DROPS / 157 / 8

Silver Dream Mittens by DROPS Design

Kuviolliset DROPS käsineet ”Karisma”-langasta.

DROPS Design: Malli nro u-730
Lankaryhmä B
----------------------------------------------------------
Koko: Yksi koko
Langanmenekki: Garnstudion
DROPS KARISMA:
100 g nro 72, vaalea helmiäisharmaa
50 g nro 01, luonnonvalkoinen

DROPS SUKKAPUIKOT NRO 3,5 tai käsialan mukaan. NEULETIHEYS: 22 s x 30 krs sileää neuletta puikoilla nro 3,5 = 10 x 10 cm.

(Siirry ohjeeseen)

Tagit:

kuvio/tekniikka: graafinen, ohjetyyppi: käsineet, teema: pohjanmaalainen,
Lankatyyppi
Deals alkaen
alkaen 1.40 EUR

Vinkkejä & Apua

Kaikkiin ohjeisiimme kuuluu ohjevideoita, jotka auttavat sinua saamaan työsi valmiiksi käden käänteessä!

Katso videot tästä!

Löydät lisäksi opastusta vaihe vaiheelta kaikkein tavallisimpiin neule- ja virkkaustekniikoihin DROPS Oppitunneista!

MALLINEULE:
Katso ruutupiirrokset A.1 ja A.2. Piirrokset näyttävät mallineuletta oikealta puolelta katsottuna. Koko mallineule neulotaan sileänä neuleena.
----------------------------------------------------------

VASEN KÄSINE:
Neulotaan suljettuna neuleena sukkapuikoilla. Luo 52 s sukkapuikoille nro 3,5 vaalealla helmiäisharmaalla langalla. Neulo 4 krs 2 o/2 n -joustinneuletta. Jatka neulomalla mallineuletta piirroksen A.1 mukaisesti. TARKISTA NEULETIHEYS! Kun olet neulonut ylös piirroksen 3 mustaan ruutuun, neulo jatkossa näillä 3 s:lla piirroksen A.2 mallineuletta (muilla silmukoilla jatketaan piirroksen A.1 mallineuletta kuten aiemmin). Kun olet neulonut piirroksen A.2 13. krs:n ja työssä on 5 lisäyskerrosta, siirrä peukalokiilan 13 s apulangalle. Luo apulangan silmukoiden tilalle 3 s = 52 s. Jatka piirroksen A.1 mallineuletta kuten aiemmin. Kun aloitat kärkikavennukset, tee kavennukset luonnonvalkoisella langalla, kummankin sivun keskimmäisten 3 s:n (= 1 vaalea helmiäisharmaa s, 1 luonnonvalkoinen s ja 1 vaalea helmiäisharmaa s) molemmin puolin. Kun kaikki kavennukset on tehty, työssä on jäljellä 12 s. Katkaise langat ja vedä ne loppujen silmukoiden läpi, kiristä aukko umpeen ja päättele langanpäät hyvin. Käsineen pituus on n. 27 cm.

PEUKALO:
Ota apulangalla odottavat 13 s takaisin sukkapuikoille nro 3,5. Poimi peukalokiilan takareunasta 9 s = 22 s. Jatka piirroksen A.2 mallineuletta suljettuna neuleena. Tee kavennukset luonnonvalkoisella langalla, 2 vaalean helmiäisharmaan s:n molemmin puolin. Kun kaikki kavennukset on tehty, työssä on jäljellä 8 s. Katkaise langat ja vedä ne loppujen silmukoiden läpi, kiristä aukko umpeen ja päättele langanpäät hyvin.

OIKEA KÄSINE:
Neulo vasemman käsineen peilikuvaksi, eli peukalokiilan 3 mustaa ruutua ovat nyt piirroksen oikean reunan 2., 3. ja 4. s:n kohdalla.

Piirros

= luonnonvalkoinen
= vaalea helmiäisharmaa
= nosta 1 luonnonvalkoinen s neulomatta, neulo 1 s oikein luonnonvalkoisella langalla ja vedä nostettu s neulotun yli
= neulo 2 s oikein yhteen luonnonvalkoisella langalla
= nosta 1 luonnonvalkoinen s neulomatta, neulo 2 s oikein yhteen luonnonvalkoisella langalla ja vedä nostettu s kavennuksen yli
= 1 langankierto 2 silmukan väliin, seuraavalla krs:lla langankierto neulotaan kiertäen oikein
= peukalokiilan s:t


Tarvitsetko apua? Tässä muutama opetusvideo, jotka voivat olla avuksi!

Saadaksesi lisää apua ohjeen kanssa, ole hyvä ja ota yhteyttä liikkeeseen, josta ostit langat. Mikäli olet ostanut DROPS lankoja, takaamme sinulle ammattimaista apua DROPS ohjesiin erikoistuvilta liikkeiltä.

Kaikki ohjeet käydään tarkasti läpi, mutta virheitä voi silti esiintyä. Kaikki ohjeet käännetään norjasta ja voit aina tarkistaa mittoja ja lukuja alkuperäisestä ohjeesta.

Mikäli uskot löytäneesi ohjeesta virheen, näppäile kommenttisi tai kysymyksesi ohjeen yläreunan Komentti-kenttään. Siirry mallin DROPS 157-8 alkuperäisohjeeseen.