Tule mukaan toimintaan DROPS-Along

Christmas KAL 2019

Joulu lähestyy hurjaa tahtia, eli nyt on aika tehdä lapsillesi uusi joulupusero. Tule mukaan, niin neulotaan yhdessä tämä hauska Sleepy Santa -pusero DROPS Air-langasta - saat langasta 30% alennusta vuoden 2019 loppuun asti!

Mutta ensiksi, mikä on KAL? KAL tai Knit-Along on "toiminta", jossa neulotaan tietty malli yhdessä muiden luovien ihmisten kanssa, saadaan neuvoja ja jaetaan inspiraatiota ja kuvia työn aikana.

TAITOTASO
Epäiletkö neuletaitojasi? Älä huoli! Tätä ohjetta on helppo seurata ja jokaiseen vaiheeseen kuuluu videoita ja kuvia, joiden avulla saat puseron valmiiksi.

ALOITUSPÄIVÄMÄÄRÄ
Aloitamme neulomisen torstaina, 14. päivä marraskuuta!

Voit jakaa kuvia neuleesi eri vaiheista tägäämällä kuvat: #DROPSChristmasKAL ja #SleepySantaSweater, lähettämällä kuviasi #dropsfan galleriaan tai liittymällä DROPS Työpajaan!

Johtolangat

Christmas 2018

Tule mukaan DROPS-Along -toimintaan, jossa neulomme yhdessä joulupuserot koko perheelle!

TAITOTASO
Tämä ohje on helppo seurata, mutta jos epäröit taitojasi, älä huoli! Tämän DROPS-along -toiminnan kaikki vaiheet sisältävät videoita ja kuvia, joiden avulla saat puserosi valmiiksi.

Etkö koskaan ole neulonut kirjoneuletta? Tällöin tällä puserolla on hyvä aloittaa!

ALOITUSPÄIVÄMÄÄRÄ
Aloitamme neulomisen torstaina, marraskuun 1. päivänä!

Jaa kuvia neuleestasi meidän ja muiden neulojien kanssa tägäämällä kuvat seuraavilla 2 tägillä: #DROPSChristmasKAL ja #RedNoseJumper (mikäli neulot aikuisen puseron) tai #RedNoseJumperKids (jos neulot lapsen puseron). Tällä tavoin voit klikata tägiä verkossa tai käyttää DROPS Työpajan hakukonetta löytääksesi muita, jotka neulovat samaa puseroa!

Johtolangat

Magic Summer

Tule mukaan uuteen DROPS-Along -toimintaamme, tällä kertaa virkkaamme yhdessä upean huivin!

TAITOTASO
Kuten teimme aikaisemmissa Crochet-Along -toiminnoissamme, tulemme yhdistämään erilaisia virkkaustekniikoita ja silmukoita, joiden vaikeusaste vaihtelee. Mutta älä huoli! Jokaiseen johtolankaan kuuluu eri vaiheisiin liittyviä kuvia sekä videoita, jotka auttavat sinua virkkaamisessa.

ALOITUSPÄIVÄMÄÄRÄ
DROPS-Along -toiminta alkaa toukokuun 3. päivänä! Tilaa tarvikkeet mahdollisimman pian!

Jaa kuvia työstäsi tägäämällä ne #DROPSAlong #MagicSummerCAL Instagramissa ja Facebookissa, tai liity DROPS Työpajaan, josta saat lisää apua!

Johtolangat

Christmas 2017

Tule mukaan uuteen DROPS-Along toimintaan, neulomme yhdessä joulupuseroita koko perheelle!

TAITOTASO
Kuten aikaisemmissakin DROPS-Along toiminnoissamme, tulemme käyttämään erilaisia tekniikoita ja silmukoita, joiden vaikeustaso vaihtelee - mutta tällä kertaa neulomme!

Epäröitkö, riittävätkö taitosi? Älä huoli. Tämän DROPS-Along toiminnan jokaiseen vaiheeseen kuuluu videoita ja oppitunteja, jotka auttavat sinua puseron teossa.

ALOITUSPÄIVÄMÄÄRÄ
Aloitamme neulomisen marraskuun 3. päivänä!

Jaa kuvia neuleesi eri vaiheista meidän ja kaikkien muiden kanssa, tägäämällä ne 2 seuraavalla tägillä: #DROPSChristmasKAL ja #FrostysChristmas (mikäli teet aikuisen puseron) tai #FrostysChristmasKids (jos tee lapsen puseron). Tällä tavoin voit klikata tagia verkossa tai käyttää DROPS Työpajan hakukenttää löytääksesi muita ihmisiä, jotka neulovat samaa puseroa!

Johtolangat

Spring Lane

Tule mukaan virkkaamaan uutta yllätyspeittoa kuudesta DROPS ♥ You #8 -langan väristä!

TAITOTASO
Kuten edellisellä kerralla, tulemme yhdistelemään eri virkkaustekniikoita ja silmukoita, joiden vaikeustasot vaihtelevat. Mutta jos epäröit taitojasi, älä huoli! Kaikki johtolankamme julkaistaan yksityiskohtaisten ohjeiden, kuvien ja videoiden kanssa!

ALOITUSPÄIVÄMÄÄRÄ
Ensimmäinen johtolanka julkaistaan maaliskuun 2. päivänä!

Jaa kuvia työsi eri vaiheista tägämällä ne #DROPSAlong #SpringLaneCAL Instagramissa ja Facebookissa, tai liity meihin DROPS Työpajassa niin saat lisää apua ja inspiraatiota!

Johtolangat

The Meadow

Tule mukaan virkkaamaan ihanaa yllätyspeittoa 5 DROPS ♥ You #7 -langan väristä!

TAITOTASO
Tulemme yhdistelemään useita eri virkkaustekniikoita ja silmukoita, jotkut ovat helpompia ja jotkut taas hieman vaativampia. Mutta ei hätää, vaikka olisitkin vasta-alkaja. Kaikki tämän Yllätyspeiton johtolangat julkaistaan yksityiskohtaisen DROPS oppitunnin ja videon kanssa!

Kun tägätät työsi Instagramissa ja Facebookissa, käytä #DROPSCAL #TheMeadow, tai liity meihin DROPS Työpajassa niin saat lisää apua ja inspiraatiota!

Johtolangat