DROPS Loves You 8

Klassisk 8/8 bomull

fra:

8kr

per 50 g

Innhold: 100% Bomull
Garngruppe: C (16 - 19 masker) / 10 ply / aran / worsted
Vekt/lengde: 50 g = ca. 85 m
Anbefalt pinne: 5 mm
Strikkefasthet: 10 x 10 cm = 17 m x 22 p
Vaskeanvisning: Maskinvask 40°C / Tørkes flatt

Made in: EU
Råvarens opprinnelse: Bomull fra Tyrkia

Dette garnet har en Oeko-Tex® sertifisering (sertifikat nummer 09.HBG.68250), Standard 100, Class I fra Hohenstein Institute. Dette betyr at det har blitt testet og er helt fri for skadelige kjemikalier og er trygt å bruke. Class I er det høyeste nivået, hvilket innebærer at det også passer for babyartikler (0-3 år).

Garntype
Deals fra
DROPS Loves You 8
uni colour
13.00 NOK
8.00 NOK

Butikker som selger dette garnet på nett

Klikk på Bestill knappen, så kommer du direkte inn på DROPS forhandlerens egen webshop, hvor du kan bestille.

Butikk Pris
Garnhagen
Webstore
8.00 NOK
50g
Bestill
Krabberødveien Landhandleri
Fredrikstad
10.00 NOK
50g
Bestill
LindeHobby
Webstore
13.00 NOK
50g
Bestill
Garnbørsen.no
Webstore
13.00 NOK
50g
Bestill
Kremmerloftet
Webstore
13.00 NOK
50g
Bestill
Rasmus Design AS
Webstore
13.00 NOK
50g
Bestill
Snarby Strikkestudio
Webstore
13.00 NOK
50g
Bestill
Strikkenett.no
Webstore
13.00 NOK
50g
Bestill
Camelias Hus
Webstore
13.00 NOK
50g
Bestill
Ditt Garn
Webstore
13.00 NOK
50g
Bestill
Knits By Me
Webstore
13.00 NOK
50g
Bestill
Life Orkanger as
Webstore
13.00 NOK
50g
Bestill
Rokk Kafe
Webstore
13.00 NOK
50g
Bestill
Tuuuri
Webstore
13.00 NOK
50g
Bestill

Finn flere butikker som har dette garnet inne her .

19 Farger i DROPS Loves You 8

hvit
uni colour 01
grå
uni colour 03
beige
uni colour 02
aprikos
uni colour 19
gammelrosa
uni colour 18
bringebær
uni colour 14
mørk lyng
uni colour 13
lyng
uni colour 15
syrin
uni colour 16
lys syrin
uni colour 17
lys blå
uni colour 05
lys jeansblå
uni colour 06
jeansblå
uni colour 07
marineblå
uni colour 08
cyan blå
uni colour 12
turkis
uni colour 10
opal grønn
uni colour 11
mint
uni colour 09
mørk grå
uni colour 04

Produktinformasjon

DROPS ♥ You #8 er en klassisk 8/8 kvalitet som tilhører garngruppe C. Det passer til alle typer prosjekter; strikke- eller hekleprosjekter til interiør, voksne og barn. Garnet puster godt og er kløfri, og er dermed godt egnet til alle hudtyper - også til babyer!

Med en fantastisk pris og mange herlige farger kan du leke med utallige kombinasjoner, og det kan brukes til alle oppskrifter i DROPS Paris. Hva venter du på?

Les mer om våre produkters bærekraftighet her


Vi minner om at fargene du ser her kan avvike noe avhengig av skjermtype, på samme måte som garnpartier ofte avviker i noen grad fra fargebad til fargebad.

Hvordan tar jeg vare på dette garnet?

yarn wash

Maskinvask 40°C / Tørkes flatt

Hva betyr symbolene?

Les mer om vasking av garn

Hvordan kan jeg erstatte dette garnet?

Hvis du vil erstatte dette garnet med et annet DROPS garn, kan du velge et fra samme garngruppe, eller prøve vår garnkalkulator!

Vil du se nærmere på det?

Se nærmere på garnet og se hvordan en strikkeprøve ser ut i denne videoen:

Har du et spørsmål om dette garnet?

Se ofte stilte spørsmål (FAQ) om våre garn.

1) Hvilke fibre brukes i DROPS garn?

Garn kan lages av en rekke naturlige og syntetiske fibre. DROPS fører hovedsakelig garn laget av ull, bomull, alpakka, lin, mohair og silke. Hver fibertype har sine egne kvaliteter, og de blir ofte blandet for å utnytte de beste egenskapene til hver enkelt. Grove garn har fordelen av å være slitesterk , og finere fibre mykere og komfortabel . Her kan du lese litt mer om hovedfibrene vi fører:

Alpakka:
Alpakkaull er det naturlige fiberet fra alpakkaen, det har lik struktur som ull fra sauen. Mykheten kommer av liten diameter på fiberet, i likhet med merinoullen. Det er et mykt, slitesterkt, luksuriøst og silkeaktig, naturlig fiber. Garn av alpakkafibre er ikke lett å tove og nupper ikke, og det kan være både lett og tungt, avhengig av hvordan det er spunnet. Samtidig som den er lik saueullen, er den varmere, stikker ikke, og er uten lanolin, som gjør den allergivennlig. Alpakka kommer i 22 naturlige farger, med mer enn 300 nyanser fra blå-svart til brun-svart, brun, hvit, sølv og grå.

Mohair:
Fibrene kommer fra angorageiten, og anses som et luksuriøst fiber. Mohairgarn er varmt som ull, men er mye lettere i vekt; det er slitesterkt og vanskelig å tove. Mohairfibre har også en særegen glans som kommer av måten den reflekterer lys på. Selv om det er et hardt fiber, er mohair spunnet til et veldig mykt garn, som resulterer i luftige og glansfulle plagg.

Ull:
Ullfibrene kommer fra sauen og er forholdsvis grove fibre. To slående egenskaper hos ull er dens mottakelighet for varme og toveegenskaper, som kommer av vekten på overflaten av fibrene. Utseende på ullen varierer avhengig av rase på sauen.
Ull fra merinosauen anses som den flotteste ullen, som er myk og pent krøllet. All merinoull i DROPS garn kommer fra Sør-Amerika og stammer fra sauer som ikke har vært utsatt for mulesing.
Ren, ny ull er lagd direkte av dyreull, og er ikke resirkulert fra eksisterende ullplagg. Ull som kan vaskes i vaskemaskin er kjemisk behandlet for å redusere krøllene på det ytre laget av fibrene, og er derfor egnet til maskinvask (se superwash).

Silke:
Silke er et fint og sammenhengende fiber laget av tråder fra kokongen som silkeormen spinner. Mens silkeormen er dyrket, er vill- eller tussasilken hentet fra villmarken. Silkefibre er en av de sterkeste naturlige fibrene og blir til et flott garn. Det blander seg godt med andre fibre, spesielt ull. Silke holder på varmen, absorberer fuktighet og er veldig sterk og stabil når det er strikket, det verken krymper eller strekker seg. Silken blir veldig pen når den farges med naturlige fargestoffer.

Vegetabilske fibre:
Det finnes flere varianter av vegetabilske fibre i celleveggen på planter og grønnsaker. Av alle varianter, er det to som er kjent som de store strikke- eller tekstilfibre; bomull og lin.
Bomull er et mykt fiber som vokser rundt frøene på bomullsplanten, og består av nesten ren cellulose. Bomull er oftest hvit, men det finnes også i grønne og brune varianter. Bomullsfibre er oftest spunnet i garn eller tråder som brukes til å lage et mykt, luftig tekstil som er godt egnet som sommerplagg og tilbehør. Det er svakere enn silke og lin, men sterkere enn ull.
Mercerisert bomull er bomull som har vært igjennom en mercerisert behandling. Dette gir bomullsstoff og tråder mer glans enn konvensjonell bomull. Det er også sterkere, tar lettere til seg fargestoffer, gjør garnet mer motstandsdyktig mot meldugg og reduserer lo. Det kan heller ikke krympe eller miste formen like mye som “vanlig” bomull.
Lin er et fiber fra stilken av linplanten, som er sterkere enn noe annet fiber. Linfiber er mykt, rett og glansfullt, og blir penere med årene. Lin er mer komfortabelt å gå med i varmt vær enn bomull, det er fordi den absorberer fuktighet bedre og tørker fortere.

Andre materialer som brukes i våre garn, er syntetiske fibre som akryl, viskose, polyamid (nylon) og polyester. Disse fibrene bruker vi mest for å få et slitesterk garn (som vårt sokkegarn, DROPS Fabel) eller en spesiell struktur på garnet(som vårt blow yarn, DROPS Air)

2) Hva er polyamid?

Polyamid fiberet, bedre kjent som nylon, er meget slitesterkt, lett, lettstelt (kan vaskes i maskin og tørkes i trommel), og elastisk, som gjør det perfekt til å blande med andre fibre når man produserer slitesterkt garn, som for eksempel sokkegarn.

Sammenlignet med polyester er polyamide mykere og mer elastisk, men det absorberer også mer vann og tørker saktere.

3) Hvilken informasjon kan jeg finne på DROPS etikettene?

Alle DROPS garnetiketter har informasjon om fiberinnhold (ull, bomull, osv.), vekt i gram og ounce, lengde i meter og yards, vaskeinstruksjoner og symboler (forklart her), fargenummer, fargebadnummer og informasjon om garngruppe.

4) Hva er DROPS garngrupper?

Alle DROPS garn er klassifisert i seks ulike grupper baster på tykkelse (fra A til F). Garn i samme gruppe har lik strikkefasthet, og kan derfor brukes til de samme oppskriftene; men løpelengden kan variere, beregn derfor alltid hvor mange meter du trenger til oppskriften før du erstatter garnet.

5) Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

Ja, så lenge garnet har samme strikkefasthet. Lag en liten strikkeprøve for å sjekke at du får samme antall masker i bredden og høyden som angitt i oppskriften.

Husk at ulike garn med forskjellig tekstur, vil gi plagget forskjellig utseende. Løpelengden kan også variere, mål derfor hvor mange meter du trenger når du erstatter et garn, da vet du hvor mange nøster du trenger.

Les mer om hvordan du beregner garnmengde ved bruk av alternative garn – og hvordan du erstatter 1 tråd med 2 tråder eller mer, her.

6) Hva menes med at garnet er “Superwash”?

Ull som er superwash er et ullprodukt som er behandlet på en måte som gjør at det kan vaskes i maskin. Mange er redd for å maskinvaske ull fordi det tover lett (selv om noen tover det med vilje) men superwash gjør det mulig å maskinvaske ull uten bekymring. (Les mer her).

7) Hva betyr “Oeko-Tex® sertifisert”?

Oeko-Tex® Standard 100 ble introdusert på begynnelsen av 1990-tallet som et svar på etterspørselen av tekstiler uten helserisiko. Oeko-Tex® Standard 100 er et globalt testing- og serifiseringsystem for råmaterialer, mellomprodukter og sluttprodukter i alle produksjonsfaser. Testen for skadelige stoffer omfatter stoffer som er forbudt eller regulert ved lov, kjemikalier som er kjent for å være skadelig for helsen, og parametere som inngår som et forebyggende tiltak for å ivareta helse.

For mer informasjon, se www.oeko-tex.com.

8) Hvor er DROPS garn produsert?

Du kan lese mer om hvor alle DROPS garn er produsert i fargekartet for hvert garn og i vår prisliste.

9) Hvorfor er DROPS garn så billig?

Som Nord-Europas største merkevare innenfor garn, håndstrikk og design , har vi unike muligheter til å jobbe med de aller beste råvarene, samt gjøre besparelser som kommer deg tilgode. Derfor kan du kjøpe DROPS garn som er 20-30% billigere enn lignende produkter!

10) Hvor nøyaktig er fargene i fargekartet på nettsiden?

Når vi lager bilder til fargekartet, gjør vi vårt beste for å oppnå høyeste fargenøyaktighet. Dessverre kan vi ikke garantere hvordan bildene vil se ut på din skjerm. Hver enkelt skjerm viser farger forskjellig, noen farger kan se mørkere ut enn de virkelig er, og noen farger kan være mer mettet på noen skjermer. Hvis du opplever at mange av garnfargene ser annerledes ut på skjermen enn den faktiske fargen på nøstet, kan du justere innstillingen på skjermen.

11) Hva er mikron? Hva betyr superfine / extra fine?

Finheten på fibre måles i mikron (tusendels millimeter). Super fine alpakkaull er 26-28 mikron. Fine merinoull er mindre enn 21,5 mikron og extra fine merino er under 19,5 mikron. Jo færre mikron, desto bløtere og finere garn, mens flere mikron gir en grovere og mer slitesterk kvalitet.

Årsaken til at antall mikron i garnets fibre er viktig er fordi garnet lett kan bli noe helt annet enn hva man regner med. Hvor fint og mykt eller hvor grovt et garn er, avgjør hva vi bruker det til. Derfor anbefaler vi de mykeste garnene (som Baby Merino) til babytøy, og et grovere garn (som DROPS Snow) til sitteunderlag og tøfler.

12) Hvorfor er fargene i nøstene mine med printfarger forskjellige?

Grunnen til at 2 nøster av samme printgarn kan se forskjellige ut kan være; 1) de har ulike partinummer 2) de har blitt farget med en teknikk som kalles ”magic print” (som brukes i f.eks. DROPS Delight) som skaper unike mønstre og jevne fargeoverganger på alle nøstene, hvilket innebærer at det kan forekomme både lyse og mørke partier i samme innfarging. Dette er ikke en feil, men en del av garnets egenskaper.

13) Min butikk har ikke fargen jeg ønsker, hva kan jeg gjøre?

Hvis din DROPS forhandler ikke har fargen du ønsker, så prøv å ta kontakt med en DROPS Super Store (butikkene med gullmerke på forhandlerlisten) - de har et stort utvalg av farger og dersom de ikke har fargen din på lager, så vil de bestille den for deg. Se listen over alle DROPS forhandlere her.

14) Where can I find a specific dye lot of a colour?

Always try contacting your DROPS store first. If they do not have the dye lot you want we recommend you to ask other knitters and crocheters in the DROPS Workshop in Facebook or Ravelry, which may have the dye lot in their stash and might be willing to part from it.

15) Hvorfør røyter garnet mitt?

Garn røyter fordi det ikke er spunnet nok for å holde fibrene sammen. Alt garn har overskudd av fibre(fra produksjonen) og vil røyte mer eller mindre, avhengig av hvordan garnet er spunnet. Børstede garn (og "langhårede" garn) som f.eks. DROPS Melody, har flere av disse løse fibrene enn andre garn og røyter derfor mer. Det kommer også an på hva man har på over og under sitt strikkede plagg, om det er noe plagg som trekker fibrene ut. Derfor vil det aldri være mulig å garantere at et garn ikke røyter.

Nedenfor har vi noen tips til hvordan man får det beste resultatet når man jobber med langhårede garn:

  • Når plagget er ferdig (innen du vasker det) skal det ristes ordentlig så alle overskuddsfibre faller av. NB: IKKE bruk tøyrulle eller børste, det vil bare dra ut enda mer fiber fra garnet.
  • Legg plagget i en plastpose og legg det i fryseren i noen timer - temperaturen vil få fibrene til å gli fra hverandre og de løse fibrene vil lettere kunne ristes bort etterpå.
  • Vask plagget etter vaskeanvisningen på banderolen. Plagg som er laget i langhårede garn, skal normalt alltid ristes etter vask, både for å få fibrene til å reise seg igjen, men også for å fjerne eventuelle løse fibre.
Har du et problem med et DROPS garn du har kjøpt? Når du bestiller garn fra fargekartene eller oppskriftene på vår side så kjøper du ikke direkte fra DROPS, men fra en av de hundrevis av DROPS butikkene rundt omkring i landet. Det er derfor viktig at du tar kontakt med DROPS butikken du kjøpte garnet fra, og at du tar vare på banderolene til nøstene du kjøpte (de er din garanti). DROPS butikken du kontakter vil hjelpe deg og ta klagen videre hvis nødvendig. Se listen over DROPS butikker her.

Kommentarer / Spørsmål (60)

country flag Ewa Carlsson wrote:

Har fått en del nystan av garn Loves you 8. Vad kan jag använda detta garn till? Hälsningar Ewa

02.02.2022 - 14:48:

DROPS Design answered:

Hej Ewa. Du kan använda detta garn till alla våra mönster som är gjorda i garngrupp C. Mvh DROPS Design

04.02.2022 kl. 14:09:

country flag Anna wrote:

Vad är skillnaden mellan Drops Paris och Love 8? Vill sticka nr 172-15, men ersätta Nepal med bomullsgarn. Vilket rekommenderar ni? Tack på förhand Anna

05.01.2022 - 19:45:

DROPS Design answered:

Hei Anna. Det er ikke store forskjellen, noen vil nok mene at Paris er en litt bedre kvalitet og har flere farger. Prismessig ligger Drops Love 8 litt lavere, men om du sjekker de butikkene har DEALS priser ligger de ganske jevnt. mvh DROPS Design

14.01.2022 kl. 09:28:

country flag Samantha wrote:

Hello, I would like to enquire about some of the Drops yarns. Are all Drops Paris yarns made from recycled yarn or just the denim one? Also, are the Drops Loves You 8 yearn made from recycled yarn? If neither are, is the cotton for the yarn sustainably grown or organic? Thanks in advance! - Samantha

26.09.2021 - 22:23:

DROPS Design answered:

Dear Samantha, only DROPS Paris recycled denim are made from recycled cotton. Note that both Paris and DROPS Loves You 8 have the Oeko-Tex certification - read more under the shadecard as well as on their own website with the certification number. Happy knitting!

27.09.2021 kl. 11:06:

country flag Silvia Martinez Uroz wrote:

Necesito del numero 03 drops you8 ;6 ovillos

23.07.2021 - 16:36:

country flag Santa wrote:

Che numero di uncinetto posso usare?

08.07.2021 - 21:44:

DROPS Design answered:

Buonasera Santa, con questo filato può utilizzare un uncinetto n° 5, ma si ricordi sempre di fare un campione prima di cominciare a lavorare. Buon lavoro!

09.07.2021 kl. 18:14:

country flag Zara Ahmed wrote:

Are your aran yarn colours available in thinner yarn in same shades, looking for 4ply and dk of dropsyou8.

17.06.2021 - 10:19:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Ahmed, please find all our yarn dk type here and all yarns with 4/5 ply here. Happy knitting!

18.06.2021 kl. 07:52:

country flag Giusiana wrote:

Come mai non avete le drops you 8

02.06.2021 - 00:13:

DROPS Design answered:

Buonasera Giusiana, nella pagina del filato può cliccare sul bottone "ordinare" e controllare quale rivenditore ha questo filato a disposizione. Buon lavoro!

02.06.2021 kl. 20:44:

country flag Roberta wrote:

Buon giorno, non trovo indicazione di quali uncinetti vanno usati con drops loves you 7 / 8 / 9 per capire la grossezza dei filati . Grazie dell' aiuto e Complimenti!

07.05.2021 - 22:07:

DROPS Design answered:

Buonasera Roberta, DROPS Loves you 7 e 9 appartengono al gruppo filati A, DROPS Loves you 8 al gruppo filati C. In questo modo può cercare modelli lavorati con questo filati e vedere con quale misura di uncinetto usare. Buon lavoro!

09.05.2021 kl. 17:30:

country flag Charlotte Robin wrote:

Bonjour, Je souhaite effectuer un projet qui demande d’utiliser de la laine dont l’échantillon 10x10 contient 18 mailles et 23 rangs en point jersey avec des aiguilles de 5, est-ce que je peux quand même utiliser cette pelote en tricotant un peu plus serré? Merci d’avance pour votre aide

26.03.2021 - 10:06:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Robin, l'idéal est de faire un échantillon au préalable, vous verrez ainsi si la texture vous convient ainsi. Non tricot!

06.04.2021 kl. 16:34:

country flag Magenga Mirella wrote:

Come si acquista online

23.03.2021 - 20:19:

DROPS Design answered:

Buonasera Mirella, se clicca sul carrello nella pagina della cartella colori, può visualizzare i rivenditori che hanno la disponibilità del filato. Buon lavoro!

24.03.2021 kl. 20:11:

country flag Ana Rosa Vargas Afonso wrote:

Me venderían 5 ovillos de lana love you8 del número 9( menta) gracias

10.03.2021 - 12:01:

DROPS Design answered:

Hola Ana Rosa, nosotros no vendemos las lanas. Para cualquier consulta sobre las ventas tienes que dirigirte a una de las tiendas del siguiente link: https://www.garnstudio.com/findastore.php?action=local&id=23&cid=23

21.03.2021 kl. 19:29:

country flag Loredana wrote:

Grazie, ma io cercavo un filato per calzini primavera/estate...per questo ho chiesto se può andare bene.

15.01.2021 - 15:50:

DROPS Design answered:

Buongiorno, anche i nostri modelli estivi prevedono l'utilizzo dei nostri filati per calze, sono più resistenti. Buon lavoro!

17.01.2021 kl. 14:37:

country flag Loredana Daviddi wrote:

Buongiorno, questo filato è idoneo per realizzare calzini? Grazie

15.01.2021 - 12:47:

DROPS Design answered:

Buongiorno Loredana, questo filato è di cotone: se vuole realizzare dei calzini resistenti, le consigliamo di usare un filato come DROPS Fabel o DROPS Nord. Buon lavoro!

15.01.2021 kl. 15:43:

country flag Liliana wrote:

Boa tarde. Gostaria que me esclarecessem algumas dúvidas. Vendem ao público em geral ou apenas a empresas? O tamanho da agulha mencionada é só para agulha de tricô? Posso pagar com PayPal? Obrigada pela atenção

26.03.2020 - 15:19:

DROPS Design answered:

Bom dia, Os fios DROPS encontram-se à venda nas lojas DROPS. Encontra a lista de lojas aqui: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=28&cid=28 Quanto ao tamanho da agulha, é mencionada tanto nos modelos de tricô como nos modelos em croché. Bons projectos!

20.10.2020 kl. 09:59:

country flag Ulvoen Hilde wrote:

Har dere noen planer om å lage et helt sort garn i resirkulert bomull?

07.11.2019 - 16:11:

DROPS Design answered:

Hei Ulvoen. Per dags dato har vi ingen planer om er helt sort garn i resirkulert bomull. mvh DROPS design

18.11.2019 kl. 10:03:

country flag Elodie wrote:

Bonjour, J'ai commencé un ouvrage avec de la Drops 5 violet mais je n'en ai plus assez. J'aurai voulu savoir si la drops 8 bruyère ou bruyère foncée est bien l'équivalent de la drops 5 violet s'il vous plaît? Merci!

01.09.2019 - 23:32:

DROPS Design answered:

Bonjour Elodie, merci de bien vouloir contacter directement votre magasin DROPS, il pourra bien mieux vous renseigner, même par mail ou téléphone. Bon tricot!

02.09.2019 kl. 12:09:

country flag Silva wrote:

Hallo, ich bin total begeistert, saß drops you 9 aus recyceltem Baumwolle ist. Sind you7 und 8 auch aus recyceltem Baumwolle? Welche dropsgarne nachhaltig hergestellt?

01.09.2019 - 15:33:

DROPS Design answered:

Liebe Silva, die DROPS Loves You 7 und 8 sind nicht aus recyceltem Baumwolle hergestellt, aber einige Farben in DROPS Paris sind. Ihr DROPS Laden hilft damit Ihnen gerne weiter, auch telefonisch oder per E-Mail. Viel Spaß beim stricken!

02.09.2019 kl. 12:11:

country flag Erzsébet wrote:

Most komolyan 2000 ft a házhoz szállitás utánvéttel?! A fox post csomagautomata bejelölésénél meg hiába nyomkodom nem engedi kiválasztani a várost és a hozzám legközelebb eső automatát. Eszem megáll. Ilyenkor mi a teendő?

23.08.2019 - 13:23:

DROPS Design answered:

Kedves Erzsébet! Attól függően, hogy melyik üzletből rendelte a fonalat, gyorsabb segítséget kaphat, ha közvetlenül az adott üzlet weboldalához fordul segítségért. Bízunk benne, hogy megoldást kap a problémájára.

22.03.2020 kl. 11:24:

country flag Ana Kühner wrote:

Todos los estambres son muy bonitos, pero no sé dónde adquirirlos ya que en la ciudad de Puebla, México no he logrado conseguirlos, serían tan amables de indicarme si es posible comprar por línea. Gracias Ana

25.06.2019 - 00:10:

country flag Katarzyna wrote:

Dzień dobry, potrzebuję drops loves you 6, kolor 107, wiem, że nie jest dostępna nigdzie, która z dropsów mogłaby ją zastąpić? Brakło mi dwóch motków...

01.05.2019 - 23:21:

DROPS Design answered:

Witaj Kasiu, możesz zastąpić włóczkę DROPS ♥ You #6 przez włóczkę DROPS Safran. Powodzenia!

07.05.2019 kl. 18:46:

country flag Silvia wrote:

Pueden decirme si tardaran mucho en reponer el numero 2 de drops you 8? Esta agotado en todas las paginas que lo venden. Gracias un saludo

28.03.2019 - 18:17:

DROPS Design answered:

Hola Silvia. No tenemos esta información. Puedes contactar con las tiendas de Drops para que te envíen un aviso cuando el hilo que te interesa esté disponible otra vez.

14.04.2019 kl. 19:19:

country flag Cluzeaud wrote:

Bonjour pourquoi proposer la couleur turquoise, puisque vous l' avez arrêtée, enlevez-là de votre nuancier, çà nous évitera une perte de temps auprès de vos revendeurs. Merci

16.03.2019 - 09:47:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Cluzeaud, toutes les couleurs DROPS Loves YOu 8 sont disponibles - même le turquoise -, mais certaines d'entre elles sont peut être épuisées chez les différents revendeurs, n'hésitez pas à les contacter pour savoir quand ils en recevront à nouveau. Bon tricot!

18.03.2019 kl. 14:28:

Valgerður Magnúsdóttir wrote:

Hello can you give me a link and some more information about how and where DROPS ♥ YOU #9 are recycled ? Best to you

15.03.2019 - 19:08:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Magnúsdóttir, we do not have more info about that, but this yarn is oeko tex certified. Happy knitting!

18.03.2019 kl. 14:24:

country flag Sarah T wrote:

Is Drops Loves You 9 discontinued? I understand that the "Drops Loves You" line are for a limited period and I would like to recommend it for a class in June (2019).

13.03.2019 - 12:07:

DROPS Design answered:

Dear Sarah, DROPS Loves You is not discontinued yet, please contact your DROPS store for more information. Happy knitting!

13.03.2019 kl. 15:25:

country flag Nicole wrote:

Bonjour est il possible de faire un pull comme le modèle drops24.5 en qualité Drops You Cordialement

07.03.2019 - 10:13:

DROPS Design answered:

Bonjour Nicole, ce modèle se tricote en Karisma, laine du groupe de fils B, DROPS Loves You 9 ne sera donc pas une alternative possible, utilisez notre convertisseur pour voir les autres possibilités. DROPS Loves You 9 appartient au groupe A et peut donc être utilisée pour tous les modèles du groupe de fils A (et en double pour les modèles du groupe de fils C) - plus d'infos sur les alternatives ici. Bon tricot!

07.03.2019 kl. 10:39:

Skriv en kommentar til DROPS Loves You 8

Vi vil gjerne høre hva du har å si om dette garnet!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.