Aviator-myssyn neulominen

Tunnetko jonkun, joka tarvitsee uuden, lämpimän myssyn? Neulo malliemme kaikkein suosituin vauvamyssy, Baby Aviator -myssy (DROPS Baby 14-16). Sivun alareunasta löydät myös opastavan videon. Mikäli... (Lue lisää)

kategoria: Kokonaiset ohjeet

Koiran puseron neulominen

Myös koirat palelevat kylmässä säässä, joten neulo parhaalle ystävällesi mukava palmikkopusero. Tässä oppitunnissa näytämme vaihe vaiheelta miten neulot ohjeen DROPS 102-43 The Lookout -koirapuseron... (Lue lisää)

kategoria: Kokonaiset ohjeet

DROPS ohjeen seuraaminen

Neulotko ensimmäistä kertaa DROPS ohjeen mukaisesti ja etkö ole ihan varma siitä, miten pääsisit alkuun? Seuraa tätä oppituntia, jossa näytämme sinulle miten DROPS ohjeitamme seurataan. Aluksi... (Lue lisää)

kategoria: Perusasiat

Court Jester -tohveleiden virkkaaminen

Kylminä päivinä lämpimät tohvelit tulevat tarpeen. Tohvelit ovat myös hyvä lahjaidea. Neulo helpot ainaoikeinneulotut tohvelit 8 eri värillä, (DROPS 109-57), seuraamalla tämän oppitunnin vaiheita. Onko... (Lue lisää)

kategoria: Kokonaiset ohjeet

Helpon Sky High -vauvamyssyn neulominen

Sieviä vauvamyssyjä ei voi koskaan olla liikaa. Tämä vaihe vaiheelta selitetty oppitunti auttaa sinua neulomaan sievän vauvamyssyn, jossa on joustinneuletta ja korvalaput. Kyseinen myssy neulotaan... (Lue lisää)

kategoria: Kokonaiset ohjeet

Kauppakassin virkkaaminen

Virkatut laukut ovat nyt hyvin suosittuja! Etkö vielä ole kokeillut virkkaamista? Me autamme sinua! Tästä löydät ohjeet Pacific Blues -kauppakassin (DROPS 199-15) virkkaamiseen, joiden avulla virkkaat... (Lue lisää)

kategoria: Kokonaiset ohjeet

Korvaa Alpaca-lanka Flora-langalla

Langan korvaaminen toisella DROPS-langalla on helppoa! Tämä esimerkki näyttää minkä pinnan neule saa, kun korvaat 1-kertaisen DROPS Alpaca-langan 1-kertaisella DROPS Flora-langalla. Tästä... (Lue lisää)

kategoria: Lankavaihtoehdot

Korvaa AlpacaClassic -lanka Puna-langalla

Langan korvaaminen toisella DROPS-langalla on helppoa! Tämä esimerkki näyttää minkä pinnan neule saa, kun korvaat 1-kertaisen DROPS AlpacaClassic -langan 1-kertaisella DROPS Puna-langalla. Tästä... (Lue lisää)

kategoria: Lankavaihtoehdot

Piirroksen sijoittaminen työn keskelle

Piirroksen keskikohta (nuolella merkitty silmukka) sijoitetaan etukappaleen/takakappaleen tai hihan keskelle tähän tapaan. Kun ohjeessa lukee, että sinun tulee jatkaa etukappaleen neulomista piirroksen... (Lue lisää)

kategoria: Perusasiat

Lisääminen/Kaventaminen vuorotellen joka 3. ja joka 4. kerroksella

Voit lisätä/kaventaa silmukoita vuorotellen joka 3. ja joka 4. krs/cm, jotta esim. raglanlinjasta, V-aukosta tai työn muotoilusta tulisi tasainen. Joskus ohjeessamme lukee: Lisää tai kavenna vuorotellen... (Lue lisää)

kategoria: Perusasiat