DROPS / 134 / 34

Joy of Fall by DROPS Design

Mønsterstrikket DROPS sjal i ”Eskimo”

DROPS design: Modell nr EE-363
Garngruppe E
--------------------------------------------------------
Mål: Lengde midt bak ca 67 cm
Materialer: DROPS ESKIMO fra Garnstudio
250 g f.nr 52, lys blå/grå

DROPS RUNDP NR 9 (80 cm) - eller det p.nr du må bruke for å få 10 m x 14 p glstrikk på 10 x 10 cm.
--------------------------------------------------------

Har du strikket/heklet denne oppskriften, eller noen av våre andre design? Del bilder i sosiale medier og bruk taggen #dropsdesign slik at vi kan se dem!

Vil du bruke et alternativt garn? Prøv vår garnkalkulator!
Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge? Da hjelper det kanskje å vite at modellen på bildet er ca 170 cm høy og bruker størrelse S eller M. Om du lager en genser, jakke, kjole eller lignende, kan du finne en målskisse av det ferdige plagget (i cm) nederst i oppskriften.

100% Ull
fra 14.00 kr /50g
DROPS Eskimo uni colour DROPS Eskimo uni colour 14.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Eskimo mix DROPS Eskimo mix 16.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Eskimo print DROPS Eskimo print 17.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
Pinner & Heklenåler
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 56kr. Les mer.

Instruksjoner

MØNSTER:
Se diagram M.1. Diag viser mønsteret sett fra retten.
---------------------------------------------------------

SJAL:
Arb strikkes frem og tilbake ovenfra og ned.
Legg opp 4 m på rundp 9 med Eskimo.
Strikk 2 p r. De neste 6 p strikkes slik:
1.p (retten): 1 r, 1 kast, 2 r (= midtm), 1 kast, 1 r = 6 m.
2., 4., 6.p (vrangen): Strikk r over alle m, men de 2 midtm strikkes vr.
3.p: 2 r, 1 kast, 2 r, 1 kast, 2 r. = 8 m
5.p: 3 r, 1 kast, 2 r, 1 kast, 3 r. = 10 m
Nå strikkes det videre etter M.1 – og når siste pinne på diagrammet er strikket fortsettes økningen som på diagrammet (dvs. det økes fortsatt på hver 2.p 1 m innenfor 3 m rille i hver side og 1 m på hver side av 2 midtm = 4 nye m pr økning) og det fortsettes med mønster som på diagrammet mellom økningerne. Når arb måler ca 65 cm midt bak på sjalet strikkes det 6 p r (fortsett med 4 økninger på annenhver p). Fell av meget løst - bruk evt p nr 10 til avfelling.

Denne oppskriften har blitt rettet. .

Oppdatert online: 25.09.2012
Ny garnmengde:
Materialer: DROPS ESKIMO fra Garnstudio
250 g f.nr 52, lys blå/grå
Oppdatert online: 26.10.2016
Rettelse: Nytt diagram M.1 (to kast i rad 11 er slettet).
Oppdatert online: 09.01.2019
Rettesle diagram: det manglet kast mot midtmasken på rad 19

Diagram

= r fra retten, vr fra vrangen
= r fra vrangen
= ta 1 m løst av p , 1 r, løft den løse m over
= 2 r sm
= 1 kast mellom 2 m
= ta 1 m løs av p, 2 r sm, løft den løse m over

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

Vi har også steg-for-steg instruksjoner for ulike teknikker som du finner her.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (51)

Tracy 29.09.2019 - 17:20:

Unfortunately it was a waste of knitting wool and my time as it the pattern just did not come out right at all. I tried it three times but the. Gave up with it.

DROPS Design 30.09.2019 kl. 11:59:

Dear Tracy, we are sorry to hear that, did you look at our FAQ, especially how to read a knitting diagram, feel free to ask your question here, or contact your DROPS store for any further individual assistance. Happy knitting!

Kari 30.05.2019 - 20:55:

Hei! Nå har jeg lest gjennom alle spørsmål og svar og står allikevel bom fast når jeg nå er ferdig med M1. Kan dere være så snille å tegne opp resten av diagrammet, det ser ut som vi er svært mange som strever med det samme. Takk!

DROPS Design 31.05.2019 kl. 08:40:

Hei Kari. Om det var du som stilte spørsmål 26.05 så har du altså gjort det helt riktig . Om du teller ruter på siste rad i M.1 får du 50 ruter = 50 masker. Om alle pinnene i hele sjalet var med i diagrammet ville det blitt så smått at det ikke var mulig å se. Du fortsetter altså mønsteret på samme måte oppover. Du øker på hver pinne fra retten: 1 maske på hver side av de 2 glattstrikkede maskene på midten og 1 maske innenfor de 3 kantmaskene i hver side. Hullmønsteret fortsetter på samme måte, med 3 masker mellom hver kast-felling-kast. Er det noe spesifikt du ikke forstår så spør oss gjerne her, så skal vi hjelpe deg. God fornøyelse

Kari 26.05.2019 - 19:05:

Hei! Jeg har fulgt mønsteret slavisk, og når jeg er ferdig med M1 sitter jeg igjen med 50 masker og ikke 48 som diagrammet viser. Er det en feil? Hullene er der de skal være på sjalet...

DROPS Design 27.05.2019 kl. 09:37:

Hei Kari. Det er 50 masker på siste rad i M.1, så du har nok gjort det helt riktig. (på siste rad er det ingen opphold mellom de 2 mistmaskene og trekantene på hver side). God fornøyelse

Francesca 07.05.2019 - 21:53:

Salve! Per rendere la spiegazione più chiara, vi consiglio di includere il suggerimento ri ripetere gli ultimi sei ferri del pattern. Grazie, Francesca

Heidi 04.01.2019 - 15:52:

Hei igjen, jeg forstår ikke spesielt mye mer etter forklaringen din. Når det blir stadig flere masker vil det jo være rapporter som gjentas... Jeg forstår at jeg må øke, men hvordan blir da hullmønteret strikket i følge disse økningene hvis det ikke er et diagram jeg kan følge? Veldig forvirrende. Jeg så at noen hadde fått råd (på fransk) å repetere de siste 6 radene i M1. Beklager, men svaret gjør meg enda mer forvirret...

DROPS Design 09.01.2019 kl. 10:07:

Hei Heidi. Beklager forvirring. Du gjentar fremgangsmåten til de siste 6 omgangene – det stemmer. Det jeg mente var at siden du øker 4 masker på hver 2.omg, må disse også strikkes i hullmønster. Dette har du gjort hele veien, så du fortsetter på samme måte. Rad 15 (= 6-siste raden) går bare over 38 masker, og du har 48 masker når M.1 er ferdig. Om du gjentar raden akkurat slik den er vil du ikke få strikket over alle maskene. Men du strikker radem på samme måte som rad 15. Så du kan si at du gjentar fremgangsmåten på de 6 siste omgangene oppover, men du må strikke hullmønster helt frem til midtmasken – akkurat slik du har gjort hele veien. Jeg ser diagrammet manglet kast på nest siste omg, dette er nå rettet. God fornøyelse.

Heidi 04.01.2019 - 12:05:

Hei igjen, og takk for oppklarende svar! :) Nå er jeg ferdig med M1, og jeg lurer på om det blir riktig hvis jeg repeterer de siste 6 radene (eller siste 4 radene?) i M1 fram til arbeidet måler 65 cm? Har jeg forstått det riktig?

DROPS Design 04.01.2019 kl. 15:28:

Hei Heidi. Du vil i og for seg repetere de siste radene , men fordi du hele tiden øker masker vil du måtte strikke hullmønster over stadig flere masker i bredden. Men disse maskene strikkes på samme måte som resten av maskene. Se for deg at diagrammet bare fortsetter på samme måte utover til en stor trekant. God fornøyelse

Heidi 02.01.2019 - 23:14:

Nybegynnerspørsmål: I oppskriften står det at det strikkes ovenfra og ned, men strikkes det ikke fra spissen nederst på sjalet på bildet og oppover? For man strikker vel M1 nedenfra og oppover, fra høyre til venstre? Takk!

DROPS Design 03.01.2019 kl. 08:57:

Hei Heidi. Det stemmer at du strikker ovenfra og ned, men du begynner altså i nakken. Du øker i hver side av arbedet (dette blir den lengste siden i sjalet, som som går over skuldrene), og på midten (dette blir etterhver spissen). På grunn av hvordan det økes blir det etterhvert en trekant, du kan se at strikkeretningen skråner fra midten og utover til sidene. Avfellingskanten blir de 2 kortere sidene i sjalet. Det stemmer at du leser diagrammene nedenfra og opp, fra høyre mot venstre. God fornøyelse.

Dorthe 08.04.2018 - 12:06:

Hej Hvorfor skal man kun tage 2 masker ud på p 19 i M1? På alle andre udtagningspinde tager man 4 masker ud. Hvordan kommer jeg videre efter M1. Fra hvilken p skal jeg starte for at mønstret kommer til at passe. Vh Dorthe

DROPS Design 13.04.2018 kl. 12:35:

Hej Dorthe, næste pind strikker du således; 3 kantmasker, 1 omslag, 3ret, 1omslag, tag 1m løst af p, 2 r sm, løft den løse m over, 1omslag, 3 ret osv.... hver gang du har taget nok masker ud til at strikke en rapport mere med indtagningen over 3 masker, skal du gøre det. God fornøjelse!

Shelley 11.11.2017 - 03:59:

After I have completed the M1 chart I do not understand what to do. I understand that every other roe should have 4 increases but what about all the k2tog, slip1 k1 psso etc. how do I know how to continue that?

DROPS Design 11.11.2017 kl. 06:39:

Hi Shelley, When you have finished M1, you increase in the sides, inside the 3 stitches in garter stitch, as shown in the diagram and on each side of the 2 mid stitches. The rest of the pattern is worked in between these increases (with the K2 tog, slip 1 etc.). The new stitches are then worked into the pattern as you go. I hope this helps and happy knitting!

Heather 05.08.2017 - 03:01:

Help! I have NO idea what to do after finishing M1? I get you want me to comtinue increasing but the pattern won't make sense if I follow M1? Please help....

DROPS Design 05.08.2017 kl. 16:41:

Hi Heather, You have worked the last row in M1 and then you carry on with the increases inside the 3 garter stitch edge stitches (and on each side of the 2 mid stitches) and M1 between the increases. I hope this helps. Happy knitting!

Kommentér oppskrift DROPS 134-34

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.