Europeisk skulder (hals)

I denne leksjonen viser vi hvordan vi plukker opp masker til hals. Vi følger oppskriften til barnegenseren Sweet Peppermint (DROPS Children 47-12) i str. 2 år, men husk å følge maskeantall / økninger til den størrelsen du har valgt!

Nederst på siden finner du en video som kan hjelpe deg, i tillegg til et skjema hvor du kan spørre våre eksperter om hjelp hvis du trenger det!

La oss starte!

I denne leksjonen strikker vi med 2 garnkvaliteter, DROPS Lima farge nr. 9029 salvie grønn og DROPS Kid-Silk farge nr. 45 soft mint og med pinne 5 mm. Vi bruker 1 tråd av hver kvalitet, eller det garnet og maskeantallet det står i oppskriften du skal strikke.

Bruk en strikkepinne eller heklenål, start ved den ene skulderlinjen og strikk opp fra retten innenfor 1 kantmaske ca. 68 masker rundt halsen. Maskeantallet må være delelig med 2 om man vil ha en vrangbord med 1 rett / 1 vrang, eller delelig med 4 om man vil ha en vrangbord med 2 rett / 2 vrang. Vi viser en vrangbord med 2 rett / 2 vrang.

Strikk vrangbord rundt (2 rett / 2 vrang eller 1 rett / 1 vrang) til det cm mål det står i oppskriften. Fell litt løst av. Vi har valgt å strikke en dobbelt hals og felle av rett over rett og vrang over vrang.

Brett vrangborden ned på innsiden av plagget og fest med et par sting.

Fest alle trådene.

Genseren er ferdig.

Trenger du hjelp?

Trenger du mer informasjon om ulike masker eller teknikker, så finner du her en liste over videoer og leksjoner som kan være til hjelp:

Skriv en kommentar eller et spørsmål til denne leksjonen.

Din mailadresse vil ikke synes. Obligatoriske felt er markert med *.