DROPS Extra / 0-517

Snow Slippers by DROPS Design

Huovutetut DROPS tohvelit, ihana joululahja kaksinkertaisesta ”Alpaca”-langasta.

DROPS design: Malli nro Z-384-joulu
------------------------------------------------------------
Koko: 35/37 - 38/40 - 42/44
Jalkapohjan pituus: n. 23 - 26 - 29 cm
Langanmenekki: Garnstudion DROPS ALPACA:
150-200-200 g nro 0100, luonnonvalkoinen

DROPS PUIKOT NRO 5,5.
NEULETIHEYS: 16 s x 20 krs sileää neuletta kaksinkertaisella Alpaca-langalla, puikoilla nro 5,5 = 10 x 10 cm ennen huovutusta. Huovutuksen jälkeen: n. 24 s x 29 krs = 10 x 10 cm.
DROPS HELMIÄISNAPPI (540): 2 kpl.
------------------------------------------------------------

Etkö ole varma minkä koon mukaan sinun tulisi neuloa/virkata? Kuvan malli on noin 170 cm pituinen ja käyttää kokoa S tai M. Mikäli teet puseron, jakun, mekon tai muuta vastaavaa, löydät valmiin neuleen mitat (cm) ohjeen alareunassa olevasta mittapiirroksesta.

(Siirry ohjeeseen)

Lankatyyppi
Deals alkaen
alkaen 1.40 EUR

Vinkkejä & Apua

Kiitos kun valitsit DROPS Design mallin!

Teemme parhaamme, jotta ohjeemme olisivat mahdollisimman helppoja seurata.

Tästä syystä jokaisella ohjeella on omat opastavat ohjevideot, jotka löytyvät sivun alareunasta.

Meiltä löydät myös oppitunteja, joiden avulla opit ohjeissamme käytettyjä tekniikoita vaihe vaiheelta. Löydät ne tästä!

------------------------------------------------------------
TOHVELI: Neulotaan yhtenä kappaleena, sauma keskellä edessä ja takana. Aloita neulominen keskeltä takaa (KS. MITTAPIIRROS). Luo löyhästi puikoille nro 5,5 kaksinkertaisella Alpaca-langalla 76-80-86 s ja neulo sitten sileää neuletta. TARKISTA NEULETIHEYS! Kun työn pituus on 6-7-7 cm, jatka neulomista vain vasemman reunan uloimmilla 16 s:lla ja siirrä muut s:t apulangalle. Neulo näillä 16 s:lla 7 cm, päätä s:t. Ota apulangalla odottavat s:t työhön ja luo työn vasempaan reunaan 16 s. Jatka neulomista kaikilla silmukoilla. Kun työn pituus alussa olevasta luomisreunasta mitattuna on 8-9-9 cm, neulo seuraava krs (= nurja puoli) näin: neulo 4 s, päätä 9 s, neulo krs loppuun. Luo seuraavalla krs:lla 9 s päätettyjen silmukoiden tilalle. Kun työn pituus on 18-19½-21½ cm, päätä kummastakin reunasta 4-4-5 s = 68-72-76 s. Päätä sitten kummastakin reunasta joka 2. krs: 2 x 4 s ja sitten vielä joka 4. krs: 8-9-10 x 1 s = 36-38-40 s. Neulo kunnes työn pituus on 34-38-42 cm, päätä s:t löyhästi.
Neulo toinen tohveli ensimmäisen peilikuvaksi, eli kun työn pituus on 6-7-7 cm, jatka neulomista vain oikean reunan uloimmilla 16 s:lla.

VIIMEISTELY: Taita tohveli kaksinkerroin ja ompele sauma keskeltä takaa uloimmista silmukanreunoista. Ompele samalla tavalla jalan päällä edessä.
Huovuta tohvelit pesukoneessa (KS. SELITYS ALLA). Pue tohvelit jalkaan niiden ollessa vielä märät, jotta tohvelit muotoutuisivat oikean kokoisiksi. Kiinnitä lopuksi nappi tohvelin läppään.

HUOVUTUS: Työnnä pieni muovipussi tohvelin kärkeen ja kiinnitä se hakaneulalla, jottei kärkiosa huopuisi yhteen. Laita tohvelit pesukoneeseen ja käytä pesuainetta ilman entsyymejä ja optisia valkaisuaineita. Aseta kone 40 asteen pesuohjelmalle, tavallinen linkous, ei esipesua. Elleivät tohvelit huovu riittävästi ne voidaan pestä uudelleen. Jos tohvelit tulevat liian pieniksi, laita ne veteen kunnes ne ovat läpimärät ja venytä ne sitten oikean kokoisiksi. Jatkossa tohvelit pestään samoin kuin villavaatteet.

Piirros

= kantapää keskellä takana, kiinnitetään kohtaan B
= kantapää keskellä takana, kiinnitetään kohtaan A
= keskellä jalan alla
= neulomissuunta

Liittyvät ohjeet

Tarvitsetko apua? Tässä muutama opetusvideo, jotka voivat olla avuksi!

Saadaksesi lisää apua ohjeen kanssa, ole hyvä ja ota yhteyttä liikkeeseen, josta ostit langat. Mikäli olet ostanut DROPS lankoja, takaamme sinulle ammattimaista apua DROPS ohjesiin erikoistuvilta liikkeiltä.

Kaikki ohjeet käydään tarkasti läpi, mutta virheitä voi silti esiintyä. Kaikki ohjeet käännetään norjasta ja voit aina tarkistaa mittoja ja lukuja alkuperäisestä ohjeesta.

Mikäli uskot löytäneesi ohjeesta virheen, näppäile kommenttisi tai kysymyksesi ohjeen yläreunan Komentti-kenttään. Siirry mallin DROPS Extra 0-517 alkuperäisohjeeseen.