Court Jester -tohveleiden virkkaaminen

Kylminä päivinä lämpimät tohvelit tulevat tarpeen. Tohvelit ovat myös hyvä lahjaidea. Neulo helpot ainaoikeinneulotut tohvelit 8 eri värillä, (DROPS 109-57), seuraamalla tämän oppitunnin vaiheita. Onko... (Lue lisää)

kategoria: Kokonaiset ohjeet

Helpon Sky High -vauvamyssyn neulominen

Sieviä vauvamyssyjä ei voi koskaan olla liikaa. Tämä vaihe vaiheelta selitetty oppitunti auttaa sinua neulomaan sievän vauvamyssyn, jossa on joustinneuletta ja korvalaput. Kyseinen myssy neulotaan... (Lue lisää)

kategoria: Kokonaiset ohjeet

Yhdistä DROPS Big Delight - lankaa ja DROPS Kid-Silk -lankaa

Etsitkö lankayhdistelmää, jonka tuloksena on pehmeä neule, joka pysyy hyvin muodossaan? Yhdistä tällöin 1-kertainen DROPS Big Delight ja 1-kertainen DROPS Kid-Silk. Alla oleva esimerkki kuuluu... (Lue lisää)

kategoria: Lankavaihtoehdot

Kauppakassin virkkaaminen

Virkatut laukut ovat nyt hyvin suosittuja! Etkö vielä ole kokeillut virkkaamista? Me autamme sinua! Tästä löydät ohjeet Pacific Blues -kauppakassin (DROPS 199-15) virkkaamiseen, joiden avulla virkkaat... (Lue lisää)

kategoria: Kokonaiset ohjeet

Korvaa Alpaca-lanka Flora-langalla

Langan korvaaminen toisella DROPS-langalla on helppoa! Tämä esimerkki näyttää minkä pinnan neule saa, kun korvaat 1-kertaisen DROPS Alpaca-langan 1-kertaisella DROPS Flora-langalla. Tästä... (Lue lisää)

kategoria: Lankavaihtoehdot

Korvaa AlpacaClassic -lanka Puna-langalla

Langan korvaaminen toisella DROPS-langalla on helppoa! Tämä esimerkki näyttää minkä pinnan neule saa, kun korvaat 1-kertaisen DROPS AlpacaClassic -langan 1-kertaisella DROPS Puna-langalla. Tästä... (Lue lisää)

kategoria: Lankavaihtoehdot

Piirroksen sijoittaminen työn keskelle

Piirroksen keskikohta (nuolella merkitty silmukka) sijoitetaan etukappaleen/takakappaleen tai hihan keskelle tähän tapaan. Kun ohjeessa lukee, että sinun tulee jatkaa etukappaleen neulomista piirroksen... (Lue lisää)

kategoria: Perusasiat

Lisääminen/Kaventaminen vuorotellen joka 3. ja joka 4. kerroksella

Voit lisätä/kaventaa silmukoita vuorotellen joka 3. ja joka 4. krs/cm, jotta esim. raglanlinjasta, V-aukosta tai työn muotoilusta tulisi tasainen. Joskus ohjeessamme lukee: Lisää tai kavenna vuorotellen... (Lue lisää)

kategoria: Perusasiat

Lisääminen/kaventaminen tasavälein

Miten lasketaan lisäyksiä/kavennuksia, kun ohjeessa lukee “lisää tai kavenna kerroksella tasavälein tietty määrä silmukoita": Lisää tasavälein: Ohjeessa lukee, että tietty määrä silmukoita... (Lue lisää)

kategoria: Perusasiat

Korvaa Lin-lanka Belle-langalla

Langan korvaaminen toisella DROPS-langalla on helppoa! Tämä esimerkki näyttää minkä pinnan neule saa, kun korvaat 1-kertaisen Lin-langan 1-kertaisella DROPS Belle-langalla. Tästä löydät... (Lue lisää)

kategoria: Lankavaihtoehdot