DROPS Belle

Arjen luksusta!

alkaen:

1.99€

per 50 g

Sisältö: 53% Puuvillaa, 33% Viskoosia, 14% Pellavaa
Lankaryhmä: B (20 - 22 silmukkaa) / 8 ply / DK / worsted
Paino/juoksevuus: 50 g = n. 120 m
Puikot: 4 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 21 s x 28 krs
Pesuohjeet: Hienopesu 30 C / Tasokuivaus

Made in: EU
Raaka-aineiden alkuperämaa: Puuvillaa Pakistanista, pellavaa ja viskoosia Turkista

Tällä langalla on Oeko-Tex® sertifikaatti (sertifikaatti numero 09.HBG.68250), Standard 100, Class I, joka on saatu Hohenstein Institute. Tämä tarkoittaa, että lankaa on testattu, että se ei sisällä lainkaan haitallisia kemikaaleja ja että sitä on turvallista käyttää. Class I on korkein taso, eli lanka sopii myös vauvoille (0-3 vuotta).

Lankatyyppi
DROPS hinta
Diilit alk.
DROPS Belle
uni colour
2.40 EUR
1.99 EUR

Liikkeet, jotka myyvät kyseistä lankaa verkossa

Klikkaa Tilaa-nappia, niin pääset suoraan DROPS jälleenmyyjän omaan verkkokauppaan, josta voit tehdä tilauksen.

Liikenimi Nettihinta
Eurohamsteri Oy
Kankaanpää
1.99 EUR
50g
Tilaa
Inkas Garn Shop
Jakobstad
2.00 EUR
50g
Tilaa
Lankapuoti MariUll Oy
Webstore
2.05 EUR
50g
Tilaa
LindeHobby
Webstore
2.10 EUR
50g
Tilaa
Käsityöliike Menita
Espoo
2.40 EUR
50g
Tilaa
Käsityöliike Menita
Helsinki
2.40 EUR
50g
Tilaa
Lankapuoti Tres Lilium
Eura
2.40 EUR
50g
Tilaa
Lasimäen Linnanrouva
Iittala
2.40 EUR
50g
Tilaa
Liljan Lankakauppa
Leväsjoki
2.40 EUR
50g
Tilaa
Nappinja
Pori
2.40 EUR
50g
Tilaa
Tapion Kauppa
Päntäne / Kauhajoki
2.40 EUR
50g
Tilaa
Elämänpuoti
Vilppula
2.40 EUR
50g
Tilaa
Garnhärvan
Kimito
2.40 EUR
50g
Tilaa
Kärkkäinen Oy
Ylivieska
2.40 EUR
50g
Tilaa
Kärkkäinen Oy
Lahti
2.40 EUR
50g
Tilaa
Käsityö Pikkulinna, Cellei Oy
Jyväskylä
2.40 EUR
50g
Tilaa
Kimmi Oy
Mäntsälä
2.40 EUR
50g
Tilaa
Lahjapiste
Saarijärvi
2.40 EUR
50g
Tilaa
Lankakaappi
Kotka
2.40 EUR
50g
Tilaa
Lankakauppa Tänkimäätein
Pihtipudas
2.40 EUR
50g
Tilaa
Paapo Oy
Alajärvi
2.40 EUR
50g
Tilaa
Pienenpieni Lankakauppa
Webstore
2.40 EUR
50g
Tilaa
Poppeli
Ikaalinen
2.40 EUR
50g
Tilaa
RainboWool
Turku
2.40 EUR
50g
Tilaa
Riikka-Piikka Ky
Joroinen
2.40 EUR
50g
Tilaa
Sistersneedlecraft
Ytteresse
2.40 EUR
50g
Tilaa
Skafferi Ett AB/ Valv Ett
Bromarv
2.40 EUR
50g
Tilaa
VillaPuikko
Webstore
2.40 EUR
50g
Tilaa
Vörå Handarbetsaffär
Vasa
2.40 EUR
50g
Tilaa

Tarkista tästä , löytyykö lanka paikallisliikkeestäsi.

20 Värit DROPS Belle

valkoinen
uni colour 01
helmi
uni colour 26
luonnonvalkoinen
uni colour 02
vaalea beige
uni colour 03
minttukiisseli
uni colour 23
hiekka
uni colour 24
metsänruskea
uni colour 25
voikukka
uni colour 04
ruusuvesi
uni colour 22
malva
uni colour 16
manteliruusu
uni colour 21
vanharoosa
uni colour 11
kirsikka
uni colour 12
laivastonsininen
uni colour 20
petrooli
uni colour 17
tumma farkunsininen
uni colour 13
farkunsininen
uni colour 15
sammaleenvihreä
uni colour 10
sinkki
uni colour 07
musta
uni colour 08

Tuotetiedot

Ihana sekoitus puuvillaa, viskoosia ja pellavaa, DROPS Belle-lanka sopii ympärivuotiseen käyttöön. Lanka hengittää hyvin, siinä on hieno rakenne ja kiilto ja se tuntuu pehmeältä suoraan ihoa vasten!

Osana Lankaryhmää B, tämä lanka on mainio vaihtoehto muille puuvillangoista suunnitelluille ohjeille - kuten Cotton Light ja Muskat - erityisen ylellinen!

Lue lisää tuotteidemme kestävyydestä tässä


Muistutamme vielä siitä että värien sävyt saattavat vaihdella hieman eri tietokoneiden näyttöjen välillä, niinkuin myös eri värjäyskertojen välillä voi usein olla pieniä eroja.

Miten hoidan kyseistä lankaa?

yarn wash

Hienopesu 30 C / Tasokuivaus

Mitä merkit merkitsevät?

Read more about washing yarn

Onko sinulla kysymys tästä langasta?

Katso listaus usein kysytyistä kysymyksistä (FAQ) langoistamme.

1) Minkä tyyppisiä kuituja DROPS langoissa on?

Lankaa voidaan valmistaa suuresta eri määrästä luonnollisia ja synteettisiä kuituja. DROPS langat ovat suuressa määrin valmistettu villasta, puuvillasta, alpakasta, pellavasta, mohairista ja silkistä. Jokaisella kuidulla on omat ominaisuutensa, ja usein niitä yhdistetään, jolloin eri kuitujen parhaimmat ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa. Karkea lanka on vahvempaa ja kestävämpää, kun taas hienommat kuidut ovat pehmeämpiä ja mukavampia. Tässä lisätietoa käyttämistämme kuiduista:

Alpakka:
Alpakka fleece on alpakasta saatava luonnollinen kuitu. Kuitua voidaan rakenteeltaan verrata lampaan villakuituun. Kuidun pehmeys tulee sen pienestä halkaisijasta, joka muistuttaa merinovillaa. Kuitu on pehmeä, kestävä, ylellinen ja silkkinen. Alpakkakuiduista valmistettu lanka ei helposti huovu tai nyppyynny. Lanka voi olla kevyt tai raskas, riippuen siitä miten sitä on kehrätty. Vaikka kuitu muistuttaa lampaan villaa, se on lämpimämpää ja se ei kutita. Kuitu ei sisällä lanoliinia, joten se sopii hyvin allergikoille. Alpakoita on olemassa 22 eri luonnollisena värinä, värejä löytyy yli 300 eri sävyssä esim. sinimusta, ruskeamusta, ruskea, valkoinen, hopea ja harmaa.

Mohairi:
Tämä kuitu tulee angoravuohesta ja sitä pidetään ylellisenä kuituna. Mohairlanka on yhtä lämmintä kuin villa, mutta paljon kevyempää; se on kestävää, imee väriä hyvin eikä se helposti huovu. Mohairkuidulla on myös tunnusmerkillinen kiilto, joka syntyy tavasta jolla se heijastaa valoa. Vaikka kuitu on kova, siitä kehrätään useimmiten hyvin kuohkea lanka. Neuleista tulee ilmavat ja kiiltävät.

Villa:
Villan kuidut tulevat lampaan ihosta ja kuidut ovat melko karkeat. Villan kaksi huomiota herättävää ominaisuutta ovat sen lämpöys ja huopuvuus, jotka johtuvat pinnan suomuista. Villan tyypit vaihtelevat lampaan rodusta riippuen.
Merinolampaiden villaa pidetään yhtenä kaikkein ylellisempänä villana, sen ominaisuuksiin kuuluu hienous ja pehmeys. Kaikki DROPS lankojen merinovilla tulee Etelä-Amerikasta, eläimistä joita ei ole altistettu Mulesingille.
Puhdas uusi villa on villa, joka valmistetaan suoraan lampaan villasta, sitä ei ole kierrätetty jo olemassa olevista villaneuleista. Koneessa pestävä villa on kemiallisesti käsitelty, jotta kuidun pinnasta tulisi tasaisempi (katso Superwash).

Silkki:
Silkkikuitu on hieno pitkä kuitu, jota tuotetaan koiperhosen toukan, eli silkkitoukan, kotelosta. Silkkitoukka on viljelty, mutta villi- tai tussahsilkki tuotetaan villien silkkitoukkien koteloista. Silkkikuitu kuuluu kaikkein kestävimpiin luonnollisiin kuituihin ja siitä tuotetaan kaunis neulelanka. Kuitua voidaan yhdistää toisiin kuituihin, eteenkin villaan, todella kaunein tuloksin. Silkkiä voidaan myös värjätä luonnollisilla väreillä.

Kasviskuidut:
On olemassa useita eri tyyppisiä kasviskuituja, jotka löytyvät taimien tai kasvisten soluseinistä. Näistä kaikista kuitutyypeistä kaksi tunnetaan suurina neule- tai tekstiilikuituna. Nämä ovat puuvilla ja pellava.
Puuvilla on puuvillasiementen ympärillä olevat kuidut, ja se on melkein täyttä selluloosaa. Puuvilla on enimmäkseen valkoista, mutta vihreitä ja ruskeita vaihtoehtoja löytyy myös. Puuvillakuitu kehrätään useimmiten langaksi ja neuleista tulee pehmeät ja hengittävät. Puuvilla sopii hyvin kesävaatteisiin ja -asusteisiin. Lanka on silkki- ja pellavalankaa heikompaa, mutta villaa vahvempaa.
Merseroitu puuvilla on puuvillaa, jota on käsitelty merseroimalla. Tämä käsittely antaa puuvillaneuleille ja -langoille tavallista enemmän kiiltoa. Puuvilla on myös vahvempaa, se imee väriä hieman paremmin, neule ei myöskään homehdu yhtä helposti eikä se helposti nukkaannu. Neuleet eivät kutistu tai menetä muotoaan yhtä helposti kuin ”tavallisesta” puuvillasta tehdyt neuleet.
Pellava on kuitu, jota saadaan pellavataimenen varresta, pellava on kaikkia muita kuituja vahvempi. Pellavakuitu on melko pehmeä, suora ja kiiltävä ja se tulee iän myötä vain kauniimmaksi. Pellava on puuvillaa mukavampi kuitu kuumassa, koska se imee kosteutta paremmin ja kuivuu nopeammin .

Muut langoissamme käytetyt materiaalit ovat ym. synteettiset kuidut kuten akryyli, viskoosi, polyamidi (nailon) ja polyesteri.

2) Mikä on polyamidi?

Polyamidikuitu, tai nailon, on hyvin vahva, kestävä, kevyt, helposti hoidettava (voidaan pestä pesukoneessa ja kuivattaa kuivausrummussa) ja joustava. Tämän ansiosta kuitu voidaan yhdistää muihin kuituihin, jolloin saadaan todella kestäviä lankoja kuten esim. sukkalankoja .

3) Minkä tyyppistä tietoa DROPS vyötteistä löytyy?

Kaikista DROPS lankojen vyötteistä löytyy seuraavat tiedot: kuitusisältö (villa, puuvilla jne.), paino (g), juoksevuus (m), pesuohjeet ja merkit (selitetään tässä), värinumero, eränumero ja lankaryhmä.

4) Mitkä ovat DROPS lankaryhmät?

Kaikki DROPS langat luokitellaan 6 eri paksuusryhmään (A-F). Samaan lankaryhmään kuuluvilla langoilla on sama neuletiheys, joten niitä voidaan käyttää toistensa lankavaihtoehtoina. Lankojen juoksevuus voi kuitenkin vaihdella, joten käyttäessäsi lankavaihtoehtoa, laske aina neuleeseen tarvittava metrimäärä.

5) Voinko käyttää lankavaihtoehtoja?

Kyllä, kunhan langassa on oikea neuletiheys. Tee aina mallitilkku ja tarkista, että leveyssuunnassa on oikea määrä silmukoita ja että korkeussuunnassa on oikea määrä kerroksia.

Ota huomioon, että eri lankojen rakenteet antavat neuleelle erilaiset pinnat. Lankojen juoksevuudet voivat myös vaihdella, joten käyttäessäsi lankavaihtoehtoa, laske aina tarvittava metrimäärä.

Lue lisää siitä, miten lasket korvaavan langan metrimäärän - ja miten korvaat 1-kertaisen langan esim. 2-kertaisella toisella langalla, tästä.

6) Mitä tarkoittaa “Superwash” käsitelty?

Superwash villa on erityinen villatuote, jota on käsitelty koneessa pestäväksi. Usein ihmiset välttävät villalankojen käyttämistä, koska neuleet kutistuvat helposti (jotkut kuitenkin kutistavat villaa tahallaan). Kun villa on superwash käsitelty, neuleet eivät kutistu. (Lue lisää tästä).

7) Mitä tarkoittaa “Öko-Tex® sertifiointi”?

Öko-Tex® Standardi 100 esiteltiin 1990-luvun alussa. Tämä on myrkytön vaihtoehto, joka ei vaaranna terveyttä. Öko-Tex® Standardi 100 on maailmanlaajuinen tekstiilien raaka-aineiden testaus- ja sertifiointijärjestelmä kaikissa tuotantoprosessin vaiheissa. Haitta-aineiden testaus käsittää aineita, joita on kielletty tai säädetty lain mukaisesti, kemikaaleja joita tiedetään olevan terveydelle haitallisia sekä rajoituksia joita sisällytetään varotoimina terveyden ylläpitämiseksi.

Lisätietoja löydät tästä www.oeko-tex.com

8) Missä DROPS langat valmistellaan?

Nämä tiedot löytyvät hinnastomme eri värikartoista.

9) Miksi lankanne ovat niin halpoja?

Pohjois-Euroopan laajimpana neulelankojen ja neulemallien tuottajana meillä on ainutlaatuinen tilaisuus työskennellä kaikkein parhaimmilla raaka-aineilla ja tehdä sinua hyödyntäviä säästöjä. Tästä syystä voit ostaa DROPS langat 20-30% muita samankaltaisia tuotteita halvemmalla!

10) Miten tarkat verkkosivujenne värit ovat?

Kun laadimme värikarttojen värit, pyrimme saavuttamaan mahdollisimman tarkat värit. Valitettavasti emme pysty takaamaan miten värit esiintyvät näytölläsi. Jokainen näyttö näyttää värejä eri tavalla, jotkut värit voivat esiintyä tummempina kuin ne ovat todellisuudessa, ja jotkut näytöt voivat näyttää värejä himmeämpinä. Mikäli huomaat, että useat lankavärit erottuvat näytölläsi todellisesta väristä, voit muuttaa näyttösi asetuksia.

11) Mikä on microni? Mitä tarkoittaa super fine / extra fine?

Langan hienous mitataan microneissa (tuhansissa millimetreissä). Super fine alpakkavilla on 26-28 micronia. Fine merinovilla on vähemmän kuin 21,5 micronia ja extra fine merinovilla on alle 19,5 micronia. Mitä vähemmän microneja, sitä pehmeämpi ja hienompi lanka yleensä on. Mitä enemmän microneja langassa on, sitä kestävämpi lanka on.

12) Miksi liukuvärjättyjen kerien sävyt eivät ole samanlaiset?

Kaksi samaan värinumeroon kuuluvaa lankakerää voivat poiketa toisistaan eri syistä. Syyt voivat olla seuraavat: 1) Kerät eivät kuulu samaan värierään; 2) kerät on värjätty käyttämällä tekniikkaa nimeltään ”magic print” (kyseistä tekniikkaa käytetään esimerkiksi DROPS Deligt-langan värjäyksessä). Tämän tekniikan ansiosta jokainen kerä saa ainutlaatuisen värisävyn ja värit liukuvat kauniisti toisiinsa, tällöin samassa värierässä voi kuitenkin esiintyä vaaleampia ja tummempia sävyjä. Tämä ei ole virhe tai puute, vaan tunnusomaista kyseiselle langalle.

13) Lankaliikkeestäni ei löydy haluamaani väriä, mitä teen?

Mikäli DROPS liikkeestäsi ei löydy haluamaasi väriä, ota yhteyttä DROPS Super Store liikkeeseen (kultaisella merkillä varustetut liikkeet) - he hankkivat sinulle kyseisen värin, vaikka sitä ei löytyisi heidän omasta varastostaan. Katso listaus kaikista DROPS liikkeistä tässä.

14) Mistä löydän tietyn värin tietyn värierän?

Ota aina ensin yhteyttä DROPS liikkeeseesi. Mikäli heiltä ei löydy tarvitsemaasi värierää, voit kysyä muilta neulojilta ja virkkaajilta DROPS Työpajassa Facebookissa tai Ravelryssa onko heillä kyseistä värierää kotonaan ja ovatko he valmiita luopumaan siitä.

15) Miksi langasta irtoaa karvaa

Langasta irtoaa karvaa, koska sitä ei ole kierretty niin tiukasti, että kaikki kuidut pysyisivät kiinnittyneinä toisiinsa. Kaikissa langoissa on ylimääräisiä kuituja (tuotannollisista syistä), jotka irtoavat karvana tai nukkana. Riippuen siitä, miten lanka on kierretty, siitä irtoaa joko enemmän tai vähemmän karvaa. Harjatuissa langoissa (”karvaisemmissa” langoissa) kuten DROPS Melody-langassa, näitä irtonaisia kuituja on enemmän kuin muissa langoissa, ja tästä syystä siitä irtoaa myös enemmän karvaa. Riippuen siitä, minkä vaatteen puet neuleen alle, neuleesta voi irrota enemmän karvaa, esim. jos alla oleva vaate hankaa neuletta. Tästä syystä emme voi taata, ettei neuleesta irtoaisi karvaa.

Alta löydät vinkkejä siitä, kuinka saat parhaimman lopputuloksen, kun työskentelet karvaisemman langan kanssa:

  • Kun neule on valmis (ennen pesua), ravistele vaatetta kunnolla, jotta irtonaisemmat karvat irtoavat. HUOM: Älä käytä nukkarullaa, harjaa tai jotain muuta työvälinettä, joka vetää langasta.
  • Aseta neule muovipussiin ja laita se pakastimeen - alhaisemman lämpötilan vuoksi kuidut irtoavat paremmin toisistaan. Jätä neule muutamaksi tunniksi pakastimeen, poista se pakastimesta ja ravistele sitä uudestaan.
  • Pese vaate lankavyötteen ohjeen mukaisesti. Karvaista neuletta ravistellaan sen kuivuttua, jotta karvat nousevat pystyyn ja ylimääräiset kuidut irtoavat.

Miten korvaan tämän langan?

Mikäli haluat korvata tämän langan toisella DROPS langalla, voit käyttää samaan lankaryhmään kuuluvan langan, tai kokeile lankamuunnintamme!!

Onko sinulla ongelmia ostettujen DROPS lankojen kanssa? Kun tilaat lankoja verkkosivujemme värikartasta tai ohjeesta, et tilaa suoraan DROPSilta, vaan jostakin sadoista maan DROPS liikkeistä. Tästä syystä sinun tulee säästää kerien vyötteet, ne ovat takuusi, kun otat yhteyttä DROPS liikkeeseen, josta ostit langat. DROPS liike, johon otat yhteyttä, auttaa sinua ja tekee tarvittaessa korvausvaatimuksen puolestasi. Katso listaus DROPS liikkeistä tässä.

Kommentit / Kysymykset (158)

country flag Karen wrote:

Mijn favoriete garen van Drops :-). Kunnen er nog meer vrolijke kleuren komen? Bijvoorbeeld lavendel, mintgroen, koraal, turquoise....

28.10.2023 - 09:15

country flag Clara wrote:

Hei, Jeg har kjøpt dette garnet second hand, og det ser veldig ut som fargen "løvetann", selv om det står fargekode "3" på etikettene. Kan det stemme at dette er samme farge? Hilsen Clara

17.08.2023 - 22:53

DROPS Design answered:

Hej Clara, det skulle kunne være så at noget er gået fejl der... men du som har nøglerne ser det nok bedst selv - god fornøjelse! :)

18.08.2023 kl. 13:51

country flag Debora wrote:

Buonasera, ho scritto un anno fa perché purtroppo, rispettando le istruzioni di lavaggio, mi capita che i capi lavorati con Belle dopo 2 volte che li indosso cedono tantissimo. Si allungano e allargano di 2 cm!! Capita solo a me? Eppure lavoro con ferri 4 e ho pure la mano stretta.. Ho provato a lavorare coi ferri 3,5 e fare una taglia in meno ma non risolvo il problema, dopo una giornata addosso, il filato comincia a cedere...

05.07.2023 - 20:28

DROPS Design answered:

Buonasera Debora, purtroppo non abbiamo altre indicazioni in merito se non quelle riportate sulla fascetta. Buon lavoro!

06.07.2023 kl. 16:57

country flag Mascha wrote:

Hallo! Kann man dieses Garn zusammen mit Kid-Mohair verstricken, um den Pullover etwas flauschiger zu machen? Oder ist das nicht empfehlenswert?

28.02.2023 - 21:39

DROPS Design answered:

Liebe Mascha, sicher können Sie Belle mit z.B. Kid-Silk zusammen stricken. Wie immer stricken Sie am besten eine Maschenprobe zuvor, so finden Sie die richtige Textur, Nadelgröße und Maschenprobe, die Ihnen gefällt. Viel Spaß beim stricken!

01.03.2023 kl. 10:22

country flag Susi wrote:

Danke für den netten Tipp, Inge !

14.02.2023 - 17:18

country flag Inge wrote:

Hi Susi, ich kann in jedem Fall die Belle empfehlen. Ich habe bereits mehrere Pullover daraus gestrickt. Das Garn teilt sich nicht wie andere mehrfädige Baumwollgarne. Es ist ein wenig unregelmäßig was mir bei Glatt rechts gestrickten Projekten zu einem gleichmäßigen Strickbild verhilft. Es trägt sich wunderbar auch an warmen Tagen und lässt sich problemlos in der Maschine waschen. Nicht zuletzt ist es für die hochwertige Materialzusammensetzung sehr günstig.

14.02.2023 - 08:06

country flag Susi wrote:

Ich habe Probleme, mich für eins der Baumwollgarne zu entscheiden. Welche Qualität ist formstabil und eignet sich für einen Pullover mit langen Ärmeln ? Ich hätte gerne eine Empfehlung für das qualitativ hochwertigste Baumwollgarn von DROPS in Gruppe A oder B. Danke.

13.02.2023 - 17:41

DROPS Design answered:

Liebe Susi, siehe unten eine Antwort von einer Kundin - gerne kann Ihnen Ihr DROPS Laden damit - auch per Telefon oder per E-Mail - weiterhelfen. Viel Spaß beim stricken!

14.02.2023 kl. 14:28

country flag SIGNOUREL wrote:

Bonjour, On m'a donné plusieurs pelotes de Drops Belle coloris 17- pétrole Je ne sais pas si la personne les avaient depuis longtemps.... Je dois en acheter d'autres. Pouvez-vous m'indiquer si vous avez encore le bain -dyelot 841 merci

16.01.2023 - 19:34

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Signourel, contactez les différents magasins DROPS pour leur demander, ils pourront vous aider, même par mail ou téléphone. Vous pouvez également demander à d'autres tricoteuses du monde entier via notre DROPS Workshop; peut être que l'une d'entre elle pourra vous aider. Bon tricot!

17.01.2023 kl. 10:31

country flag Béatrice Thibaud wrote:

Je cherche drops belle couleur 14 je ne trouve pas .

13.08.2022 - 13:36

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Thibaud, cette couleur a été retirée du nuancier, je suis désolée. Votre magasin pourra vous aider à choisir une autre couleur si besoin, même par mail ou téléphone. Bon tricot!

15.08.2022 kl. 09:11

country flag Hilde Tornes wrote:

Ønsker å bestille garn

05.08.2022 - 12:29

country flag Marian Elisa Christensen wrote:

Har I Drops Belle colour 20 dyelot 3532 på lager. Jeg tror jeg mangler 2 nøgler...

14.07.2022 - 10:02

DROPS Design answered:

Hej Marian. Vi har dessvärre inte översikt på vilka dyelot våra återförsäljare har på lager, men ta gärna kontakt med de så hjälper de dig. Mvh DROPS Design

14.07.2022 kl. 13:27

country flag Sonia wrote:

Wo kann ich die Kommentare über die Garne lesen?

13.07.2022 - 16:33

DROPS Design answered:

Liebe Sonia, Leider sind die Kommentare im Garnbereich nicht öffentlich zugänglich.

24.07.2022 kl. 19:26

country flag Vivien Thorogood wrote:

Hi do Belle and Fabel combine well? I have a children's pattern using 5.5 mm needles. Thank you :)

30.06.2022 - 18:33

DROPS Design answered:

Dear Vivien, no, they don't combine well. Belle is a cotton thread so it won't get mixed with Fabel and both threads will be completely separated when working.

30.06.2022 kl. 21:09

country flag Heidemann wrote:

Wo gibt es dir Farbe Pearl zu kaufen?

16.06.2022 - 10:35

DROPS Design answered:

Liebe Frau Heidemann, diese Farbe ist ganz neu, fragen Sie mal Ihren DROPS Laden, wann sie sie bekommen werden. Viel Spaß beim stricken!

17.06.2022 kl. 08:21

country flag Helga Eer wrote:

Liebes Team, da ich mit Strickmaschine stricke, wollte ich wissen, ob die BELLE unicolor auch der Maschine verarbeitet werden kann. Steht das auf der Banderole und ich hab's nicht gesehen ? Danke im Voraus und liebe Grüße aus Wien

11.06.2022 - 10:32

DROPS Design answered:

Liebe Frau Eer, es kommt nach Ihrer Strickamaschinen an, am besten schauen Sie die Gebrauchshinweisen/anleitung oder fragen Sie Ihr DROPS Laden/ ein Strickforum. Viel Spaß beim stricken!

13.06.2022 kl. 12:16

country flag Lena wrote:

På den här sidan står det att Garnius.se säljeR Drops belle för 16 kr/nystan. På hemsidan kostar det 19kr - lite falsk marknadsföring va?

09.06.2022 - 16:48

country flag Renata Del Sal wrote:

Filato molto scorrevole con bellissimi colori. Io per i capi estivi lo lavoro coi ferri n 5 (campione 17x22 m = 10x10 cm). Mi piacerebbe che ci fosse anche un verde più scuro.

03.06.2022 - 13:26

country flag Debora wrote:

Buongiorno, il filato è bellissimo e molto confortevole da indossare. Però mi succede che dopo averlo indossato un paio di volte, si lascia andare moltissimo e non tiene più la forma, che riacquista una volta lavato. Com'è possibile? Lavorato con ferri 4 ottenendo il campione corretto. Grazie mille

28.05.2022 - 15:31

DROPS Design answered:

Buongiorno Debora, ha seguito le istruzioni di lavaggio riportate sulla fascetta? Si ricordi di asciugare il lavoro in piano e non appeso. Buon lavoro!

29.05.2022 kl. 14:30

country flag Heleen Vanderlaan wrote:

To wear a garment made with this yarn is every day a joy! Year around.

26.05.2022 - 22:02

country flag Aud Jorunn Blindheim wrote:

Hvordan vil plagg i Bella garn holde seg i bruk? Det virker som det kan ha lett for å sige ut sige ut? noen som har erfaringer? Mvh. Aud

05.05.2022 - 12:33

DROPS Design answered:

Hej, Nej absolut ikke (hvis du overholder strikkefastheden). DROPS Belle holder sig fin både efter brug og vask :)

06.05.2022 kl. 14:29

country flag Vief Cornelissen wrote:

Wat is de bron van de viscose?

01.05.2022 - 20:10

DROPS Design answered:

Dag Vief,

De grondstof van viscose is cellulose (hout dus). Deze ondergaat een chemische behandeling waardoor de glanzende en zachte structuur ontstaat. Het wordt ook wel nepzijde genoemd, maar heeft vergelijkbare eigenschappen als katoen. Onze viscose komt uit Turkije.

21.05.2022 kl. 16:25

country flag Yiqi Huang wrote:

Dear Drops team, I would like to make the Aegean (vs-031) T-shirt which uses Drops Belle, but I can't find the colour 14 (light blue) anywhere online in Germany. Even here the number 14 is missing. Is it completely sold out? I really like the colour in the design, would you make a suggestion on the substitution woll in the matching colour? Thank you!

25.04.2022 - 00:13

DROPS Design answered:

Dear Mrs Huang, this colour is now discontinued - please feel free to contact your DROPS store for any assistance choosing the best matching colour. They will help you even per mail or telephone. Happy knitting!

25.04.2022 kl. 08:58

country flag Maria Rind wrote:

Hej Jeg har købt Belle i farven rosenmandel online, men synes ikke farven er pæn i virkeligheden. Kan jeg evt. strikke den sammen med andet tyndt garn i en farve der skjuler den beige tone i rosenmandel? Jeg har ikke kunnet finde opskrifter på noget der er strikket i rosenmandel farven og kan heller ikke finde den under garnkombinationer. På forhånd tak. vh.

03.04.2022 - 16:52

DROPS Design answered:

Hei Maria. Vanskelig å gi et godt personlig råd ang fargevalg/mix av farger, vi er alle forskjellige. Du må du finne en farge du liker og vil mene passe til rosenmandel. Om du strikker med 1 tråd DROPS Belle + 1 tråd fra samme garngruppe som Belle (garn fra garngruppe B), kan du velge en oppskrift som er strikket med garn fra garngruppe D. Men husk å sjekke at din strikkefasthet stemmer. Du må også huske ved miks av kvaliteter, hvordan plagget skal vaskes. mvh DROPS Design

04.04.2022 kl. 09:12

country flag Helle wrote:

Kunne godt tænke mig nye farver,,det fantastisk garn men mangler nye farver

19.03.2022 - 06:04

DROPS Design answered:

Hei Helle. Kom gjerne med fargeforslag, så skal vi beskjed videre til de som vurderer nye farger. mvh DROPS Design

21.03.2022 kl. 09:18

country flag Lydia wrote:

Vielen Dank für Ihre Antwort. Spannen wird leider nicht helfen, denn ich habe ja zuviele Reihen bei richtiger Breite.Das butterfly heart top wird von der Mitte aus im Lacemuster nach außen und unten gestrickt-das Umrechnen ist dann schwierig.\r\nAber trotzdem nochmals vielen Dank für Ihre schnelle Rückmeldung. Viele Grüße Lydia

18.03.2022 - 17:11

Lisää kommentti ohjeeseen DROPS Belle

Haluamme mielellämme kuulla mielipiteesi tästä langasta!

Mikäli haluat esittää kysymyksen, valitse oikea kategoria alla olevasta valikosta - tällä tavoin saat vastauksen nopeammin. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä *.

DROPS Belle 11, vanharoosa
+ DROPS Kid-Silk 46, kirsikkasorbetti