DROPS / 112 / 33

Mallard by DROPS Design

Aaltokuvioinen hartianlämmitin ”Silke-Alpaca”-langasta.

DROPS design: Malli nro SA-053
----------------------------------------------------------
Koko: Yksi koko
Pituus keskeltä takaa: n. 50 cm
Langanmenekki: Garnstudion DROPS SILKE-ALPACA:
550 g nro 7120, vaalea harmaanvihreä

DROPS PYÖRÖPUIKKO (80 cm) NRO 5.
Neuletiheys: 20 s x 22 krs mallineuletta puikoilla nro 5 = 10 x 10 cm.

Etkö ole varma minkä koon mukaan sinun tulisi neuloa/virkata? Kuvan malli on noin 170 cm pituinen ja käyttää kokoa S tai M. Mikäli teet puseron, jakun, mekon tai muuta vastaavaa, löydät valmiin neuleen mitat (cm) ohjeen alareunassa olevasta mittapiirroksesta.

(Siirry ohjeeseen)

Vinkkejä & Apua

Kiitos kun valitsit DROPS Design mallin!

Teemme parhaamme, jotta ohjeemme olisivat mahdollisimman helppoja seurata.

Tästä syystä jokaisella ohjeella on omat opastavat ohjevideot, jotka löytyvät sivun alareunasta.

Meiltä löydät myös oppitunteja, joiden avulla opit ohjeissamme käytettyjä tekniikoita vaihe vaiheelta. Löydät ne tästä!

AINAOIKEINNEULE tasona:
Neulo kaikki kerrokset oikein.

MALLINEULE: Katso ruutupiirros M.1. Piirros näyttää mallineuletta oikealta puolelta katsottuna.
----------------------------------------------------------
HARTIANLÄMMITIN:
Neulotaan ylhäältä alas. Työ neulotaan kahtena kappaleena ja ommellaan lopuksi yhteen. Luo pyöröpuikolle nro 5 Silke-Alpaca -langalla 81 s. Neulo 6 krs ainaoikeaa. Kiinnitä 1 merkkilanka työn keskimmäiseen silmukkaan. Jatka neulomalla seuraavasti (1. krs = oikea puoli): 5 s ainaoikeaa, neulo seuraavilla 34 s:lla mallineuletta M.1:n mukaisesti, 1 o, 1 langankierto, 1 o (= merkitty s), 1 langankierto, 1 o, neulo seuraavilla 34 s:lla mallineuletta M.1:n mukaisesti, neulo lopuksi 5 s ainaoikeaa. Jatka mallineuletta tähän tapaan ja lisää SAMALLA merkkilangalla merkityn silmukan molemmin puolin joka 2. krs 1 s. Lisää tekemällä langankiertoja kuten aiemmin. Lisätyillä silmukoilla neulotaan myös mallineuletta M.1:n mukaisesti. HUOM! Reikäkerroksilla kaikilla silmukoilla neulotaan oikeaa kunnes silmukoita on riittävästi kokonaiseen uuteen mallikertaan. Jatka mallineuletta ja lisäyksiä tähän tapaan kunnes työn pituus on 35 cm, tai kunnes työ on halutun pituinen (mittaa neulomissuuntaan, eikä työn keskeltä). Päätä s:t (lopeta kokonaisen mallikerran jälkeen). Neulo kaksi samanlaista kappaletta ja ompele kappaleet yhteen sivuista (ompele uloimmista silmukanreunoista).

KIERRETTY NYÖRI:
Leikkaa 2 kpl n. 3 metrin pituista lankaa. Kierrä langat tiukasti yhteen, taita nyöri kaksinkerroin ja anna sen kiertyä uudestaan yhteen. Tee nyörin kumpaankin päähän solmu. Pujota nyöri pääntien yläreunaan ja solmi rusetti keskelle eteen.

Piirros

= oikea s oikealta puolelta, nurja s nurjalta puolelta
= oikea s nurjalta puolelta
= 2 s oikein yhteen
= 1 langankierto 2 silmukan väliin

Tarvitsetko apua? Tässä muutama opetusvideo, jotka voivat olla avuksi!

Saadaksesi lisää apua ohjeen kanssa, ole hyvä ja ota yhteyttä liikkeeseen, josta ostit langat. Mikäli olet ostanut DROPS lankoja, takaamme sinulle ammattimaista apua DROPS ohjesiin erikoistuvilta liikkeiltä.

Kaikki ohjeet käydään tarkasti läpi, mutta virheitä voi silti esiintyä. Kaikki ohjeet käännetään norjasta ja voit aina tarkistaa mittoja ja lukuja alkuperäisestä ohjeesta.

Mikäli uskot löytäneesi ohjeesta virheen, näppäile kommenttisi tai kysymyksesi ohjeen yläreunan Komentti-kenttään. Siirry mallin DROPS 112-33 alkuperäisohjeeseen.