Uutta!

Haluatko tietää milloin meillä on uusia ohjeita ja tarjouksia? Tilaa uutiskirjettämme!

New Products

Uudet värit

Oletko nähnyt lankojemme uudet värit?

Upeita uutisia! DROPS värikarttoihin on lisätty paljon uusia värejä.

DROPS Baby Merino-, DROPS Paris-, DROPS Safran- ja DROPS Snow-lankojen värikarttoihin on lisätty uusia värejä. Pystytkö valitsemaan oman suosikkisävysi?

Katso kaikki uudet värit tässä

Julkaistu

New Products

Runsaasti uusia värejä!

Oletko nähnyt kaikki nämä värikarttojemme uudet sävyt?

Viimeiset pari kuukautta ovat olleet DROPS langoille vilkasta aikaa. Olemme lisänneet runsaasti uusia kauniita ja trendikkäitä värejä, joita tulet rakastamaan. Seuraavat langat ovat saaneet uusia sävyjä: DROPS Air, DROPS Alaska, DROPS Flora, DROPS Kid-Silk, DROPS Merino Extra Fine, DROPS Nepal, DROPS Nord, DROS Sky ja DROPS Wish.

Katso kaikki uudet värit tässä

Julkaistu

New Products

Tässä on DROPS Soft Tweed -lanka

Perinteinen tweedlanka superhienosta alpakasta ja merinovillasta

Tässä on DROPS Soft Tweed -lanka! ✨ DROPS valikoiman uusin tulokas on, nimensä mukaisesti, superpehmeä tweedlanka, joka koostuu merinovillasta, superhienosta alpakasta ja viskoosista - odotamme innolla, että kokeilet sitä! 😍

Julkaistu

New Products

On ale-kampanjan aika!

Saat 30% alennusta DROPS Wish-langasta toukokuun 21. päivään asti!

Mahtavia uutisia! 🥳 Ensiesittelytarjous valikoimamme uusimmalle tulokkaalle, DROPS Wish - eli tämän päivän, huhtikuun 30. päivä, ja toukokuun 21. päivän välisenä aikana saat 30% alennusta tästä langasta!

Hyödynnä tämä mainio tilaisuus ja kokeile tätä ihanaa lankaa! Löydät lisätietoa langasta sekä sen väreistä ja hinnoista langan värikartasta.

Katso DROPS Wish-langan värikartta tässä

Julkaistu

New Products

Runsaasti uusia värejä!

DROPS ❤ You #7 -langan värikartta on päivitetty…

Mahtavia uutisia! DROPS ❤ You #7 -langan värikarttaan on tullut 19 uutta väriä, eli värikartassa on nyt yhteensä 38 sävyä, ja monet niistä löytyvät jo DROPS liikkeistä ❤

Suunnitteletko jo ensimmäistä neuletyötäsi uusista väreistä? Muista tägätä viestejäsi #dropslovesyou7, jotta voimme nähdä ne!

Katso kaikki värit tässä

Julkaistu

New Products

Uusia värejä

Oletko nähnyt kaikkia ihania uusia värejä?

Upeita uutisia! DROPS Alpaca-, DROPS Flora-, DROPS Lima- ja DROPS Nord-lankojen värikarttoihin on lisätty uusia värejä. Ehkä löydät näiden sävyjen joukosta uuden lempivärin?

Katso kaikki uudet värit tässä

Julkaistu

New Products

Tässä on DROPS Wish-lanka!

Ihanan pehmeä lanka alpakasta, villasta ja puuvillasta

Tutustu DROPS Wish-lankaan ✨ DROPS valikoiman uusin tulokas on vihdoinkin saapunut! DROPS Wish-lanka on pörröinen, ilmankevyt ja superpehmeä. Lanka on sekoitus babyalpakkaa, merinovillaa ja pima-puuvillaa, joten tämän parempaa lankaa et löydä 😉 Langan rakenne muistuttaa DROPS Air-langan rakennetta, ja sen paksuus on verrattavissa DROPS Snow-langan paksuuteen. DROPS Wish on mainio valinta trendikkäisiin liiveihin, mukaviin puseroihin ja paksuihin asusteisiin kuten myssyihin, huiveihin ja paljon muuhun!

Lue lisää DROPS Wish-langasta tässä

Julkaistu

RSS feed