DROPS / 14 / 15

DROPS 14-15 by DROPS Design

Strikket genser til herre, men helpatent og nordisk mønster, i DROPS Karisma. Str: S-L

  • DROPS 14-15 - Strikket genser til herre, men helpatent og nordisk mønster, i DROPS Karisma. Str: S-L
DROPS design: Modell nr U-088
-------------------------------------------------------

DROPS Retro 1980-1993

Størrelse: Small/Medium (Medium/Large)
Materialer: DROPS Karisma fra Garnstudio
550 (600) gr f.nr 001, naturhvit
100 (100) gr f.nr 035, beige
100 (100) gr f.nr 030, blå
50 (50) gr f.nr 038, bourdeux

DROPS Rundp 3, 4,5 og 5.
DROPS Pinne 3 og 5. Strikkefasthet: 10 x 10 cm = 14 m x 36 p på p 5 og helpatent.
Strikkefasthet: 10 x 10 cm = 19 m x 25 p på p 4,5 og glstrikk

-------------------------------------------------------
Strikkefasthet – Se hvordan og hvorfor du måler her
Alternativt garn – Se hvordan du kan bytte garn her
Garngruppe A til F – Bruk samme oppskrift og bytt garn her
Garnforbruk ved alternativt garn – Bruk vår garnkalkulator her
-------------------------------------------------------


100% Ull
fra 28.00 kr /50g
DROPS Karisma uni colour DROPS Karisma uni colour 28.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Karisma mix DROPS Karisma mix 28.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
needles Pinner & Heklenåler Bestill
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 448kr. Les mer.

Instruksjoner

Helpatent med kast frem og tilbake på p: l.p: 1 kantor * 1 r, 1 kast, 1 m løs av p * 2 kantm 2.p: 1 kantm * strikk kastet og den løse m rett sammen, 1 kast, 1 m løs av p * 1 kantor. Gjenta 2.p fortløpende.
Helpatent med kast på rundp: 1.omg: * 1 r, 1 kast, 1 m løs av p * 2.omg: * strikk kastet og den løse m vr sammen, 1 kast, 1 m løs av p * 3.omg: * strikk kastet og den løse m rett sammen, 1 kast, 1 m løs av p *. Gjenta 2. og 3.omg fortløpende.

Mønster: Se diagrammet, hele mønsteret glstrikkes.

Bolen: Legg opp 220 (240) m på rundp 3 med hvit, strikk 5 cm vrbord. Bytt til rundp 5 og strikk Helpatent med kast på rundp samtidig som det felles 52 (56) m jevnt fordelt på 1.p = 168 (184) m. Når arb måler 23 (24) cm byttes til rundp 4,5 og strikkes 1 omg glstrikk samtidig som det økes 60 (68) m jevnt fordelt på p = 228 (252) m. Strikk mønster - samtidig når arb måler 36 (37) cm deles det i to og for og bakstk strikkes ferdig for seg, se til at det kommer et mønster midt på forstk.

Forstk: = 114 (126) m. Fortsett mønsteret. Etter siste mønsterp strikkes 1 p hvit samtidig som det felles 30 (34) m jevnt fordelt på p = 84 (92) m. Bytt til p 5 og strikk helpatent. Når arb måler 60 (62) cm felles de midterste 22 (22) m videre felles mot halsen 2 m x 1, 1 m x 3 på hver 2.p. Fell de resterende 26 (30) m til skulder når arb måler 64 (66) cm.

Bakstk: Strikk mønster som forstk, deretter helpatent som på forstk. Når arb måler 62 (64) cm felles de midterste 28 (28) m videre felles mat halsen 1 m x 2 på hver 2.p. Fell av som på forstk.

Erme: Legg opp 46 (50) m på ermp 3 med hvit. Strikk 5 cm vrbord. Bytt til ermp 5 og Helpatent med kast på rundp samtidig som det felles 6 (10) m jevnt fordelt på 1.p = 40 (40) m. Videre økes 1 m på hver side av m midt under ermet 12 ganger på hver 8.p = 64 (64) m - de økte m strikkes inn i mønsteret etterhvert. Når arb måler 33 (32) cm byttes til rundp 4,5 strikk 1 p glstrikk samtidig som det økes til 85 (85) m jevnt fordelt på p, strikk mønster med 1 kantm i hver side, videre økes i hver side 1 m x 11 (13) på S/M: vekselvis hver 4. og 5.p M/L: hver 4.p, 4.p, 5.p = 107 (111) m. Etter siste mønsterp måler arb ca 54 (53) cm - fell av.

Montering: Sy skuldersømmen. Plukk opp ca 120 m rundt halsen på rundp 3 med hvit, strikk vrbord: 1 cm hvit, 1,5 cm beige, 5,5 cm blå, fell av, brett kanten dobbelt mot vrangen og sy. Sy ermene til bolen.

Diagram

symbols = naturhvit
symbols = beige
symbols = blå
symbols = bourdeux
diagram
signature

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (17)

country flag Ilka 04.01.2020 - 14:49:

Hallo,jetzt habe ich doch noch eine Frage.....in der Anleitung der Damen stehen auch die Maschenanzahl/Grösse für Herren.Es ist aber eine andere Maschenanzahl als hier.....welche Grössenangaben und Maschenabzahl stimmt den jetzt?Die angegebene bei der Damenaleitund oder diese hier,bei der Herrenanleitung (Damenanleitung Herrengrösse small/Medium 196 M medium/large 204) Herrenanleitung Small/medium 220M Medium/large 240 M

user icon DROPS Design 06.01.2020 kl. 07:51:

Liebe Ilka, dieses Modell ist nur in 2 Größen: S/M und (M/L), bei der 1. Größen fangen Sie mit 220 Maschen an, und bei der 2. Größen fangen Sie mit 240 Maschen an. Siehe die Maßskizze für die unterschiedlichen Maßen in jeder Größe. Viel Spaß beim stricken!

country flag Il 02.01.2020 - 00:29:

Hallo,ich hab vorhin eine Frage gestellt. Ich hab selbst raus bekommen.In der Anleitung für die Frau steht nicht,dass man das Bündchen und das Patentmuster in Runden strickt.Ich hab es in Reihen gestrickt.....Vielleicht sollte dies noch mal geändert werden. Falls ich noch Hilfe brauche melde ich mich noch mal

country flag Ilka 01.01.2020 - 20:46:

Hallo, ich möchte diesen Pullover für mich und meinen Mann str.Doch wenn ich mir die Anleitung angucke sind in beiden Anleitungen unterschiedliche Maschenzahlen für den Herren angegeben. Welche Stimmen den nun? Und bei Damen in S soll man 180 Maschen anschlagen.Habe Maschenprobe gemacht und Bündchen und Patent gestrickt. Komme auf über 65 cm breite.Das kommt doch nicht hin....und bei dem Muster habe ich 224 Maschen und das Diagramm hat 12. 224÷12=18,5 Wie soll man das stricken?

user icon DROPS Design 02.01.2020 kl. 15:40:

Liebe Ilka, es sollte schon stimmen, nach den Bündchen haben Sie 168 Maschen in Grösse S/M und stricken Patentmuster = (Maschenprobe im Patentmuster = 14 M = 10 cm), so haben Sie 168 M = 120 cm / 2 = 60 cm. Dann nehmen Sie zu 228 M und stricken 19 Mal die 12 Maschen vom Diagram. Viel Spaß beim stricken!

country flag Mona 26.12.2019 - 15:33:

Hei! Jeg finner ikke garn som hører med på denne oppskriften. Bl.a. 035 og 038. Har dette gått ut av produksjon? Hva kan det i så fall erstattes med? Mvh Mona

user icon DROPS Design 15.01.2020 kl. 14:52:

Hej Mona, ja de kan have fået andre farvenumre, men vi har stadigvæk flotte beige, blå og bordeaux farver :)

country flag Angeline Ledgeway 17.10.2018 - 17:25:

Hi I love the drops yarn and patterns but am frustrated by the fact many of the patterns for men only go up to Med/large. I need XL. why is this?

user icon DROPS Design 18.10.2018 kl. 09:06:

Dear Mrs Ledgeway, the newest patterns for men are available to size XXXL, but the oldier may not be available in so many size. For any assistance adapting a pattern to the required size, you can take inspiration from a similar pattern with the same tension and ask your DROPS store for any help - even per Email or telephone. Happy knitting!

country flag Katrin 23.08.2018 - 07:22:

Vielen lieben Dank, dann kanns ja weitergehen.

country flag Katrin 21.08.2018 - 16:29:

Hallo, das ist ein toller Pulli und mein Vorder- und Rückenteil ist bereits fertig. Jetzt scheitere ich allerdings an den Ärmeln. Ich soll zu 64 Maschen nochmal 85 aufnehmen, das Muster stricken und weiter noch12 mal M. Aufnehmen und dann noch 13 mal. Am Ende les ich das so, dass es in meinem Fall 111 Maschen sein sollen. Alles zusammen genommen komm ich dann aber auf 165 M. Das scheint mir sehr viel. Könnt ihr mir helfen? Ich finde meinen Fehler nicht.

user icon DROPS Design 22.08.2018 kl. 23:37:

Hallo, leider hat sich in der Anleitung ein Fehler eingeschlichen - es werden nicht 85 Maschen zugenommen, sondern so viele Maschen, dass 85 Maschen auf der Nadel sind. Die Anleitung wird korrigiert. Viel Spaß beim Weiterstricken!

country flag Sylvie 26.03.2018 - 06:31:

Bonjour, Je souhaite tricoter le modèle Drops 14-15 mais je ne parviens pas à trouver les 2 coloris suivants: Fournitures : DROPS Karisma Superwash de Garnstudio 100-100 g coloris n° 35, beige 50-50 g coloris n° 38, bourgogne Pouvez-vous m\'indiquer où les trouver? Merci

user icon DROPS Design 26.03.2018 kl. 13:17:

Bonjour Sylvie, ce modèle provient d'une ancienne collection et les couleurs de Karisma ont été modifées depuis, n'hésitez pas à demander conseil à votre magasin DROPS, même par mail ou téléphone, pour trouver les couleurs équivalentes et/ou les adapter à votre goût. Bon tricot!

country flag Sylvie 08.03.2018 - 13:06:

Bonjour, est-il possible de faire le pull DROPS 14-15 en aiguilles normales et non circulaires? Si oui, où puis-je trouver les explications

user icon DROPS Design 08.03.2018 kl. 13:32:

Bonjour Sylvie, vous trouverez ici quelques informations complémentaires sur l'adaptation d'un modèle sur aiguilles droites. Bon tricot!

country flag V.A Jansen 16.12.2017 - 15:47:

De patent steek op de rondbreinaald klopt niet. Er staat nergens dat je averechts moet breien

user icon DROPS Design 17.12.2017 kl. 20:41:

Hallo V.A. Jansen, Bedankt voor het doorgeven, het klopte inderdaad niet en het is nu aangepast.

Kommentér oppskrift DROPS 14-15

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.