Fiona by DROPS Design

Strikket DROPS sjal i ”Vivaldi” med hullmønster.

Søkeord: hullmønster, skjerf, stola
DROPS 141-11
DROPS Design: Modell nr oo-095
Garngruppe C
-----------------------------------------------------------
Mål: ca 48 x 170 cm.
Materialer:
DROPS VIVALDI fra Garnstudio
150 g f.nr 08, gammelrosa.

DROPS PINNE NR 4 – eller det p.nr du må bruke for å få 18 m med hullmønster i bredden på 10 cm.

-------------------------------------------------------

Strikkefasthet – Se hvordan og hvorfor du måler her
Alternativt garn – Se hvordan du kan bytte garn her
Garngruppe A til F – Bruk samme oppskrift og bytt garn her
Garnforbruk ved alternativt garn – Bruk vår garnkalkulator her

-------------------------------------------------------

DROPS Vivaldi DROPS Vivaldi
56% Mohair, 30% Polyamid, 14% Ull
Utgått
finn alternativer
needles Pinner & Heklenåler Bestill

Instruksjoner


HULLMØNSTER:
Se diag A-1 og A-2. Diag viser alle p i mønsteret sett fra retten.
----------------------------------------------------------

SKJERF:
Arb strikkes frem og tilbake på p i 2 like deler, og sys sammen på midten etterpå.
Legg løst opp 99 m på p 4 med Vivaldi. Første p strikkes slik (fra retten): 13 r, * ta 1 m løs av p, 2 r sm, løft den løse m over, 11 r *, gjenta fra *-* til det gjenstår 2 m, strikk disse r = 87 m på p. Strikk 3 p rett frem og tilbake over alle m. Fortsett med A-1 slik: diag a over de første 20 m, diag b 4 ganger i bredden og deretter diag c over de siste 19 m. Når A-1 er strikket 1 gang i høyden fortsettes det med A-2 på samme måte. HUSK PÅ STRIKKEFASTHETEN! Gjenta A-2 oppover til arb måler ca 85 cm – avpass slik at siste p som strikkes er en av radene markert med 1 pil i diag. Sett m på 1 tråd.
Strikk 1 del til på samme måte.

Sy de 2 delene sammen med maskesting, slik at sømmen ikke synes.

Diagram

symbols = rett fra retten, vrang fra vrangen
symbols = rett fra vrangen
symbols = 1 kast mellom 2 m
symbols = 2 rett sammen
symbols = ta 1 m løs av p som den skulle strikkes rett, 1 rett, løft den løse m over
symbols = ta 1 m løs av p som den skulle strikkes rett, 2 rett sammen, løft den løse m over
diagram

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

signature-image signature

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

Vi har også steg-for-steg instruksjoner for ulike teknikker som du finner her.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (47)

country flag Britta Lennert wrote:

Hej Kan man ikke strikke det ud i et, i stedet for at strikke det i 2 dele og sy sammen? På forhånd tak for svar. Hilsen Britta

20.05.2021 - 11:23

DROPS Design answered:

Hej Britta, jo det går fint :)

04.06.2021 kl. 14:36

country flag Eva wrote:

Goedemorgen! Bedankt voor de snelle reactie op mijn vraag. De tweede helft eindig ik dus met een averechtse naald. Even voor de zekerheid, maar moest ik de eerste helft dan met een rechtse naald eindigen? Of ook met een averechtse? Groetjes!!

05.11.2020 - 09:25

DROPS Design answered:

Dag Eva,

Beide delen worden op precies dezelfde manier gebreid (Er staat: brei nog een deel op dezelfde manier), dus het eerste deel eindig je ook met een naald averecht.

19.11.2020 kl. 12:17

country flag Eva Van Asten wrote:

Hallo! Is het de bedoeling dat je de tweede helft van de sjaal eindigt met een averechtse of met een rechtse naald? P.s.: dit patroon is aan te raden voor iedereen, het wordt hartstikke mooi! Bedankt Drops voor het beschikbaar stellen : ) Groetjes Eva

03.11.2020 - 18:26

DROPS Design answered:

Dag Eva,

Je breit tot de laatste naald in A.2, dan is de laatste naald inderdaad aan de verkeerde kant.

05.11.2020 kl. 09:14

country flag Sue Craver wrote:

Ok, I figured out A-1 and am ready to tackle A-2. How many repeats of A-2 are necessary to reach the desired length? And after I have completed A-2, do I begin again with the first row of A-2? The directions definitely need clarification!

07.10.2020 - 07:04

DROPS Design answered:

Hi Sue, You repeat A.2 in height until you have reached the correct length, making sure you finish on one of the rows in the diagram marked with an arrow. You then work the second half of the shawl in the same way as the first, before sewing the 2 together. Happy knitting!

07.10.2020 kl. 07:09

country flag Sue Craver wrote:

When counting stitches in each section, does each yarn over count as one stitch? Second question, in the the first row of A-1 (and this question will apply throughout), will the last 2 stitches for section a be a yarn over and a knit, with section b beginning with a yarnover? Will section b end with yarn over and knit, with section c beginning with a yarnover?

06.10.2020 - 20:57

DROPS Design answered:

Dear Mrs Craver, the yarn overs should count as stitches and compensate the decreases done on the same row, this means the number of stitches should be always the same. diagram a finishes with YO, knit 1 and diagram b starts with YO and ends with YO, K1 - diagram c starts with YO (= in each diagram on this row you will decrase 2 sts in the middle and have 2 yarn overs). Happy knitting!

07.10.2020 kl. 08:23

country flag RS wrote:

Hi Could you please read my questions from 28/09 and 29/09 as these are all related. As I already mentioned I used 5mm needles for the swatch and did not want to increase the needle size further for the reasons I explained. Could you please read my previous questions and get back to me regarding using double stranded yarn. Thanks.

29.09.2020 - 15:34

DROPS Design answered:

Dar RS, DROPS Brushed Alpaca Silk can replace DROPS Vivaldi - this scarf is worked with 1 strand Vivaldi, so that you will have to use 1 strand Brushed Alpaca Silk not 2 - To get the same as on the phofo and finished measurements, your tension should be 18 sts = 10 cm - ajust the needle size if necessary - you can use 2 strands Brushed Alpaca Silk and another tension but then your scarf and it texture will be different and this might affect the amount of yarn. -Read more about- tension in the previous link (see FAQ pattern) and you are welcome to contact your DROPS store for any further individual assistance - even per mail or telephone. Happy knitting!

30.09.2020 kl. 07:57

country flag RS wrote:

Hi This is a follow-up question to my previous one regarding tension. I did wash and block my swatch and the tension was 24sts to 10cm. Would you recommend using a double strand of brushed alpaca silk instead and a smaller needle to try and achieve the right tension? I am not sure how tricky it would be to use a double strand of yarn for a lace knitting.

29.09.2020 - 13:14

DROPS Design answered:

Dear RS, if you don't get the correct tension with needle size 4 mm, try again with larger needles until you get the right tension - read more about tension here - Happy knitting!

29.09.2020 kl. 14:49

country flag RS wrote:

The pattern recommends 4mm needles but this is for Drops Vivaldi. Drops recommend Brushed Alpaca Silk as a substitute and for this yarn 5mm needles are suggested. I'm having trouble with the tension. When I swatched I had 24sts to 10cm with 5mm needles. I don't want to increase the needle size as this will produce a loose fabric in the finished item and this does not look nice with a lace pattern. Would it be possible to use a double strand of yarn instead and a smaller needle to get tension?

28.09.2020 - 12:14

DROPS Design answered:

Dear RS, Brushed Alpaca Silk is a good choice as alternative to Vivaldi (same weight/meterage). To get the finished measurements you need to have the correct tension, you can block your swatch first and check measurements after blocking - read more about tension here. Happy knitting!

28.09.2020 kl. 12:37

country flag RS wrote:

Hi On some rows in the pattern, row 1 for example, there is a YO between A1a and A1b and A1b and A1c (this is also the case in A2). I'm not exactly sure how to handle this given that I need to repeat A1b 4 times. I think that you would do the following: Do a YO at the end of A1a and then start A1b with a knit stitch and then end A1b with a YO and then when you start A1b for the second time you start with a knit stitch? Is this correct?

14.08.2020 - 13:34

DROPS Design answered:

Dear RS, you should always have the same number of sts in each diagram, ie each decrease will be compensate by a yarn over. work a over 20 sts, each b over 12 sts and c over 19 sts. Adding a marker between each repeat can help you to keep the correct number of sts. Happy knitting!

14.08.2020 kl. 13:43

country flag RS wrote:

Hi, You sent me a response yesterday about how to handle A2b row 19 which ends part way through a slip 1 st as if to K, K2 tog, psso. You wrote: "On the row with the double decrease, work the last 2 sts in a/b together with the first stich in b/next b/c." Do you mean that you end A2a with a slip 1 st as if to K, K2 tog, psso and then you end A2b in the same way and then when you go back to start A2b for the 2nd time you start it with a knit stitch? Is that correct?

14.08.2020 - 13:12

DROPS Design answered:

Dear RS, you end A.2a with slip the next to last st in a as if to K, K tog the last st in a + the first st in b, psso = this is now the first stitch in b. Work b until 2 sts remain, slip the next st as if to K, Ktog the last st in b + first stitch next b (then c), psso = this is now the first stitch in next b (and c at the end of the row). Do not hesitate to add markers between the repeats so that you can count the stitches and check that you still get the same number of sts in each repeat in width. Happy knitting!

14.08.2020 kl. 13:38

Kommentér oppskrift DROPS 141-11

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.