Korvaa Alpaca-lanka Flora-langalla

Langan korvaaminen toisella DROPS-langalla on helppoa! Tämä esimerkki näyttää minkä pinnan neule saa, kun korvaat 1-kertaisen DROPS Alpaca-langan 1-kertaisella DROPS Flora-langalla. Tästä... (Lue lisää)

kategoria: Lankavaihtoehdot

Korvaa AlpacaClassic -lanka Puna-langalla

Langan korvaaminen toisella DROPS-langalla on helppoa! Tämä esimerkki näyttää minkä pinnan neule saa, kun korvaat 1-kertaisen DROPS AlpacaClassic -langan 1-kertaisella DROPS Puna-langalla. Tästä... (Lue lisää)

kategoria: Lankavaihtoehdot

Korvaa Lin-lanka Belle-langalla

Langan korvaaminen toisella DROPS-langalla on helppoa! Tämä esimerkki näyttää minkä pinnan neule saa, kun korvaat 1-kertaisen Lin-langan 1-kertaisella DROPS Belle-langalla. Tästä löydät... (Lue lisää)

kategoria: Lankavaihtoehdot

Korvaa Angora-Tweed -lanka Puna-langalla

Langan korvaaminen toisella DROPS-langalla on helppoa! Tämä esimerkki näyttää minkä pinnan neule saa, kun korvaat 1-kertaisen Angora Tweed -langan 1-kertaisella DROPS Puna-langalla. Tästä... (Lue lisää)

kategoria: Lankavaihtoehdot

Korvaa Symphony-lanka 1-kertaisella Brushed Alpaca Silk -langalla + 1-kertaisella Baby Merino -langa

Langan korvaaminen on todella helppoa! Tässä esimerkissä näet tuloksen, kun korvaat 1-kertaisen DROPS Symphony-langan 1-kertaisella DROPS Brushed Alpaca Silk -langalla + 1-kertaisella DROPS Baby... (Lue lisää)

kategoria: Lankavaihtoehdot

Korvaa Vienna-lanka Melody-langalla

Langan korvaaminen toisella DROPS-langalla on helppoa! Tässä esimerkissä näet tuloksen, kun korvaat 1-kertaisen DROPS Vienna-langan 1-kertaisella DROPS Melody-langalla. Katso ohjeet, jossa käytetään... (Lue lisää)

kategoria: Lankavaihtoehdot

Langan valitseminen

Kaikilla langoilla/kuiduilla on erilaisia ominaisuuksia, samat ominaisuudet esiintyvät myös ostetuissa valmiissa neuleissa. Ennen kuin valitaan tietyn mallin langat, on tärkeää tuntea langan eri rakenteet,... (Lue lisää)

kategoria: Lankavaihtoehdot

Korvaa Symphony-lanka Melody-langalla

Langan korvaaminen on helppoa! Tässä esimerkissä näet tuloksen, kun korvaat 1-kertaisen DROPS Symphony-langan 1-kertaisella DROPS Melody-langalla. Katso ohjeet, jossa käytetään kyseistä... (Lue lisää)

kategoria: Lankavaihtoehdot

Korvaa Vivaldi-lanka 2-kertaisella Kid-Silk -langalla

Langan korvaaminen on helppoa! Tässä esimerkissä näet tuloksen, kun korvaat 1-kertaisen DROPS Vivaldi-langan 2-kertaisella DROPS Kid-Silk -langalla. Katso ohje, jossa käytetään kyseistä... (Lue lisää)

kategoria: Lankavaihtoehdot

Korvaa Puddel-lanka 2-kertaisella Alpaca Bouclé -langalla

Langan korvaaminen on helppoa! Tässä esimerkissä näet tuloksen, kun korvaat 1-kertaisen DROPS Puddel-langan 2-kertaisella DROPS Alpaca Bouclé -langalla. Katso ohje, jossa käytetään kyseistä... (Lue lisää)

kategoria: Lankavaihtoehdot