DROPS Paris
DROPS Paris
100% Puuvillaa
alkaen 1.35 € /50g
Saat tämän mallin langat alkaen 22.95€.

Lankojen hinta lasketaan ohjeen pienimmän koon ja eri värihintojen edullisimman hinnan mukaan. Etsitkö vieläkin edullisempaa hintaa? Käy tarkistamassa DROPS Diilejä!DROPS SS24
DROPS 178-36
DROPS Design: Malli w-629
Lankaryhmä C + C + C
-----------------------------------------------------------
Halkaisija: n. 90 cm
Langanmenekki: Garnstudion
DROPS PARIS (kuuluu lankaryhmään C):
850 g nro 16, valkoinen

DROPS VIRKKUUKOUKKU NRO 8 tai käsialan mukaan.
VIRKKUUTIHEYS: 9 pylvästä 3-kertaisella langalla, koukulla nro 8 = 10 cm leveyssuunnassa.

-------------------------------------------------------

Lankavaihtoehto – Katso miten vaihdat toiseen lankaan tässä
Lankaryhmät A-F – Tee sama ohje ja vaihda toiseen lankaan tässä
Langanmenekki toista lankaa käytettäessä – Käytä lankamuunnintamme tässä

-------------------------------------------------------

DROPS Paris
DROPS Paris
100% Puuvillaa
alkaen 1.35 € /50g
Saat tämän mallin langat alkaen 22.95€.

Lankojen hinta lasketaan ohjeen pienimmän koon ja eri värihintojen edullisimman hinnan mukaan. Etsitkö vieläkin edullisempaa hintaa? Käy tarkistamassa DROPS Diilejä!Mallin ohjeet

MALLIVIRKKAUS:
Katso piirrokset A.1-A.9. Piirros A.1 näyttää miten kaikki kerrokset alkavat.

MITTAUSVINKKI:
On hyvin tärkeää, että tarkistat ohjeessa annetut halkaisijamitat. Mikäli mitat eivät ole oikeat, matosta ei tule litteä.
----------------------------------------------------------

MATTO:
Virkkaa 5 ketjusilmukkaa koukulla nro 8 ja 3-kertaisella Paris-langalla ja sulje ketjusilmukat renkaaksi 1 piilosilmukalla ensimmäiseen ketjusilmukkaan.
Virkkaa mallivirkkausta piirroksen A.1 mukaisesti (piirroksen A.1 keskiosa näyttää miten kerrokset alkavat ja loppuvat, eli aloita virkkaaminen piirroksen A.1 keskeltä), toista piirroksen A.2 mallikertaa yhteensä 5 kertaa ja virkkaa lopuksi piirroksen A.1 toinen puolikas. Jatka mallivirkkausta tähän tapaan. TARKISTA VIRKKUUTIHEYS!
Kun olet virkannut piirrokset A.1/A.2 loppuun, työssä on 144 pylvästä. Työn halkaisija on n. 47 cm (LUE MITTAUSVINKKI).
Virkkaa sitten seuraavasti: Virkkaa piirroksen A.3 mallikerta, toista piirroksen A.4 mallikertaa yhteensä 11 kertaa, virkkaa lopuksi piirroksen A.5 mallikerta. Jatka mallivirkkausta tähän tapaan. Kun olet virkannut piirrokset A.3/A.4/A.5 loppuun, työssä on 180 pylvästä. Työn halkaisija on n. 64 cm.
Virkkaa sitten seuraavasti: Virkkaa piirroksen A.6 mallikerta, toista piirroksen A.7 mallikertaa yhteensä 59 kertaa. Jatka mallivirkkausta tähän tapaan. Kun olet virkannut piirrokset A.6/A.7 loppuun, työssä on 240 pylvästä. Työn halkaisija on n. 82 cm.
Virkkaa sitten seuraavasti: Virkkaa piirroksen A.8 mallikerta, toista piirroksen A.9 mallikertaa yhteensä 39 kertaa. Jatka mallivirkkausta tähän tapaan. Kun olet virkannut piirrokset A.8/A.9 loppuun, työssä on 40 pylväsryhmää. Katkaise lanka ja päättele langanpäät. Työn halkaisija on n. 90 cm.

Piirros

symbols = ketjusilmukka
symbols = kiinteä silmukka ketjusilmukkakaaren ympäri
symbols = kiinteä silmukka silmukkaan
symbols = pylväs ketjusilmukan/ketjusilmukkakaaren ympäri
symbols = pylväs silmukkaan
symbols = puolipylväs ketjusilmukan ympäri
symbols = ketjusilmukkakaaren ympäri virkataan 1 puolipylväs, 1 pylväs, 1 kaksoispylväs, 2 ketjusilmukkaa, 1 kaksoispylväs, 1 pylväs ja 1 puolipylväs
symbols = virkkaa 1 kaksoispylväs, mutta jätä viimeinen langankierto ja läpiveto vielä tekemättä, virkkaa 1 kaksoispylväs samaan silmukkaan ja vedä lanka viimeisellä läpivedolla kaikkien koukulla olevien 3 silmukan läpi
symbols = kerroksen aluksi virkataan 3 ketjusilmukkaa (= 1 pylväs) ja kerroksen lopuksi virkataan 1 piilosilmukka kerroksen 3.ketjusilmukkaan
symbols = kerroksen aluksi virkataan 2 ketjusilmukkaa ja kerroksen lopuksi virkataan 1 piilosilmukka kerroksen 2.ketjusilmukkaan
symbols = kerroksen aluksi virkataan 1 ketjusilmukka ja kerroksen lopuksi virkataan 1 piilosilmukka kerroksen ensimmäiseen ketjusilmukkaan. Tämän jälkeen virkataan piilosilmukoita ensimmäisen ketjusilmukkakaaren keskelle asti
symbols = kerroksen aluksi virkataan 1 ketjusilmukka ja kerroksen lopuksi virkataan 1 piilosilmukka kerroksen ensimmäiseen ketjusilmukkaan
symbols = kiinteä silmukka 2 puolipylvään väliin
symbols = näyttää edellisen piirroksen viimeistä kerrosta, kerros on jo virkattu! Aloita seuraavalta kerrokselta!
symbols = 5 ketjusilmukkaa, sulje ketjusilmukat renkaaksi 1 piilosilmukalla ensimmäiseen ketjusilmukkaan (katso ympyrän pilkku, kerros alkaa ja loppuu tässä)
diagram
diagram
diagram
Onko sinulla kysymyksiä? Katso listaus usein esitetyistä kysymyksistä (FAQ)

Neuletiheys on tärkeä, koska se vaikuttaa valmiin neuleen mittoihin. Neuletiheys mitataan mallitilkun avulla (10 x 10 cm). Neuletiheys annetaan ohjeessa seuraavalla tavalla: Leveyssuunnassa olevat silmukat x korkeussuunnassa olevat kerrokset. Esimerkiksi: 19 silmukkaa x 26 kerrosta sileää neuletta = 10 x 10 cm.

Neuletiheys vaihtelee henkilöstä toiseen, jotkut neulovat löyhästi ja toiset neulovat tiukemmin. Neuletiheys muuttuu, kun vaihdat ohuempiin tai paksumpiin puikkoihin. Tästä syystä annettu puikkokoko on ainoastaan suositus! Sinun tulee ITSE tarkistaa, että saavutat ohjeessa annetun tiheyden. Jos neuletiheys ei ole sama kuin ohjeessa annettu tiheys, langanmenekki muuttuu ja neuleesta tulee väärän kokoinen.

Neuletiheyden avulla voit myös tarkistaa, mitkä langat vastaavat toisiaan. Jos saat saman neuletiheyden jollakin toisella langalla, voit huoletta käyttää sitä.

Katso DROPS oppitunti: Näin tarkistat neuletiheyttä

Katso DROPS video: Neuletiheys - Mallitilkku

Langanmenekki annetaan grammoina, esim.: 450 g. Laskeaksesi kuinka monta kerää tarvitset, sinun tulee aluksi tietää kuinka monta grammaa yhdessä kerässä on (25g, 50g vai 100g). Nämä tiedot löytyvät, kun klikkaat sivujemme tiettyä lankaa. Jaa tarvittava määrä kerän määrän kanssa. Esimerkkinä, jos kukin kerä painaa 50 g (yleisin paino), laske seuraavasti: 450 / 50 = 9 kerää.

Kun käytät lankavaihtoehtoa, kaikkein tärkeintä on, että neuletiheys/virkkuutiheys pysyy samana. Kunhan neuletiheytesi on sama kuin ohjeessa annettu tiheys, neuleesta tulee oikean kokoinen. Oikean neuletiheyden saavuttaminen onnistuu parhaiten, jos käytät samaan lankaryhmään kuuluvaa lankaa. Voit myös neuloa ohuemmalla langalla (esim. 2-kertaisena), jolloin saat saman neuletiheyden kuin paksummalla langalla neulottaessa. Kokeile lankamuunnintamme. Suosittelemme, että teet mallitilkun.

HUOM:Jos käytät lankavaihtoehtoa, neuleesta voi tulla erinäköinen kuin kuvassa, koska eri lankojen rakenteet ja ominaisuudet antavat neuleelle erilaiset pinnat.

Katso DROPS oppitunti: Voinko käyttää lankavaihtoehtoja?

Kaikki lankamme jaetaan lankaryhmiin (A-F) niiden paksuuden ja neuletiheyden mukaan - ryhmään A kuuluvat kaikkein ohuimmat langat ja ryhmään F kuuluvat kaikkein paksuimmat langat. Tällä tavoin löydät helpommin ohjeisiimme korvaavia lankoja, mikäli haluat neuloa työn jollakin toisella langalla. Kaikilla samaan ryhmään kuuluvilla langoilla on lähes sama neuletiheys ja niitä voidaan vaihtaa keskenään. Eri langoilla on kuitenkin eri ominaisuuksia ja pintoja, joten lopputuloksesta tulee ainutlaatuinen.

Klikkaa tästä nähdäksesi jokaisen lankaryhmän langat

Jokaisen ohjeemme yläkulmasta löydät linkin lankamuuntimeemme. Tämä lankamuunnin on hyvä apuväline, kun haluat käyttää lankavaihtoehtoja. Täytä kenttiin seuraavat tiedot: Korvattavan langan nimi, langanmenekki (koossasi) ja lankojen määrä (esim. 1-kertainen tai 2-kertainen lanka). Saat esille lankavaihtoehtoja, joiden neuletiheys on sama. Lisäksi saat tietoja siitä, kuinka paljon lankaa tarvitset ja siitä, tarvitsetko useampia lankoja. Useimmissa kerissä on 50 g (joissakin kerissä voi olla 25 g tai 100 g).

Mikäli ohjeessa käytetään useita värejä, sinun tulee muuntaa jokainen väri erikseen. Jos malli neulotaan tai virkataan usealla eri langalla (esim. 1-kertainen Alpaca ja 1-kertainen Kid-Silk), sinun tulee muuntaa jokainen lanka erikseen.

Klikkaa tästä nähdäksesi lankamuuntimemme

p>Eri langoilla on eri ominaisuuksia ja rakenteita ja tämän vuoksi olemme jättäneet alkuperäiset langat ohjeisiin. Lankamuuntimemme avulla löydät kuitenkin helposti nykyisestä valikoimastamme vastaavia lankoja, tai valitse joku muu samaan lankaryhmään kuuluva lanka.

Joillakin jälleenmyyjillä saattaa olla valikoimastamme poistuneita lankoja vielä varastossaan, jotkut asiakkaat etsivät ehkä sopivaa neuletyötä aiemmin ostamilleen langoille.

Lankamuunnin hakee lankavaihtoehtoja ja laskee uuden langan metrimäärän.

Mikäli koon valitseminen on vaikeaa, voit tarkistaa lempipuserosi mitat. Etsi tämän jälkeen mittapiirroksesta oikea koko, joka vastaa mittaamasi puseron kokoa.

Mittapiirros löytyy ohjeen alareunasta.

Katso DROPS oppitunti: Mittapiirroksen lukeminen

Ohjeessa annettu puikkokoko on ainoastaan ehdotus. Tärkeintä on, että neuletiheys on oikea. Neuletiheys on kuitenkin hyvin henkilökohtainen ja tästä syystä sinun tulee käyttää puikkokokoa, jolla saat SAMAN neuletiheyden kuin ohjeessa mainitaan. Sinun tulee ehkä vaihtaa yhtä tai kahta numeroa paksumpiin tai ohuempiin puikkoihin, jotta tiheydestä tulisi oikea. Tämä tehdään neulomalla koetilkkuja.

Mikäli neulot tiheydellä, joka ei vastaa ohjeen antamaa tiheyttä, valmiin vaatteen mitat voivat poiketa mittapiirroksen mitoista.

Katso DROPS oppitunti: Neuletiheyden mittaaminen

Katso DROPS oppitunti: Koetilkun tekeminen

Kun neule neulotaan ylhäältä alas, työhön voidaan helpommin tehdä henkilökohtaisia muutoksia. Neuletta on esimerkiksi helpompi sovittaa työn aikana, lisäksi kaarrokkeen ja hihojen pituutta voidaan säätää paremmin.

Ohjeessa käydään huolellisesti läpi kaikki vaiheet, oikeassa järjestyksessä. Piirrokset on säädetty neulesuunnan mukaan ja niiden mukaisesti neulotaan tavalliseen tapaan.

Piirros näyttää kaikkia kerroksia ja kaikkia silmukoita oikealta puolelta katsottuna. Piirros luetaan alhaalta ylöspäin, oikealta vasemmalle. 1 ruuturivi piirroksessa = 1 silmukka.

Kun neulotaan tasoneuletta, joka toinen kerros neulotaan työn oikealta puolelta ja joka toinen kerros neulotaan työn nurjalta puolelta. Kun neulotaan nurjan puolen kerros, piirros luetaan päinvastaiseen suuntaan, eli vasemmalta oikealle, oikeat silmukat neulotaan nurin, nurjat silmukat neulotaan oikein, jne.

Kun neulotaan suljettua neuletta, kaikki kerrokset neulotaan työn oikealta puolelta ja kaikki kerrokset neulotaan oikealta vasemmalle.

Katso DROPS oppitunti: Ruutupiirrosten lukeminen

Piirros näyttää kaikkia kerroksia ja kaikkia silmukoita oikealta puolelta katsottuna. Piirros luetaan alhaalta ylöspäin, oikealta vasemmalle.

Kun virkataan tasona, joka toinen kerros virkataan työn oikealta puolelta: oikealta vasemmalle ja joka toinen kerros virkataan työn nurjalta puolelta: vasemmalta oikealle.

Kun virkataan suljettua virkkausta, kaikki piirroksen kerrokset virkataan työn oikealta puolelta, oikealta vasemmalle.

Kun virkkaat pyöreän piirroksen mukaisesti, aloitat keskeltä ja virkkaat ulospäin, vastapäivään, yksi kerros kerrallaan.

Kerros alkaa useimmiten tietyllä määrällä ketjusilmukoita (tämä määrä vastaa seuraavan silmukan korkeutta), tämä määrä näkyy piirroksesta tai se annetaan ohjeessa.

Katso DROPS oppitunti: Virkatun ohjeen piirrosten lukeminen

Kun samalla kerroksella neulotaan useamman piirroksen mukaisesti, ohjeessa lukee usein näin: *neulo mallineuletta piirroksen A.1 mukaisesti, A.2, toista piirroksen A.3 mallikertaa yhteensä 0-0-2-3-4 kertaa*. Tällöin neulot piirroksen A.1 mallikerran kerran, tämän jälkeen neulot piirroksen A.2 mallikerran kerran ja sitten toistat piirroksen A.3 mallikertaa (kerroksella) kokosi annetun luvun mukaisesti (tässä tapauksessa: S = 0 kertaa, M = 0 kertaa, L = 2 kertaa, XL = 3 kertaa, XXL = 4 kertaa.

Piirrosten mukaisesti neulotaan tavalliseen tapaan: Aloita piirroksen A.1 ensimmäisestä kerroksesta, neulo sitten piirroksen A.2 ensimmäinen kerros jne.

Katso DROPS oppitunti: Neuleohjeen ruutupiirrosten lukeminen

Katso DROPS oppitunti: Virkatun ohjeen piirrosten lukeminen

Suuremmassa koossa neuleen leveys (ranteesta ranteeseen) on suurempi, vaikka hihat ovat lyhyemmät. Suuremman koon hihanpyöriöt ovat pidemmät ja olat ovat leveämmät. Tällä tavoin neule on istuva riippumatta siitä, minkä koon mukaisesti neulot/virkkaat.

Mittapiirroksesta löydät tiedot neuleen koko pituudesta. Mikäli kyseessä on pusero tai jakku, pituus mitataan olan korkeimmasta kohdasta, pääntien vierestä, ja suoraan alas neuleen alareunaan. Työtä ei mitata olan kärjestä. Samoin kaarrokkeen pituus mitataan olan korkeimmasta kohdasta alas kohtaan, jossa kaarroke jaetaan miehustaa ja hihoja varten.

Jakun mittoja ei oteta reunusten kohdalta, ellei ohjeessa muuta mainita. Mittaa aina pituus reunasilmukoiden sisäpuolelta.

Katso DROPS oppitunti: Mittapiirroksen lukeminen

Mallikertoja toistetaan usein kerroksella tai korkeussuunnassa. Yksi piirros sisältää useimmiten yhden mallikerran. Mikäli ohjeessa lukee, että piirroksen (esim. A.1) mallikertaa toistetaan 5 kertaa kerroksella, tee seuraavasti: Neulo piirroksen mallikerran silmukat ja aloita sitten neulominen piirroksen alusta. Jatka neulomista tähän tapaan, kunnes kerroksella on 5 mallikertaa. Jos ohjeessa lukee, että sinun tulee neuloa 2 piirroksen A.1 mallikertaa korkeussuunnassa, neulo seuraavasti: Neulo piirroksen A.1 mallikerta kokonaisuudessaan ja aloita sitten neulominen piirroksen alusta.

Ketjusilmukka on muita silmukoita hieman kapeampi. Työn aloitusreunaan tehdään ylimääräisiä ketjusilmukoita, jotta aloitusreunasta tulisi tarpeeksi joustava. Silmukkalukua säädetään jo seuraavalla kerroksella.

Joustinneule on sileää neuletta joustavampi neulos ja tästä syystä siitä tulee muuta neuletta kapeampi. Kun työhön lisätään silmukoita ennen joustinneuleen neulomista, joustinneuleesta tulee melkein yhtä leveä kuin miehustasta muuten.

Kun päätät silmukat, päätösreunasta voi helposti tulla liian kireä. Kun teet työhön langankiertoja samalla kun päätät silmukat, päätösreunasta tulee tarpeeksi joustava.

Katso DROPS video: Silmukoiden päättäminen langankierroilla

Kun haluat tehdä esim. puseron lisäykset (tai kavennukset) tasaisin välein, esim. vuorotellen joka 3. ja joka 4. kerroksella, neulo seuraavasti: Neulo 2 kerrosta ja tee 3. kerroksella lisäykset, neulo 3 kerrosta ja tee sitten 4. kerroksella lisäykset. Toista kunnes kaikki tarvittavat lisäykset on tehty.

Katso DROPS oppitunti: Lisääminen/Kaventaminen vuorotellen joka 3. ja joka 4. kerroksella

Jakut neulotaan useimmiten tasona. Voit kuitenkin halutessasi neuloa jakun suljettuna neuleena. Tällöin sinun on lisättävä leikkaussilmukoita (useimmiten 5 silmukkaa) keskelle eteen. Seuraa muuten ohjetta, mutta älä käännä työtä neulottujen kerrosten jälkeen, vaan neulo leikkaussilmukat ja jatka neulomista suljettuna neuleena. Leikkaa lopuksi neule auki leikkaussilmukoiden kohdalta.

Katso DROPS video: Kädenteiden aukileikkaaminen

p>Mikäli neulot suljetun neuleen sijaan mieluummin tasoneuletta, voit tietysti muuttaa ohjetta siten, että neulot osat erikseen ja ompelet ne lopuksi yhteen. Jaa miehustan silmukkaluku kahdella, lisää 1 reunasilmukka kumpaankin reunaan (saumaa varten) ja neulo etukappale ja takakappale erikseen.

Katso DROPS oppitunti: Voinko neuloa pyöröpuikolla neulottavan työn paripuikoilla?

Mallineuleen mallikerrat voivat poiketa toisistaan eri koissa, jotta saataisiin neuleeseen oikeat mittasuhteet. Mikäli et neulo samaa kokoa kuin kuvan neuleessa, sinun mallineuleesi voi poiketa hieman kuvan mallineuleesta. Tätä on kehitetty tarkasti ja otettu huomioon siten, että valmiin neuleen ulkonäkö on kaikissa koissa sama.

Seuraa oman kokosi ohjeet ja piirrokset!

Mikäli olet löytänyt mieluisan ohjeen naisten puseroon, voit melko helposti muuttaa sen mittoja siten, että pusero sopii miehelle. Miehen puseron miehusta ja hihat ovat usein pidemmät kuin naisen puseron miehusta ja hihat. Valitse aluksi koko, jonka rinnanympärys on sopiva. Ylimääräinen pituus lisätään juuri ennen kuin päätät kädentien/hihanpyöriön silmukat. Jos työ neulotaan ylhäältä alas, voit lisätä pituutta heti kädentien jälkeen tai ennen kuin teet hihan ensimmäisen kavennuskerroksen.

Tarvitset myös enemmän lankaa kuin ohjeessa mainitaan. Langanmenekki riippuu siitä, kuinka paljon pituutta lisäät. On kuitenkin aina parempi hankkia yksi kerä liikaa kuin yksi kerä liian vähän.

Kaikissa langoissa voi esiintyä ylimääräisiä kuituja (muodostuvat tuotannon aikana), jotka voivat irrota nukkana. Harjatuissa langoissa (eli karvaisemmissa langoissa) näitä irtonaisia, ylimääräisiä kuituja on enemmän ja tällöin langasta myös irtoaa enemmän karvaa.

Karvojen irtoaminen riippuu myös siitä, mitä neuleen alla tai yllä on, ja hankaako tämä langan kuituja vasten. Tästä syystä emme voi taata, ettei langasta irtoaisi nukkaa.

Alla muutama vinkki siitä, miten saat parhaimman tuloksen, kun työskentelet karvaisilla langoilla:

1. Kun neule on valmis (ennen kuin peset sen), ravistele se kunnolla, jotta irtonaiset karvat poistuvat. HUOM ÄLÄ käytä nukanpoistorullaa, harjaa tai muuta keinoa, joka hankaa lankaa.

2. Aseta neule muovipussin sisään ja laita se pakastimeen - lämpötila saa aikaan sen, että kuidut eivät sitoudu niin lujasti toisiinsa, ja ylimääräiset kuidut irtoavat paremmin.

3. Jätä neule pakastimeen muutamaksi tunniksi ennen kuin poistat sen ja ravistelet sen uudestaan.

4. Pese neule vyötteen ohjeiden mukaisesti.

Lähes kaikki neuleet nyppyyntyvät, vaikka ne olisi tehty kaikkein laadukkaimmista kuiduista. Tämä on merkki vaatteen luonnollisesta kulumisesta ja sitä on vaikea välttää. Vaate nyppyyntyy eniten kohdissa, joihin kohdistuu hankausta (esim. puseron hihat ja kalvosimet).

Saat kuitenkin vaatteesta uuden näköisen, kun poistat nypyt tekstiilikamman tai nypynpoistajan avulla.

Etkö vieläkään saanut vastausta kysymykseesi? Vieritä alaspäin ja näppäile kysymyksesi, niin asiantuntijamme yrittävät auttaa sinua. Tavallisesti saat vastauksen 5-10 päivän sisällä..
Sillä aikaa voit lukea tämän ohjeen aiempia kysymyksiä ja vastauksia tai liittyä DROPS Työpajaan Facebookissa, jossa muut neulojat/virkkaajat voivat auttaa sinua!

Pidät ehkä myös näistä...

Lisää kommentti ohjeeseen DROPS 178-36

Haluamme mielellämme kuulla mielipiteesi tästä ohjeesta!

Mikäli haluat esittää kysymyksen, valitse oikea kategoria alla olevasta valikosta - tällä tavoin saat vastauksen nopeammin. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä *.

Kommentit / Kysymykset (10)

country flag Julia wrote:

Jag skulle vilja göra mattan ännu större. Hur många ökningar per varv behöver jag göra för att det ska bli bra? Och vilken del av diagrammet är lämpligt att fortsätta med?

22.10.2022 - 08:32

DROPS Design answered:

Hei Julia. Du kan fortsette med diagram A.3 / A.4 / A.5 og A.6 / A.7 og med de økningene du tidligere har gjort og så avslutte med A.8 / A.9. Bare husk at du har nok garn. mvh DROPS Design

31.10.2022 - 08:37

country flag Baudry Severine wrote:

Bonjour combien faut il de pelotes de 50gr pour faire ce modèle ?

02.04.2020 - 22:05

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Baudry, vous trouverez les fournitures nécessaires au début du modèle (plus d'infos ici), autrement dit 850 g DROPS Paris / 50 g la pelote = 17 pelotes DROPS Paris sont nécessaires pour réaliser ce tapis, sur la base de l'échantillon indiqué. Bon crochet!

03.04.2020 - 07:53

country flag Mangel wrote:

Bonjour je ne comprend pas le debut du diagrame concerant la moitier de A1 et ensuite A2 répeter 5 fois . faut il que je fasse A1 de moitier a chaque tour ? je ne comprend pas merci pour votre aide

26.09.2019 - 13:40

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Mangel, le 1er tour commence au niveau du point sur le cercle, autrement dit au mileu de A.1 (environ): on va commencer par 3 ml (= 9ème symbole), puis 1 ml (= A.1, 1ère partie), puis répéter A.2 et terminer par la dernière partie de A.1 : 1 bride, 1 ml, 1 mc dans la 3ème ml. Continuez ainsi en suivant le symbole du début de tour dans A.1. Bon crochet!

26.09.2019 - 14:44

country flag Ines Wolf wrote:

Erst einmal vielen lieben dank für so viele schöne Tipps von euch ...nun hab ich mal eine frage ...ich möchte sehr gern eine große Badematte häkeln .....welches Garn wäre das beste dafür ( wegen nässe und rutschen )...ich finde auf diese frage leider keine Antwort ,,,,hoffe ihr könnt mir da weiter helfen..vielen lieben dank

09.09.2019 - 17:40

DROPS Design answered:

Liebe Frau Wolf, für individuelle Hilfe um das passende Garn zu finden, wenden Sie sich bitte an Ihrem DROPS Laden - auch telefonisch oder per E-Mail. Viel Spaß beim häkeln!

10.09.2019 - 08:31

country flag Maryann Davis wrote:

Is there a good substitute for the Drop Paris yarn in Red Heart or Caron yarns?

02.06.2019 - 15:29

DROPS Design answered:

Dear Mrs Davis, We are able to provide free patterns thanks to our yarns sold throughout the world. You will therefore understand that we can only recomand you to contact your DROPS Store for any further help & assistance. Thank you for your comprehension.

03.06.2019 - 10:14

country flag Claudia Trawny wrote:

Ich bin soeben auf eure Seite gestoßen und ganz fasziniert. Schon lange möchte ich einen Teppich häkeln, und dieser wäre so passend. Allerdings sollte er größer ausfallen, ca. 120-130 cm Durchmesser. Kann ich ihn beliebig erweitern? Also einfach Sequenzen wiederholen? Vielen Dank für eure Hilfe und herzliche Grüße Claudia

06.11.2018 - 09:55

DROPS Design answered:

Liebe Frau Trawny, sicher können Sie den Teppich grösser häkeln - sollten Sie individuelle Hilfe dafür brauchen, hilft Ihnen gerne Ihr DROPS Laden - auch telefonisch oder per E-mail. Viel Spaß beim häkeln!

06.11.2018 - 13:16

country flag Lorri wrote:

At the beginning of A.3 the chart indicates to chain 3 to start the row, , then according to the diagram it says to work a treble , "but wait with the last yard over and pull through, work 1 treble in the same stitch and pull the last yarn over through all three loops on the hook." I wondered if you could explain this in further detail. I am wondering if this is what another person is also wondering in their comment that went unanswered. Thanks again for your help.

21.08.2018 - 13:54

DROPS Design answered:

Hello Lorri. The video we suggests you may help you. It explains how to work two dc together. The procedure is the same with trebles. Also, you will have to work the second treble in the same st as the first one. Happy crocheting.

21.08.2018 - 17:35

country flag Lorri wrote:

Could someone get me going on this pattern? I am wondering how many dc form the "base ring". I understanding the chain three to start the dc, but how many dc are forming the center ring?

17.08.2018 - 13:49

DROPS Design answered:

Dear Lorri, you start with first part of A.1 (= 3 ch), repeat A.2 a (= 2 dc) total of 5 times (= 10 dc) and finish with the last part of A.1 (= 1 dc), you will have: 1 dc + 10 dc + 1 dc = 12 dc on first row in A.1/A.2. Happy crocheting!

17.08.2018 - 14:54

country flag Ilka wrote:

Liebes DROPS-TEam, ich glaube, einen Fehler gefunden zu haben. In der Übersicht zur Häkelschrift heißt es an einer Stelle: "1 Halbstäbchen häkeln, jedoch den Faden beim letzten Mal noch nicht holen, noch 1 Halbstäbchen in dieselbe Masche und nun den Faden beim letzten Mal holen und durch alle 3 Schlingen auf der Häkelnadel ziehen". Ich bin der Meinung, dass hier von Doppelstäbchen die Rede ist. Viele Grüße Ilka

15.09.2017 - 10:07

country flag LUPE CABRERA wrote:

Cuando en los patrones os referís a usar 3 hilos Paris por ejemplo...qué queréis decir, que trabajemos la labor con 3 hebras??? Diseño DROPS: Patrón No. w-629

04.07.2017 - 13:16

DROPS Design answered:

Hola Lupe. Exacto. Esta alfombra se trabaja con 3 hilos de Paris y aguja de ganchillo tamaño 8 mm.

09.07.2017 - 18:07