DROPS / 114 / 30

DROPS 114-30 by DROPS Design

Patenttineuleinen DROPS raitamyssy ”Karisma”- tai "Drops ♥ You #3" -langasta.

Tällä ohjeella ei vielä ole nimeä. Tee nimiehdotus!

DROPS design: Malli nro U-578
----------------------------------------------------------
Koko: S/M - L
Pään ympärys: n. 54/56 - 58 cm
Langanmenekki: Garnstudion DROPS KARISMA:
kumpaankin kokoon 100 g nro 01, luonnonvalkoinen
kumpaankin kokoon 100 g nro 54, beigekirjava
Tai: Garnstudion DROPS ♥ You #3:
100-100 g nro 01, luonnonvalkoinen
100-100 g nro 03, ruskea

DROPS PYÖRÖPUIKKO (60 cm) NRO 4 tai käsialan mukaan.
DROPS PYÖRÖPUIKKO (60 cm) NRO 3 (joustinneuleeseen).
Neuletiheys: 21 s x 28 krs patenttineuletta puikoilla nro 4 = 10 x 10 cm.
----------------------------------------------------------

(Siirry ohjeeseen)

Tagit:

kuvio/tekniikka: patentti, raidoitus, muoto: pussipipo, ohjetyyppi: hatut,
Lankatyyppi
Deals alkaen
alkaen 1.40 EUR

Vinkkejä & Apua

Kaikkiin ohjeisiimme kuuluu ohjevideoita, jotka auttavat sinua saamaan työsi valmiiksi käden käänteessä!

Katso videot tästä!

Löydät lisäksi opastusta vaihe vaiheelta kaikkein tavallisimpiin neule- ja virkkaustekniikoihin DROPS Oppitunneista!

AINAOIKEINNEULE tasona:
Neulo kaikki kerrokset oikein.

PATENTTINEULE tasona:
1. krs: 1 s ainaoikeaa, *1 o, 1 langankierto, nosta 1 s nurin neulomatta*, toista *-* kunnes jäljellä on 2 s, neulo lopuksi 1 o ja 1 s ainaoikeaa.
2. krs: 1 s ainaoikeaa, *1 langankierto, nosta 1 s nurin neulomatta, neulo langankierto ja nostettu s oikein yhteen*, toista *-* kunnes jäljellä on 2 s, tee lopuksi 1 langankierto, nosta 1 s nurin neulomatta ja neulo 1 s ainaoikeaa.
3. krs: 1 s ainaoikeaa, *neulo langankierto ja nostettu s oikein yhteen, 1 langankierto, nosta 1 s nurin neulomatta*, toista *-* kunnes jäljellä on 3 s, neulo lopuksi langankierto ja nostettu s oikein yhteen ja 1 s ainaoikeaa.
Toista jatkossa krs:ia 2.-3.
----------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------

MYSSY:
Neulotaan tasona pyöröpuikolla. Luo pyöröpuikolle nro 3 beigekirjavalla Karisma-langalla 89-95 s. Neulo 1 krs nurin (= nurja puoli). Jatka neulomalla seuraavasti (1. krs = oikea puoli): 1 s AINAOIKEAA (ks. selitys yllä), neulo 1 o/1 n -joustinneuletta kunnes jäljellä on 2 s, neulo lopuksi 1 o ja 1 s ainaoikeaa. Jatka mallineuletta tähän tapaan. Kun joustinneuleen pituus on 3 cm, vaihda valkoiseen lankaan. Kun joustinneuleen pituus on 6 cm (seuraava krs neulotaan oikealta puolelta), vaihda beigekirjavaan lankaan ja pyöröpuikkoon nro 4. Jatka neulomalla PATENTTINEULETTA (ks. selitys yllä). Neulo nyt vuorotellen 3 cm beigekirjavalla langalla ja 3 cm luonnonvalkoisella langalla lopulliseen mittaan asti (aloita aina uusi raita työn oikean puolen krs:lla). TARKISTA NEULETIHEYS! Kun työn pituus on 24 cm ja olet neulonut kokonaisen raidan, vaihda väriä ja jatka SAMALLA neulomalla 1 o/1 n -joustinneuletta, lukuun ottamatta 1 ainaoikeinneulottua s kummassakin reunassa. Jatka neulomista tähän tapaan kunnes raidan pituus on 3 cm. Neulo sitten 1 krs sileää neuletta ja neulo SAMALLA kaikki s:t oikein yhteen. Työn pituus on nyt n. 28 cm. Katkaise lanka, vedä se jäljellä olevien silmukoiden läpi ja kiristä aukko umpeen. Ompele myssy yhteen, ainaoikeinneulotut reunat vastakkain.

Tarvitsetko apua? Tässä muutama opetusvideo, jotka voivat olla avuksi!

Saadaksesi lisää apua ohjeen kanssa, ole hyvä ja ota yhteyttä liikkeeseen, josta ostit langat. Mikäli olet ostanut DROPS lankoja, takaamme sinulle ammattimaista apua DROPS ohjesiin erikoistuvilta liikkeiltä.

Kaikki ohjeet käydään tarkasti läpi, mutta virheitä voi silti esiintyä. Kaikki ohjeet käännetään norjasta ja voit aina tarkistaa mittoja ja lukuja alkuperäisestä ohjeesta.

Mikäli uskot löytäneesi ohjeesta virheen, näppäile kommenttisi tai kysymyksesi ohjeen yläreunan Komentti-kenttään. Siirry mallin DROPS 114-30 alkuperäisohjeeseen.