DROPS Alpaca
DROPS Alpaca
100% Alpakkaa
alkaen 2.80 € /50g
Saat tämän mallin langat alkaen 19.60€.

Lankojen hinta lasketaan ohjeen pienimmän koon ja eri värihintojen edullisimman hinnan mukaan. Etsitkö vieläkin edullisempaa hintaa? Käy tarkistamassa DROPS Diilejä!DROPS Super Sale
DROPS Baby 14-22
Babydrops 14-22
Mitat: n. 60 x 85 cm
Langanmenekki: Alpaca
250 gr nro 100, luonnonvalkoinen

DROPS pyöröpuikot nro 3 tai käsialan mukaan: 28 s piirrosta M.1 = 10 cm leveyssuunnassa, ja 24 s x 32 krs piirrosta M.5 - M.7 = 10 x 10 cm.

-------------------------------------------------------

Lankavaihtoehto – Katso miten vaihdat toiseen lankaan tässä
Lankaryhmät A-F – Tee sama ohje ja vaihda toiseen lankaan tässä
Langanmenekki toista lankaa käytettäessä – Käytä lankamuunnintamme tässä

-------------------------------------------------------

DROPS Alpaca
DROPS Alpaca
100% Alpakkaa
alkaen 2.80 € /50g
Saat tämän mallin langat alkaen 19.60€.

Lankojen hinta lasketaan ohjeen pienimmän koon ja eri värihintojen edullisimman hinnan mukaan. Etsitkö vieläkin edullisempaa hintaa? Käy tarkistamassa DROPS Diilejä!Mallin ohjeet

Kuvioneulonta: Katso piirroksista M.1, M.5, M.6 ja M.7. Piirrokset näyttävät kuvioita katsottuna oikealta puolelta - Huom: Huopa ei tule olemaan saman näköinen molemmin puolin.


Huopa: Suuren s-määrän takia työ neulotaan edestakaisin pyöröpuikolla. Taita pyöröpuikko kaksinkertaiseksi (tai käytä 2 saman paksuista puikkoa) ja luo 169 s kahdelle puikolle nro 3 Alpaca-langalla (kahdelle puikolle jotta reunasta tulisi joustava). Vedä toisen puikoista pois ja neulo 3 krs o (1. krs = nurja puoli).

Jatka neulomista näin: (1. krs = oikea puoli):
Uloimmat 8 s kummassakin reunassa neulotaan o lopulliseen mittaan asti. Samanaikaisesti keskimmäiset neulotaan näin – Huom: kun kavennetaan/lisätään s:oita tasavälein, kuten alla selostetaan, ei vähennetä 8 uloimpien s:oiden kohdalla. Neulo piirroksen M.1 mukaan. Kun työ on n. 19 cm – katso että mallikerta neulotaan loppuun korkeus suunnassa – neulo piirroksen M.7 mukaan – samanaikaisesti M.7:n ensimmäisellä krs:lla vähennetään 26 s tasavälein = 143 s.
M.7:n jälkeen neulo M.5 o puolelta seuraavasti:
M.5A ( = 3 s), M.5B seuraavat 120 s, M.5C ( = 4 s). Jatka kuvioneulontaa näin kunnes työ on n. 29 cm – katso että mallikerta tulee neulottua loppuun korkeus suunnassa. Neulo M.7 taas, samanaikaisesti kun M.7:n viimeisellä krs:lla lisätään 3 s tasavälein = 146 s. M.7:n jälkeen neulo M.6. Kun työ on n. 64 cm – katso että mallikertaa ei lopeteta kesken korkeus suunnassa – neulo taas M.7 samanaikaisesti kun M.7:n ensimmäisellä krs:lla vähennä 3 s tasavälein = 143 s.
M.7:n jälkeen neulo M.5 o puolelta näin:
M.5A ( = 3 s), M.5B seuraavat 120 s, M.5C ( = 4 s). Jatka kuvioneulontaa kunnes työ on n. 84 cm – katso ettei mallikerta jää kesken korkeus suunnassa. Neulo 3 krs o ja päätä s:t löyhästi n puolella. Huom: Jotta aloitusreuna ei kiristäisi tee langankierto n. 8 s:n välein. (langankierrot päätetään silmukkoina)

www.garnstudio.com

Tähän ohjeeseen on tehty korjaus.

Päivitetty nettiin: 09.10.2008
Alimpaan ruutupiirroksen selitykseen on tullut uusi piirrosmerkki, ja kahteen alimpaan ruutupiirroksen selitykseen on tullut uutta tekstiä. = nosta 1 s oikein neulomatta, neulo 1 o, vedä nostettu s neulotun yli = nosta 1 s oikein neulomatta, neulo 2 o yhteen, vedä nostettu s kavennuksen yli
Päivitetty nettiin: 02.01.2012
Uusi ruutupiirros M.5.
Päivitetty nettiin: 28.10.2013
DROPS pyöröpuikot nro 3 tai käsialan mukaan: 28 s piirrosta M.1 = 10 cm leveyssuunnassa, ja 24 s x 32 krs piirrosta M.5 - M.7 = 10 x 10 cm.

Piirros

symbols = oikea s oikealta puolelta, nurja s nurjalta puolelta
symbols = nurja s oikealta puolelta, oikea s nurjalta puolelta
symbols = 1 langankierto
symbols = 2 s oikein yhteen
symbols = nosta 1 s oikein neulomatta, 1 o, vedä nostettu s neulotun yli
symbols = 1 langankierto, nosta 1 s oikein neulomatta, neulo 2 s oikein yhteen, vedä nostettu s kavennuksen yli, 1 langankierto
symbols = M.6 = 16 krs = n. 5 cm
symbols = M.7 = 14 krs = n. 4 cm
diagram
Onko sinulla kysymyksiä? Katso listaus usein esitetyistä kysymyksistä (FAQ)

Neuletiheys on tärkeä, koska se vaikuttaa valmiin neuleen mittoihin. Neuletiheys mitataan mallitilkun avulla (10 x 10 cm). Neuletiheys annetaan ohjeessa seuraavalla tavalla: Leveyssuunnassa olevat silmukat x korkeussuunnassa olevat kerrokset. Esimerkiksi: 19 silmukkaa x 26 kerrosta sileää neuletta = 10 x 10 cm.

Neuletiheys vaihtelee henkilöstä toiseen, jotkut neulovat löyhästi ja toiset neulovat tiukemmin. Neuletiheys muuttuu, kun vaihdat ohuempiin tai paksumpiin puikkoihin. Tästä syystä annettu puikkokoko on ainoastaan suositus! Sinun tulee ITSE tarkistaa, että saavutat ohjeessa annetun tiheyden. Jos neuletiheys ei ole sama kuin ohjeessa annettu tiheys, langanmenekki muuttuu ja neuleesta tulee väärän kokoinen.

Neuletiheyden avulla voit myös tarkistaa, mitkä langat vastaavat toisiaan. Jos saat saman neuletiheyden jollakin toisella langalla, voit huoletta käyttää sitä.

Katso DROPS oppitunti: Näin tarkistat neuletiheyttä

Katso DROPS video: Neuletiheys - Mallitilkku

Langanmenekki annetaan grammoina, esim.: 450 g. Laskeaksesi kuinka monta kerää tarvitset, sinun tulee aluksi tietää kuinka monta grammaa yhdessä kerässä on (25g, 50g vai 100g). Nämä tiedot löytyvät, kun klikkaat sivujemme tiettyä lankaa. Jaa tarvittava määrä kerän määrän kanssa. Esimerkkinä, jos kukin kerä painaa 50 g (yleisin paino), laske seuraavasti: 450 / 50 = 9 kerää.

Kun käytät lankavaihtoehtoa, kaikkein tärkeintä on, että neuletiheys/virkkuutiheys pysyy samana. Kunhan neuletiheytesi on sama kuin ohjeessa annettu tiheys, neuleesta tulee oikean kokoinen. Oikean neuletiheyden saavuttaminen onnistuu parhaiten, jos käytät samaan lankaryhmään kuuluvaa lankaa. Voit myös neuloa ohuemmalla langalla (esim. 2-kertaisena), jolloin saat saman neuletiheyden kuin paksummalla langalla neulottaessa. Kokeile lankamuunnintamme. Suosittelemme, että teet mallitilkun.

HUOM:Jos käytät lankavaihtoehtoa, neuleesta voi tulla erinäköinen kuin kuvassa, koska eri lankojen rakenteet ja ominaisuudet antavat neuleelle erilaiset pinnat.

Katso DROPS oppitunti: Voinko käyttää lankavaihtoehtoja?

Kaikki lankamme jaetaan lankaryhmiin (A-F) niiden paksuuden ja neuletiheyden mukaan - ryhmään A kuuluvat kaikkein ohuimmat langat ja ryhmään F kuuluvat kaikkein paksuimmat langat. Tällä tavoin löydät helpommin ohjeisiimme korvaavia lankoja, mikäli haluat neuloa työn jollakin toisella langalla. Kaikilla samaan ryhmään kuuluvilla langoilla on lähes sama neuletiheys ja niitä voidaan vaihtaa keskenään. Eri langoilla on kuitenkin eri ominaisuuksia ja pintoja, joten lopputuloksesta tulee ainutlaatuinen.

Klikkaa tästä nähdäksesi jokaisen lankaryhmän langat

Jokaisen ohjeemme yläkulmasta löydät linkin lankamuuntimeemme. Tämä lankamuunnin on hyvä apuväline, kun haluat käyttää lankavaihtoehtoja. Täytä kenttiin seuraavat tiedot: Korvattavan langan nimi, langanmenekki (koossasi) ja lankojen määrä (esim. 1-kertainen tai 2-kertainen lanka). Saat esille lankavaihtoehtoja, joiden neuletiheys on sama. Lisäksi saat tietoja siitä, kuinka paljon lankaa tarvitset ja siitä, tarvitsetko useampia lankoja. Useimmissa kerissä on 50 g (joissakin kerissä voi olla 25 g tai 100 g).

Mikäli ohjeessa käytetään useita värejä, sinun tulee muuntaa jokainen väri erikseen. Jos malli neulotaan tai virkataan usealla eri langalla (esim. 1-kertainen Alpaca ja 1-kertainen Kid-Silk), sinun tulee muuntaa jokainen lanka erikseen.

Klikkaa tästä nähdäksesi lankamuuntimemme

p>Eri langoilla on eri ominaisuuksia ja rakenteita ja tämän vuoksi olemme jättäneet alkuperäiset langat ohjeisiin. Lankamuuntimemme avulla löydät kuitenkin helposti nykyisestä valikoimastamme vastaavia lankoja, tai valitse joku muu samaan lankaryhmään kuuluva lanka.

Joillakin jälleenmyyjillä saattaa olla valikoimastamme poistuneita lankoja vielä varastossaan, jotkut asiakkaat etsivät ehkä sopivaa neuletyötä aiemmin ostamilleen langoille.

Lankamuunnin hakee lankavaihtoehtoja ja laskee uuden langan metrimäärän.

Mikäli koon valitseminen on vaikeaa, voit tarkistaa lempipuserosi mitat. Etsi tämän jälkeen mittapiirroksesta oikea koko, joka vastaa mittaamasi puseron kokoa.

Mittapiirros löytyy ohjeen alareunasta.

Katso DROPS oppitunti: Mittapiirroksen lukeminen

Ohjeessa annettu puikkokoko on ainoastaan ehdotus. Tärkeintä on, että neuletiheys on oikea. Neuletiheys on kuitenkin hyvin henkilökohtainen ja tästä syystä sinun tulee käyttää puikkokokoa, jolla saat SAMAN neuletiheyden kuin ohjeessa mainitaan. Sinun tulee ehkä vaihtaa yhtä tai kahta numeroa paksumpiin tai ohuempiin puikkoihin, jotta tiheydestä tulisi oikea. Tämä tehdään neulomalla koetilkkuja.

Mikäli neulot tiheydellä, joka ei vastaa ohjeen antamaa tiheyttä, valmiin vaatteen mitat voivat poiketa mittapiirroksen mitoista.

Katso DROPS oppitunti: Neuletiheyden mittaaminen

Katso DROPS oppitunti: Koetilkun tekeminen

Kun neule neulotaan ylhäältä alas, työhön voidaan helpommin tehdä henkilökohtaisia muutoksia. Neuletta on esimerkiksi helpompi sovittaa työn aikana, lisäksi kaarrokkeen ja hihojen pituutta voidaan säätää paremmin.

Ohjeessa käydään huolellisesti läpi kaikki vaiheet, oikeassa järjestyksessä. Piirrokset on säädetty neulesuunnan mukaan ja niiden mukaisesti neulotaan tavalliseen tapaan.

Piirros näyttää kaikkia kerroksia ja kaikkia silmukoita oikealta puolelta katsottuna. Piirros luetaan alhaalta ylöspäin, oikealta vasemmalle. 1 ruuturivi piirroksessa = 1 silmukka.

Kun neulotaan tasoneuletta, joka toinen kerros neulotaan työn oikealta puolelta ja joka toinen kerros neulotaan työn nurjalta puolelta. Kun neulotaan nurjan puolen kerros, piirros luetaan päinvastaiseen suuntaan, eli vasemmalta oikealle, oikeat silmukat neulotaan nurin, nurjat silmukat neulotaan oikein, jne.

Kun neulotaan suljettua neuletta, kaikki kerrokset neulotaan työn oikealta puolelta ja kaikki kerrokset neulotaan oikealta vasemmalle.

Katso DROPS oppitunti: Ruutupiirrosten lukeminen

Piirros näyttää kaikkia kerroksia ja kaikkia silmukoita oikealta puolelta katsottuna. Piirros luetaan alhaalta ylöspäin, oikealta vasemmalle.

Kun virkataan tasona, joka toinen kerros virkataan työn oikealta puolelta: oikealta vasemmalle ja joka toinen kerros virkataan työn nurjalta puolelta: vasemmalta oikealle.

Kun virkataan suljettua virkkausta, kaikki piirroksen kerrokset virkataan työn oikealta puolelta, oikealta vasemmalle.

Kun virkkaat pyöreän piirroksen mukaisesti, aloitat keskeltä ja virkkaat ulospäin, vastapäivään, yksi kerros kerrallaan.

Kerros alkaa useimmiten tietyllä määrällä ketjusilmukoita (tämä määrä vastaa seuraavan silmukan korkeutta), tämä määrä näkyy piirroksesta tai se annetaan ohjeessa.

Katso DROPS oppitunti: Virkatun ohjeen piirrosten lukeminen

Kun samalla kerroksella neulotaan useamman piirroksen mukaisesti, ohjeessa lukee usein näin: *neulo mallineuletta piirroksen A.1 mukaisesti, A.2, toista piirroksen A.3 mallikertaa yhteensä 0-0-2-3-4 kertaa*. Tällöin neulot piirroksen A.1 mallikerran kerran, tämän jälkeen neulot piirroksen A.2 mallikerran kerran ja sitten toistat piirroksen A.3 mallikertaa (kerroksella) kokosi annetun luvun mukaisesti (tässä tapauksessa: S = 0 kertaa, M = 0 kertaa, L = 2 kertaa, XL = 3 kertaa, XXL = 4 kertaa.

Piirrosten mukaisesti neulotaan tavalliseen tapaan: Aloita piirroksen A.1 ensimmäisestä kerroksesta, neulo sitten piirroksen A.2 ensimmäinen kerros jne.

Katso DROPS oppitunti: Neuleohjeen ruutupiirrosten lukeminen

Katso DROPS oppitunti: Virkatun ohjeen piirrosten lukeminen

Suuremmassa koossa neuleen leveys (ranteesta ranteeseen) on suurempi, vaikka hihat ovat lyhyemmät. Suuremman koon hihanpyöriöt ovat pidemmät ja olat ovat leveämmät. Tällä tavoin neule on istuva riippumatta siitä, minkä koon mukaisesti neulot/virkkaat.

Mittapiirroksesta löydät tiedot neuleen koko pituudesta. Mikäli kyseessä on pusero tai jakku, pituus mitataan olan korkeimmasta kohdasta, pääntien vierestä, ja suoraan alas neuleen alareunaan. Työtä EI mitata olan kärjestä. Samoin kaarrokkeen pituus mitataan olan korkeimmasta kohdasta alas kohtaan, jossa kaarroke jaetaan miehustaa ja hihoja varten.

Jakun mittoja ei oteta reunusten kohdalta, ellei ohjeessa muuta mainita. Mittaa aina pituus reunasilmukoiden sisäpuolelta.

Katso DROPS oppitunti: Mittapiirroksen lukeminen

Mallikertoja toistetaan usein kerroksella tai korkeussuunnassa. Yksi piirros sisältää useimmiten yhden mallikerran. Mikäli ohjeessa lukee, että piirroksen (esim. A.1) mallikertaa toistetaan 5 kertaa kerroksella, tee seuraavasti: Neulo piirroksen mallikerran silmukat ja aloita sitten neulominen piirroksen alusta. Jatka neulomista tähän tapaan, kunnes kerroksella on 5 mallikertaa. Jos ohjeessa lukee, että sinun tulee neuloa 2 piirroksen A.1 mallikertaa korkeussuunnassa, neulo seuraavasti: Neulo piirroksen A.1 mallikerta kokonaisuudessaan ja aloita sitten neulominen piirroksen alusta.

Ketjusilmukka on muita silmukoita hieman kapeampi. Työn aloitusreunaan tehdään ylimääräisiä ketjusilmukoita, jotta aloitusreunasta tulisi tarpeeksi joustava. Silmukkalukua säädetään jo seuraavalla kerroksella.

Joustinneule on sileää neuletta joustavampi neulos ja tästä syystä siitä tulee muuta neuletta kapeampi. Kun työhön lisätään silmukoita ennen joustinneuleen neulomista, joustinneuleesta tulee melkein yhtä leveä kuin miehustasta muuten.

Kun päätät silmukat, päätösreunasta voi helposti tulla liian kireä. Kun teet työhön langankiertoja samalla kun päätät silmukat, päätösreunasta tulee tarpeeksi joustava.

Katso DROPS video: Silmukoiden päättäminen langankierroilla

Kun haluat tehdä esim. puseron lisäykset (tai kavennukset) tasaisin välein, esim. vuorotellen joka 3. ja joka 4. kerroksella, neulo seuraavasti: Neulo 2 kerrosta ja tee 3. kerroksella lisäykset, neulo 3 kerrosta ja tee sitten 4. kerroksella lisäykset. Toista kunnes kaikki tarvittavat lisäykset on tehty.

Katso DROPS oppitunti: Lisääminen/Kaventaminen vuorotellen joka 3. ja joka 4. kerroksella

Jakut neulotaan useimmiten tasona. Voit kuitenkin halutessasi neuloa jakun suljettuna neuleena. Tällöin sinun on lisättävä leikkaussilmukoita (useimmiten 5 silmukkaa) keskelle eteen. Seuraa muuten ohjetta, mutta älä käännä työtä neulottujen kerrosten jälkeen, vaan neulo leikkaussilmukat ja jatka neulomista suljettuna neuleena. Leikkaa lopuksi neule auki leikkaussilmukoiden kohdalta.

Katso DROPS video: Kädenteiden aukileikkaaminen

p>Mikäli neulot suljetun neuleen sijaan mieluummin tasoneuletta, voit tietysti muuttaa ohjetta siten, että neulot osat erikseen ja ompelet ne lopuksi yhteen. Jaa miehustan silmukkaluku kahdella, lisää 1 reunasilmukka kumpaankin reunaan (saumaa varten) ja neulo etukappale ja takakappale erikseen.

Katso DROPS oppitunti: Voinko neuloa pyöröpuikolla neulottavan työn paripuikoilla?

Mallineuleen mallikerrat voivat poiketa toisistaan eri koissa, jotta saataisiin neuleeseen oikeat mittasuhteet. Mikäli et neulo samaa kokoa kuin kuvan neuleessa, sinun mallineuleesi voi poiketa hieman kuvan mallineuleesta. Tätä on kehitetty tarkasti ja otettu huomioon siten, että valmiin neuleen ulkonäkö on kaikissa koissa sama.

Seuraa oman kokosi ohjeet ja piirrokset!

Mikäli olet löytänyt mieluisan ohjeen naisten puseroon, voit melko helposti muuttaa sen mittoja siten, että pusero sopii miehelle. Miehen puseron miehusta ja hihat ovat usein pidemmät kuin naisen puseron miehusta ja hihat. Valitse aluksi koko, jonka rinnanympärys on sopiva. Ylimääräinen pituus lisätään juuri ennen kuin päätät kädentien/hihanpyöriön silmukat. Jos työ neulotaan ylhäältä alas, voit lisätä pituutta heti kädentien jälkeen tai ennen kuin teet hihan ensimmäisen kavennuskerroksen.

Tarvitset myös enemmän lankaa kuin ohjeessa mainitaan. Langanmenekki riippuu siitä, kuinka paljon pituutta lisäät. On kuitenkin aina parempi hankkia yksi kerä liikaa kuin yksi kerä liian vähän.

Kaikissa langoissa voi esiintyä ylimääräisiä kuituja (muodostuvat tuotannon aikana), jotka voivat irrota nukkana. Harjatuissa langoissa (eli karvaisemmissa langoissa) näitä irtonaisia, ylimääräisiä kuituja on enemmän ja tällöin langasta myös irtoaa enemmän karvaa.

Karvojen irtoaminen riippuu myös siitä, mitä neuleen alla tai yllä on, ja hankaako tämä langan kuituja vasten. Tästä syystä emme voi taata, ettei langasta irtoaisi nukkaa.

Alla muutama vinkki siitä, miten saat parhaimman tuloksen, kun työskentelet karvaisilla langoilla:

1. Kun neule on valmis (ennen kuin peset sen), ravistele se kunnolla, jotta irtonaiset karvat poistuvat. HUOM ÄLÄ käytä nukanpoistorullaa, harjaa tai muuta keinoa, joka hankaa lankaa.

2. Aseta neule muovipussin sisään ja laita se pakastimeen - lämpötila saa aikaan sen, että kuidut eivät sitoudu niin lujasti toisiinsa, ja ylimääräiset kuidut irtoavat paremmin.

3. Jätä neule pakastimeen muutamaksi tunniksi ennen kuin poistat sen ja ravistelet sen uudestaan.

4. Pese neule vyötteen ohjeiden mukaisesti.

Lähes kaikki neuleet nyppyyntyvät, vaikka ne olisi tehty kaikkein laadukkaimmista kuiduista. Tämä on merkki vaatteen luonnollisesta kulumisesta ja sitä on vaikea välttää. Vaate nyppyyntyy eniten kohdissa, joihin kohdistuu hankausta (esim. puseron hihat ja kalvosimet).

Saat kuitenkin vaatteesta uuden näköisen, kun poistat nypyt tekstiilikamman tai nypynpoistajan avulla.

Etkö vieläkään saanut vastausta kysymykseesi? Vieritä alaspäin ja näppäile kysymyksesi, niin asiantuntijamme yrittävät auttaa sinua. Tavallisesti saat vastauksen 5-10 päivän sisällä..
Sillä aikaa voit lukea tämän ohjeen aiempia kysymyksiä ja vastauksia tai liittyä DROPS Työpajaan Facebookissa, jossa muut neulojat/virkkaajat voivat auttaa sinua!

Pidät ehkä myös näistä...

Lisää kommentti ohjeeseen DROPS Baby 14-22

Haluamme mielellämme kuulla mielipiteesi tästä ohjeesta!

Mikäli haluat esittää kysymyksen, valitse oikea kategoria alla olevasta valikosta - tällä tavoin saat vastauksen nopeammin. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä *.

Kommentit / Kysymykset (103)

country flag Ahlbin Gunilla kirjoitti:

Vad är det som är uppdaterat i M5 på filten

24.08.2022 - 18:12

DROPS Design vastasi:

Hej Ahlbin, det är nya diagrammet som ligger här på mönstret, så det är bara att följa det :)

25.08.2022 - 15:49

country flag Codebel kirjoitti:

M5. Je suis rendue à tricotiner le rang endroit !!! Donc, si je commence M5 avec un rang endroit cela veut dire que les mailles ensemble, jetés et surjets se feront sur l’envers ??? Ou si au tout début de M5 je ne fais pas le premier rang afin que le motif arrive sur l’endroit du travail !!! J’ai essayé d’agrandir la photo afin de mieux voir le motif, ce qui aurait répondu à ma question, mais impossible d’y voir clair, une fois agrandi !!! Merci de votre attention !!!

22.02.2022 - 21:31

DROPS Design vastasi:

Bonjour Mme Codebel, il semble effectivement qu'il y ait une erreur avec M.5 dans ce modèle, suivez les diagrammes de la couverture présentée ici, autrement dit, commencez M.5 sur l'endroit par le rang ajouré. Une correction sera faite, merci pour votre retour. Bonne continuation!

23.02.2022 - 08:44

country flag Katherine kirjoitti:

Je crois qu'il y a une erreur dans le diagramme. Il est mentionné que le carré ayant un X à l'intérieur doit être tricoté ainsi: envers sur envers et endroit sur envers. Est-ce possible que ce soit envers sur endroit et endroit sur envers? Je regarde la photo et il me semble que c'est bien cela. Merci, très beau site en passant, j'adore vos patrons :)

02.01.2022 - 05:08

DROPS Design vastasi:

Bonjour Katherine, tout à fait, et la correction a été faite de suite, merci pour votre retour. Bonne continuation!

03.01.2022 - 14:13

country flag Roberta kirjoitti:

Absolutely love this baby blanket but hate using charts. Do you have a written instruction sheet available?

11.11.2020 - 11:52

DROPS Design vastasi:

Dear Roberta, we only have diagrams to this pattern - read more about diagrams here. Happy knitting!

11.11.2020 - 14:10

country flag Anne kirjoitti:

Jeg er i tvivl om man har tilpasset rettelser ind i diagram og forklaringer?

16.01.2020 - 20:05

DROPS Design vastasi:

Hei Anne. Det er gjort rettelser på dette teppet i 2008, 2012 og 2013 og oppskriften skal være oppdatert på nett. Om du mener det fremdeles er feil, legg gjerne igjen en kommentar på hva nøyaktig du mener er feil, så tar vi en sjekk. mvh DROPS design

27.01.2020 - 12:58

country flag Ida kirjoitti:

Hej. \r\nJeg er lidt i tvivl om jeg roligt kan følge mønsterdiagrammerne eller om jeg skal læse rettelserne? Dvs. har I tilpasset diagrammerne og diagramforklaringerne så man roligt kan følge disse?

11.08.2019 - 12:30

country flag Charlie S kirjoitti:

Thanks for the pattern. It there a full tutorial for the white blanket shown in the image? The one with the multiple sections of different knit designs.

21.07.2019 - 17:51

DROPS Design vastasi:

Dear Charlie S, we still don't have a full tutorial for this blanket available.

25.07.2019 - 20:59

Lynette kirjoitti:

Good morning/good afternoon I would like to know if there is a more detailed written version of this pattern as I do not like to knit with graphs. Thanking you

07.12.2018 - 06:21

DROPS Design vastasi:

Hi Lynette, I am afraid we do not have a more detailed written version of this pattern at the moment. Kind regards

07.12.2018 - 07:53

country flag Heather Giler kirjoitti:

A follow up to my question on section M5: for rows 3, 5, and 7 of the pattern do you still work the first 3 stitches, then repeat the pattern for the next 6 stitches over 120 stitches, then work the last 4 stitches in the pattern?

05.10.2018 - 09:19

DROPS Design vastasi:

Dear Mrs Giler, yes you will repeat the pattern every row like this: M.5A over the first 3 sts, then repeat M.5B over the next 120 sts and finish with M.5C over the next 4 sts. On row 7, work the last st in M.5A tog with the first st in M.5B, then work the last st in M.5B tog with the first 2 sts in next M.5B/in M.5C. Happy knitting!

05.10.2018 - 11:49

country flag Heather Giler kirjoitti:

Section M5 is a 13-stitch pattern, but it\'s worked over 127 stitches. After 9 repeats I have 10 stitches left over. Am I just supposed to do the first 10 stitches of the pattern at the end of each row?

04.10.2018 - 19:30

DROPS Design vastasi:

Dear Mrs Giler, M.5 is worked as follows: M.5A (= 3 sts), repeat M.5 B a total of 20 times (= over the next 120 sts), finish with M.5C (= 4 sts) = 3+120+4 = 127 sts. Happy knitting!

05.10.2018 - 07:29