DROPS / 134 / 9

Warm Clouds by DROPS Design

Neulottu DROPS kauluri ”Polaris”-langasta.

DROPS Design: Malli nro PO-047
Lankaryhmä F
--------------------------------------------------------
Koko: Yksi koko
Ympärys: n. 78 cm
Korkeus: n. 55 cm
Langanmenekki: Garnstudion DROPS POLARIS:
500 g nro 01, luonnonvalkoinen.

DROPS PUIKOT NRO 15 tai käsialan mukaan.
NEULETIHEYS: 7 s x 8 krs sileää neuletta puikoilla nro 15 = 10 x 10 cm.

Etkö ole varma minkä koon mukaan sinun tulisi neuloa/virkata? Kuvan malli on noin 170 cm pituinen ja käyttää kokoa S tai M. Mikäli teet puseron, jakun, mekon tai muuta vastaavaa, löydät valmiin neuleen mitat (cm) ohjeen alareunassa olevasta mittapiirroksesta.

(Siirry ohjeeseen)

Tagit: kauluri,

Vinkkejä & Apua

Kiitos kun valitsit DROPS Design mallin!

Teemme parhaamme, jotta ohjeemme olisivat mahdollisimman helppoja seurata.

Tästä syystä jokaisella ohjeella on omat opastavat ohjevideot, jotka löytyvät sivun alareunasta.

Meiltä löydät myös oppitunteja, joiden avulla opit ohjeissamme käytettyjä tekniikoita vaihe vaiheelta. Löydät ne tästä!

LANGANVAIHTOVINKKI:
Kun vaihdat uuteen Polaris-kerään, jaa edellisen kerän langan viimeiset 15 cm kahteen osaan ja katkaise toinen osa. Tee samoin uuden kerän langalla. Aseta ensimmäiset ja viimeiset 15 cm päällekkäin (lanka on nyt normaalipaksuinen) ja jatka neulomista. Tällä tavoin liitoskohdasta tulee huomaamaton.
--------------------------------------------------------
KAULURI:
Neulotaan tasona. Luo 66 s puikoille nro 15 Polaris-langalla. Neulo sileää neuletta ja kavenna SAMALLA ensimmäisellä oikean puolen krs:lla seuraavasti: *Neulo 4 s, 2 s oikein yhteen*, toista *-* koko krs:n ajan = 55 s. Jatka sileää neuletta, kunnes työn korkeus on 35 cm. Kavenna sitten tasavälein 8 s = 47 s. Kun työn korkeus on 54 cm, päätä s:t oikein silmukoin työn nurjalta puolelta. Päättele langanpäät ja ompele kauluri yhteen uloimmista silmukanreunoista, jottei saumasta tulisi paksu.

Tarvitsetko apua? Tässä muutama opetusvideo, jotka voivat olla avuksi!

Saadaksesi lisää apua ohjeen kanssa, ole hyvä ja ota yhteyttä liikkeeseen, josta ostit langat. Mikäli olet ostanut DROPS lankoja, takaamme sinulle ammattimaista apua DROPS ohjesiin erikoistuvilta liikkeiltä.

Kaikki ohjeet käydään tarkasti läpi, mutta virheitä voi silti esiintyä. Kaikki ohjeet käännetään norjasta ja voit aina tarkistaa mittoja ja lukuja alkuperäisestä ohjeesta.

Mikäli uskot löytäneesi ohjeesta virheen, näppäile kommenttisi tai kysymyksesi ohjeen yläreunan Komentti-kenttään. Siirry mallin DROPS 134-9 alkuperäisohjeeseen.