DROPS Muskat

Merseroitua puuvillaa jossa värikäs loisto

alkaen:

1.84€

per 50 g

Sisältö: 100% Puuvillaa
Lankaryhmä: B (20 - 22 silmukkaa) / 8 ply / DK / worsted
Paino/juoksevuus: 50 g = n. 100 m
Puikot: 4 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 21 s x 28 krs
Pesuohjeet: Hienopesu 40 C / Tasokuivaus

Made in: EU
Raaka-aineiden alkuperämaa: Puuvillaa Egyptistä

Tällä langalla on Oeko-Tex® sertifikaatti (sertifikaatti numero 951032), Standard 100, Class I, joka on saatu Aitex Technical Textile Institute. Tämä tarkoittaa, että lankaa on testattu, että se ei sisällä lainkaan haitallisia kemikaaleja ja että sitä on turvallista käyttää. Class I on korkein taso, eli lanka sopii myös vauvoille (0-3 vuotta).

Lankatyyppi
Diilit alk.
DROPS Muskat
uni colour
2.30 EUR
1.84 EUR

Liikkeet, jotka myyvät kyseistä lankaa verkossa

Klikkaa Tilaa-nappia, niin pääset suoraan DROPS jälleenmyyjän omaan verkkokauppaan, josta voit tehdä tilauksen.

Liikenimi Nettihinta
Lankava Oy
Kauhava
1.84 EUR
50g
Tilaa
Lankapuoti MariUll Oy
Webstore
1.95 EUR
50g
Tilaa
LindeHobby
Webstore
1.98 EUR
50g
Tilaa
VillaPuikko
Webstore
1.98 EUR
50g
Tilaa
Eurohamsteri Oy
Kankaanpää
1.99 EUR
50g
Tilaa
Inkas Garn Shop
Jakobstad
2.00 EUR
50g
Tilaa
Käsityöliike Menita
Helsinki
2.30 EUR
50g
Tilaa
Käsityöliike Menita
Espoo
2.30 EUR
50g
Tilaa
Lankapuoti Tres Lilium
Eura
2.30 EUR
50g
Tilaa
Lasimäen Linnanrouva
Iittala
2.30 EUR
50g
Tilaa
Liljan Lankakauppa
Leväsjoki
2.30 EUR
50g
Tilaa
Nappinja
Pori
2.30 EUR
50g
Tilaa
Tapion Kauppa
Päntäne / Kauhajoki
2.30 EUR
50g
Tilaa
Elämänpuoti
Vilppula
2.30 EUR
50g
Tilaa
Garnhärvan
Kimito
2.30 EUR
50g
Tilaa
Kärkkäinen
Palokka
2.30 EUR
50g
Tilaa
Kärkkäinen Oy
Ylivieska
2.30 EUR
50g
Tilaa
Kärkkäinen Oy
Lahti
2.30 EUR
50g
Tilaa
Kärkkäinen Oy
Oulu
2.30 EUR
50g
Tilaa
Kärkkäinen Oy
Webstore
2.30 EUR
50g
Tilaa
Kärkkäinen Oy Ii
Il
2.30 EUR
50g
Tilaa
Käsityö Pikkulinna, Cellei Oy
Jyväskylä
2.30 EUR
50g
Tilaa
Kimmi Oy
Mäntsälä
2.30 EUR
50g
Tilaa
Lahjapiste
Saarijärvi
2.30 EUR
50g
Tilaa
Lankakauppa Tänkimäätein
Pihtipudas
2.30 EUR
50g
Tilaa
Poppeli
Ikaalinen
2.30 EUR
50g
Tilaa
Puuilo Oy
Webstore
2.30 EUR
50g
Tilaa
Riikka-Piikka Ky
Joroinen
2.30 EUR
50g
Tilaa
Skafferi Ett AB/ Valv Ett
Bromarv
2.30 EUR
50g
Tilaa
Veljekset Keskinen Oy
Tuuri
2.30 EUR
50g
Tilaa
Vörå Handarbetsaffär
Vasa
2.30 EUR
50g
Tilaa

Tarkista tästä , löytyykö lanka paikallisliikkeestäsi.

45 Värit DROPS Muskat

valkoinen
uni colour 18
luonnonvalkoinen
uni colour 08
helmi
uni colour 83
vaalea myyränruskea
uni colour 61
kameli
uni colour 23
myyränruskea
uni colour 24
vaaleanharmaa
uni colour 19
vaaleankeltainen
uni colour 07
vaniljankeltainen
uni colour 30
auringonkukka
uni colour 84
sinappi
uni colour 85
vaalea oranssi
uni colour 51
tumma oranssi
uni colour 49
punainen
uni colour 12
viininpunainen
uni colour 41
granaattiomena
uni colour 87
vaaleanpunainen pantteri
uni colour 29
aavikkoruusu
uni colour 06
puuteriroosa
uni colour 05
vaalea persikka
uni colour 10
roosa hiekka
uni colour 86
savi
uni colour 81
muskottipähkinä
uni colour 09
neilikka
uni colour 79
hopea orkidea
uni colour 82
sievä orkidea
uni colour 92
syreeni
uni colour 04
laventeli
uni colour 01
laivastonsininen
uni colour 13
myrskynsininen
uni colour 91
denim
uni colour 36
vaalea denim
uni colour 76
vaalea jäänsininen
uni colour 60
vaaleansininen
uni colour 02
kuninkaansininen
uni colour 15
petrooli
uni colour 74
turkoosi
uni colour 32
minttu
uni colour 03
vaalea minttu
uni colour 20
pistaasi
uni colour 88
vaalea merenvihreä
uni colour 89
salvianvihreä
uni colour 80
sammaleenvihreä
uni colour 90
omenanvihreä
uni colour 53
musta
uni colour 17

Tuotetiedot

DROPS Muskat on värikäs puuvillalanka, jonka koostumus on 100% egyptiläistä merseroitua puuvillaa, hienointa olemassa olevaa pitkäkuituista puuvillaa! Lanka on kehrätty useista ohuista säikeistä, mikä tekee langasta erittäin kulutuskestävän ja muotonsa pitävän. Lanka on lisäksi himmeästi kiiltävä.

Tämä lanka on yksi ihanista klassikoistamme, johon löytyy runsaasti ilmaisia ohjeita. Langalla on paljon tyytyväisiä asiakkaita ja se on ollut yli 25 vuotta markkinoilla!

Lue lisää tuotteidemme kestävyydestä tässä


Muistutamme vielä siitä että värien sävyt saattavat vaihdella hieman eri tietokoneiden näyttöjen välillä, niinkuin myös eri värjäyskertojen välillä voi usein olla pieniä eroja.

Miten hoidan kyseistä lankaa?

yarn wash

Hienopesu 40 C / Tasokuivaus

Mitä merkit merkitsevät?

Read more about washing yarn

Miten korvaan tämän langan?

Mikäli haluat korvata tämän langan toisella DROPS langalla, voit käyttää samaan lankaryhmään kuuluvan langan, tai kokeile lankamuunnintamme!!

Onko sinulla kysymys tästä langasta?

Katso listaus usein kysytyistä kysymyksistä (FAQ) langoistamme.

1) Minkä tyyppisiä kuituja DROPS langoissa on?

Lankaa voidaan valmistaa suuresta eri määrästä luonnollisia ja synteettisiä kuituja. DROPS langat ovat suuressa määrin valmistettu villasta, puuvillasta, alpakasta, pellavasta, mohairista ja silkistä. Jokaisella kuidulla on omat ominaisuutensa, ja usein niitä yhdistetään, jolloin eri kuitujen parhaimmat ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa. Karkea lanka on vahvempaa ja kestävämpää, kun taas hienommat kuidut ovat pehmeämpiä ja mukavampia. Tässä lisätietoa käyttämistämme kuiduista:

Alpakka:
Alpakka fleece on alpakasta saatava luonnollinen kuitu. Kuitua voidaan rakenteeltaan verrata lampaan villakuituun. Kuidun pehmeys tulee sen pienestä halkaisijasta, joka muistuttaa merinovillaa. Kuitu on pehmeä, kestävä, ylellinen ja silkkinen. Alpakkakuiduista valmistettu lanka ei helposti huovu tai nyppyynny. Lanka voi olla kevyt tai raskas, riippuen siitä miten sitä on kehrätty. Vaikka kuitu muistuttaa lampaan villaa, se on lämpimämpää ja se ei kutita. Kuitu ei sisällä lanoliinia, joten se sopii hyvin allergikoille. Alpakoita on olemassa 22 eri luonnollisena värinä, värejä löytyy yli 300 eri sävyssä esim. sinimusta, ruskeamusta, ruskea, valkoinen, hopea ja harmaa.

Mohairi:
Tämä kuitu tulee angoravuohesta ja sitä pidetään ylellisenä kuituna. Mohairlanka on yhtä lämmintä kuin villa, mutta paljon kevyempää; se on kestävää, imee väriä hyvin eikä se helposti huovu. Mohairkuidulla on myös tunnusmerkillinen kiilto, joka syntyy tavasta jolla se heijastaa valoa. Vaikka kuitu on kova, siitä kehrätään useimmiten hyvin kuohkea lanka. Neuleista tulee ilmavat ja kiiltävät.

Villa:
Villan kuidut tulevat lampaan ihosta ja kuidut ovat melko karkeat. Villan kaksi huomiota herättävää ominaisuutta ovat sen lämpöys ja huopuvuus, jotka johtuvat pinnan suomuista. Villan tyypit vaihtelevat lampaan rodusta riippuen.
Merinolampaiden villaa pidetään yhtenä kaikkein ylellisempänä villana, sen ominaisuuksiin kuuluu hienous ja pehmeys. Kaikki DROPS lankojen merinovilla tulee Etelä-Amerikasta, eläimistä joita ei ole altistettu Mulesingille.
Puhdas uusi villa on villa, joka valmistetaan suoraan lampaan villasta, sitä ei ole kierrätetty jo olemassa olevista villaneuleista. Koneessa pestävä villa on kemiallisesti käsitelty, jotta kuidun pinnasta tulisi tasaisempi (katso Superwash).

Silkki:
Silkkikuitu on hieno pitkä kuitu, jota tuotetaan koiperhosen toukan, eli silkkitoukan, kotelosta. Silkkitoukka on viljelty, mutta villi- tai tussahsilkki tuotetaan villien silkkitoukkien koteloista. Silkkikuitu kuuluu kaikkein kestävimpiin luonnollisiin kuituihin ja siitä tuotetaan kaunis neulelanka. Kuitua voidaan yhdistää toisiin kuituihin, eteenkin villaan, todella kaunein tuloksin. Silkkiä voidaan myös värjätä luonnollisilla väreillä.

Kasviskuidut:
On olemassa useita eri tyyppisiä kasviskuituja, jotka löytyvät taimien tai kasvisten soluseinistä. Näistä kaikista kuitutyypeistä kaksi tunnetaan suurina neule- tai tekstiilikuituna. Nämä ovat puuvilla ja pellava.
Puuvilla on puuvillasiementen ympärillä olevat kuidut, ja se on melkein täyttä selluloosaa. Puuvilla on enimmäkseen valkoista, mutta vihreitä ja ruskeita vaihtoehtoja löytyy myös. Puuvillakuitu kehrätään useimmiten langaksi ja neuleista tulee pehmeät ja hengittävät. Puuvilla sopii hyvin kesävaatteisiin ja -asusteisiin. Lanka on silkki- ja pellavalankaa heikompaa, mutta villaa vahvempaa.
Merseroitu puuvilla on puuvillaa, jota on käsitelty merseroimalla. Tämä käsittely antaa puuvillaneuleille ja -langoille tavallista enemmän kiiltoa. Puuvilla on myös vahvempaa, se imee väriä hieman paremmin, neule ei myöskään homehdu yhtä helposti eikä se helposti nukkaannu. Neuleet eivät kutistu tai menetä muotoaan yhtä helposti kuin ”tavallisesta” puuvillasta tehdyt neuleet.
Pellava on kuitu, jota saadaan pellavataimenen varresta, pellava on kaikkia muita kuituja vahvempi. Pellavakuitu on melko pehmeä, suora ja kiiltävä ja se tulee iän myötä vain kauniimmaksi. Pellava on puuvillaa mukavampi kuitu kuumassa, koska se imee kosteutta paremmin ja kuivuu nopeammin .

Muut langoissamme käytetyt materiaalit ovat ym. synteettiset kuidut kuten akryyli, viskoosi, polyamidi (nailon) ja polyesteri.

2) Mikä on polyamidi?

Polyamidikuitu, tai nailon, on hyvin vahva, kestävä, kevyt, helposti hoidettava (voidaan pestä pesukoneessa ja kuivattaa kuivausrummussa) ja joustava. Tämän ansiosta kuitu voidaan yhdistää muihin kuituihin, jolloin saadaan todella kestäviä lankoja kuten esim. sukkalankoja .

3) Minkä tyyppistä tietoa DROPS vyötteistä löytyy?

Kaikista DROPS lankojen vyötteistä löytyy seuraavat tiedot: kuitusisältö (villa, puuvilla jne.), paino (g), juoksevuus (m), pesuohjeet ja merkit (selitetään tässä), värinumero, eränumero ja lankaryhmä.

4) Mitkä ovat DROPS lankaryhmät?

Kaikki DROPS langat luokitellaan 6 eri paksuusryhmään (A-F). Samaan lankaryhmään kuuluvilla langoilla on sama neuletiheys, joten niitä voidaan käyttää toistensa lankavaihtoehtoina. Lankojen juoksevuus voi kuitenkin vaihdella, joten käyttäessäsi lankavaihtoehtoa, laske aina neuleeseen tarvittava metrimäärä.

5) Voinko käyttää lankavaihtoehtoja?

Kyllä, kunhan langassa on oikea neuletiheys. Tee aina mallitilkku ja tarkista, että leveyssuunnassa on oikea määrä silmukoita ja että korkeussuunnassa on oikea määrä kerroksia.

Ota huomioon, että eri lankojen rakenteet antavat neuleelle erilaiset pinnat. Lankojen juoksevuudet voivat myös vaihdella, joten käyttäessäsi lankavaihtoehtoa, laske aina tarvittava metrimäärä.

Lue lisää siitä, miten lasket korvaavan langan metrimäärän - ja miten korvaat 1-kertaisen langan esim. 2-kertaisella toisella langalla, tästä.

6) Mitä tarkoittaa “Superwash” käsitelty?

Superwash villa on erityinen villatuote, jota on käsitelty koneessa pestäväksi. Usein ihmiset välttävät villalankojen käyttämistä, koska neuleet kutistuvat helposti (jotkut kuitenkin kutistavat villaa tahallaan). Kun villa on superwash käsitelty, neuleet eivät kutistu. (Lue lisää tästä).

7) Mitä tarkoittaa “Öko-Tex® sertifiointi”?

Öko-Tex® Standardi 100 esiteltiin 1990-luvun alussa. Tämä on myrkytön vaihtoehto, joka ei vaaranna terveyttä. Öko-Tex® Standardi 100 on maailmanlaajuinen tekstiilien raaka-aineiden testaus- ja sertifiointijärjestelmä kaikissa tuotantoprosessin vaiheissa. Haitta-aineiden testaus käsittää aineita, joita on kielletty tai säädetty lain mukaisesti, kemikaaleja joita tiedetään olevan terveydelle haitallisia sekä rajoituksia joita sisällytetään varotoimina terveyden ylläpitämiseksi.

Lisätietoja löydät tästä www.oeko-tex.com

8) Missä DROPS langat valmistellaan?

Nämä tiedot löytyvät hinnastomme eri värikartoista.

9) Miksi lankanne ovat niin halpoja?

Pohjois-Euroopan laajimpana neulelankojen ja neulemallien tuottajana meillä on ainutlaatuinen tilaisuus työskennellä kaikkein parhaimmilla raaka-aineilla ja tehdä sinua hyödyntäviä säästöjä. Tästä syystä voit ostaa DROPS langat 20-30% muita samankaltaisia tuotteita halvemmalla!

10) Miten tarkat verkkosivujenne värit ovat?

Kun laadimme värikarttojen värit, pyrimme saavuttamaan mahdollisimman tarkat värit. Valitettavasti emme pysty takaamaan miten värit esiintyvät näytölläsi. Jokainen näyttö näyttää värejä eri tavalla, jotkut värit voivat esiintyä tummempina kuin ne ovat todellisuudessa, ja jotkut näytöt voivat näyttää värejä himmeämpinä. Mikäli huomaat, että useat lankavärit erottuvat näytölläsi todellisesta väristä, voit muuttaa näyttösi asetuksia.

11) Mikä on microni? Mitä tarkoittaa super fine / extra fine?

Langan hienous mitataan microneissa (tuhansissa millimetreissä). Super fine alpakkavilla on 26-28 micronia. Fine merinovilla on vähemmän kuin 21,5 micronia ja extra fine merinovilla on alle 19,5 micronia. Mitä vähemmän microneja, sitä pehmeämpi ja hienompi lanka yleensä on. Mitä enemmän microneja langassa on, sitä kestävämpi lanka on.

12) Miksi liukuvärjättyjen kerien sävyt eivät ole samanlaiset?

Kaksi samaan värinumeroon kuuluvaa lankakerää voivat poiketa toisistaan eri syistä. Syyt voivat olla seuraavat: 1) Kerät eivät kuulu samaan värierään; 2) kerät on värjätty käyttämällä tekniikkaa nimeltään ”magic print” (kyseistä tekniikkaa käytetään esimerkiksi DROPS Deligt-langan värjäyksessä). Tämän tekniikan ansiosta jokainen kerä saa ainutlaatuisen värisävyn ja värit liukuvat kauniisti toisiinsa, tällöin samassa värierässä voi kuitenkin esiintyä vaaleampia ja tummempia sävyjä. Tämä ei ole virhe tai puute, vaan tunnusomaista kyseiselle langalle.

13) Lankaliikkeestäni ei löydy haluamaani väriä, mitä teen?

Mikäli DROPS liikkeestäsi ei löydy haluamaasi väriä, ota yhteyttä DROPS Super Store liikkeeseen (kultaisella merkillä varustetut liikkeet) - he hankkivat sinulle kyseisen värin, vaikka sitä ei löytyisi heidän omasta varastostaan. Katso listaus kaikista DROPS liikkeistä tässä.

14) Mistä löydän tietyn värin tietyn värierän?

Ota aina ensin yhteyttä DROPS liikkeeseesi. Mikäli heiltä ei löydy tarvitsemaasi värierää, voit kysyä muilta neulojilta ja virkkaajilta DROPS Työpajassa Facebookissa tai Ravelryssa onko heillä kyseistä värierää kotonaan ja ovatko he valmiita luopumaan siitä.

15) Miksi langasta irtoaa karvaa

Langasta irtoaa karvaa, koska sitä ei ole kierretty niin tiukasti, että kaikki kuidut pysyisivät kiinnittyneinä toisiinsa. Kaikissa langoissa on ylimääräisiä kuituja (tuotannollisista syistä), jotka irtoavat karvana tai nukkana. Riippuen siitä, miten lanka on kierretty, siitä irtoaa joko enemmän tai vähemmän karvaa. Harjatuissa langoissa (”karvaisemmissa” langoissa) kuten DROPS Melody-langassa, näitä irtonaisia kuituja on enemmän kuin muissa langoissa, ja tästä syystä siitä irtoaa myös enemmän karvaa. Riippuen siitä, minkä vaatteen puet neuleen alle, neuleesta voi irrota enemmän karvaa, esim. jos alla oleva vaate hankaa neuletta. Tästä syystä emme voi taata, ettei neuleesta irtoaisi karvaa.

Alta löydät vinkkejä siitä, kuinka saat parhaimman lopputuloksen, kun työskentelet karvaisemman langan kanssa:

  • Kun neule on valmis (ennen pesua), ravistele vaatetta kunnolla, jotta irtonaisemmat karvat irtoavat. HUOM: Älä käytä nukkarullaa, harjaa tai jotain muuta työvälinettä, joka vetää langasta.
  • Aseta neule muovipussiin ja laita se pakastimeen - alhaisemman lämpötilan vuoksi kuidut irtoavat paremmin toisistaan. Jätä neule muutamaksi tunniksi pakastimeen, poista se pakastimesta ja ravistele sitä uudestaan.
  • Pese vaate lankavyötteen ohjeen mukaisesti. Karvaista neuletta ravistellaan sen kuivuttua, jotta karvat nousevat pystyyn ja ylimääräiset kuidut irtoavat.
Onko sinulla ongelmia ostettujen DROPS lankojen kanssa? Kun tilaat lankoja verkkosivujemme värikartasta tai ohjeesta, et tilaa suoraan DROPSilta, vaan jostakin sadoista maan DROPS liikkeistä. Tästä syystä sinun tulee säästää kerien vyötteet, ne ovat takuusi, kun otat yhteyttä DROPS liikkeeseen, josta ostit langat. DROPS liike, johon otat yhteyttä, auttaa sinua ja tekee tarvittaessa korvausvaatimuksen puolestasi. Katso listaus DROPS liikkeistä tässä.

Kommentit / Kysymykset (256)

country flag Caron French wrote:

Does Muskat contain any flame retardands (TCEP/TCPP/TDCP)

09.04.2023 - 11:02:

DROPS Design answered:

Dear Mrs French, all informations we have are available on the shadecard. Happy knitting!

13.04.2023 kl. 14:34:

country flag Serié Pascale wrote:

Bonjour, Avez-vous du coton muskat couleur 08 et bain 387 ? Avec mes remerciements

23.03.2023 - 10:01:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Serié, contactez directement votre magasin DROPS pour toute info sur les bains, eux seuls pourront vous renseigner. Retrouvez leurs coordonnées ici, dans la liste des magasins. Bon tricot!

23.03.2023 kl. 10:46:

country flag Sophie wrote:

Ist das Garn in der Farbe Natur uni colour 08 ungefärbt, also naturbelassen, oder gefärbt?

19.02.2023 - 17:11:

DROPS Design answered:

Liebe Sophie, uni colour 08 ist ungefärbt. Viel Spaß beim stricken!

19.02.2023 kl. 19:14:

country flag Caron French wrote:

Cab you confirm that drops yarns, partially paris, muskat and safran comply with Appendix C, Annex II the Toy Safety Regulations 2011 UK. And do not contain TCEP/TCPP/TDCP Bisphenol A Formamide CMI: (MI (Kathon), CMI, MI, BIT) Phenol Formaldehyde Aniline Thanks

24.01.2023 - 20:22:

DROPS Design answered:

Dear Mrs French, these yarns do have Oeko-Tex certification - please find each number under each shade card - read more on Oeko-Tex website if you need more information. Happy knitting!

25.01.2023 kl. 12:23:

country flag Natália wrote:

Dobrý deň, je macerovaná priadza vhodná aj na hračky pre bábätká?

18.01.2023 - 15:15:

DROPS Design answered:

Dobrý den, Natálie, ano, macerovaná bavlna DROPS Muskat patří k těm nejkvalitnějším bavněným přízím a má certifikát Oeko tex, který stvrzuje, že je vhodná na výrobky pro děti do 3 let. Pěkný den, Hana

30.01.2023 kl. 16:22:

country flag Esperanza wrote:

Es válido para tejer motivos con calados y que no se enrollen

09.09.2022 - 22:17:

DROPS Design answered:

Hola Esperanza, sí, están recomendados para patrones de calados. No tenemos constancia de que se enrolle el hilo, pero en el caso de suceder se puede hormar la labor para evitar que se enrolle.

12.09.2022 kl. 23:00:

country flag Femke wrote:

Goede morgen, ik heb al meerdere dingen gebreid met Muskat. Het is een heel mooi garen, het enige probleem dat ik heb is dat het heel erg in zichzelf opdraait tijdens het breien, wat best lastig is. Ik heb van alles geprobeerd om dit tegen te gaan, maar ter vergeefs. Dit probleem heb ik alleen met Muskat en niet met alle andere Drops garens die ik tot nu toe heb gebruikt. Waar komt dit door? Hebben jullie misschien een tip om dit te voorkomen? Bij voorbaat dank.

24.08.2022 - 07:10:

DROPS Design answered:

Dag Femke,

Dit is helaas iets wat vaak voorkomt bij katoen. Wat je zou kunnen doen is af en toe de bol uit laten draaien door hem omhoog te houden met een (haar)elastiekje erom.

02.10.2022 kl. 16:22:

country flag Marzena wrote:

Czy wloczka ma cieńszy odpowiednik?

28.07.2022 - 20:07:

DROPS Design answered:

Witaj Marzeno, możesz spróbować Drops Safran (grupa włóczek A). Nie ma połysku takiego jak Muskat, ale także jest to 100% bawełna. Doskonale nadaje się na letnie bluzeczki i inne produkty, po upraniu wyrób jest cienki i przewiewny, lekko lejący. Pozdrawiamy!

29.07.2022 kl. 09:05:

country flag Sara Luz wrote:

Olá! Comprei 9 novelos Drops Muscat, cor 08, lote 379 e precisava de mais 2 novelos. A loja onde adquiri os novelos (Senshoku) já não tem este lote. É possível indicar-me uma loja que tenha o mesmo lote? Obrigada

26.07.2022 - 22:02:

DROPS Design answered:

Olá Sara Luz, infelizmente, não temos informações sobre o estoque de lotes específicos nas lojas. Você mesmo precisa entrar em contato com as lojas para verificar se tem esse lote disponível; você pode encontrar uma lista de lojas que enviam para Portugal aqui: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=28&cid=28

18.09.2022 kl. 18:07:

country flag Cristina Biondi wrote:

Il miglior cotone che abbia mai avuto. Prezzo eccezionale.

18.07.2022 - 17:51:

country flag Jessica Brunot Bouldin wrote:

Hi. Do you provide wholesale to the US? I’m interested in creating an account if so. Thanks

02.07.2022 - 21:19:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Brunot Bouldin, please read more here and fill the form for contacting us. Thank you!

04.07.2022 kl. 09:08:

country flag Cathy Atlija wrote:

Hi - I'm using Drops Muskat for a one year old's cardigan, I'm using 4mm needles and getting the correct tension for the pattern, but I'm finding the fabric is knitting up a bit stiff - will this yarn soften up after being washed? Any tips on making it softer by using different products when washing it? Thank you.

07.06.2022 - 23:21:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Atlija, this might be because of the tension required in the pattern - you can wash your swatch to check how it will be afterwards, but it is not supposed to change (remember to follow the care instructions) - your DROPS Store might have some more tipps for you, feel free to contact them even per mail or telephone. Happy knitting!

08.06.2022 kl. 08:18:

country flag Gabriele Schödl wrote:

Mit welchem Garn könnte ich Muskat verstricken? Kid Silk? Danke für eine Antwort...... Gabi

10.05.2022 - 18:29:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Schödl, also ja sicher, Sie können Muskat mit irgendeinem anderen Garn, wie Kid-Silk z.B. hier finden Sie Modellen, wo Muskat mit einem anderen Garn (Garngruppe A) gestrickt wurde oder hier noch anderen mit einer anderen Maschenprobe. Sicher können sie Ihnen inspieren. Viel Spaß beim stricken!

11.05.2022 kl. 08:55:

country flag Anette wrote:

Går det att köpa färgprover på Drops muskat?

08.05.2022 - 18:03:

DROPS Design answered:

Hei Anette. Vi har ingen fargeprøver som vi selger. Vi selger kun kilovis og kun til butikker, så hør med din butikk om de har noe Muskat å avse :) mvh DROPS Design

09.05.2022 kl. 07:37:

country flag Caroline wrote:

Hej. Jag söker efter Muskat färg nummer 35 (typ mellan senapsgul och koppar). Misstänker att den inte produceras längre men ville ändå kolla om den ev går att få tag på på något sätt, eller om färgen finns i något annat material är bomullsgarn? mvh Caroline

04.05.2022 - 18:44:

DROPS Design answered:

Hej Caroline, du ved at du kan søge på farver: Her finder du Orange som et eksempel :)

06.05.2022 kl. 14:48:

country flag Luisa wrote:

Quisiera saber si este hilo es adecuado para hacer una bolso wayuu

03.05.2022 - 21:47:

DROPS Design answered:

Hola Luisa, sí, este es el grosor y calidad que suele usarse para hacer los bolsos wayuu, por lo que es adecuado.

05.05.2022 kl. 21:27:

country flag Mascha wrote:

Moin! Mit Schrecken habe ich gerade gesehen, dass meine Lieblingsfarbe Nr. 39 (erika) "aus dem Sortiment" ist. Ist sie nur vorübergehend nicht lieferbar oder ganz aus dem Sortiment genommen?

01.05.2022 - 23:13:

DROPS Design answered:

Liebe Mascha, diese Farbe wurde aus dem Sortiment genommen, aber einige DROPS Händler können diese Farbe immer noch haben - Viel Spaß beim stricken!

02.05.2022 kl. 10:43:

country flag Stefanie Huber wrote:

Hallo, Ich würde gerne eine Temperatur Decke häkeln. (je nach Wetter bekommt jeder Tag im Jahr eine eigene Reihe mit passender Farbe.) Würde gerne eine richtig kuschelige und engmaschige Decke machen, die aber auch einfach zu verarbeiten ist (leicht zu häkeln, wenn möglich auch waschbar). Ich hätte gerne ca 7 verschiedene Farben für eine Decke mit ca 2,50x1,50. Könnt ihr mir da eine Wolle und Häkelnadel empfehlen? Habt ihr auch eine Vorlage? Wieviel Garn brauche ich?

22.04.2022 - 15:20:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Huber, je nach Maschenprobe und gewünschte Textur + Muster kann die Garnmenge unterschiedlich sein - hier finden Sie Decke, die mit einem Garn der Garngruppe B gehäkelt wird, es kann Ihnen sicher inspirieren; gerne wird Ihnen noch Ihr DROPS Laden weiterhelfen - auch telefonisch oder per E-Mail. Viel Spaß beim häkeln!

22.04.2022 kl. 15:37:

country flag Mary Toledo wrote:

Hola. Hacen envíos a Canarias?

04.04.2022 - 01:09:

DROPS Design answered:

Hola Mary, puedes consultar las tiendas con envío a España en el siguiente enlace: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=23&cid=23. Puedes consultar con las tiendas si realizan envíos a Canarias.

06.04.2022 kl. 19:49:

country flag ROSA SOLER MARTINEZ wrote:

Buenos dias, tenemos un tienda-taller de labores y estamos interesados en poder abrir cuenta en su pagina para comprar diferentes hilos para nuestro taller. os pedimos que contacten con nosotros en el teléfono 637 777 028 o bien por e-mail para poder hacer una compra de diferentes productos. muchas gracias

03.03.2022 - 09:13:

DROPS Design answered:

Buenos días, puedes rellenar el siguiente formulario para contactar para la compra de lanas al pormayor: https://www.garnstudio.com/wholesale.php?cid=23

06.03.2022 kl. 12:24:

country flag Sarah wrote:

Hei Jeg prøver å finne en farge på Drops muskat som tilsvarer tidligere Drops Palermo 39. Vanskelig å velge fra panelet. Vennligst hjelp meg med dette. Takk. Palermo fines ikke lenger på markedet. Mvh. Sarah

17.02.2022 - 01:06:

DROPS Design answered:

Hei Sarah Kan ikke finne kvaliteten DROPS Palermo og farge nr 39 i vårt arkiv. Kan du opplyse oss hvilken DROPS Katalog (Drops nr) du har funnet denne kvaliteten, så skal vi sjekke den opp mot våre farger i DROPS Muskat. mvh DROPS Design

21.02.2022 kl. 08:29:

country flag Andrea Daňková wrote:

Dobrý den, je možné si u vás objednat tuhle přízí, číslo 09?\r\nDěkuji za odpověď Andrea Daňková

14.02.2022 - 19:33:

DROPS Design answered:

Dobrý den, Andreo! Tuto přízi můžete objednat u některého z https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=24&cid=24"target="blank">seznam našich prodejců - buď ji mají skladem nebo ji pro vás rádi zajistí v potřebném množství. Pěkný den!

04.04.2022 kl. 11:18:

country flag Noémi Vajliková wrote:

Dear Sir or Madam, For our project we would like to use Muskat yarn, and we need a color chart. We would like to inquire if we can get such a color chart directly from you or possibly from your partners in Slovakia or in Hungary. Do you sell all colors also through your partners in Hungary or Slovakia? Can you please help us with contact information? Thank you very much in advance for your help. Kind regards: Noémi Vajliková

02.02.2022 - 21:13:

DROPS Design answered:

Dear Ms Vajliková, yes our retailers can offer you full range of our yarns and should be able to order for you all colours of DROPS Muskat - you can find the list of DROPS Stores in Slovakia here. You can also choose from Hungarian or Czech retailers. Happy knitting! Hana

03.02.2022 kl. 00:15:

country flag Jooles Forbes wrote:

How can I order please? I see no instructions to order and delivery services. Thank you

01.02.2022 - 17:39:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Forbes, click on "order" just over the list of all colours to see the DROPS stores carrying this yarn, choose your store and click on "Order" to open their website and place your order there. Happy knitting!

02.02.2022 kl. 08:51:

country flag Joan M Boyle wrote:

My granddaughter is requesting I use a vegan yarn. I suggested I use 100# cotton Muskat but she is still asking me if it’s vegan. Could you confirm if this particular wool is vegan.

14.01.2022 - 12:46:

DROPS Design answered:

Dear Joan, since this is a cotton yarn, the thread comes from plants and not animal fur. Therefore, it's a vegan yarn.

16.01.2022 kl. 20:35:

Lisää kommentti ohjeeseen DROPS Muskat

Haluamme mielellämme kuulla mielipiteesi tästä langasta!

Mikäli haluat esittää kysymyksen, valitse oikea kategoria alla olevasta valikosta - tällä tavoin saat vastauksen nopeammin. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä *.