Hvad er nyt?

Vil du få information når vi har nye opskrifter og kører nye tilbud? Tilmeld dig vor mailingliste!

Nye Produkter

Nye farver

Har du set alle de nye farver vi har lagt til vores farvekort?

Fantastiske nyheder! Vi har fået masser af nye smukke farver i DROPS farvekort.

Du finder nye farver at vælge imellem i DROPS Baby Merino, DROPS Paris, DROPS Safran og DROPS Snow. Kan du vælge en ny favorit?

Se alle de nye farver her

Publiceret den

Nye Produkter

Flotte nye farver!

Har du set alle de nye farver vi har lagt til vores farvekort?

De seneste par måneder har vi haft travlt med at opdatere DROPS farvekortet. Vi har fået masser af nye smukke og trendy farver ind, som vi er sikker på at du også vil elske, i følgende kvaliteter; DROPS Air, DROPS Alaska, DROPS Flora, DROPS Kid-Silk, DROPS Merino Extra Fine, DROPS Nepal, DROPS Nord, DROPS Sky og DROPS Wish.

Se alle de nye farver her

Publiceret den

Nye Produkter

Tid for udsalg!

Få 30% rabat på DROPS Wish til og med 21. Maj!

Glade nyheder! 🥳 Fra og med i dag 30. April til og med 21. Maj kører vi et introduktionstilbud på vores seneste tilskud til sortimentet - DROPS Wish. Det betyder at du får hele 30% RABAT på dette fantastiske garn!

Gå ikke glip at dette tilbud. Det er et perfekt tilfælde at prøve dette fantastiske garn, som blandt andet kan strikkes på alle DROPS Snow opskrifter! Du finder mere information om garn og farver inde på farvekortet.

Se DROPS Wish her

Publiceret den

Nye Produkter

Masser af nye farver!

DROPS ❤ You #7 farvekortet er blevet opdateret...

Fantastiske nyheder! DROPS ❤ You #7 har fået 19 nye farver, hvilket giver ialt 38 flotte farver og mange af dem findes allerede tilgængelige ude hos DROPS butikkerne ❤

Ved du allerede nu hvad du vil lave i de nye farver? Husk at tagge dine billeder med #dropslovesyou7 så vi også kan se dem!

Se alle farverne her

Publiceret den

Nye Produkter

Nye farver

Har du set alle de skønne nye farver?

Flotte nyheder! Vi har lagt masser af nye farver til i vores farvekort; DROPS Alpaca, DROPS Flora, DROPS Lima og DROPS Nord. Det kan være at en af disse bliver din nye yndlingsfarve?

Se alle nye farver her

Publiceret den

Nye Produkter

Her er DROPS Wish!

Superblød i alpaca, uld og bomuld

Her er DROPS Wish ✨ Seneste tilskud til DROPS sortimentet er endelig på markedet! Fluffy, let og superblød, DROPS Wish er lavet i en kombination af baby alpaca, merinould og pima bomuld, så det kan ikke blive bedre 😉 Med samme følelse som DROPS Air, og en tykkelse som DROPS Snow er DROPS Wish det perfekte valg til veste, bluser, jakker samt dejlig tykke tilbehør som huer og halstørklæder med mere!

Læs mere om DROPS Wish her

Publiceret den

RSS feed