DROPS Loves You 8

vanaf:

1.15€

per 50 g

Samenstelling: 100% katoen
Garencategorie: C (16 - 19 steken) / 10 ply / aran / worsted
Gewicht/looplengte: 50 g = ca 85 m
Aanbevolen naalddikte: 5 mm
Stekenverhouding: 10 x 10 cm = 17 steken x 22 naalden
Verzorging: Machinewas 40° C en lichte centrifugering / Plat laten drogen

Made in: EU
Oorsprong ruwe materiaal: Katoen uit Turkije

Dit garen heeft een Oeko-Tex® certificaat (certificaat nummer 09.HBG.68250), Standard 100, Klasse I van het Hohenstein Institute. Dit betekent dat het getest is op schadelijke stoffen en veilig beschouwd kan worden voor menselijk gebruik. Klasse I is het hoogste niveau en het betekent dat het garen geschikt is voor babyproducten (0-3 maanden).

Garen type
Deals vanaf
DROPS Loves You 8
uni colour
1.15 EUR
n/a

Verkooppunten die dit garen online verkopen

Klik op de Bestelbutton zodat u doorgestuurd wordt naar de website van het DROPS verkooppunt om uw bestelling te plaatsen.

Winkel naam Online prijs
Breiwebshop
Webstore
1.15 EUR
50g
Bestel
Hobbydoos.nl
Webstore
1.15 EUR
50g
Bestel
LindeHobby
Webstore
1.15 EUR
50g
Bestel

Kijk hier of je locale verkooppunt het in voorraad heeft

19 Kleuren in DROPS Loves You 8

uit het assortiment
wit
uni colour 01
uit het assortiment
grijs
uni colour 03
uit het assortiment
beige
uni colour 02
uit het assortiment
abrikoos
uni colour 19
uit het assortiment
oudroze
uni colour 18
uit het assortiment
framboos
uni colour 14
uit het assortiment
donker heide
uni colour 13
uit het assortiment
heide
uni colour 15
uit het assortiment
lila
uni colour 16
uit het assortiment
lichtlila
uni colour 17
uit het assortiment
light wash
uni colour 05
uit het assortiment
licht denimblauw
uni colour 06
uit het assortiment
denimblauw
uni colour 07
uit het assortiment
marineblauw
uni colour 08
uit het assortiment
helder blauw
uni colour 12
uit het assortiment
turkoois
uni colour 10
uit het assortiment
opaalgroen
uni colour 11
uit het assortiment
mintgroen
uni colour 09
uit het assortiment
donkergrijs
uni colour 04

Productinformatie

DROPS ♥ You #8 is een klassiek 8/8 katoengaren die deel uitmaakt van garencategorie C en is perfect voor allerlei projecten! Voor kinderen en volwassene of voor interieurprojecten – zowel gehaakte als gebreide projecten. U werkt snel met dit garen, het ademt en kriebelt helemaal niet – dit maakt het ideaal voor elke huidtype – zelfs baby’s!

Verkrijgbaar voor een fantastische prijs en in vele mooie kleuren - DROPS ♥ You #8 nodigt u uit om met kleuren te gaan en is perfect geschikt voor alle DROPS Paris patronen. Wat gaat u eerst maken?

Read more about our products' sustainability here


Wij maken u erop attent dat de kleuren zoals u ze ziet op het beeldscherm af kunnen wijken van de werkelijke kleuren en dat kleuren licht kunnen variëren van verfbad tot verfbad

Hoe verzorg ik dit garen?

yarn wash

Machinewas 40° C en lichte centrifugering / Plat laten drogen

Wat betekent de symbolen?

Lees meer over het wassen van de garens

Hoe kan ik dit garen vervangen?

Als u op zoek bent naar een vervanging van dit garen voor een ander DROPS garen, dan kunt u een ander garen gebruiken binnen dezelfde garengroep, of probeer onze garenvervanger!!

Heeft u een vraag over dit garen?

Bekijk de lijst met vaak gestelde vragen (FAQ) over onze garens

1) Welke type vezels bevatten de DROPS garens?

Garens kunnen worden gemaakt van vele soorten natuurlijke en synthetische vezels. DROPS heeft vooral garens gemaakt van wol, katoen, alpaca, linnen, mohair en zijde in het assortiment. Elke vezel heeft zijn eigen kwaliteiten en ze worden vaak gecombineerd om voordeel te hebben van de beste eigenschappen van alle kwaliteiten samen. Grove vezels heeft het voordeel dat het sterker is en slijtvast is en fijnere vezels bieden meer zachtheid en comfort. Hieronder volgt beknopte informatie over de voornaamste vezels die wij gebruiken:

Alpaca:
Alpaca is een natuurlijke vezel afkomstig van de alpaca en heeft een soortgelijke structuur als die van schapenwol. De vezel is zo zacht omdat hij een kleine diameter heeft, net als bij merinoswol. Alpaca is zacht, duurzaam, luxe en zijdeachtig. Garen van alpacavezels vilt en pilt niet zo snel en kan licht of zwaar zijn afhankelijk van hoe het gesponnen is. Hoewel het op schapenwol lijkt, is het warmer, prikt het niet en bevat het geen lanoline (wolvet) zodat alpaca van nature hypoallergeen is. Alpaca’s komen voor in 22 natuurlijke kleuren en met meer dan 300 tinten, van diep blauw tot bruinzwart en bruin en van wit en zilver tot roze-grijs.

Mohair:
Deze vezel is afkomstig van angorageiten en wordt beschouwd als een luxe vezel. Garen van mohair is net zo warm als wol, maar veel lichter; het is duurzaam, laat zich gemakkelijk verven en vilt niet snel. Mohairvezels glazen zacht door de manier waarop ze het licht weerkaatsen. Hoewel mohair een harde vezel is, wordt het meestal gesponnen tot een luchtig garen, zodat kledingstukken kan mohair luchtig en prachtig zijn.

Wol:
Wolvezels komen van de vacht van een schaap en wol is een relatief grove vezel. Twee in het oog springende eigenschappen van wol zijn het feit dat wol warmte vasthoud en dat wol kan vilten – dit komt door de schubben op het oppervlak van de vezels. Afhankelijk van het schapenras kan wol er zeer verschillend uitzien.
Wol van het merinosschaap wordt beschouwd als de fijnste wol, die zacht en krullend is. Alle merinoswol in DROPS garens komt uit Zuid Amerika en de schapen zijn niet blootgesteld aan mulesing.
Pure nieuwe wol is wol die direct gemaakt wordt van de schapenvacht en niet van gerecyclede wol uit kleding. Machinewasbare wol is wol die chemisch behandeld is zodat de buitenste laag van de vezel zo min mogelijk pluist, zodat de wol in de wasmachine gewassen kan worden op een wolwasprogramma (zie Superwash).

Zijde:
Zijde is een fijne en lange vezel die geproduceerd wordt uit de poppen van de motvlinder van zijderupsen. Hoewel de zijderups gecultiveerd is, wordt wilde of tussahzijde geproduceerd uit de poppen van de ongecultiveerde zijderupsen. De zijdevezel is een van de allersterkste natuurlijke vezels en geweldig om breigarens van te maken. Zijde laat zich ook erg goed mengen met andere vezels en vooral met wol. Zijde laat zich ook goed verven met natuurlijke verfstoffen.

Plantaardige vezels:
Er zijn allerlei plantaardige vezels die gewonnen worden uit de celwand van planten. Van alle varianten worden katoen en linnen het vaakst gebruikt voor breigarens.

Katoen
is de vezel die rond de kernen van de katoenplant wordt aangetroffen en het bestaat bijna volledig uit cellulose. Katoen is meestal wit van kleur, maar er zijn ook groene en bruine varianten. De katoenvezel wordt meestal tot (dun) garen gesponnen en er wordt zacht en ademende textiel van gemaakt dat zeer geschikt is voor zomerkleding en accessoires. Het is minder sterk dan zijde of linnen, maar sterker dan wol.

Gemerceriseerde katoen
is katoen die een speciale behandeling heeft ondergaan. Deze behandeling geeft katoen een prachtige glans zodat dit katoen een chiquere uitstaling heeft dan gewone katoen. Het is ook sterker, laat zich gemakkelijker verven en is beter bestand tegen meeldauw. Het is ook meer vormvast dan ‘reguliere’ katoen.

Linnen
is een vezel die gewonnen wordt uit de stelen van de vlasplant en hij is sterker dan de meeste andere vezels. De linnenvezel is relatief zacht, recht en glanzend en wordt steeds mooier als hij ouder wordt. Linnen is nog comfortabeler dan katoen bij hoge temperaturen omdat het vocht goed opneemt en snel weer droogt.

Andere materialen die gebruikt worden in onze garens zijn o.a. synthetische vezels zoals acryl, viscose en polyamide (nylon) en polyester. Deze vezels worden meestal gebruikt om extra sterkte te geven aan het garen (zoals ons sokkengaren DROPS Fabel) of een speciaal soort structuur (zoals ons "blown yarn", DROPS Air).

2) Wat is polyamide?

De polyamidevezel, meer bekend onder de naam nylon, is heel sterk, duurzaam, licht en gemakkelijk in onderhoud (kan gewassen en gedroogd worden in de machine) en elastisch, zodat hij perfect combineert met andere vezels voor het maken van duurzame garens, zoals sokkengaren.

Vergeleken met polyester, is polyamide zachter en flexibeler, maar het neemt ook meer water op en droogt langzamer.

3) Welke informatie vind ik op de garenwikkels van DROPS?

Alle DROPS garenwikkels bevatten informatie over de vezels die het garen bevat (wol, katoen, etc.), het gewicht in grammen en de lengte in meters en yards, wasvoorschriften en wassymbolen (deze worden hier uitgelegd), het kleurnummer, het verfbadnummer en de garengroep waartoe het garen behoort.

4) Wat zijn de DROPS garencategorieën?

Alle DROPS garens zijn ingedeeld in een groep die de dikte aangeeft (A tot en met F). Garens in dezelfde groep hebben (bijna) dezelfde stekenverhouding en kunnen onderling gewisseld worden in de patronen; de looplengte kan wel variëren, dus als u een ander garen kiest, reken dan altijd uit hoeveel meters u nodig hebt om te zien hoeveel bollen u moet aanschaffen.

5) Kan ik ook een ander garen gebruiken dan er wordt vermeld in het patroon?

Ja, dat is mogelijk, zolang het garen dezelfde stekenverhouding heeft. Brei daarom altijd een proeflapje en controleer dat u hetzelfde aantal steken in de breedte en naalden in de hoogte heeft als aangegeven staat in het patroon.

Denk erom dat verschillende garen verschillende eigenschappen hebben en het kledingstuk een andere structuur en uitstraling kunnen geven. De looplengte kan ook verschillen, dus reken dan altijd uit hoeveel meters u nodig hebt om te zien hoeveel bollen u moet aanschaffen.

lees hiermeer over hoe u de hoeveelheid van een alternatief garen berekent - en hoe u 1 draad van een garen vervangt door 2 of meer draden van een ander garen, .

6) Wat betekent het dat een garen “Superwash” behandeld is?

Superwash wol is een wolproduct dat behandeld is zodat het machinewasbaar is. Veel mensen werken liever niet met wol omdat het kan krimpen bij het wassen (dit kunt u ook expres doen, dan vilt u de wol) en superwash wol kunt u gebruiken zonder deze zorgen. (Lees hier meer (Engelstalig))

7) Wat betekent: “Oeko-Tex® gecertificeerd”?

De Oeko-Tex® Standard 100 is geïntroduceerd aan het begin van de jaren 90 in reactie op de vraag van het publiek naar textiel zonder gezondheidsrisico’s. De Oeko-Tex® Standard 100 is een uniforme en wereldwijde testmethode en certificering voor textielgrondstoffen, halffabricaten en eindproducten. De test op verboden middelen omvat middelen die verboden zijn bij wet en op chemicaliën die schadelijk zijn voor de gezondheid en andere zaken die de gezondheid kunnen schaden.

Voor meer informatie, ga naar www.oeko- tex.com

8) Waar worden de DROPS garens geproduceerd?

U kunt lezen waar de DROPS garens zijn geproduceerd op elke kleurenkaart en op onze prijslijsten.

9) Waarom zijn jullie garens zo goedkoop?

Als het grootste merk in breigarens en patronen van Noord-Europa hebben we de unieke kans om te werken met de beste ruwe materialen en zo kunnen we besparingen maken die u ten goede komen. Daarom kunt u DROPS garens gemiddeld 20-30% goedkoper kopen dan vergelijkbare producten!

10) Hoe accuraat zijn de kleuren op de website?

Als we afbeeldingen selecteren voor de kleurenkaarten, doen we ons uiterste beste om de kleur zo goed mogelijk weer te geven. Helaas kunnen we niet garanderen dat de afbeeldingen op uw computerscherm volledig correct zijn. Elke monitor geeft kleuren anders weer; sommige kleuren zullen donkerder lijken dan in het echt of juist lichter en sommige kleuren zullen meer verzadigd lijken op bepaalde beeldschermen. Als u de ervaring heeft dat de kleuren in het echt vaak afwijken van die op uw beeldscherm, dan kunt u de instellingen van uw monitor aanpassen.

11) Wat is micron? Wat betekent super fijn / extra fijn?

De dikte van garenvezels wordt in micron uitgedrukt (een duizendste van een millimeter). Super fijne alpaca wol is 26-28 micron. Fijne merinowol is minder dan 21,5 micron en extra fijne merinowol is minder dan 19,5 micron. Hoe minder micron des te zachter en fijner de kwaliteit zal zijn, hoe meer micron, hoe slijtvaster de kwaliteit zal zijn.

De reden dat het aantal micron in garenvezels belangrijk zijn, is omdat het garen uiteindelijk iets anders gaat worden en hoe delicaat of grof een garen is bepaalt voor een deel waarvoor we het gebruiken. Dat is de reden waarom we de zachtste garens (zoals DROPS Baby Merino) aanraden voor babykleding, of waarom we een meer korrelig, slijtvaster garen zoals DROPS Snow, voor zitmatjes en sloffen gebruiken.

12) Waarom zijn de kleuren van mijn bollen of print verschillend?

De reden waarom twee bollen van hetzelfde garen er verschillend uit kunnen zien kan zijn 1) dat beide bollen van een verschillend kleurbad zijn; 2) dat de bollen met een andere techniek geverfd zijn, "magic print" genaamd (wat bijvoorbeeld toegepast wordt bij DROPS Delight), wat zorgt voor unieke patronen en zachte kleurovergangen voor elke bol, waar wat tevens inhoudt dat er binnen een verfbad lichtere en donkere variaties kunnen zijn. Dit is geen fout of defect, maar hoort bij het karakter van het garen.

13) Mijn winkel heeft niet de kleur die ik wil hebben, wat kan ik doen?

Als uw DROPS winkel de kleur, die u graag wilt hebben, niet heeft, probeer dan contact op te nemen met een DROPS Super Store (degenen met de gouden badges) - zij zorgen ervoor om de kleur die graag wilt te regelen, zelfs als ze het zelf niet op voorraad hebben. Hier vindt u een lijst van alle DROPS winkels.

14) Waar kan ik een specifiek verbad van een kleur vinden?

Neem altijd eerst contact op met uw DROPS winkel. Als zij niet het verbad hebben dat u wilt, raden we aan om andere breisters en haaksters te vragen in de DROPS Workshop op Facebook of Ravelry, deze hebben misschien het juiste verfbad en willen dit wellicht afstaan.

15) Waarom pluist mijn garen?

Garen pluist omdat het niet genoeg in elkaar gedraaid is om alle vezels samen te houden. Alle garens hebben uitstekende vezels (van de productie) die naar buiten kunnen komen als een lint of door schuren, in verschillende gradaties afhankelijk van hoe het garen gesponnen is. Geborstelde garens (garens die "hariger" zijn) zoals DROPS Melody, hebben meer van deze losse vezels dan andere garens, en gaan daardoor makkelijker pluizen. Het pluizen is tevens afhankelijk van wat eronder gedragen wordt en of dit aan de vezels trekt. Het is daarom niet mogelijk om te garanderen dat het garen niet pluist.

Hieronder vindt u een aantal tips hoe u het beste resultaat krijgt als u met garens werkt die hariger zijn:

  • Als het kledingstuk klaar is (voordat u het wast) schudt u het flink uit, zodat de vezels eruit komen. LET OP: gebruik GEEN lint of roller, borstel of andere methode welke aan de garens trekt.
  • Doe het kledingstuk in een plastic tas en leg het in de vriezer - de temperatuur zorgt ervoor dat de vezels minder aan elkaar vast gaan zitten, en uitstekende vezels makkelijker los komen. Laat een paar uur in de vriezer liggen, voordat u het eruit haalt en opnieuw uitschudt.
  • Was het kledingstuk volgens de instructies op het label. Kledingstukken die met harigere garens zijn gemaakt, moeten meestal uitgeschud worden als ze droog zijn na het wassen, zodat de haren omhoog gaan staan en uitstekende vezels eruit kunnen komen.
Heeft u een probleem met het bestelde DROPS garen? Als u garen besteld vanaf de kleurenkaart of de patronen op onze site dan koopt u niet rechtstreeks bij DROPS, maar van een van de honderden DROPS winkels over de hele wereld. Daarom is het van belang dat u contact opneemt met de DROPS winkel waar u het garen gekocht heeft, en dat u de garenlabels van alle bollen die u besteld heeft bewaard (want deze zijn uw garantie). TDe DROPSwinkel waar u contact mee opneemt zal u helpen om de klacht verder in te dienen, indien nodig. Hier vindt u een lijst met DROPS winkels.

Opmerkingen / Vragen (62)

country flag Carmen-Gabriela wrote:

Danke, gut zu wissen, dass zeitlich begrenzt. Es wäre doch hilfreich, dies gleich in Ihren Angeboten zu erwähnen^? Paris hatte ich auch im Visier, ab da ist die Lauflänge etwas geringer . Liegt das an einer anderen Zwirnung? Ich wollte den Sweater länger und dachte, warum also mehr Gewicht durch Paris und der Preis bei Love u 8 war natürlich auch sehr verführerisch. - Werden nun alle Love you - Stärken (incl. 7 + 9) aus dem Programm genommen?

02.06.2023 - 18:06:

DROPS Design answered:

Liebe Carmen-Gabriela, Jedes Garn ist ja verschienden, gerne kann Ihnen Ihr DROPS Händler damit helfen, die besten passenden Alternative zu finden - die DROPS Loves You 7 und 9 werden auch aus dem Sortiment genommen, nun kann ich Ihnen leider nicht sagen, wie lange sie noch bleiben werden. Viel Spaß beim stricken!

05.06.2023 kl. 10:30:

country flag Carmen-Gabriela wrote:

Ich bin geschockt, dass dieses Garn scheinbar komplett aus der Kollektion genommen wird. Gerade habe ich mir daraus (zum 1. Mal, probeweise) das Modell "Celtic Knot" gezaubert; super! - Welches Garn (BW, Gruppe C) empfehlen Sie als Alternative? LG

01.06.2023 - 18:48:

DROPS Design answered:

Liebe Carmen-Gabriela, die DROPS Loves You Garne gehören nicht zu dem regularen Sortiment, deshalb war es dann nur zeitlich begrenzt verfügbar. Gerne können Sie dank dem Garnumrechner eine Alternative aussuschen, z.B. DROPS Paris (auch Baumwolle), aber auch 2 Fäden Garngruppe A (auch DROPS Loves You 7. Viel Spaß beim stricken!

02.06.2023 kl. 15:03:

country flag Ewa Carlsson wrote:

Har fått en del nystan av garn Loves you 8. Vad kan jag använda detta garn till? Hälsningar Ewa

02.02.2022 - 14:48:

DROPS Design answered:

Hej Ewa. Du kan använda detta garn till alla våra mönster som är gjorda i garngrupp C. Mvh DROPS Design

04.02.2022 kl. 14:09:

country flag Anna wrote:

Vad är skillnaden mellan Drops Paris och Love 8? Vill sticka nr 172-15, men ersätta Nepal med bomullsgarn. Vilket rekommenderar ni? Tack på förhand Anna

05.01.2022 - 19:45:

DROPS Design answered:

Hei Anna. Det er ikke store forskjellen, noen vil nok mene at Paris er en litt bedre kvalitet og har flere farger. Prismessig ligger Drops Love 8 litt lavere, men om du sjekker de butikkene har DEALS priser ligger de ganske jevnt. mvh DROPS Design

14.01.2022 kl. 09:28:

country flag Samantha wrote:

Hello, I would like to enquire about some of the Drops yarns. Are all Drops Paris yarns made from recycled yarn or just the denim one? Also, are the Drops Loves You 8 yearn made from recycled yarn? If neither are, is the cotton for the yarn sustainably grown or organic? Thanks in advance! - Samantha

26.09.2021 - 22:23:

DROPS Design answered:

Dear Samantha, only DROPS Paris recycled denim are made from recycled cotton. Note that both Paris and DROPS Loves You 8 have the Oeko-Tex certification - read more under the shadecard as well as on their own website with the certification number. Happy knitting!

27.09.2021 kl. 11:06:

country flag Silvia Martinez Uroz wrote:

Necesito del numero 03 drops you8 ;6 ovillos

23.07.2021 - 16:36:

country flag Santa wrote:

Che numero di uncinetto posso usare?

08.07.2021 - 21:44:

DROPS Design answered:

Buonasera Santa, con questo filato può utilizzare un uncinetto n° 5, ma si ricordi sempre di fare un campione prima di cominciare a lavorare. Buon lavoro!

09.07.2021 kl. 18:14:

country flag Zara Ahmed wrote:

Are your aran yarn colours available in thinner yarn in same shades, looking for 4ply and dk of dropsyou8.

17.06.2021 - 10:19:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Ahmed, please find all our yarn dk type here and all yarns with 4/5 ply here. Happy knitting!

18.06.2021 kl. 07:52:

country flag Giusiana wrote:

Come mai non avete le drops you 8

02.06.2021 - 00:13:

DROPS Design answered:

Buonasera Giusiana, nella pagina del filato può cliccare sul bottone "ordinare" e controllare quale rivenditore ha questo filato a disposizione. Buon lavoro!

02.06.2021 kl. 20:44:

country flag Roberta wrote:

Buon giorno, non trovo indicazione di quali uncinetti vanno usati con drops loves you 7 / 8 / 9 per capire la grossezza dei filati . Grazie dell' aiuto e Complimenti!

07.05.2021 - 22:07:

DROPS Design answered:

Buonasera Roberta, DROPS Loves you 7 e 9 appartengono al gruppo filati A, DROPS Loves you 8 al gruppo filati C. In questo modo può cercare modelli lavorati con questo filati e vedere con quale misura di uncinetto usare. Buon lavoro!

09.05.2021 kl. 17:30:

country flag Charlotte Robin wrote:

Bonjour, Je souhaite effectuer un projet qui demande d’utiliser de la laine dont l’échantillon 10x10 contient 18 mailles et 23 rangs en point jersey avec des aiguilles de 5, est-ce que je peux quand même utiliser cette pelote en tricotant un peu plus serré? Merci d’avance pour votre aide

26.03.2021 - 10:06:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Robin, l'idéal est de faire un échantillon au préalable, vous verrez ainsi si la texture vous convient ainsi. Non tricot!

06.04.2021 kl. 16:34:

country flag Magenga Mirella wrote:

Come si acquista online

23.03.2021 - 20:19:

DROPS Design answered:

Buonasera Mirella, se clicca sul carrello nella pagina della cartella colori, può visualizzare i rivenditori che hanno la disponibilità del filato. Buon lavoro!

24.03.2021 kl. 20:11:

country flag Ana Rosa Vargas Afonso wrote:

Me venderían 5 ovillos de lana love you8 del número 9( menta) gracias

10.03.2021 - 12:01:

DROPS Design answered:

Hola Ana Rosa, nosotros no vendemos las lanas. Para cualquier consulta sobre las ventas tienes que dirigirte a una de las tiendas del siguiente link: https://www.garnstudio.com/findastore.php?action=local&id=23&cid=23

21.03.2021 kl. 19:29:

country flag Loredana wrote:

Grazie, ma io cercavo un filato per calzini primavera/estate...per questo ho chiesto se può andare bene.

15.01.2021 - 15:50:

DROPS Design answered:

Buongiorno, anche i nostri modelli estivi prevedono l'utilizzo dei nostri filati per calze, sono più resistenti. Buon lavoro!

17.01.2021 kl. 14:37:

country flag Loredana Daviddi wrote:

Buongiorno, questo filato è idoneo per realizzare calzini? Grazie

15.01.2021 - 12:47:

DROPS Design answered:

Buongiorno Loredana, questo filato è di cotone: se vuole realizzare dei calzini resistenti, le consigliamo di usare un filato come DROPS Fabel o DROPS Nord. Buon lavoro!

15.01.2021 kl. 15:43:

country flag Liliana wrote:

Boa tarde. Gostaria que me esclarecessem algumas dúvidas. Vendem ao público em geral ou apenas a empresas? O tamanho da agulha mencionada é só para agulha de tricô? Posso pagar com PayPal? Obrigada pela atenção

26.03.2020 - 15:19:

DROPS Design answered:

Bom dia, Os fios DROPS encontram-se à venda nas lojas DROPS. Encontra a lista de lojas aqui: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=28&cid=28 Quanto ao tamanho da agulha, é mencionada tanto nos modelos de tricô como nos modelos em croché. Bons projectos!

20.10.2020 kl. 09:59:

country flag Ulvoen Hilde wrote:

Har dere noen planer om å lage et helt sort garn i resirkulert bomull?

07.11.2019 - 16:11:

DROPS Design answered:

Hei Ulvoen. Per dags dato har vi ingen planer om er helt sort garn i resirkulert bomull. mvh DROPS design

18.11.2019 kl. 10:03:

country flag Elodie wrote:

Bonjour, J'ai commencé un ouvrage avec de la Drops 5 violet mais je n'en ai plus assez. J'aurai voulu savoir si la drops 8 bruyère ou bruyère foncée est bien l'équivalent de la drops 5 violet s'il vous plaît? Merci!

01.09.2019 - 23:32:

DROPS Design answered:

Bonjour Elodie, merci de bien vouloir contacter directement votre magasin DROPS, il pourra bien mieux vous renseigner, même par mail ou téléphone. Bon tricot!

02.09.2019 kl. 12:09:

country flag Silva wrote:

Hallo, ich bin total begeistert, saß drops you 9 aus recyceltem Baumwolle ist. Sind you7 und 8 auch aus recyceltem Baumwolle? Welche dropsgarne nachhaltig hergestellt?

01.09.2019 - 15:33:

DROPS Design answered:

Liebe Silva, die DROPS Loves You 7 und 8 sind nicht aus recyceltem Baumwolle hergestellt, aber einige Farben in DROPS Paris sind. Ihr DROPS Laden hilft damit Ihnen gerne weiter, auch telefonisch oder per E-Mail. Viel Spaß beim stricken!

02.09.2019 kl. 12:11:

country flag Erzsébet wrote:

Most komolyan 2000 ft a házhoz szállitás utánvéttel?! A fox post csomagautomata bejelölésénél meg hiába nyomkodom nem engedi kiválasztani a várost és a hozzám legközelebb eső automatát. Eszem megáll. Ilyenkor mi a teendő?

23.08.2019 - 13:23:

DROPS Design answered:

Kedves Erzsébet! Attól függően, hogy melyik üzletből rendelte a fonalat, gyorsabb segítséget kaphat, ha közvetlenül az adott üzlet weboldalához fordul segítségért. Bízunk benne, hogy megoldást kap a problémájára.

22.03.2020 kl. 11:24:

country flag Ana Kühner wrote:

Todos los estambres son muy bonitos, pero no sé dónde adquirirlos ya que en la ciudad de Puebla, México no he logrado conseguirlos, serían tan amables de indicarme si es posible comprar por línea. Gracias Ana

25.06.2019 - 00:10:

country flag Katarzyna wrote:

Dzień dobry, potrzebuję drops loves you 6, kolor 107, wiem, że nie jest dostępna nigdzie, która z dropsów mogłaby ją zastąpić? Brakło mi dwóch motków...

01.05.2019 - 23:21:

DROPS Design answered:

Witaj Kasiu, możesz zastąpić włóczkę DROPS ♥ You #6 przez włóczkę DROPS Safran. Powodzenia!

07.05.2019 kl. 18:46:

country flag Silvia wrote:

Pueden decirme si tardaran mucho en reponer el numero 2 de drops you 8? Esta agotado en todas las paginas que lo venden. Gracias un saludo

28.03.2019 - 18:17:

DROPS Design answered:

Hola Silvia. No tenemos esta información. Puedes contactar con las tiendas de Drops para que te envíen un aviso cuando el hilo que te interesa esté disponible otra vez.

14.04.2019 kl. 19:19:

country flag Cluzeaud wrote:

Bonjour pourquoi proposer la couleur turquoise, puisque vous l' avez arrêtée, enlevez-là de votre nuancier, çà nous évitera une perte de temps auprès de vos revendeurs. Merci

16.03.2019 - 09:47:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Cluzeaud, toutes les couleurs DROPS Loves YOu 8 sont disponibles - même le turquoise -, mais certaines d'entre elles sont peut être épuisées chez les différents revendeurs, n'hésitez pas à les contacter pour savoir quand ils en recevront à nouveau. Bon tricot!

18.03.2019 kl. 14:28:

Valgerður Magnúsdóttir wrote:

Hello can you give me a link and some more information about how and where DROPS ♥ YOU #9 are recycled ? Best to you

15.03.2019 - 19:08:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Magnúsdóttir, we do not have more info about that, but this yarn is oeko tex certified. Happy knitting!

18.03.2019 kl. 14:24:

Stuur een opmerking over DROPS Loves You 8

We willen heel graag weten wat u van dit garen vindt!

Wilt u een vraag stellen, kies dan de juiste categorie in het formulier hieronder om sneller een antwoord te krijgen. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *.