DROPS Loves You 8

Klassisk 8/8 bomull

från:

12kr

per 50 g

Innehåll: 100% Bomull
Garngrupp: C (16 - 19 masker) / 10 ply / aran / worsted
Vikt/längd: 50 g = ca. 85 meter
Rekommenderade stickor: 5 mm
Stickfasthet: 10 x 10 cm = 17 m x 22 v
Tvättinstruktioner: Fintvätt 40°C / Torkas plant

Made in: EU
Råvarans ursprung: Bomull från Turkiet

Detta garn har en Oeko-Tex®-certifiering (certifikatnummer 09.HBG.68250), Standard 100, Klass I från Hohenstein Institute. Det betyder att det har testats för skadliga ämnen och är säkert att använda. Klass I är den högsta nivån och det betyder att garnet även är lämpligt för babyartiklar (åldrar 0-3).

Garnsort
Deals från
DROPS Loves You 8
uni colour
13.00 SEK
12.00 SEK

Butiker som säljer detta garn online

Klicka på Beställ knappen så kommer du direkt in på DROPS återförsäljarens egen wehshop, där du kan lägga din order.

Butiknamn Pris
Garnfeber.se
Webstore
12.00 SEK
50g
Beställ
LindeHobby
Webstore
13.00 SEK
50g
Beställ
Favoritgarner
Webstore
13.00 SEK
50g
Beställ
Staken & Veken
Webstore
13.00 SEK
50g
Beställ

Se om din lokala återförsäljare har det här .

19 Färger i DROPS Loves You 8

vit
uni colour 01
grå
uni colour 03
beige
uni colour 02
aprikos
uni colour 19
gammelrosa
uni colour 18
hallon
uni colour 14
mörk ljung
uni colour 13
ljung
uni colour 15
syren
uni colour 16
ljus syren
uni colour 17
ljus blå
uni colour 05
ljus jeansblå
uni colour 06
jeansblå
uni colour 07
marinblå
uni colour 08
cyan blå
uni colour 12
turkos
uni colour 10
opal grön
uni colour 11
mint
uni colour 09
mellan grå
uni colour 04

Produktinformation

DROPS ♥ You #8 är ett klassiskt 8/8 garn som tillhör garngrupp C. Det passar bra till alla sorts projekt, både vuxenplagg, barnplagg och interiör. Garnet andas och kliar inte vilket innebär att det är väldigt behagligt mot huden för alla, även för baby.

Med ett fantastiskt pris och många härliga färger kan du leka med otaliga färgkombinationer, och det kan är perfekt till alla mönster gjorda för DROPS Paris.

Läs mer om vårat arbete med hållbarhet här


Vi påminner om att färgerna du ser här kan avvika något från skärm till skärm, på samma vis som färgpartierna ofta avviker lite grann från färgbad till färgbad.

Hur tar jag hand om detta garn?

yarn wash

Fintvätt 40°C / Torkas plant

Vad betyder symbolerna?

Läs mer om tvätt av garn

Hur kan jag ersätta detta garn?

Om du vill ersätta detta garn med ett annat DROPS garn kan du välja ett från samma garngrupp, eller prova vår konverterare!

Vill du se närmare på det?

Se närmare på garnet och se hur ett stickprov ser ut i denna video:

Har du en fråga om detta garn?

Se vanliga frågor (FAQ) om våra garn

1) Vilken typ av fibrer består DROPS garn av?

Garn kan göras av ett flera olika naturliga och syntetiska fibrer. DROPS har främst garn gjorda av ull, bomull, alpaca, lin, mohair och silke. Varje fiber har sina egna egenskaper och de blandas ofta för att ta fram det bästa ur varje fiber. Grövre garn har fördelen av att vara starkare och mer hållbara och finare fibrer är mjukare och bekvämare. Nedan följer lite information om de fibrer vi använder:

Alpaca:
Alpacaull är den naturliga fibern från alpacan och den har en liknande struktur som fibrer från fårull. Dess mjukhet beror på fiberns lilla diameter, i likhet med merino-ull. Det är en mjuk, hållbar, lyxig och silkeslen naturlig fiber. Alpacagarn tovas inte så lätt och blir inte så nopprig. Det kan vara lätt eller tungt beroende på hur det är spunnet. Den liknar ull från får men den är varmare, mindre irriterande och har ingen lanolin, vilket gör att den är hypoallergenisk. Alpacan finns i 22 naturliga färger, med fler än 300 nyanser från riktigt blå-svart till brun-svart, brun, vit, silver och grå.

Mohair:
Denna fiber kommer från angorageten och anses vara en lyxig fiber. Mohairgarn är varmt som ull, men väger mycket mindre; det är hållbart, fint att färgaoch svårt att tova. Mohair fibrer har också en speciell lyster som skapas av sättet det reflekterar ljus på. Trots att det är en ganska sträv fiber så spinns den till ett väldigt fluffig och mjukt garn som resulterar i luftiga och glansiga plagg.

Ull:
Ullfibrerna från får är relativt grova fibrer. Två utmärkande drag för denna fiber är dess värmande egenskaper och dess tovnings-egenskaper, vilka beror på fiberns yta. Utseendet på ullen kan variera beroende på fårens ras.
Ull från merinofår anses vara den finaste sortens ull, fibern är fint krusad och mycket mjuk. All merinoull i DROPS garner kommer från Sydamerika och djuren har inte utsatts för mulesing.
Ren, ny ull är ull som kommer direkt från djuren och som inte har återanvänts från existerande plagg. Ull som kan tvättas i maskin är kemiskt behandlad för att minimera det yttre luddiga skiktet på fibrerna, och kan då på grund av det tvättas i maskin (se Superwash).

Silke:
Silkesfibern är en fin sammanhängande fiber som tillverkas av de kokongtrådar som silkesfjärilens larver spinner in sig i. Silkeslarven odlas medan vildsilke eller tussahsilke fås genom ej uppodlade silkeskokonger. Silkesfiber är en av de starkaste naturliga fibrerna och skapar ett fantastiskt garn. Det blandar sig väldigt fint med andra fibrer, speciellt ull. Silkesfibern behåller värme, absorberar fukt och och väldigt stark och stabil när den stickas med och den varken krymper eller utvidgar sig. Silken blir väldigt fint när den färgas med naturliga färger.

Vegetabiliska fibrer:
Det finns flera sorters vegetabiliska fibrer i cellväggarna på plantor och grönsaker. Av alla sorter så finns det två som främst används vid stickning och textiltillverkning. Det är bomull och lin.
Bomull är den fiber som omger fröna på en bomullsplanta, och består av nästan ren cellulosa. Bomull är vanligtvis vit men det finns även gröna och bruna sorter. Bomullsfibern spinns ofta till garn eller tråd och används för att skapa en mjuk textil som andas och som är bra att använda till sommarkläder och tillbehör. Garnet är svagare än silke men starkare än ull.
Merceriserad bomull är bomull som har gått igenom en merceriserings behandling. Behandlingen gör att garnet blir mer glänsande än vanlig bomull. Det blir också starkare, lättare färga samt gör det mer motståndskraftigt mot mögel och minskar luddet. Det kan även göra att bomullen inte krymper eller förlorar sin form lika mycket som ”vanlig” bomull.
Lin är en fiber från stjälken av lin-växten. Linfibern är relativt mjuk, rak och glansig och blir finare med åren. Lin är behagligare än bomull att ha på sig när det är varmt på grund av dess förmåga att absorbera fukt och det torkar även fortare än bomull.

Andra material som används i våra garner innehåller konstgjorda fibrer som akryl, polyamid (nylon) och polyester. Dessa fibrer används mest för att ge ett slitstarkt garn (som vårt sockgarn, DROPS Fabel) eller en speciell struktur på garnet (som vårt blåsgarn, DROPS Air)

2) Vad är polyamid?

Polyamid fibern, vanligen känd som nylon, är en väldigt stark, hållbar, lätt, lättskött (kan tvättas och torkas i maskin) och elastisk, vilket gör att den är perfekt att blanda med andra fibrer för att producera slitstarkt garn som t.ex. sockgarn.

Jämfört med polyester är polyamid mjukare och mer elastiskt, men det absorberar även mer vatten och torkar långsammare.

3) Vilken information hittar jag på DROPS garn etiketter?

Alla DROPS garn etiketter innehåller information om fiber innehåll (ull, bomull osv), vikt i gram och ounces, längd i meter och yards, tvätt instruktioner och symboler (förklaringar här), färgnummer, färgbad och information om garngrupp.

4) Vad är DROPS garngrupper?

Alla DROPS garn är uppdelade i 6 olika grupper efter tjocklek (A to F). Garn som tillhör samma garngrupp har liknande stickfasthet och kan därför användas till samma mönster; längden kan dock variera så när man byter ut ett garn i original-mönstret till ett annat i samma garngrupp måste man alltid beräkna hur många meter man behöver för att kunna beräkna garnåtgången på det andra garnet.

5) Kan jag använda ett annat garn än det som uppges i mönstret?

Ja, så länge garnet har samma stickfasthet. Se alltid till att du får samma antal maskor på bredden och höjden som uppges i mönstret.

Kom ihåg att olika garn med olika struktur ger plagget olika utseende. Längden på garnet kan också skilja så när du byter ut ett garn måste du alltid beräkna hur många meter garn du behöver för att kunna beräkna riktig garnåtgång.

Läs mer om hur du räknar ut garnmängden med ett alternativt garn - och hur du ersättter 1 tråd av ett garn med 2 eller fler av ett annat garn, här.

6) Vad innebär det när det står att garnet är “Superwash”?

En superwash ull är en speciell product som har behandlats eller bearbetats på ett sätt som gör att det kan tvättas i maskin. Många är rädda för att arbeta med ull eftersom det krymper så lätt (vissa krymper det dock med flit) och superwash ull gör att de kan arbeta med ull utan att oroa sig för det. (Läs mer här).

7) Vad betyder “Oeko-Tex® certifierad”?

Oeko-Tex® Standard 100 introducerades i början av 1990-talet som ett svar på allmänhetens behov av textilier som inte var skadliga för hälsan. Oeko-Tex® Standard 100 är ett globalt enhetligt test-och certifierings-system för textilt råvaror, mellan- och slutprodukter i alla produktionsled. Testet för skadliga ämnen omfattar ämnen som är förbjudna eller reglerade av lagar, kemikalier som är skadliga för hälsan och parametrar som inkluderas som en försiktighetsåtgärd för att skydda hälsan.

För mer info,se www.oeko-tex.com.

8) Var produceras DROPS garn?

Du kan läsa om var alla DROPS garn produceras på respektive garns färgkarta och på vår prislista.

9) Varför är era garn så billiga?

Som norra Europas största varumärke för handstickningsgarn och design har vi unika möjligheter att arbeta med det bästa råmaterialet och göra besparingar som gynnar dig. Det är därför du kan köpa DROPS garn 20-30 % billigare än liknande produkter på marknaden!

10) Hur exakta är färgerna på hemsidan?

När vi skapar bilder till färgkartorna gör vi vårt bästa för att uppnå så bra återgivning av färgerna som möjligt. Dessvärre så kan vi inte garantera hur bilderna kommer att se ut på din dataskärm. Varje skärm visar färger olikt, en del färger kan se mörkare ut än vad de är, och vissa färger kan bli mer mättade på en del skärmar. Om du upplever att många av garnfärgerna ser annorlunda ut på skärmen än vad de gör i verkligheten så kan du justera inställningarna på din skärm.

11) Vad är micron? Vad innebär superfine / extra fine?

Finheten på fibrer mäts i micron (tusendels millimeter). Super fine alpaca-ull är 26-28 micron. Fine merino-ull är mindre än 21,5 micron och extra fine merino är under 19,5 micron. Lägre micron ger mjukare och finare garn och högre micron ger strävare garn.

Anledningen till att garnets fibrer är viktigt är för att garnet kommer bli något annat och mjukheten i garnet bestämmer vad vi vill använda det till. Det är därför vi rekommenderar de mjukaste garnen (som Baby Merino) till baby kläder, och vi rekommenderar ett grövre garn som DROPS Snow till sittunderlag eller tofflor.

12) Varför är färgerna i mina nystan av print-garn olika?

Anledningen till att 2 nystan av samma print-garn kan se olika ut kan vara; 1) de har olika partinummer 2) de har färgats genom en teknik som kallas ”magic print” (som används i t.ex. DROPS Delight) vilken skapar unika mönster och jämna färgövergångar på alla nystan, vilket innebär att det även inom samma parti kan förekomma skillnader i nyanser. Detta är inget fel, utan en del av garnets karaktär.

13) Min butik har inte den färgen jag vill ha, vad kan jag göra?

Om din DROPS butik inte har den färgen du vill ha så kan du kontakta en DROPS Super Store (de butikerna med ett guldmärken) – de har ett stort utbud av färger och även om de inte har färgen på lager så ser de till att få tag i den åt dig. Se en lista över alla DROPS butiker här.

14) Hur hittar jag en specifik infärgning på ett nystan?

Prova alltid att ta kontakt med din DROPS återförsäljare först. Om de inte har den infärgning du vill ha, så rekommenderar vi att du tar kontakt med andre stickare och virkare i DROPS Workshop på Facebook eller på Ravelry, där många har olika infärgningar i gömmorna och gärna hjälper varandra genom att skicka till de som behöver.

15) Varför fäller mitt garn?

Garn fäller för att det inte är spunnet tillräckligt för att hålla ihop fibrerna. Allt garn har överskott av fibrer (från produktionen) som kommer fälla mer eller mindre, beroende på hur garnet är spunnet. Borstade garn (och ”långhåriga” garn) som t.ex. DROPS Melody, har mer lösa fibrer än andra garn och fäller därför mer. Det beror också på vad man har på sig över och under sitt stickade plagg, om det är något plagg som drar ut fibrerna. Därför kan man aldrig garantera att ett garn inte kommer att fälla.

Nedanför har vi några tips om hur man får det bästa resultat, när man arbetar med långhåriga garn:

  • När plagget är färdigt (innan du tvättar det) ska det skakas ordentligt så att överskottsfibrerna ramlar av. OBS: Använd inte klädrulle eller borste, det kommer bara att dra ut ännu mer fibrer ur garnet.
  • Lägg plagget i en plastpåse och lägg det i frysen i några timmar - temperaturen kommer få fibrerna att glida från varandra och de lösa fibrerna kommer vara lättare att skaka bort efteråt.
  • Tvätta plagget enligt tvättråden på banderollen. Plagg som är gjorda i långhårigt garn, ska normalt alltid skakas efter tvätt, dels för att få fibrerna att resa sig igen men också för att få bort eventuella lösa fibrer.
Har du problem med ett DROPS garn du har köpt? När du beställer garn från färgkartorna eller mönster på vår sida så köper du inte direkt från DROPS, men från en av de hundratals DROPS butikerna runt om i världen. Det är därför viktigt att du tar kontakt med DROPS butiken du köpt garnet från, och att du tar vara på banderollerna till de nystan du köpt (de är din garanti). DROPS butiken du kontaktar kommer hjälpa dig och ta reklamationen vidare om det är nödvändigt. Se listan över DROPS butiker här.

Kommentarer / Frågor (60)

country flag Ewa Carlsson wrote:

Har fått en del nystan av garn Loves you 8. Vad kan jag använda detta garn till? Hälsningar Ewa

02.02.2022 - 14:48:

DROPS Design answered:

Hej Ewa. Du kan använda detta garn till alla våra mönster som är gjorda i garngrupp C. Mvh DROPS Design

04.02.2022 kl. 14:09:

country flag Anna wrote:

Vad är skillnaden mellan Drops Paris och Love 8? Vill sticka nr 172-15, men ersätta Nepal med bomullsgarn. Vilket rekommenderar ni? Tack på förhand Anna

05.01.2022 - 19:45:

DROPS Design answered:

Hei Anna. Det er ikke store forskjellen, noen vil nok mene at Paris er en litt bedre kvalitet og har flere farger. Prismessig ligger Drops Love 8 litt lavere, men om du sjekker de butikkene har DEALS priser ligger de ganske jevnt. mvh DROPS Design

14.01.2022 kl. 09:28:

country flag Samantha wrote:

Hello, I would like to enquire about some of the Drops yarns. Are all Drops Paris yarns made from recycled yarn or just the denim one? Also, are the Drops Loves You 8 yearn made from recycled yarn? If neither are, is the cotton for the yarn sustainably grown or organic? Thanks in advance! - Samantha

26.09.2021 - 22:23:

DROPS Design answered:

Dear Samantha, only DROPS Paris recycled denim are made from recycled cotton. Note that both Paris and DROPS Loves You 8 have the Oeko-Tex certification - read more under the shadecard as well as on their own website with the certification number. Happy knitting!

27.09.2021 kl. 11:06:

country flag Silvia Martinez Uroz wrote:

Necesito del numero 03 drops you8 ;6 ovillos

23.07.2021 - 16:36:

country flag Santa wrote:

Che numero di uncinetto posso usare?

08.07.2021 - 21:44:

DROPS Design answered:

Buonasera Santa, con questo filato può utilizzare un uncinetto n° 5, ma si ricordi sempre di fare un campione prima di cominciare a lavorare. Buon lavoro!

09.07.2021 kl. 18:14:

country flag Zara Ahmed wrote:

Are your aran yarn colours available in thinner yarn in same shades, looking for 4ply and dk of dropsyou8.

17.06.2021 - 10:19:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Ahmed, please find all our yarn dk type here and all yarns with 4/5 ply here. Happy knitting!

18.06.2021 kl. 07:52:

country flag Giusiana wrote:

Come mai non avete le drops you 8

02.06.2021 - 00:13:

DROPS Design answered:

Buonasera Giusiana, nella pagina del filato può cliccare sul bottone "ordinare" e controllare quale rivenditore ha questo filato a disposizione. Buon lavoro!

02.06.2021 kl. 20:44:

country flag Roberta wrote:

Buon giorno, non trovo indicazione di quali uncinetti vanno usati con drops loves you 7 / 8 / 9 per capire la grossezza dei filati . Grazie dell' aiuto e Complimenti!

07.05.2021 - 22:07:

DROPS Design answered:

Buonasera Roberta, DROPS Loves you 7 e 9 appartengono al gruppo filati A, DROPS Loves you 8 al gruppo filati C. In questo modo può cercare modelli lavorati con questo filati e vedere con quale misura di uncinetto usare. Buon lavoro!

09.05.2021 kl. 17:30:

country flag Charlotte Robin wrote:

Bonjour, Je souhaite effectuer un projet qui demande d’utiliser de la laine dont l’échantillon 10x10 contient 18 mailles et 23 rangs en point jersey avec des aiguilles de 5, est-ce que je peux quand même utiliser cette pelote en tricotant un peu plus serré? Merci d’avance pour votre aide

26.03.2021 - 10:06:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Robin, l'idéal est de faire un échantillon au préalable, vous verrez ainsi si la texture vous convient ainsi. Non tricot!

06.04.2021 kl. 16:34:

country flag Magenga Mirella wrote:

Come si acquista online

23.03.2021 - 20:19:

DROPS Design answered:

Buonasera Mirella, se clicca sul carrello nella pagina della cartella colori, può visualizzare i rivenditori che hanno la disponibilità del filato. Buon lavoro!

24.03.2021 kl. 20:11:

country flag Ana Rosa Vargas Afonso wrote:

Me venderían 5 ovillos de lana love you8 del número 9( menta) gracias

10.03.2021 - 12:01:

DROPS Design answered:

Hola Ana Rosa, nosotros no vendemos las lanas. Para cualquier consulta sobre las ventas tienes que dirigirte a una de las tiendas del siguiente link: https://www.garnstudio.com/findastore.php?action=local&id=23&cid=23

21.03.2021 kl. 19:29:

country flag Loredana wrote:

Grazie, ma io cercavo un filato per calzini primavera/estate...per questo ho chiesto se può andare bene.

15.01.2021 - 15:50:

DROPS Design answered:

Buongiorno, anche i nostri modelli estivi prevedono l'utilizzo dei nostri filati per calze, sono più resistenti. Buon lavoro!

17.01.2021 kl. 14:37:

country flag Loredana Daviddi wrote:

Buongiorno, questo filato è idoneo per realizzare calzini? Grazie

15.01.2021 - 12:47:

DROPS Design answered:

Buongiorno Loredana, questo filato è di cotone: se vuole realizzare dei calzini resistenti, le consigliamo di usare un filato come DROPS Fabel o DROPS Nord. Buon lavoro!

15.01.2021 kl. 15:43:

country flag Liliana wrote:

Boa tarde. Gostaria que me esclarecessem algumas dúvidas. Vendem ao público em geral ou apenas a empresas? O tamanho da agulha mencionada é só para agulha de tricô? Posso pagar com PayPal? Obrigada pela atenção

26.03.2020 - 15:19:

DROPS Design answered:

Bom dia, Os fios DROPS encontram-se à venda nas lojas DROPS. Encontra a lista de lojas aqui: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=28&cid=28 Quanto ao tamanho da agulha, é mencionada tanto nos modelos de tricô como nos modelos em croché. Bons projectos!

20.10.2020 kl. 09:59:

country flag Ulvoen Hilde wrote:

Har dere noen planer om å lage et helt sort garn i resirkulert bomull?

07.11.2019 - 16:11:

DROPS Design answered:

Hei Ulvoen. Per dags dato har vi ingen planer om er helt sort garn i resirkulert bomull. mvh DROPS design

18.11.2019 kl. 10:03:

country flag Elodie wrote:

Bonjour, J'ai commencé un ouvrage avec de la Drops 5 violet mais je n'en ai plus assez. J'aurai voulu savoir si la drops 8 bruyère ou bruyère foncée est bien l'équivalent de la drops 5 violet s'il vous plaît? Merci!

01.09.2019 - 23:32:

DROPS Design answered:

Bonjour Elodie, merci de bien vouloir contacter directement votre magasin DROPS, il pourra bien mieux vous renseigner, même par mail ou téléphone. Bon tricot!

02.09.2019 kl. 12:09:

country flag Silva wrote:

Hallo, ich bin total begeistert, saß drops you 9 aus recyceltem Baumwolle ist. Sind you7 und 8 auch aus recyceltem Baumwolle? Welche dropsgarne nachhaltig hergestellt?

01.09.2019 - 15:33:

DROPS Design answered:

Liebe Silva, die DROPS Loves You 7 und 8 sind nicht aus recyceltem Baumwolle hergestellt, aber einige Farben in DROPS Paris sind. Ihr DROPS Laden hilft damit Ihnen gerne weiter, auch telefonisch oder per E-Mail. Viel Spaß beim stricken!

02.09.2019 kl. 12:11:

country flag Erzsébet wrote:

Most komolyan 2000 ft a házhoz szállitás utánvéttel?! A fox post csomagautomata bejelölésénél meg hiába nyomkodom nem engedi kiválasztani a várost és a hozzám legközelebb eső automatát. Eszem megáll. Ilyenkor mi a teendő?

23.08.2019 - 13:23:

DROPS Design answered:

Kedves Erzsébet! Attól függően, hogy melyik üzletből rendelte a fonalat, gyorsabb segítséget kaphat, ha közvetlenül az adott üzlet weboldalához fordul segítségért. Bízunk benne, hogy megoldást kap a problémájára.

22.03.2020 kl. 11:24:

country flag Ana Kühner wrote:

Todos los estambres son muy bonitos, pero no sé dónde adquirirlos ya que en la ciudad de Puebla, México no he logrado conseguirlos, serían tan amables de indicarme si es posible comprar por línea. Gracias Ana

25.06.2019 - 00:10:

country flag Katarzyna wrote:

Dzień dobry, potrzebuję drops loves you 6, kolor 107, wiem, że nie jest dostępna nigdzie, która z dropsów mogłaby ją zastąpić? Brakło mi dwóch motków...

01.05.2019 - 23:21:

DROPS Design answered:

Witaj Kasiu, możesz zastąpić włóczkę DROPS ♥ You #6 przez włóczkę DROPS Safran. Powodzenia!

07.05.2019 kl. 18:46:

country flag Silvia wrote:

Pueden decirme si tardaran mucho en reponer el numero 2 de drops you 8? Esta agotado en todas las paginas que lo venden. Gracias un saludo

28.03.2019 - 18:17:

DROPS Design answered:

Hola Silvia. No tenemos esta información. Puedes contactar con las tiendas de Drops para que te envíen un aviso cuando el hilo que te interesa esté disponible otra vez.

14.04.2019 kl. 19:19:

country flag Cluzeaud wrote:

Bonjour pourquoi proposer la couleur turquoise, puisque vous l' avez arrêtée, enlevez-là de votre nuancier, çà nous évitera une perte de temps auprès de vos revendeurs. Merci

16.03.2019 - 09:47:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Cluzeaud, toutes les couleurs DROPS Loves YOu 8 sont disponibles - même le turquoise -, mais certaines d'entre elles sont peut être épuisées chez les différents revendeurs, n'hésitez pas à les contacter pour savoir quand ils en recevront à nouveau. Bon tricot!

18.03.2019 kl. 14:28:

Valgerður Magnúsdóttir wrote:

Hello can you give me a link and some more information about how and where DROPS ♥ YOU #9 are recycled ? Best to you

15.03.2019 - 19:08:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Magnúsdóttir, we do not have more info about that, but this yarn is oeko tex certified. Happy knitting!

18.03.2019 kl. 14:24:

country flag Sarah T wrote:

Is Drops Loves You 9 discontinued? I understand that the "Drops Loves You" line are for a limited period and I would like to recommend it for a class in June (2019).

13.03.2019 - 12:07:

DROPS Design answered:

Dear Sarah, DROPS Loves You is not discontinued yet, please contact your DROPS store for more information. Happy knitting!

13.03.2019 kl. 15:25:

country flag Nicole wrote:

Bonjour est il possible de faire un pull comme le modèle drops24.5 en qualité Drops You Cordialement

07.03.2019 - 10:13:

DROPS Design answered:

Bonjour Nicole, ce modèle se tricote en Karisma, laine du groupe de fils B, DROPS Loves You 9 ne sera donc pas une alternative possible, utilisez notre convertisseur pour voir les autres possibilités. DROPS Loves You 9 appartient au groupe A et peut donc être utilisée pour tous les modèles du groupe de fils A (et en double pour les modèles du groupe de fils C) - plus d'infos sur les alternatives ici. Bon tricot!

07.03.2019 kl. 10:39:

Sänd en kommentar till DROPS Loves You 8

Vi vill gärna veta vad du har att säga om detta garn!

Om du har en fråga kring den, kom ihåg att välja rätt kategori i menyn under, så får du snabbare svar! Obligatoriska fält är markerade med *.