per sivu

Korvaa Alpaca-lanka Flora-langalla

Langan korvaaminen toisella DROPS-langalla on helppoa! Tämä esimerkki näyttää minkä pinnan neule saa, kun korvaat 1-kertaisen DROPS Alpaca-langan 1-kertaisella DROPS Flora-langalla. Täst... (Lue lisää)

Julkaistu 04.11.2016 under Lankavaihtoehdot

Korvaa AlpacaClassic -lanka Puna-langalla

Langan korvaaminen toisella DROPS-langalla on helppoa! Tämä esimerkki näyttää minkä pinnan neule saa, kun korvaat 1-kertaisen DROPS AlpacaClassic -langan 1-kertaisella DROPS Puna-langalla. ... (Lue lisää)

Julkaistu 22.08.2016 under Lankavaihtoehdot

Piirroksen sijoittaminen työn keskelle

Piirroksen keskikohta (nuolella merkitty silmukka) sijoitetaan etukappaleen/takakappaleen tai hihan keskelle tähän tapaan. Kun ohjeessa lukee, että sinun tulee jatkaa etukappaleen neulomista pii... (Lue lisää)

Julkaistu 19.05.2016 under Perusasiat

Lisääminen/Kaventaminen vuorotellen joka 3. ja joka 4. kerroksella

Voit lisätä/kaventaa silmukoita vuorotellen joka 3. ja joka 4. krs/cm, jotta esim. raglanlinjasta, V-aukosta tai työn muotoilusta tulisi tasainen. Joskus ohjeessamme lukee: Lisää tai kavenna vu... (Lue lisää)

Julkaistu 18.05.2016 under Perusasiat

Lisääminen/kaventaminen tasavälein

Miten lasketaan lisäyksiä/kavennuksia, kun ohjeessa lukee “lisää tai kavenna kerroksella tasavälein tietty määrä silmukoita": Lisää tasavälein: Ohjeessa lukee, että tietty määrä si... (Lue lisää)

Julkaistu 04.05.2016 under Perusasiat

Korvaa Lin-lanka Belle-langalla

Langan korvaaminen toisella DROPS-langalla on helppoa! Tämä esimerkki näyttää minkä pinnan neule saa, kun korvaat 1-kertaisen Lin-langan 1-kertaisella DROPS Belle-langalla. Tästä löydä... (Lue lisää)

Julkaistu 04.05.2016 under Lankavaihtoehdot

Korvaa Angora-Tweed -lanka Puna-langalla

Langan korvaaminen toisella DROPS-langalla on helppoa! Tämä esimerkki näyttää minkä pinnan neule saa, kun korvaat 1-kertaisen Angora Tweed -langan 1-kertaisella DROPS Puna-langalla. Täst... (Lue lisää)

Julkaistu 04.05.2016 under Lankavaihtoehdot

Korvaa Polaris-lanka 2-kertaisella Cloud-langalla

Langan korvaaminen on helppoa! Tässä esimerkissä näet tuloksen, kun korvaat 1-kertaisen DROPS Polaris-langan 2-kertaisella DROPS Cloud-langalla. Katso kaikki ohjeet DROPS Polaris-langalle! ... (Lue lisää)

Julkaistu 24.11.2015 under Lankavaihtoehdot

Korvaa Symphony-lanka 1-kertaisella Brushed Alpaca Silk -langalla + 1-kertaisella Baby Merino -langa

Langan korvaaminen on todella helppoa! Tässä esimerkissä näet tuloksen, kun korvaat 1-kertaisen DROPS Symphony-langan 1-kertaisella DROPS Brushed Alpaca Silk -langalla + 1-kertaisella DROPS Bab... (Lue lisää)

Julkaistu 24.11.2015 under Lankavaihtoehdot

Pylväiden virkkaaminen

Tässä olemme aluksi virkanneet ketjusilmukkaketjun (kjs-ketju). Aloitat virkkaamalla pylväitä (p) 3. ketjusilmukasta koukusta laskien alkaen, tai ohjeessa annetusta silmukasta alkaen. Katso täss... (Lue lisää)

Julkaistu 24.11.2015 under Opi virkkaamaan