd verder in patroon A.5

country flag Ylva Davidsson 22.06.2020 - 15:40:

Det måste vara fel på mönstret. Det är väl inte maskorna över A2 A3 o A2 som ska vara kvar på stickan ? Blomman ska ju vara fram Tycker mönstret är otydligt o det känns som bitar saknas. Mvh ylva

country flag Sabine 03.02.2019 - 12:38:

Ich bin mir nicht sicher wo ich bei den Diagrammen beginnen soll. Wegen der Abnahmen in Diagramm A4 habe ich geschlossen, dass der Beginn unten sein muss aber ob von rechts oder links weiß ich immer noch nicht. Ich fände es gut wenn das als genereller Hinweis unter "MUSTER" mit aufgenommen würde. Ansonsten finde ich diese Seite wunderbar 🤗

user icon DROPS Design 04.02.2019 kl. 12:33:

Liebe Sabine, die Muster werden generell von unten nach oben gelesen, Beginn ist unten rechts. Wenn Sie in Runden stricken, wird jede Runde von rechts nach links gelesen, wenn Sie in Hin- und Rück-Reihen stricken, werden die Hin-Reihen von rechts nach links, die Rück-Reihen von links nach rechts gelesen. Viel Spaß beim Weiterstricken - und weiterhin viel Spaß beim Stöbern in den Anleitungen! :-)

country flag Malla Oulusta 13.01.2019 - 10:55:

Kaunis sisäsukkamalli,kiva tehdä,kainis jalassa,olentehnyt useamman parin

Pam 28.05.2018 - 14:52:

When I get to the 31 stitches to work rows for heel the pattern tells me to knit the row but this is a purl side and does not seem to work using the 2 colours if I knit all rows

user icon DROPS Design 28.05.2018 kl. 15:17:

Dear Pam, when you work heel over the 31 last sts on row work first row from WS (= Purl sts following diagram, ie *1 st with picnic, 1 st with off white*, repeat from *-* and finish with 1 st with picnic until heel measures 5 cm adjust so that next row is worked from RS to start heel decrease - P all sts as in diagram from WS and K all sts as shown in diagram from RS. Happy knitting!

Kommentér oppskrift DROPS 178-13

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.

Fra #dropsfan galleriet

Flower Music

Suzie, Russian Federation

Flower Music Socks

CrazyKnitter22, United Kingdom