DROPS Brushed Alpaca Silk

Ylellinen sekoitus harjattua alpakkaa ja mulberry silkkiä

alkaen:

2.40€

per 25 g

Sisältö: 77% Alpakkaa, 23% Silkkiä
Lankaryhmä: C (16 - 19 silmukkaa) / 10 ply / aran / worsted
Paino/juoksevuus: 25 g = n. 140 m
Puikot: 5 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 17 s x 22 krs
Pesuohjeet: Käsinpesu, max 30 C / Tasokuivaus

Made in: Peru
Raaka-aineiden alkuperämaa: Alpakkaa Perusta, silkkiä Kiinasta

Tällä langalla on Oeko-Tex® sertifikaatti (sertifikaatti numero 23.HPE.36896), Standard 100, Class II, joka on saatu Hohenstein Institute. Tämä tarkoittaa, että lankaa on testattu, että se ei sisällä lainkaan haitallisia kemikaaleja ja että sitä on turvallista käyttää. Class II tarkoittaa, että lanka sopii käytettäväksi paljasta ihoa vasten, kuten puseroissa, paidoissa, patjoissa ym.

DROPS Alpaca Party Sale

30% alennusta

Tarjous on voimassa 08.12.2023 saakka
Lankatyyppi
DROPS hinta
Diilit alk.
DROPS Brushed Alpaca Silk
uni colour
3.40 EUR
2.40 EUR
n/a

Liikkeet, jotka myyvät kyseistä lankaa verkossa

Klikkaa Tilaa-nappia, niin pääset suoraan DROPS jälleenmyyjän omaan verkkokauppaan, josta voit tehdä tilauksen.

Liikenimi Nettihinta
Käsityöliike Menita
Espoo
2.40 EUR
25g
Tilaa
Käsityöliike Menita
Helsinki
2.40 EUR
25g
Tilaa
Lankapuoti Tres Lilium
Eura
2.40 EUR
25g
Tilaa
Lasimäen Linnanrouva
Iittala
2.40 EUR
25g
Tilaa
Liljan Lankakauppa
Leväsjoki
2.40 EUR
25g
Tilaa
LindeHobby
Webstore
2.40 EUR
25g
Tilaa
Nappinja
Pori
2.40 EUR
25g
Tilaa
Tapion Kauppa
Päntäne / Kauhajoki
2.40 EUR
25g
Tilaa
Adlibris.com
Webstore
2.40 EUR
25g
Tilaa
Elämänpuoti
Vilppula
2.40 EUR
25g
Tilaa
Eurohamsteri Oy
Kankaanpää
2.40 EUR
25g
Tilaa
Inkas Garn Shop
Jakobstad
2.40 EUR
25g
Tilaa
Kärkkäinen
Palokka
2.40 EUR
25g
Tilaa
Kärkkäinen Oy
Ylivieska
2.40 EUR
25g
Tilaa
Kärkkäinen Oy
Lahti
2.40 EUR
25g
Tilaa
Kärkkäinen Oy
Oulu
2.40 EUR
25g
Tilaa
Kärkkäinen Oy
Webstore
2.40 EUR
25g
Tilaa
Kärkkäinen Oy Ii
Il
2.40 EUR
25g
Tilaa
Korson Aseman Puoti
Vantaa
2.40 EUR
25g
Tilaa
Lankakauppa Tänkimäätein
Pihtipudas
2.40 EUR
25g
Tilaa
Lankapuoti MariUll Oy
Webstore
2.40 EUR
25g
Tilaa
Made in Uppa Oy
Webstore
2.40 EUR
25g
Tilaa
Paapo Oy
Alajärvi
2.40 EUR
25g
Tilaa
Pienenpieni Lankakauppa
Webstore
2.40 EUR
25g
Tilaa
Popana
Ekenäs
2.40 EUR
25g
Tilaa
RainboWool
Turku
2.40 EUR
25g
Tilaa
Riikka-Piikka Ky
Joroinen
2.40 EUR
25g
Tilaa
Rva Silmusolmun lankakauppa
Webstore
2.40 EUR
25g
Tilaa
SEVENON Art Glass STUDIO
Hamina
2.40 EUR
25g
Tilaa
Skafferi Ett AB/ Valv Ett
Bromarv
2.40 EUR
25g
Tilaa
Teetee SHOP Oy
Porvoo
2.40 EUR
25g
Tilaa
VillaPuikko
Webstore
2.40 EUR
25g
Tilaa
Vörå Handarbetsaffär
Vasa
2.40 EUR
25g
Tilaa
Wetterhoff OY
Hämeenlinna
2.40 EUR
25g
Tilaa

Tarkista tästä , löytyykö lanka paikallisliikkeestäsi.

36 Värit DROPS Brushed Alpaca Silk

luonnonvalkoinen
uni colour 01
vaalea beige
uni colour 04
beige
uni colour 05
new
manteli
uni colour 36
new
suklaa
uni colour 38
harmaa
uni colour 03
vaaleanharmaa
uni colour 02
new
helmiäisharmaa
uni colour 35
keltainen
uni colour 30
curry
uni colour 19
mandariini
uni colour 29
new
sievä aprikoosi
uni colour 37
vaalea ruoste
uni colour 22
ruoste
uni colour 24
koralli
uni colour 06
punainen
uni colour 07
kirsikanpunainen
uni colour 18
kirkas roosa
uni colour 31
roosa hiekka
uni colour 20
hillitty roosa
uni colour 12
kanerva
uni colour 08
viininpunainen
uni colour 23
farkunsininen
uni colour 13
vaalea laventeli
uni colour 17
new
sievä orkidea
uni colour 34
pacific blue
uni colour 28
koboltinsininen
uni colour 26
teräksensininen
uni colour 25
aamusumu
uni colour 14
vaalea merenvihreä
uni colour 15
new
pistaasijäätelö
uni colour 33
salvianvihreä
uni colour 21
metsänvihreä
uni colour 11
new
sammaleenvihreä
uni colour 32
sademetsän kaste
uni colour 27
musta
uni colour 16

Tuotetiedot

Ylellinen lanka, jossa on korkealaatuinen sekoitus pehmeää, harjattua superfine alpakkaa ja hienostuneesti kiiltävää silkkiä - DROPS Brushed Alpaca Silk -lanka on superpehmeä ja langassa on hienostunut värikartta, värit vaihtelevat pehmeistä beigen ja harmaan sävyistä, herkullisiin punaisiin ja lilan sävyihin.

DROPS Brushed Alpaca Silk -langan leijuvan keveyden ja yllättävien lämpimien ominaisuuksien vuoksi, se sopii hyvin sekä pienempiin että suurempiin neuleisiin. Isoilla puikoilla neule valmistuu melko nopeasti. Yhdistele lanka muihin lankoihin, ja neuleesta tulee erityisen ihana ja pehmeä.

Lue lisää tuotteidemme kestävyydestä tässä


Muistutamme vielä siitä että värien sävyt saattavat vaihdella hieman eri tietokoneiden näyttöjen välillä, niinkuin myös eri värjäyskertojen välillä voi usein olla pieniä eroja.

Miten hoidan kyseistä lankaa?

yarn wash

Käsinpesu, max 30 C / Tasokuivaus

Mitä merkit merkitsevät?

Read more about washing yarn

Onko sinulla kysymys tästä langasta?

Katso listaus usein kysytyistä kysymyksistä (FAQ) langoistamme.

1) Minkä tyyppisiä kuituja DROPS langoissa on?

Lankaa voidaan valmistaa suuresta eri määrästä luonnollisia ja synteettisiä kuituja. DROPS langat ovat suuressa määrin valmistettu villasta, puuvillasta, alpakasta, pellavasta, mohairista ja silkistä. Jokaisella kuidulla on omat ominaisuutensa, ja usein niitä yhdistetään, jolloin eri kuitujen parhaimmat ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa. Karkea lanka on vahvempaa ja kestävämpää, kun taas hienommat kuidut ovat pehmeämpiä ja mukavampia. Tässä lisätietoa käyttämistämme kuiduista:

Alpakka:
Alpakka fleece on alpakasta saatava luonnollinen kuitu. Kuitua voidaan rakenteeltaan verrata lampaan villakuituun. Kuidun pehmeys tulee sen pienestä halkaisijasta, joka muistuttaa merinovillaa. Kuitu on pehmeä, kestävä, ylellinen ja silkkinen. Alpakkakuiduista valmistettu lanka ei helposti huovu tai nyppyynny. Lanka voi olla kevyt tai raskas, riippuen siitä miten sitä on kehrätty. Vaikka kuitu muistuttaa lampaan villaa, se on lämpimämpää ja se ei kutita. Kuitu ei sisällä lanoliinia, joten se sopii hyvin allergikoille. Alpakoita on olemassa 22 eri luonnollisena värinä, värejä löytyy yli 300 eri sävyssä esim. sinimusta, ruskeamusta, ruskea, valkoinen, hopea ja harmaa.

Mohairi:
Tämä kuitu tulee angoravuohesta ja sitä pidetään ylellisenä kuituna. Mohairlanka on yhtä lämmintä kuin villa, mutta paljon kevyempää; se on kestävää, imee väriä hyvin eikä se helposti huovu. Mohairkuidulla on myös tunnusmerkillinen kiilto, joka syntyy tavasta jolla se heijastaa valoa. Vaikka kuitu on kova, siitä kehrätään useimmiten hyvin kuohkea lanka. Neuleista tulee ilmavat ja kiiltävät.

Villa:
Villan kuidut tulevat lampaan ihosta ja kuidut ovat melko karkeat. Villan kaksi huomiota herättävää ominaisuutta ovat sen lämpöys ja huopuvuus, jotka johtuvat pinnan suomuista. Villan tyypit vaihtelevat lampaan rodusta riippuen.
Merinolampaiden villaa pidetään yhtenä kaikkein ylellisempänä villana, sen ominaisuuksiin kuuluu hienous ja pehmeys. Kaikki DROPS lankojen merinovilla tulee Etelä-Amerikasta, eläimistä joita ei ole altistettu Mulesingille.
Puhdas uusi villa on villa, joka valmistetaan suoraan lampaan villasta, sitä ei ole kierrätetty jo olemassa olevista villaneuleista. Koneessa pestävä villa on kemiallisesti käsitelty, jotta kuidun pinnasta tulisi tasaisempi (katso Superwash).

Silkki:
Silkkikuitu on hieno pitkä kuitu, jota tuotetaan koiperhosen toukan, eli silkkitoukan, kotelosta. Silkkitoukka on viljelty, mutta villi- tai tussahsilkki tuotetaan villien silkkitoukkien koteloista. Silkkikuitu kuuluu kaikkein kestävimpiin luonnollisiin kuituihin ja siitä tuotetaan kaunis neulelanka. Kuitua voidaan yhdistää toisiin kuituihin, eteenkin villaan, todella kaunein tuloksin. Silkkiä voidaan myös värjätä luonnollisilla väreillä.

Kasviskuidut:
On olemassa useita eri tyyppisiä kasviskuituja, jotka löytyvät taimien tai kasvisten soluseinistä. Näistä kaikista kuitutyypeistä kaksi tunnetaan suurina neule- tai tekstiilikuituna. Nämä ovat puuvilla ja pellava.
Puuvilla on puuvillasiementen ympärillä olevat kuidut, ja se on melkein täyttä selluloosaa. Puuvilla on enimmäkseen valkoista, mutta vihreitä ja ruskeita vaihtoehtoja löytyy myös. Puuvillakuitu kehrätään useimmiten langaksi ja neuleista tulee pehmeät ja hengittävät. Puuvilla sopii hyvin kesävaatteisiin ja -asusteisiin. Lanka on silkki- ja pellavalankaa heikompaa, mutta villaa vahvempaa.
Merseroitu puuvilla on puuvillaa, jota on käsitelty merseroimalla. Tämä käsittely antaa puuvillaneuleille ja -langoille tavallista enemmän kiiltoa. Puuvilla on myös vahvempaa, se imee väriä hieman paremmin, neule ei myöskään homehdu yhtä helposti eikä se helposti nukkaannu. Neuleet eivät kutistu tai menetä muotoaan yhtä helposti kuin ”tavallisesta” puuvillasta tehdyt neuleet.
Pellava on kuitu, jota saadaan pellavataimenen varresta, pellava on kaikkia muita kuituja vahvempi. Pellavakuitu on melko pehmeä, suora ja kiiltävä ja se tulee iän myötä vain kauniimmaksi. Pellava on puuvillaa mukavampi kuitu kuumassa, koska se imee kosteutta paremmin ja kuivuu nopeammin .

Muut langoissamme käytetyt materiaalit ovat ym. synteettiset kuidut kuten akryyli, viskoosi, polyamidi (nailon) ja polyesteri.

2) Mikä on polyamidi?

Polyamidikuitu, tai nailon, on hyvin vahva, kestävä, kevyt, helposti hoidettava (voidaan pestä pesukoneessa ja kuivattaa kuivausrummussa) ja joustava. Tämän ansiosta kuitu voidaan yhdistää muihin kuituihin, jolloin saadaan todella kestäviä lankoja kuten esim. sukkalankoja .

3) Minkä tyyppistä tietoa DROPS vyötteistä löytyy?

Kaikista DROPS lankojen vyötteistä löytyy seuraavat tiedot: kuitusisältö (villa, puuvilla jne.), paino (g), juoksevuus (m), pesuohjeet ja merkit (selitetään tässä), värinumero, eränumero ja lankaryhmä.

4) Mitkä ovat DROPS lankaryhmät?

Kaikki DROPS langat luokitellaan 6 eri paksuusryhmään (A-F). Samaan lankaryhmään kuuluvilla langoilla on sama neuletiheys, joten niitä voidaan käyttää toistensa lankavaihtoehtoina. Lankojen juoksevuus voi kuitenkin vaihdella, joten käyttäessäsi lankavaihtoehtoa, laske aina neuleeseen tarvittava metrimäärä.

5) Voinko käyttää lankavaihtoehtoja?

Kyllä, kunhan langassa on oikea neuletiheys. Tee aina mallitilkku ja tarkista, että leveyssuunnassa on oikea määrä silmukoita ja että korkeussuunnassa on oikea määrä kerroksia.

Ota huomioon, että eri lankojen rakenteet antavat neuleelle erilaiset pinnat. Lankojen juoksevuudet voivat myös vaihdella, joten käyttäessäsi lankavaihtoehtoa, laske aina tarvittava metrimäärä.

Lue lisää siitä, miten lasket korvaavan langan metrimäärän - ja miten korvaat 1-kertaisen langan esim. 2-kertaisella toisella langalla, tästä.

6) Mitä tarkoittaa “Superwash” käsitelty?

Superwash villa on erityinen villatuote, jota on käsitelty koneessa pestäväksi. Usein ihmiset välttävät villalankojen käyttämistä, koska neuleet kutistuvat helposti (jotkut kuitenkin kutistavat villaa tahallaan). Kun villa on superwash käsitelty, neuleet eivät kutistu. (Lue lisää tästä).

7) Mitä tarkoittaa “Öko-Tex® sertifiointi”?

Öko-Tex® Standardi 100 esiteltiin 1990-luvun alussa. Tämä on myrkytön vaihtoehto, joka ei vaaranna terveyttä. Öko-Tex® Standardi 100 on maailmanlaajuinen tekstiilien raaka-aineiden testaus- ja sertifiointijärjestelmä kaikissa tuotantoprosessin vaiheissa. Haitta-aineiden testaus käsittää aineita, joita on kielletty tai säädetty lain mukaisesti, kemikaaleja joita tiedetään olevan terveydelle haitallisia sekä rajoituksia joita sisällytetään varotoimina terveyden ylläpitämiseksi.

Lisätietoja löydät tästä www.oeko-tex.com

8) Missä DROPS langat valmistellaan?

Nämä tiedot löytyvät hinnastomme eri värikartoista.

9) Miksi lankanne ovat niin halpoja?

Pohjois-Euroopan laajimpana neulelankojen ja neulemallien tuottajana meillä on ainutlaatuinen tilaisuus työskennellä kaikkein parhaimmilla raaka-aineilla ja tehdä sinua hyödyntäviä säästöjä. Tästä syystä voit ostaa DROPS langat 20-30% muita samankaltaisia tuotteita halvemmalla!

10) Miten tarkat verkkosivujenne värit ovat?

Kun laadimme värikarttojen värit, pyrimme saavuttamaan mahdollisimman tarkat värit. Valitettavasti emme pysty takaamaan miten värit esiintyvät näytölläsi. Jokainen näyttö näyttää värejä eri tavalla, jotkut värit voivat esiintyä tummempina kuin ne ovat todellisuudessa, ja jotkut näytöt voivat näyttää värejä himmeämpinä. Mikäli huomaat, että useat lankavärit erottuvat näytölläsi todellisesta väristä, voit muuttaa näyttösi asetuksia.

11) Mikä on microni? Mitä tarkoittaa super fine / extra fine?

Langan hienous mitataan microneissa (tuhansissa millimetreissä). Super fine alpakkavilla on 26-28 micronia. Fine merinovilla on vähemmän kuin 21,5 micronia ja extra fine merinovilla on alle 19,5 micronia. Mitä vähemmän microneja, sitä pehmeämpi ja hienompi lanka yleensä on. Mitä enemmän microneja langassa on, sitä kestävämpi lanka on.

12) Miksi liukuvärjättyjen kerien sävyt eivät ole samanlaiset?

Kaksi samaan värinumeroon kuuluvaa lankakerää voivat poiketa toisistaan eri syistä. Syyt voivat olla seuraavat: 1) Kerät eivät kuulu samaan värierään; 2) kerät on värjätty käyttämällä tekniikkaa nimeltään ”magic print” (kyseistä tekniikkaa käytetään esimerkiksi DROPS Deligt-langan värjäyksessä). Tämän tekniikan ansiosta jokainen kerä saa ainutlaatuisen värisävyn ja värit liukuvat kauniisti toisiinsa, tällöin samassa värierässä voi kuitenkin esiintyä vaaleampia ja tummempia sävyjä. Tämä ei ole virhe tai puute, vaan tunnusomaista kyseiselle langalle.

13) Lankaliikkeestäni ei löydy haluamaani väriä, mitä teen?

Mikäli DROPS liikkeestäsi ei löydy haluamaasi väriä, ota yhteyttä DROPS Super Store liikkeeseen (kultaisella merkillä varustetut liikkeet) - he hankkivat sinulle kyseisen värin, vaikka sitä ei löytyisi heidän omasta varastostaan. Katso listaus kaikista DROPS liikkeistä tässä.

14) Mistä löydän tietyn värin tietyn värierän?

Ota aina ensin yhteyttä DROPS liikkeeseesi. Mikäli heiltä ei löydy tarvitsemaasi värierää, voit kysyä muilta neulojilta ja virkkaajilta DROPS Työpajassa Facebookissa tai Ravelryssa onko heillä kyseistä värierää kotonaan ja ovatko he valmiita luopumaan siitä.

15) Miksi langasta irtoaa karvaa

Langasta irtoaa karvaa, koska sitä ei ole kierretty niin tiukasti, että kaikki kuidut pysyisivät kiinnittyneinä toisiinsa. Kaikissa langoissa on ylimääräisiä kuituja (tuotannollisista syistä), jotka irtoavat karvana tai nukkana. Riippuen siitä, miten lanka on kierretty, siitä irtoaa joko enemmän tai vähemmän karvaa. Harjatuissa langoissa (”karvaisemmissa” langoissa) kuten DROPS Melody-langassa, näitä irtonaisia kuituja on enemmän kuin muissa langoissa, ja tästä syystä siitä irtoaa myös enemmän karvaa. Riippuen siitä, minkä vaatteen puet neuleen alle, neuleesta voi irrota enemmän karvaa, esim. jos alla oleva vaate hankaa neuletta. Tästä syystä emme voi taata, ettei neuleesta irtoaisi karvaa.

Alta löydät vinkkejä siitä, kuinka saat parhaimman lopputuloksen, kun työskentelet karvaisemman langan kanssa:

  • Kun neule on valmis (ennen pesua), ravistele vaatetta kunnolla, jotta irtonaisemmat karvat irtoavat. HUOM: Älä käytä nukkarullaa, harjaa tai jotain muuta työvälinettä, joka vetää langasta.
  • Aseta neule muovipussiin ja laita se pakastimeen - alhaisemman lämpötilan vuoksi kuidut irtoavat paremmin toisistaan. Jätä neule muutamaksi tunniksi pakastimeen, poista se pakastimesta ja ravistele sitä uudestaan.
  • Pese vaate lankavyötteen ohjeen mukaisesti. Karvaista neuletta ravistellaan sen kuivuttua, jotta karvat nousevat pystyyn ja ylimääräiset kuidut irtoavat.

Miten korvaan tämän langan?

Mikäli haluat korvata tämän langan toisella DROPS langalla, voit käyttää samaan lankaryhmään kuuluvan langan, tai kokeile lankamuunnintamme!!

Onko sinulla ongelmia ostettujen DROPS lankojen kanssa? Kun tilaat lankoja verkkosivujemme värikartasta tai ohjeesta, et tilaa suoraan DROPSilta, vaan jostakin sadoista maan DROPS liikkeistä. Tästä syystä sinun tulee säästää kerien vyötteet, ne ovat takuusi, kun otat yhteyttä DROPS liikkeeseen, josta ostit langat. DROPS liike, johon otat yhteyttä, auttaa sinua ja tekee tarvittaessa korvausvaatimuksen puolestasi. Katso listaus DROPS liikkeistä tässä.

Kommentit / Kysymykset (405)

country flag LAGNEAU Emmanuelle wrote:

Bonjour, dommage que la couleur bleu marine (un vrai marine !) ne figure pas dans le nuancier, peut-on espérer la voir arrivée ... J'espère ... merci par avance

21.11.2023 - 15:00

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Lagneau et merci pour votre proposition. Bon tricot!

21.11.2023 kl. 16:11

country flag Mille wrote:

Hej:) Hvornår kommer de nye farver i butikkerne? Jeg er interesseret i farve 33, og der står, at den er på lager hos grossisten, men ingen hjemmesider har den på farvekortet endnu.

06.11.2023 - 18:53

DROPS Design answered:

Hei Mille. Fargen er kommet på hovedlagret, men mulig den ikke er bestill inn til den butikken du ønsker å bestille fra. Ta kontakt med butikken og hør når de forventer å få inn fargen. mvh DROPS Design

13.11.2023 kl. 07:43

country flag Manuela wrote:

Hallo,\\r\\nkönnen Sie mir vom Garn DROPS Brushed Alpaca Silk\\r\\neine Farbkarte mit den Original Garn zusenden.\\r\\nLG Manu

28.09.2023 - 21:50

DROPS Design answered:

Liebe Manuela, das haben wir leider nicht, aber gerne wird Ihnen Ihr DROPS Händler mit den Farben weiterhelfen (auch per Telefon oder per E-Mail). Viel Spaß beim stricken!

02.10.2023 kl. 12:08

country flag Nina Quarg wrote:

Bitte was bedeutet "Maschen auf Rundnadel Nr. 4,5 mit Air anschlagen" aus der Anleitung Carly DROPS 186-30. Wie ist mit Air gemeint?? Nehme ich eine dickere Nadel, damit die Maschen nicht zu eng werden?? Vielen Dank Nina

24.07.2023 - 09:26

DROPS Design answered:

Liebe Frau Quarg, Air ist die Name einer unserern Wollen, hier lesen Sie mehr. Viel Spaß beim stricken!

27.07.2023 kl. 14:21

country flag Susanna Holm wrote:

Jeg synes at der er for få grønne farver i Alpaca Silk at vælge imellem - kun to farver. Jeg mangler en farve der kan bruges til en græsgrøn farve. Ellers er jeg glad for jeres farveudvalg i blå og grå farver. Vh Súsanna Holm

22.07.2023 - 11:39

country flag Karin wrote:

Kann ich eine Pullover auch nur mit einem Faden Brushed Alpaca Silk stricken,oder muss ich zwei Fäden verwenden?

02.07.2023 - 09:51

DROPS Design answered:

Liebe Karin, gerne können Sie mit nur 1 Faden Brushed Alpaca Silk stricken, hier finden Sie passenden Modellen. Viel Spaß beim stricken!

03.07.2023 kl. 11:21

country flag Amely wrote:

Eure brushed Alpaka Silk ist total der Hammer, was mir noch fehlt ist ein tolles leuchtendes grün, ich würde so sehr das papgeiengrün 43 mix von der Drops Air begrüßen, dann sind farbenfrohe Pullover, Jacken und Tücher absolut der Hingucker Ich freue mich drauf

21.04.2023 - 10:41

DROPS Design answered:

Liebe Amely, herzlichen Dank für Ihren Kommentar - ich habe Ihre Anfage weitergeleitet - diese grüne Farbe "papageigrünn" finden Sie mit Nr 48 bei Kid-Silk - mit 2 Fäden Kid-Silk können Sie dann 1 Faden Brushed Alpaca Silk umtauschen. Viel Spaß beim stricken!

24.04.2023 kl. 16:33

country flag Aude Vannini wrote:

Bonjour, Pensez-vous que je peux tricoter un pull islandais avec cette laine ? J'aimerais faire le modèle Afmæli avec un rendu légèrement "fluffy". Merci !

02.04.2023 - 16:39

DROPS Design answered:

Bonjour, nous ne connaissons pas le modèle que vous indiquez. Vous devez regarder si la longueur de fil indiquée, la tension de tricot et la texture de la laine sont similaires. Bon tricot!

09.04.2023 kl. 12:42

country flag Lyn wrote:

1. Is this yarn itch free? (like baby alpaca silk) 2. Can it be combined with 'Air' in colour work? 3. Can Stitch / inch be increased to prevent transparancy (vs doubling) without ill effect? (ie: matting, itchiness) If so, max recommended S/in. Thanks very much

08.03.2023 - 18:17

DROPS Design answered:

Dear Lyn, since each sensitivity is different, it might be easier to talk directly with your yarn store. You can combined Brushed Alpaca Silk with every yarn you like to, just swatch with the required needles to get the required tension. See all our patterns with brushed Alpaca Silk here - use filters if needed to sort the results. Happy knititng!

09.03.2023 kl. 09:19

country flag Jana wrote:

Hallo liebes Garnstudio-Team , ich möchte mich herzlich für die tollen, neuen Farben bedanken! Vor einiger Zeit habe ich mir 2 - 3 Farben davon gewünscht und siehe da, nun ist mein Wunsch in Erfüllung gegangen, Danke! Ich liebe dieses Garn 😍! Habe schon sehr, sehr viele Modelle damit nachgearbeitet! Ich rechne jetzt sogar ein Modell, was in "Melody" gestrickt ist, auf dieses Garn um und habe gleich 5 neue Farben davon bestellt! Viele liebe Grüße Jana

28.02.2023 - 19:01

country flag Assi wrote:

I ‘ve knitted with this yarn and it is super soft. However after using the garment the yarn becomes really felted and horribly used looking. Especially with light colors , it is something you would never use in public. Have you gotten other feedback about POOR QUALITY OF THIS YARN?!

13.01.2023 - 13:44

country flag Margarete wrote:

Hallo ihr Lieben! Ich möchte gerne wissen wieviele Knäule ich für einen Pullover Gr.48 brauchen würde. liebe Grüße Margarete

05.01.2023 - 16:37

DROPS Design answered:

Liebe Margarete, je nach der Maschenprobe, der Schnitt, dem Muster, usw wird die Garnmenge unterschiedlich sein - hier finden Sie alle unsere Anleitungen von Pullover im/mit Brushed Alpaca Silk davon lassen Sie sich inspirieren. Viel Spaß beim stricken!

05.01.2023 kl. 16:41

country flag MARTIN wrote:

Bonjour, j'ai besoin en urgence du coloris Drops Brushed Alpaca Silk 20 rose sable. Il est introuvable partout en France et ailleurs. Je téléphone à la terre entière sans réponse. Comment faire ? Merci.

30.11.2022 - 16:17

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Martin, cette couleur est malheureusement en rupture de stock et nous devrions en recevoir courant de cette semaine; ajoutez ensuite le temps que votre magasin la reçoive. Vous pouvez également essayer de demander à d'autres tricoteuses via notre DROPS Workshop. Bonne chance!

01.12.2022 kl. 11:52

country flag Linchy wrote:

Bonjour, J’ai commencé un pull avec de la laine couleur numéro 9 Lilas et je me rend compte qu’il est en rupture de stock partout. Il va me manquer une pelote… allez-vous en refabriquer ? D’avance merci

27.11.2022 - 20:50

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Linchy, je suis désolée, cette couleur a été retirée du nuancier de Brushed Alpaca Silk - n'hésitez pas à contacter les différents magasins en France ou expédiant en France pour savoir si l'un d'eux en a encore - ou bien essayez de demander à d'autres tricoteuses via notre DROPS Workshop si l'une d'elle peut vous aider. Bonne chance!

28.11.2022 kl. 11:12

country flag Marion wrote:

Bonjour, sur l'image de présentation, la pile qui contient une pelote naturel, rose et bleu/mauve, pouvez-vous me dire quelle est la référence de la pelote bleu/mauve? Est-ce le coloris 17 ou 28? Merci à vous! :) Marion

23.11.2022 - 09:16

DROPS Design answered:

Bonjour Marion, sur cette photo, c'est la couleur 17 qui est tout en dessous. Bon tricot!

23.11.2022 kl. 09:29

country flag Marga wrote:

I love the yarn brushed Alpaca Silk and saw nr 10 Violet can not be ordered anywhere. I really Ike to order16 peaces of it. Can i get it anywhere?

18.11.2022 - 00:28

DROPS Design answered:

Dear Marga, we unfortunately do not have this colour anymore, maybe one of our DROPS stores have still some? Feel free to contact them to check with them if they do. Or you can ask in our DROPS Workshop if someone can help you. Happy knitting!

18.11.2022 kl. 08:58

country flag Kay Radford wrote:

Hi I ordered this yarn from a now non-existent supplier so I need an answer from you as I can't visit original supplier or shop. No supplier of Drops in Australia and that is one of my questions. When will it be more readily available to Australian yarn suppliers? Q. 2 I am looking for a pattern in which I have the yarn doubled. Can you let me know what weight I should be searching for in patterns? Yarnsub says this is a lace weight. So double I should be looking for a sporting weight? Thanks

09.11.2022 - 14:03

DROPS Design answered:

Dear Mrs Radford; you will find the list of DROPS stores shipping worldwide here - you can contact them for any individual assistance. You can get help from our yarn groups where you can find the matching thickness - and more about yarn alternatives. Happy knitting!

09.11.2022 kl. 14:54

country flag Clotilde wrote:

Bonjour, Je souhaiterais faire un gilet pour ma fille en taille 4 ans. Savez vous combien de pelotes je dois prendre s'il vous plaît ? Cette laine a l'air parfaite ! En vous remerciant

01.11.2022 - 17:35

DROPS Design answered:

Bonjour Clotilde, tout va dépendre de votre tension/échantillon, texture choisie, forme voulue, point employé, etc... Nous n'avons pas vraiment de modèles à tricoter en taille enfant avec cette laine, mais vous trouverez ici des gilets à tricoter avec une laine du groupe C, comme Brushed Alpaca Silk - vous y trouverez peut-être l'inspiration. Bon tricot!

02.11.2022 kl. 07:49

country flag Kasia wrote:

Sklep bohoyarn.pl ma inne ceny, sporo wyższe, niż w promocji - trochę szkoda, że jest na pierwszej pozycji listy. Ale nitka jest cudna :)

15.10.2022 - 22:15

country flag Cristina wrote:

Hi, I'm considering making your pattern "Pearl Pointe" using your Brushed Alpaca Silk yarn in burgundy color - but I wonder, will the eyelets and details be visible? or is this yarn too fluffy and/or the color too dark to make them noticeable? I've looked through your patterns with eyelets for this yarn and they are mostly light-colored, so I can't tell whether it would work. Thanks in advance for your reply.

11.10.2022 - 15:29

DROPS Design answered:

Dear Cristina, you can find all our lace patterns worked with a red shade here as examples - using an alternative might always give you something more or less slightly different than on the picture, it might be a good idea to ask your DROPS Store for any further tips, they will help you to find the best matching alternative (even per mail or telephone). Happy knitting!

11.10.2022 kl. 16:22

country flag Hailey wrote:

How many skeins does it typically take to make a sweater? I don’t want to under buy!

26.08.2022 - 14:04

DROPS Design answered:

Dear Hailey, this will depend on your tension, on the shape of the sweater, on the number of strands worked, of the pattern chose etc... you will find all sweaters worked in Brushed Alpaca Silk here to inspire you. Happy knitting!

26.08.2022 kl. 15:54

country flag Deloras wrote:

Time to buy bitcoin at a bargain price. holder binance

19.08.2022 - 23:47

country flag Simone wrote:

Ich möchte gern einen Damenpullover in Größe S oversized stricken. Dazu möchte ich Alpaca brushed doppelfädig mit dicker Nadel verstricken. Wieviel Wolle benötige ich dafür? Vielen Dank

27.07.2022 - 20:37

country flag Veerle Smolders wrote:

Beste, is het mogelijk een staalkaart te bestellen met alle kleuren? Mvg

24.07.2022 - 22:27

DROPS Design answered:

Dag Veerle,

Helaas hebben wij geen staalkaarten voor onze wol. Wat vaak wel mogelijk is, is dat je bij je verkooppunt een aantal bollen extra besteld en de kleuren die je niet mooi vindt terug stuurt.

Het bestellen van garens gaat trouwens via een van de verkooppunten die onze artikelen verkopen; wij verkopen geen garens via de site. Via deze link vind je een lijst met verkooppunten.

16.08.2022 kl. 21:50

country flag Colleen Flemmer wrote:

Love your wool. Do you ship to New Zealand?

16.07.2022 - 13:12

DROPS Design answered:

Dear Colleen Flemmer, you can check out our shops with international shipping through the following link: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=19&w=1&cid=19

17.07.2022 kl. 07:52

Lisää kommentti ohjeeseen DROPS Brushed Alpaca Silk

Haluamme mielellämme kuulla mielipiteesi tästä langasta!

Mikäli haluat esittää kysymyksen, valitse oikea kategoria alla olevasta valikosta - tällä tavoin saat vastauksen nopeammin. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä *.

DROPS Brushed Alpaca Silk 03, harmaa
+ DROPS Daisy 05, keskiharmaa
DROPS Baby Merino 21, musta
+ DROPS Brushed Alpaca Silk 16, musta
DROPS Brushed Alpaca Silk 01, luonnonvalkoinen
+ DROPS Cotton Merino 01, luonnonvalkoinen
DROPS Brushed Alpaca Silk 01, luonnonvalkoinen
+ DROPS Daisy 02, marsipaani
DROPS Baby Merino 51, viininpunainen
+ DROPS Brushed Alpaca Silk 24, ruoste
DROPS Brushed Alpaca Silk 20, roosa hiekka
+ DROPS Flora 30, aavikkoruusu
DROPS Brushed Alpaca Silk 31, kirkas roosa
+ DROPS Flora 28, magenta
DROPS Alpaca Bouclé 0100, luonnonvalkoinen
+ DROPS Brushed Alpaca Silk 15, vaalea merenvihreä