Coral Barley by DROPS Design

Strikket teppe til baby i DROPS Sky. Arbeidet strikkes med hullmønster.

  • Coral Barley / DROPS Baby & Children 39-7 - Strikket teppe til baby i DROPS Sky. Arbeidet strikkes med hullmønster.
  • Coral Barley / DROPS Baby & Children 39-7 - Strikket teppe til baby i DROPS Sky. Arbeidet strikkes med hullmønster.
  • Coral Barley / DROPS Baby & Children 39-7 - Strikket teppe til baby i DROPS Sky. Arbeidet strikkes med hullmønster.
DROPS Design: Modell sk-004-by
Garngruppe B
-----------------------------------------------------------

STØRRELSE:
Bredde ca 48-65 cm. Høyde ca 52-80 cm.

MATERIALER:
DROPS SKY fra Garnstudio (tilhører garngruppe B)
150-200 g farge 19, fersken

STRIKKEFASTHET:
21 masker i bredden og 28 pinner i høyden med glattstrikk og hullmønster = 10 x 10 cm.

PINNER:
DROPS RUNDPINNER NR 4: Lengde på 60 – 80 cm.
Pinne nr er kun veiledende. Får du for mange masker på 10 cm, bytt til tykkere pinner. Får du for få masker på 10 cm, bytt til tynnere pinner.

-------------------------------------------------------

Strikkefasthet – Se hvordan og hvorfor du måler her
Alternativt garn – Se hvordan du kan bytte garn her
Garngruppe A til F – Bruk samme oppskrift og bytt garn her
Garnforbruk ved alternativt garn – Bruk vår garnkalkulator her

-------------------------------------------------------


74% Alpakka, 18% Polyamid, 8% Ull
fra 68.00 kr /50g
DROPS Sky uni colour DROPS Sky uni colour 68.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Sky mix DROPS Sky mix 68.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
needles Pinner & Heklenåler Bestill
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 204kr. Les mer.

Instruksjoner

-------------------------------------------------------

FORKLARING TIL OPPSKRIFTEN:

-------------------------------------------------------

RILLE (strikkes frem og tilbake):
1 rille = Strikk 2 pinner rett.

MØNSTER:
Se diagram A.1. Diagrammet viser alle pinnene i mønsteret sett fra retten.

-------------------------------------------------------

START ARBEIDET HER:

-------------------------------------------------------

TEPPE – KORT OVERSIKT OVER PLAGGET:
Arbeidet strikkes frem og tilbake på rundpinne.

TEPPE:
Legg opp 101-137 masker på rundpinne 4 med Sky. Strikk 2 RILLER frem og tilbake – les forklaring over. Nå strikkes det mønster slik fra retten:
Strikk 5 kantmasker i rille, strikk diagram A.1A over de neste 3 maskene, strikk diagram A.1B til det gjenstår 9 masker (= 14-20 rapporter i bredden), strikk diagram A.1C over 4 masker, og avslutt med 5 kantmasker i rille.
Når diagrammet er strikket ferdig i høyden, gjentas det videre på samme måte til ferdig mål. Strikk slik til arbeidet måler ca 51-79 cm fra oppleggskanten – avpass gjerne etter en hel rapport i høyden.
Strikk 2 riller og fell av med rett på neste pinne.

Diagram

symbols = rett fra retten, vrang fra vrangen
symbols = 2 rett sammen
symbols = ta 1 maske løs av pinnen som om den skulle strikkes rett, strikk 1 rett, løft den løse masken over masken som ble strikket
symbols = mellom 2 masker lages det 1 kast om pinnen
symbols = ta 1 maske løs av pinnen som om den skulle strikkes rett, strikk 2 rett sammen, løft den løse masken over maskene som ble strikket sammen
diagram
signature-image signature

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (13)

country flag Marie wrote:

Begin ik de eerste rij met 5 r en dan A.1A 1 omslag, 1r, 2r samen en dan B 1 omslag, 1r, 1 afhalen ... Volgende 5 r, dan A 1 omslag, 2r samen 1r en dan B 1 omslag ... Hoe moet ik de derde rij A starten ? 5r en dan ? Ik begrijp echt niet dat A achteraan staat.

01.03.2022 - 21:43

country flag Marie wrote:

Waarom staat A.1C vooraan en niet A.1A als je met A.1A moet beginnen ? Zie ik iets over het hoofd ?

01.03.2022 - 20:34

DROPS Design answered:

Dag Marie,

Als je begint met het telpatroon lees je de eerste naald van rechts naar links. Je begint de eerste naald aan de goede kant en je begint dus rechts onder van het patroon. De tweede naald is de teruggaande naald en dan lees je van links naar rechts. Je leest het patroon van onder naar boven.

02.03.2022 kl. 11:36

country flag Veronika wrote:

Har strikket mønsteret til pinne 3. Diagramene går over i hverandre, så jeg skjønner ikke hvordan jeg skal strikker den? Skal hele diagramet gjentas pinnen ut?

29.01.2022 - 12:56

DROPS Design answered:

Hei Veronika. Du strikker 5 kantmasker, deretter strikker du A.1a over de neste 3 maskene, deretter strikker du A.1b (14 eller 20 ganger), så A.1c over 4 masker og avslutt med 5 kantmasker i riller. Det er kun A.1b (som går over 6 masker) som gjentas pinnen ut. A.1a og A.1c strikkes kun 1 gang i hver side på hver rad. mvh DROPS Design

31.01.2022 kl. 15:33

country flag Dggi wrote:

Ich muss nochmal fragen: wie liest man A1.B Zeile? 1 M re, 2 m re zus., 1 Umschlag, 1 M re, 1 Umschlag, 1 M wie zum Rechtsstricken abheben, 1 Masche rechts, die abgehobene Masche über die gestrickte ziehen ? Ist das korrekt?

26.01.2022 - 18:53

DROPS Design answered:

Liebe Daggi, ja genau so wird die 1. Reihe in A.1B gestrickt. Viel Spaß beim stricken!

27.01.2022 kl. 08:37

country flag Daggi wrote:

Hallo, ich habe es jetzt schon einige Male versucht nachzustricken, aber die Beschreibung ist nicht ganz deutlich ausformuliert: wie muss denn Diagramm A.1B z.B. in Reihe 3 gestrickt werden, bis am Ende die 9 M übrig sind? Eine Videoanleitung des Rapports wäre super, denn bei mir sieht das Muster nie so aus wie auf den Fotos. :( Liebe Grüße, Daggi

25.01.2022 - 14:23

DROPS Design answered:

Liebe Daggi, stricken Sie zuerst 5 Maschen Krausrechts, dann A.1A über die 3 nächsten Maschen, dann A.1B wiederholen Sie bis 9 Maschen übrig sind, dann stricken Sie die 4 Maschen in A.1C und 5 Maschen krausrechts. Bei der 3. Reihe stricken Sie die letzte Masche in A mit den 2 ersten Maschen B zusammen; und die letzte Masche in B mit den 2 ersten Maschen von nächsten B oder dann von C zusammen. Viel Spaß beim stricken!

25.01.2022 kl. 16:45

country flag Marco Esposito wrote:

Salve il terzo ferro dello schema A1 è poco chiaro, l’accavallata doppia va ripetuta sempre ??

01.01.2022 - 11:42

DROPS Design answered:

Buongiorno Marco, si, deve continuare a ripetere il diagramma A.1 come indicato. Buon lavoro!

02.01.2022 kl. 14:41

country flag Else Margarethe wrote:

Første mønsterrad strikkes med A1A, A1B og A1C, så en omgang vrang (som blir rett på retten)(?) og hva så omgang tre? Er det delt inn i A (3 m),B(gjentatt) og C(4m)? A1A er over tre masker i første rad, men skjønner ikke hvordan jeg skal gjøre det i tredje! Eller strikkes den fra første til siste maske repetert gjennom hele omgangen fra og med tredje omgang i mønsteret?

11.10.2021 - 23:24

DROPS Design answered:

Hej Else, 3. pind strikeks således: 1rm, 1 omslag, 1rm, **lyft 1 maska av stickan som om den skulle stickas rät, sticka 2 maskor räta tillsammans, drag den lyfta maskan över maskorna som stickades tillsammans, 1rm, 1omslag,1rm, 1omslag, 1rm** upprepa ** till ** till du har 2maskor kvar som stickas 1rm, 1omslag, 1rm :)

13.10.2021 kl. 09:34

country flag Sue wrote:

Whatever I do I cannot get my blanket to look like the photo? I have unravelled several times. I have put stitch markers every pattern repeat but I cannot seem to work it out. Help

14.09.2021 - 20:04

DROPS Design answered:

Dear Sue, it is very difficult, if not impossible to tell what you might be doing wrong without any specific information. How your blanket is different? What is it that does not add up? Are you making sure your stitches are not twisted? Are you making sure that the left leaning and right leaning decreases are at theeir right place? We would like to help you, but the information you given us, is just not enough.

15.09.2021 kl. 01:13

country flag Christine wrote:

Au 3e rang du diagramme A.1, comment je fais pour répéter le diagramme A.1B il chevauche sur le A et le C. Dois-je faire ABC et les répéter? Merci (design 39-7)

11.09.2021 - 00:32

DROPS Design answered:

Bonjour Christine, au 3ème rang de A.1A, tricotez la dernière maille de A.1A avec les 2 premières mailles de A.1B, puis tricotez la dernière maille de A.1B avec les 2 premières mailles du A.1B suivant et de A.1C à la fin du rang. Bon tricot!

13.09.2021 kl. 08:21

country flag Sara wrote:

Hei! Da jeg hadde strikket første rad av diagrammet satt jeg igjen med 10 m på pinnen istedenfor 9. Reduserte derfor maskeantallet til 136. Kan dette stemme? Jeg lurte også på om A1A over de første 3m og deretter A1B til det er 9m igjen gjelder på alle radene oppover i diagrammet, eller om dette kun gjaldt 1. rekke. I 3.rekke går diagrammene over i hverandre så forstår ikke helt hvordan det skulle la seg gjøre å følge instruksjonene som står i teksten på resten av mønsteret.

22.08.2021 - 23:35

DROPS Design answered:

Hej Sara, 5+3+120+4+5 = 137 masker (A består af 3 masker og C består af 4 masker) :)

25.08.2021 kl. 11:04

Kommentér oppskrift DROPS Baby & Children 39-7

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.