DROPS Karisma
DROPS Karisma
100% Villaa
alkaen 2.70 € /50g
Saat tämän mallin langat alkaen 37.80€.

Lankojen hinta lasketaan ohjeen pienimmän koon ja eri värihintojen edullisimman hinnan mukaan. Etsitkö vieläkin edullisempaa hintaa? Käy tarkistamassa DROPS Diilejä!DROPS Super Sale
DROPS 144-1
DROPS Design: Malli nro u-693
Lankaryhmä B
-----------------------------------------------------------
Mitat: n. 90 x 120 cm
Langanmenekki: Garnstudion
DROPS KARISMA:
200 g nro 54, beigekirjava
150 g nro 04, suklaanruskea
100 g nro 11, oranssi
100 g nro 13, kirsikanpunainen
50 g nro 01, luonnonvalkoinen
50 g nro 39, tumma vanharoosa
50 g nro 48, viininpunainen

DROPS VIRKKUUKOUKKU NRO 6 tai käsialan mukaan.
VIRKKUUTIHEYS: 1 mallikerta siksak-kuvioita koukulla nro 6 = 15 cm leveyssuunnassa.

-------------------------------------------------------

Lankavaihtoehto – Katso miten vaihdat toiseen lankaan tässä
Lankaryhmät A-F – Tee sama ohje ja vaihda toiseen lankaan tässä
Langanmenekki toista lankaa käytettäessä – Käytä lankamuunnintamme tässä

-------------------------------------------------------

Lisää :
Koti Peitotsiksak
DROPS Karisma
DROPS Karisma
100% Villaa
alkaen 2.70 € /50g
Saat tämän mallin langat alkaen 37.80€.

Lankojen hinta lasketaan ohjeen pienimmän koon ja eri värihintojen edullisimman hinnan mukaan. Etsitkö vieläkin edullisempaa hintaa? Käy tarkistamassa DROPS Diilejä!Mallin ohjeet

RAIDOITUS:
Katso ruutupiirros A.1. 1 ruuturivi piirroksessa = 1 krs pylväitä.

VIRKKAUSVINKKI:
Mikäli haluat tehdä peitosta leveämmän, virkkaa aloitusreunaan 32 ylimääräistä kjs jokaista ylimääräistä mallikertaa kohden. Toista 1. ja 2. krs:lla *-* kerran jokaista ylimääräistä mallikertaa kohden. Jatka virkkaamista, kunnes peitto on halutun pituinen.
----------------------------------------------------------

PEITTO:
LUE VIRKKAUSVINKKI. Virkkaa 194 LÖYHÄÄ kjs (sis. 3 kjs kääntymiseen) koukulla nro 6 ja beigekirjavalla langalla. Virkkaa RAIDOITUSTA piirroksen A.1 mukaisesti (ks. selitys yllä) ja virkkaa SAMALLA siksak-kuvioita seuraavasti:
1.KRS: Virkkaa 1 p 4. kjs:aan koukusta laskien, 1 p jokaiseen 12 seuraavaan kjs:aan, *jätä 4 kjs väliin, 1 p jokaiseen 14 seuraavaan kjs:aan, 3 kjs, 1 p jokaiseen 14 seuraavaan kjs:aan*, toista *-* vielä 4 kertaa, jätä 4 kjs väliin, 1 p jokaiseen 14 viimeiseen kjs:aan = 168 p.
2.KRS: 3 kjs (= 1 p), 1 p samaan p:seen, 2 p seuraavaan p:seen, 1 p jokaiseen 10 seuraavaan p:seen, *jätä 4 p väliin, 1 p jokaiseen 12 seuraavaan p:seen, 2 p kjs-kaareen, 3 kjs, 2 p samaan kjs-kaareen, 1 p jokaiseen 12 seuraavaan p:seen*, toista *-* vielä 4 kertaa, jätä 4 p väliin, virkkaa lopuksi 1 p jokaiseen 10 seuraavaan p:seen ja 2 p kumpaankin 2 viimeiseen p:seen = 168 p.
Toista 2. krs:ta kunnes olet virkannut piirroksen A.1 raidoituksen loppuun. Peiton pituus on n. 120 cm.

Piirros

symbols = beigekirjava
symbols = suklaanruskea
symbols = tumma vanharoosa
symbols = luonnonvalkoinen
symbols = oranssi
symbols = kirsikanpunainen
symbols = viininpunainen
diagram
Onko sinulla kysymyksiä? Katso listaus usein esitetyistä kysymyksistä (FAQ)

Neuletiheys on tärkeä, koska se vaikuttaa valmiin neuleen mittoihin. Neuletiheys mitataan mallitilkun avulla (10 x 10 cm). Neuletiheys annetaan ohjeessa seuraavalla tavalla: Leveyssuunnassa olevat silmukat x korkeussuunnassa olevat kerrokset. Esimerkiksi: 19 silmukkaa x 26 kerrosta sileää neuletta = 10 x 10 cm.

Neuletiheys vaihtelee henkilöstä toiseen, jotkut neulovat löyhästi ja toiset neulovat tiukemmin. Neuletiheys muuttuu, kun vaihdat ohuempiin tai paksumpiin puikkoihin. Tästä syystä annettu puikkokoko on ainoastaan suositus! Sinun tulee ITSE tarkistaa, että saavutat ohjeessa annetun tiheyden. Jos neuletiheys ei ole sama kuin ohjeessa annettu tiheys, langanmenekki muuttuu ja neuleesta tulee väärän kokoinen.

Neuletiheyden avulla voit myös tarkistaa, mitkä langat vastaavat toisiaan. Jos saat saman neuletiheyden jollakin toisella langalla, voit huoletta käyttää sitä.

Katso DROPS oppitunti: Näin tarkistat neuletiheyttä

Katso DROPS video: Neuletiheys - Mallitilkku

Langanmenekki annetaan grammoina, esim.: 450 g. Laskeaksesi kuinka monta kerää tarvitset, sinun tulee aluksi tietää kuinka monta grammaa yhdessä kerässä on (25g, 50g vai 100g). Nämä tiedot löytyvät, kun klikkaat sivujemme tiettyä lankaa. Jaa tarvittava määrä kerän määrän kanssa. Esimerkkinä, jos kukin kerä painaa 50 g (yleisin paino), laske seuraavasti: 450 / 50 = 9 kerää.

Kun käytät lankavaihtoehtoa, kaikkein tärkeintä on, että neuletiheys/virkkuutiheys pysyy samana. Kunhan neuletiheytesi on sama kuin ohjeessa annettu tiheys, neuleesta tulee oikean kokoinen. Oikean neuletiheyden saavuttaminen onnistuu parhaiten, jos käytät samaan lankaryhmään kuuluvaa lankaa. Voit myös neuloa ohuemmalla langalla (esim. 2-kertaisena), jolloin saat saman neuletiheyden kuin paksummalla langalla neulottaessa. Kokeile lankamuunnintamme. Suosittelemme, että teet mallitilkun.

HUOM:Jos käytät lankavaihtoehtoa, neuleesta voi tulla erinäköinen kuin kuvassa, koska eri lankojen rakenteet ja ominaisuudet antavat neuleelle erilaiset pinnat.

Katso DROPS oppitunti: Voinko käyttää lankavaihtoehtoja?

Kaikki lankamme jaetaan lankaryhmiin (A-F) niiden paksuuden ja neuletiheyden mukaan - ryhmään A kuuluvat kaikkein ohuimmat langat ja ryhmään F kuuluvat kaikkein paksuimmat langat. Tällä tavoin löydät helpommin ohjeisiimme korvaavia lankoja, mikäli haluat neuloa työn jollakin toisella langalla. Kaikilla samaan ryhmään kuuluvilla langoilla on lähes sama neuletiheys ja niitä voidaan vaihtaa keskenään. Eri langoilla on kuitenkin eri ominaisuuksia ja pintoja, joten lopputuloksesta tulee ainutlaatuinen.

Klikkaa tästä nähdäksesi jokaisen lankaryhmän langat

Jokaisen ohjeemme yläkulmasta löydät linkin lankamuuntimeemme. Tämä lankamuunnin on hyvä apuväline, kun haluat käyttää lankavaihtoehtoja. Täytä kenttiin seuraavat tiedot: Korvattavan langan nimi, langanmenekki (koossasi) ja lankojen määrä (esim. 1-kertainen tai 2-kertainen lanka). Saat esille lankavaihtoehtoja, joiden neuletiheys on sama. Lisäksi saat tietoja siitä, kuinka paljon lankaa tarvitset ja siitä, tarvitsetko useampia lankoja. Useimmissa kerissä on 50 g (joissakin kerissä voi olla 25 g tai 100 g).

Mikäli ohjeessa käytetään useita värejä, sinun tulee muuntaa jokainen väri erikseen. Jos malli neulotaan tai virkataan usealla eri langalla (esim. 1-kertainen Alpaca ja 1-kertainen Kid-Silk), sinun tulee muuntaa jokainen lanka erikseen.

Klikkaa tästä nähdäksesi lankamuuntimemme

p>Eri langoilla on eri ominaisuuksia ja rakenteita ja tämän vuoksi olemme jättäneet alkuperäiset langat ohjeisiin. Lankamuuntimemme avulla löydät kuitenkin helposti nykyisestä valikoimastamme vastaavia lankoja, tai valitse joku muu samaan lankaryhmään kuuluva lanka.

Joillakin jälleenmyyjillä saattaa olla valikoimastamme poistuneita lankoja vielä varastossaan, jotkut asiakkaat etsivät ehkä sopivaa neuletyötä aiemmin ostamilleen langoille.

Lankamuunnin hakee lankavaihtoehtoja ja laskee uuden langan metrimäärän.

Mikäli koon valitseminen on vaikeaa, voit tarkistaa lempipuserosi mitat. Etsi tämän jälkeen mittapiirroksesta oikea koko, joka vastaa mittaamasi puseron kokoa.

Mittapiirros löytyy ohjeen alareunasta.

Katso DROPS oppitunti: Mittapiirroksen lukeminen

Ohjeessa annettu puikkokoko on ainoastaan ehdotus. Tärkeintä on, että neuletiheys on oikea. Neuletiheys on kuitenkin hyvin henkilökohtainen ja tästä syystä sinun tulee käyttää puikkokokoa, jolla saat SAMAN neuletiheyden kuin ohjeessa mainitaan. Sinun tulee ehkä vaihtaa yhtä tai kahta numeroa paksumpiin tai ohuempiin puikkoihin, jotta tiheydestä tulisi oikea. Tämä tehdään neulomalla koetilkkuja.

Mikäli neulot tiheydellä, joka ei vastaa ohjeen antamaa tiheyttä, valmiin vaatteen mitat voivat poiketa mittapiirroksen mitoista.

Katso DROPS oppitunti: Neuletiheyden mittaaminen

Katso DROPS oppitunti: Koetilkun tekeminen

Kun neule neulotaan ylhäältä alas, työhön voidaan helpommin tehdä henkilökohtaisia muutoksia. Neuletta on esimerkiksi helpompi sovittaa työn aikana, lisäksi kaarrokkeen ja hihojen pituutta voidaan säätää paremmin.

Ohjeessa käydään huolellisesti läpi kaikki vaiheet, oikeassa järjestyksessä. Piirrokset on säädetty neulesuunnan mukaan ja niiden mukaisesti neulotaan tavalliseen tapaan.

Piirros näyttää kaikkia kerroksia ja kaikkia silmukoita oikealta puolelta katsottuna. Piirros luetaan alhaalta ylöspäin, oikealta vasemmalle. 1 ruuturivi piirroksessa = 1 silmukka.

Kun neulotaan tasoneuletta, joka toinen kerros neulotaan työn oikealta puolelta ja joka toinen kerros neulotaan työn nurjalta puolelta. Kun neulotaan nurjan puolen kerros, piirros luetaan päinvastaiseen suuntaan, eli vasemmalta oikealle, oikeat silmukat neulotaan nurin, nurjat silmukat neulotaan oikein, jne.

Kun neulotaan suljettua neuletta, kaikki kerrokset neulotaan työn oikealta puolelta ja kaikki kerrokset neulotaan oikealta vasemmalle.

Katso DROPS oppitunti: Ruutupiirrosten lukeminen

Piirros näyttää kaikkia kerroksia ja kaikkia silmukoita oikealta puolelta katsottuna. Piirros luetaan alhaalta ylöspäin, oikealta vasemmalle.

Kun virkataan tasona, joka toinen kerros virkataan työn oikealta puolelta: oikealta vasemmalle ja joka toinen kerros virkataan työn nurjalta puolelta: vasemmalta oikealle.

Kun virkataan suljettua virkkausta, kaikki piirroksen kerrokset virkataan työn oikealta puolelta, oikealta vasemmalle.

Kun virkkaat pyöreän piirroksen mukaisesti, aloitat keskeltä ja virkkaat ulospäin, vastapäivään, yksi kerros kerrallaan.

Kerros alkaa useimmiten tietyllä määrällä ketjusilmukoita (tämä määrä vastaa seuraavan silmukan korkeutta), tämä määrä näkyy piirroksesta tai se annetaan ohjeessa.

Katso DROPS oppitunti: Virkatun ohjeen piirrosten lukeminen

Kun samalla kerroksella neulotaan useamman piirroksen mukaisesti, ohjeessa lukee usein näin: *neulo mallineuletta piirroksen A.1 mukaisesti, A.2, toista piirroksen A.3 mallikertaa yhteensä 0-0-2-3-4 kertaa*. Tällöin neulot piirroksen A.1 mallikerran kerran, tämän jälkeen neulot piirroksen A.2 mallikerran kerran ja sitten toistat piirroksen A.3 mallikertaa (kerroksella) kokosi annetun luvun mukaisesti (tässä tapauksessa: S = 0 kertaa, M = 0 kertaa, L = 2 kertaa, XL = 3 kertaa, XXL = 4 kertaa.

Piirrosten mukaisesti neulotaan tavalliseen tapaan: Aloita piirroksen A.1 ensimmäisestä kerroksesta, neulo sitten piirroksen A.2 ensimmäinen kerros jne.

Katso DROPS oppitunti: Neuleohjeen ruutupiirrosten lukeminen

Katso DROPS oppitunti: Virkatun ohjeen piirrosten lukeminen

Suuremmassa koossa neuleen leveys (ranteesta ranteeseen) on suurempi, vaikka hihat ovat lyhyemmät. Suuremman koon hihanpyöriöt ovat pidemmät ja olat ovat leveämmät. Tällä tavoin neule on istuva riippumatta siitä, minkä koon mukaisesti neulot/virkkaat.

Mittapiirroksesta löydät tiedot neuleen koko pituudesta. Mikäli kyseessä on pusero tai jakku, pituus mitataan olan korkeimmasta kohdasta, pääntien vierestä, ja suoraan alas neuleen alareunaan. Työtä ei mitata olan kärjestä. Samoin kaarrokkeen pituus mitataan olan korkeimmasta kohdasta alas kohtaan, jossa kaarroke jaetaan miehustaa ja hihoja varten.

Jakun mittoja ei oteta reunusten kohdalta, ellei ohjeessa muuta mainita. Mittaa aina pituus reunasilmukoiden sisäpuolelta.

Katso DROPS oppitunti: Mittapiirroksen lukeminen

Mallikertoja toistetaan usein kerroksella tai korkeussuunnassa. Yksi piirros sisältää useimmiten yhden mallikerran. Mikäli ohjeessa lukee, että piirroksen (esim. A.1) mallikertaa toistetaan 5 kertaa kerroksella, tee seuraavasti: Neulo piirroksen mallikerran silmukat ja aloita sitten neulominen piirroksen alusta. Jatka neulomista tähän tapaan, kunnes kerroksella on 5 mallikertaa. Jos ohjeessa lukee, että sinun tulee neuloa 2 piirroksen A.1 mallikertaa korkeussuunnassa, neulo seuraavasti: Neulo piirroksen A.1 mallikerta kokonaisuudessaan ja aloita sitten neulominen piirroksen alusta.

Ketjusilmukka on muita silmukoita hieman kapeampi. Työn aloitusreunaan tehdään ylimääräisiä ketjusilmukoita, jotta aloitusreunasta tulisi tarpeeksi joustava. Silmukkalukua säädetään jo seuraavalla kerroksella.

Joustinneule on sileää neuletta joustavampi neulos ja tästä syystä siitä tulee muuta neuletta kapeampi. Kun työhön lisätään silmukoita ennen joustinneuleen neulomista, joustinneuleesta tulee melkein yhtä leveä kuin miehustasta muuten.

Kun päätät silmukat, päätösreunasta voi helposti tulla liian kireä. Kun teet työhön langankiertoja samalla kun päätät silmukat, päätösreunasta tulee tarpeeksi joustava.

Katso DROPS video: Silmukoiden päättäminen langankierroilla

Kun haluat tehdä esim. puseron lisäykset (tai kavennukset) tasaisin välein, esim. vuorotellen joka 3. ja joka 4. kerroksella, neulo seuraavasti: Neulo 2 kerrosta ja tee 3. kerroksella lisäykset, neulo 3 kerrosta ja tee sitten 4. kerroksella lisäykset. Toista kunnes kaikki tarvittavat lisäykset on tehty.

Katso DROPS oppitunti: Lisääminen/Kaventaminen vuorotellen joka 3. ja joka 4. kerroksella

Jakut neulotaan useimmiten tasona. Voit kuitenkin halutessasi neuloa jakun suljettuna neuleena. Tällöin sinun on lisättävä leikkaussilmukoita (useimmiten 5 silmukkaa) keskelle eteen. Seuraa muuten ohjetta, mutta älä käännä työtä neulottujen kerrosten jälkeen, vaan neulo leikkaussilmukat ja jatka neulomista suljettuna neuleena. Leikkaa lopuksi neule auki leikkaussilmukoiden kohdalta.

Katso DROPS video: Kädenteiden aukileikkaaminen

p>Mikäli neulot suljetun neuleen sijaan mieluummin tasoneuletta, voit tietysti muuttaa ohjetta siten, että neulot osat erikseen ja ompelet ne lopuksi yhteen. Jaa miehustan silmukkaluku kahdella, lisää 1 reunasilmukka kumpaankin reunaan (saumaa varten) ja neulo etukappale ja takakappale erikseen.

Katso DROPS oppitunti: Voinko neuloa pyöröpuikolla neulottavan työn paripuikoilla?

Mallineuleen mallikerrat voivat poiketa toisistaan eri koissa, jotta saataisiin neuleeseen oikeat mittasuhteet. Mikäli et neulo samaa kokoa kuin kuvan neuleessa, sinun mallineuleesi voi poiketa hieman kuvan mallineuleesta. Tätä on kehitetty tarkasti ja otettu huomioon siten, että valmiin neuleen ulkonäkö on kaikissa koissa sama.

Seuraa oman kokosi ohjeet ja piirrokset!

Mikäli olet löytänyt mieluisan ohjeen naisten puseroon, voit melko helposti muuttaa sen mittoja siten, että pusero sopii miehelle. Miehen puseron miehusta ja hihat ovat usein pidemmät kuin naisen puseron miehusta ja hihat. Valitse aluksi koko, jonka rinnanympärys on sopiva. Ylimääräinen pituus lisätään juuri ennen kuin päätät kädentien/hihanpyöriön silmukat. Jos työ neulotaan ylhäältä alas, voit lisätä pituutta heti kädentien jälkeen tai ennen kuin teet hihan ensimmäisen kavennuskerroksen.

Tarvitset myös enemmän lankaa kuin ohjeessa mainitaan. Langanmenekki riippuu siitä, kuinka paljon pituutta lisäät. On kuitenkin aina parempi hankkia yksi kerä liikaa kuin yksi kerä liian vähän.

Kaikissa langoissa voi esiintyä ylimääräisiä kuituja (muodostuvat tuotannon aikana), jotka voivat irrota nukkana. Harjatuissa langoissa (eli karvaisemmissa langoissa) näitä irtonaisia, ylimääräisiä kuituja on enemmän ja tällöin langasta myös irtoaa enemmän karvaa.

Karvojen irtoaminen riippuu myös siitä, mitä neuleen alla tai yllä on, ja hankaako tämä langan kuituja vasten. Tästä syystä emme voi taata, ettei langasta irtoaisi nukkaa.

Alla muutama vinkki siitä, miten saat parhaimman tuloksen, kun työskentelet karvaisilla langoilla:

1. Kun neule on valmis (ennen kuin peset sen), ravistele se kunnolla, jotta irtonaiset karvat poistuvat. HUOM ÄLÄ käytä nukanpoistorullaa, harjaa tai muuta keinoa, joka hankaa lankaa.

2. Aseta neule muovipussin sisään ja laita se pakastimeen - lämpötila saa aikaan sen, että kuidut eivät sitoudu niin lujasti toisiinsa, ja ylimääräiset kuidut irtoavat paremmin.

3. Jätä neule pakastimeen muutamaksi tunniksi ennen kuin poistat sen ja ravistelet sen uudestaan.

4. Pese neule vyötteen ohjeiden mukaisesti.

Lähes kaikki neuleet nyppyyntyvät, vaikka ne olisi tehty kaikkein laadukkaimmista kuiduista. Tämä on merkki vaatteen luonnollisesta kulumisesta ja sitä on vaikea välttää. Vaate nyppyyntyy eniten kohdissa, joihin kohdistuu hankausta (esim. puseron hihat ja kalvosimet).

Saat kuitenkin vaatteesta uuden näköisen, kun poistat nypyt tekstiilikamman tai nypynpoistajan avulla.

Etkö vieläkään saanut vastausta kysymykseesi? Vieritä alaspäin ja näppäile kysymyksesi, niin asiantuntijamme yrittävät auttaa sinua. Tavallisesti saat vastauksen 5-10 päivän sisällä..
Sillä aikaa voit lukea tämän ohjeen aiempia kysymyksiä ja vastauksia tai liittyä DROPS Työpajaan Facebookissa, jossa muut neulojat/virkkaajat voivat auttaa sinua!

Pidät ehkä myös näistä...

Indian summer

Inge, Belgium

Indian summer

Inge Soenen, Belgium

Lisää kommentti ohjeeseen DROPS 144-1

Haluamme mielellämme kuulla mielipiteesi tästä ohjeesta!

Mikäli haluat esittää kysymyksen, valitse oikea kategoria alla olevasta valikosta - tällä tavoin saat vastauksen nopeammin. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä *.

Kommentit / Kysymykset (18)

country flag Dorthe wrote:

Hvis jeg gerne vil hæklet tæppet større, hvor mange masker skal man så lægge til ? ☺️

25.02.2022 - 15:52

DROPS Design answered:

Hei Dorthe. Hvis tæppet ønskes bredere kan der hækles 32 ekstra lm for hver ekstra rapport som ønskes i bredden. Gentag forkl i 1. og 2.række fra *-* en ekstra gang for hver ekstra rapport som bliver lagt til. Hækl videre til ønsket længde. Husk større teppe = mer garn. mvh DROPS Design

28.02.2022 - 14:23

country flag Joana wrote:

Hallo, ich habe eine Problem mit der Maschenanzahl am Ende der Reihen. Wenn ich in der Hin- und Rückreihe bei der letzen bzw dann ersten Zacke je 4 Maschen überspringe aber nur in der Hinreihe je 2 Stäbchen verdopple, werden es immer weniger Maschen. Wo liegt mein Denkfehler? Vielen Dank für Ihre Hilfe :o)

13.01.2022 - 17:38

DROPS Design answered:

Liebe Joanna, per Ferndiagnose ist es etwas schwierig, aber vielleicht kann Ihnen dieses Video helfen? Es zeigt, wie man so ein Muster häkelt (beachten Sie, daß die Maschenanzahl unterschiedlich ist). Viel Spaß beim häkeln!

19.01.2022 - 10:40

country flag Mado wrote:

Pour la meme couverture au crochet pour lit jumeau avec crochet no3.50 combien de maille svp merci

21.02.2021 - 16:29

DROPS Design answered:

Bonjour Mado, nous ne sommes malheureusement pas en mesure de pouvoir adapter chacun de nos modèles à chaque demande. Réalisez un échantillon avec la laine et la tension souhaitée pour vous donner une idée du nombre de mailles à monter. Votre magasin saura vous aider, même par mail ou téléphone; Bon crochet!

22.02.2021 - 10:01

country flag Reix wrote:

Excusez moi, je me suis trompée dans les dimensions, c'est 170X130 cm Merci

08.12.2018 - 21:22

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Reix, nous ne sommes malheureusement pas en mesure de pouvoir adapter chacun de nos modèles à chaque demande. N'hésitez pas à demander conseil auprès de votre magasin - même par mail ou téléphone. Bon crochet!

10.12.2018 - 10:53

country flag Reix wrote:

Bonjour, j'aimerais faire une couverture dont les mesures sont 170x300 cm au crochet en mailles serrées, sachant que la bordure sera d'une autre couleur. Combien me faut il de pelotes karisma? Merci de votre réponse Francoise

08.12.2018 - 20:32

DROPS Design answered:

Bonjour Reix! Pour la meme couverture, mais 2 fois plus grande, il vous faut au total 1400 g (28 pelotes) de DROPS Karisma. Bon travail!

10.12.2018 - 00:39

country flag Satu wrote:

Miksi alkuun tulee 13 pylvästä? (12 pylvästä ja 3 kjs joka on pylväs) en saa tällä ohjeella silmukkalukua mätsäämään. Katsoin teidän videon jossa ensimmäinen pylväs tehdään 5.silmukkaan,ohjeessa sanotaan 4.silmukkaan

09.06.2017 - 13:00

DROPS Design answered:

Hei! Kun ensimmäinen pylväs virkataan 4.ketjusilmukkaan koukusta laskien, kerroksen alussa olevat ketjusilmukat lasketaan yhdeksi pylvääksi (eli alkuun tulee myös 14 pylvästä).

12.06.2017 - 17:01

country flag Pernilla wrote:

Om jag vill virka Indian Summer (pläd i sicksackmönster) med DROPS Delight eller DROPS Fabel istället för DROPS Karisma , hur mycket garn går det då åt? Tack!

07.02.2017 - 10:11

DROPS Design answered:

Hej Pernilla. Du kan altid bruge denne regneformel. Men taenk paa at Delight og Fabel er tyndere end Karisma og derfor en anden haeklefasthed som kan derfor have indflydelse paa störrelsen. Saa husk at haekle en pröve og tilpas evt med antal masker for at faa den samme str - og saa skal du nok bruge et par nögler mere end beregnet

07.02.2017 - 13:18

country flag Ina wrote:

Hvor mange masker er èn rapport? 32 masker eller 64?

23.08.2016 - 15:24

DROPS Design answered:

Hej Ina. Jeg ville sige 32 :)

23.08.2016 - 15:45

country flag Fanny Persdotter Ek wrote:

Hej! :) Kan jag göra den här pläden i Drops Paris? Vad bör jag tänka på?

18.02.2016 - 09:35

DROPS Design answered:

Hej, Paris er lidt tykkere, så pladen bliver større hvis du følger opskriften men bruger Paris. God fornøjelse!

24.02.2016 - 16:40

country flag Åsa wrote:

Hej Jag skulle vilja virka ett överkast i stället för en pläd. Det blir förmodligen lite för otympligt att hålla på med så därför undrar jag om det går att virka lite i taget för att sen virka i hop till ett överkast.

08.04.2015 - 22:07

DROPS Design answered:

Hej Åsa, ja det kan du och du kan se hur man syr ihop pläden i en av våra instruktionsvideos. Lycka till!

13.05.2015 - 15:54